Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord scout aanvaller en wacht op uitspraak van UEFA’

Laatste update:

Feyenoord zal over ruim één week aanwezig zijn bij de oefenwedstrijd tussen Albanië en Noorwegen, zo meldt Panorama Sport. De krant schrijft dat de Rotterdammers komen kijken voor Kristal Abazaj, een 21-jarige aanvaller die momenteel door KF Skënderbeu verhuurd wordt aan Luftëtari.

Abazaj maakte begin januari voor twee ton de overstap naar Skënderbeu en tekende een contract voor tweeënhalf jaar. “Ja, ik heb getekend bij Skënderbeu. Ik heb gekozen voor de beste club van Albanië en ik denk dat dit een goede ervaring zal zijn om uiteindelijk de sprong te maken naar het buitenland”, zei de spits.

ACHTERGROND | Deze club uit ???? fixte sinds 2012 zeker 5?3? wedstrijden en wordt nu mogelijk voor 1?0? jaar geschorst!

Lees hier het bizarre verhaal van KF Skënderbeu ?

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 21 februari 2018

Feyenoord maakt echter toch nog kans op de komst van Abazaj, zo klinkt het. Skënderbeu wordt vanwege matchfixing mogelijk voor tien jaar uitgesloten van Europees voetbal en het is ook niet ondenkbaar dat de club uit Korçë een transferverbod krijgt opgelegd. In dat geval moet de in januari geregelde transfer van Abazaj mogelijk worden teruggedraaid.

Het is overigens niet de eerste keer dat Abazaj in verband wordt gebracht met een overstap naar de Eredivisie. SC Heerenveen toonde in juni naar verluidt interesse en ADO Den Haag zou in januari een poging hebben gedaan om het talent vast te leggen. Abazaj, die eerder voor Dinamo, Partizani en Elbasani speelde, scoorde dit seizoen vijf keer in zestien competitiewedstrijden.

Zou Kristal Abazaj een geschikte aanwinst zijn voor Feyenoord, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Feyenoord scouts zullen wel alleen op de tribunes zitten, ze pakken altijd de verkeerde

Zijn ook niet hele denderende statistieken, maar ik laat mij graag verrassen.

18 maart 2018 om 23:16

Jorgensen had ook geen geweldige statistieken,maar dst is voor alsnog een geweldige aankoop

18 maart 2018 om 23:26

Hahaha hele slechte vergelijking. Jorgensen was in 30 wedstrijden betrokken bij 15 goals en leverde 7 assists. Dat in een competitie die toch in buurt komt van niveau van Eredivisie. I.t.t de Albanese competitie. Het scouten van talenten heeft Feyenoord de laatste jaren niet veel goeds gebracht. Ze kunnen beter gaan voor een team vol ervaring net als vorig seizoen. Qua talenten kunnen ze no9it op tegen Ajax en PSV.

19 maart 2018 om 07:35

Slechte vergelijking? Jorgensen stond nooit bekend als veelscorende spits en was al eens gefaald in het buitenland.

19 maart 2018 om 09:20

Geeft wel aan dat je niet over de juiste informatie beschikt. Jorgensen was ook geen spits bij Kopenhagen, maar linksbuiten of nummer 10. Voor iemand op die positie is dat juist een mooi moyenne.

19 maart 2018 om 09:48

Dan is het juist nog aparter, aangezien je hem niet kan beoordelen over hoe hij het in de spits zou doen, toch? ;-)

Wilde alleen maar aangeven dat goede/slechte statistieken weinig zeggen, het is altijd afwachten hoe een speler vervolgens rendeert in een elftal.

Zelfde was van toepassing op Pelle destijds. Wat moest Feyenoord nou met een gekke italiaan die overal geflopt was?

Ik ben in ieder geval blij dat Feyenoord eens over de grenzen heen kijkt..

Albanië sorry maar ga scouten in de Lig 2 van Frankrijk daar loopt veel meer talent die Diabate bijv die leicester pas heeft gekocht was zo op te halen door clubs als feyenoord of die umut bozok van nimes maar de scouts van Feyenoord zijn echt onbekwaam altijd derde rangs spelers halen

18 maart 2018 om 23:27

Kante en Mahrez zijn ook goede voorbeelden. Ligue 2 is een mooie scoutibgsvijver idd, beter dan de Albanese competitie met matige statistieken.

19 maart 2018 om 07:49

Upamecano en Konate van Red Bull komen, via een omweg, ook daar vandaan. En Boufal van Southampton werd ook uit de Ligue 2 weggeplukt door Lille.

19 maart 2018 om 09:51

Helemaal mee eens, Feyenoord investeert er weinig in hun scoutingsapparaat. Enorm zonde, zegt ook genoeg dat de scouts van Feyenoord zelden aanwezig zijn bij internationale jeugdtoernooien. Ook heeft Feyenoord maar 3 fulltime scouts in dienst.

Ik snap best dat Feyenoord geen spelers als Lozano of Neres kan betalen. Maar een Sanchez of een Tagliafico waren echt niet boven het budget van Feyenoord geweest. Nu zeg ik niet dat dergelijke spelers ook voor Feyenoord zouden tekenen (internationaal heeft Ajax simpelweg wat streepjes voor), wil hiermee aangeven dat in die 'geldklasse' ook goede spelers zitten..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren