Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord met acht spelers hofleverancier voor voorselectie Jong Oranje

Laatste update:

Jong Oranje wist het prestigieuze Espoirs-toernooi in Toulon nog nooit te winnen, maar gaat proberen om daar volgende maand verandering in te brengen. Bondscoach Remy Reijnierse heeft vrijdag zijn voorselectie bekendgemaakt en een lijst van 39 spelers samengesteld.

/

Met acht spelers is Feyenoord hofleverancier voor de enorme voorselectie: Anass Achahbar, Sven van Beek, Jean-Paul Boëtius, Wessel Dammers, Rick Karsdorp, Terence Kongolo, Tonny Vilhena en Lucas Woudenberg zijn geselecteerd. PSV heeft zeven spelers in de lijst staan, Ajax vijf. Vrijdag 15 mei maakt Reijnierse de definitieve selectie bekend.

Nederland neemt het in groep A op tegen Costa Rica, Verenigde Staten, Qatar en Frankrijk. De eerste groepswedstrijd is op woensdag 27 mei, tegen de Costa Ricanen. De finale staat voor zondag 7 juni ingepland.

De voorlopige selectie:
Anass Achabar (Feyenoord), Nathan Aké (Chelsea), Yassine Ayoub (FC Utrecht), Danny Bakker (ADO Den Haag), Sven van Beek (Feyenoord), Jesse Bertrams (PSV), Jean-Paul Boëtius (Feyenoord), Peet Bijen (FC Twente), Wessel Dammers (Feyenoord), Brahim Darri (Heracles Almelo), Anwar El-Ghazi (Ajax), Hans Hateboer (FC Groningen), Thom Haye (AZ), Wesley Hoedt (AZ), Menno Heus (FC Utrecht), Jelle van der Heyden (FC Twente), Vincent Janssen (Almere City FC), Rick Karsdorp (Feyenoord), Hidde Jurjus (De Graafschap), Ricardo Kishna (Ajax), Sean Klaiber (FC Dordrecht), Terence Kongolo (Feyenoord), Bas Kuipers (Excelsior), Clint Leemans (PSV), Derrick Luckassen (AZ), Mimoun Mahi (FC Groningen ), Joris van Overeem (FC Dordrecht), Elvio van Overbeek (PSV), Jari Oosterwijk (FC Twente), Timo Plattel (FC Twente), Mohamed Rayhi (PSV), Karim Rekik (PSV), Daley Sinkgraven (Ajax), Kenny Tete (Ajax), Tonny Trindade de Vilhena (Feyenoord), Rai Vloet (PSV), Django Warmerdam (Ajax), Jordy de Wijs (PSV) en Lucas Woudenberg (Feyenoord).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Derrick luckassen, dat meen je toch niet. Matige speler..

8 mei 2015 om 15:42

Omdat ie twee keer een matige pot speelde als lcv terwijl het een rechtsbenige cv is? Bij jong en de a1 van AZ was het de grote man en aanvoerder van het team. Gelukkig kijkt de bondscoach wel naar meer dan die 2 wedstrijden.

8 mei 2015 om 15:48

je snapt het punt niet, tis een zeer zwakke verdediger, hij is wel snel, maar verdedigend is hij uitermate zwak. Ook maakt hij vele fouten.

8 mei 2015 om 16:03

Er is een verschil in de jeugd en bij de senioren

8 mei 2015 om 16:43

Hoezo? Viel tegen Feyenoord inderdaad door de mand, misschien dat je hem alleen die wedstrijd hebt zien spelen? Daarna herpakte hij zich uitstekend tegen Ado. Beetje apart ook dat je echt alleen Luckassen noemt, terwijl er toch nog meer (naar mijn mening) gekkere keuzes zijn.

Dit zegt weinig... 39 spelers, er gaat dus nog een heel groot deel afvallen.

8 mei 2015 om 16:03

Valt inderdaad een groot deel af, maar dat komt ook doordat alle spelers die na 21 mei nog play offs spelen al automatisch afvallen meen ik. Dus je moet dan wel een ruimere voorselectie hebben

Geen sleegers ??? Verder is het wel leuk dat Jong oranje mee doet op dat toernooi in Toulon hopelijk zend Fox het uit !

8 mei 2015 om 15:41

Ja ik ben ook wel benieuwd of fox dit uitzend, anders misschien eurosport? Iemand die dit weet??

8 mei 2015 om 18:42

Eurosport zendt dit toernooi elk jaar uit, dus maak je daar geen zorgen over

Kom op zeg geen Bazoer...die jongen wordt in de gaten gehouden voor het grote Oranje en hier zit ie niet eens bij de voorselectie.

8 mei 2015 om 15:41

En wel Warmerdam. Die kan er echt he-le-maal niks van.

8 mei 2015 om 15:50

Bazoer speelt net als Riedewald op het EK onder 19 jaar.

8 mei 2015 om 15:52

Bergwijn ook?

8 mei 2015 om 15:53

die speelt bij -18 net als Paal.

8 mei 2015 om 15:52

eind Juni word het EK-19 gespeeld daar hebben ze Bazoer, Riedewald en Zivkovic hard nodig maat !!

8 mei 2015 om 17:32

Aah dan heb ik niets gezegd. Meer en logisch dus

8 mei 2015 om 15:55

Ik dacht dat hij speelde voor onder-19. Het is wel zo handig voor onder-21 en onder-19 om telkens dezelfde spelers op te roepen, dan creëer je een vast en hecht team.

Nog niks over te zeggen dus. Ik vind voorselecties altijd al onzin maar een voorselectie waar er nog minimaal 16 moeten afvallen is dat dus echt.

Al zou je er nu wel een aardig elftal mee kunnen maken met Van beek, Ayoub & Sinkgraven als sterkhouders denk ik.

8 mei 2015 om 15:50

Wie is bazoer ? Waar speelt ie ? Wat kan hij

8 mei 2015 om 15:59

Bazoer gaat met de selectie van oranje -19 naar het EK. Dat is belangrijker dan dit toernooi en dus doet hij daar mee.

Waar zijn Bazoer en Sleegers?

Ayoub, Jurjus, Kleber, Van overeem, Kuipers enz gaan natuurlijk wel afvallen. Vind een voorselectie van 39 spelers wel heel overdreven

8 mei 2015 om 15:54

Bazoer gaat met -19 naar het Ek

Ayoub en van Overeem waren in April nog basis spelers.

8 mei 2015 om 15:55

Van Overeem is een zeer goede speler

8 mei 2015 om 15:56

Ayoub zit er vaak bij hoor...

8 mei 2015 om 15:59

En niemand weet waarom....

8 mei 2015 om 16:17

Ayoub is volgens mij een uitstekende speler in de Eredivisie?

8 mei 2015 om 16:19

Grappig, Ayoub is een prima speler. Heeft natuurlijk nog veel te leren en moet constanter worden, maar gewoon een jong Oranje waardige speler.

Ik hoop dat ze allemaal afvallen. Beter dat deze jongens meteen met vakantie kunnen over 2 weken.

Als Martin dan zijn werk doet en op tijd klaar is kan Feyenoord in alle rust naar het nieuwe seizoen toewerken en die traditionele slechte start een keer vermijden.

Probleem blijft natuurlijk wel die vervelende transferdeadline. Het zal hierdoor lang onrustig blijven omtrent Clasie, Immers, Te Vrede, Van Beek, Kongolo, Achabar, Boetius en Vilhena tenzij er al snel transfers plaatsvinden.

8 mei 2015 om 16:02

De belangrijkste spelers voor Feyenoord (van Beek, Kongolo, karsdorp en evt Boetius) zullen waarschijnlijk niet afvallen. Zeker de 1e 2 zitten bij de selectie als ze niet voor het grote oranje worden opgeroepen.

Tweede plek moet toch wel haalbaar zijn, achter Frankrijk.
VS heeft ook een leuke groep, en Frankrijk met Benzia, Laporte, Rabiot en Martial toch leuke spelers.
En onze Haller natuurlijk.
Zal mij benieuwen hoe ze het gaan doen, voor Qatar hoef je niet bang voor te zijn

Die keepers kunnen er allemaal geen klote van.

8 mei 2015 om 16:07

Nou Jurjus heeft dit seizoen ondanks zijn geringe ervaring en blessures al meerdere punten voor ons gepakt. Zeg niet dat hij meteen een basis plaats moet hebben, maar heeft zeker wel kwaliteit en potentie!

8 mei 2015 om 16:25

Dat is zeker niet waar. Plattel maak een goede indruk bij Twente en is erg getalenteerd! Vorig seizoen (?) zijn debuut gemaakt tegen Heracles; 1-1. Hij werd direct in verband gebracht met Stoke. Dit seizoen rouleert hij met jongens als Bednarek en Marsman bij Jong Twente. Prima talent!

Op zich kan je hier een redelijk team van maken. Maar zijn wel allemaal lichtgewichten, we hebben het gezien tegen Frankrijk, we denken een redelijke lichting te hebben, maar tegenover frankrijk zijn we echt een lachtertje. Woudenberg -van beek-rekik-kongolo verdediging? Middenveld met Vilhena-sinkgraven-karsdorp?? En aanval met kishna-el ghazi -boetius? ? Ik zou het anders niet weten.

8 mei 2015 om 20:54

We zijn helemaal geen lachertje vergeleken met Frankrijk. Bij landen hebben een prima lichting.

8 mei 2015 om 23:42

Paar maanden geleden speelden ze tegen elkaar in Sedan. Jong Oranje verloor kansloos met 4 - 1. Anthony Martial was de grote man aan de kant bij Frankrijk en vooral achterin bij Jong Oranje was het een puinhoop. Kongolo en van Beek veroorzaakten allebei een strafschop.

Het viel toen ook al op dat er in vergelijking minder Ajacieden bijzaten (vooral als je beseft dat Ajax het beste beloftenelftal heeft). Des te mooier dat uitgerekend Queensy Menig als invaller het enige doelpunt van Oranje op zijn naam schreef. Sinkgraven was er toen niet bij. Zit hopelijk nu wel bij de selectie.

Jong Oranje verloor ook al kansloos tegen Jong Duitsland onder Reijnierse. 1 ding is dus al xeker, we gaan deze toernooi niet winnen. Uit de groep komen zou een mooie prestatie zijn.

Ongelofelijk eigenlijk de verandering van Jong Oranje binnen een jaar. Van 1 van de favorieten voor het EK onder 21 (alles gewonnen) naar niet eens kwalificeren (sinds de trainerswissel niet 1 keer meer gewonnen).

9 mei 2015 om 10:59

Dit is een erg labiele voorhoede hoor

Ik mis Dos Santos? Iemand die weet of hij voor een ander team is geselecteerd?

8 mei 2015 om 16:16

Volgens mij onder 19, met Bazoer enz

Waar is hahn ben ik de enige die dit niet begrijpt??

8 mei 2015 om 17:23

Hahn is te oud toch? Als ik het goed heb allemaal spelers van 1 januari 1993 of jonger.

Ik had toch wel verwacht om van Aken ertussen te zien staan. En misschien de Fockert. Er zitten ook een aantal namen tussen van spelers die ik niet ken. Wel jammer dat er niemand van Heerenveen tussen zit.

En dan tijdens de wedstrijd, allemaal:
Karim Rekik-kiek, Karim Rekik

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren