Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord kan derde bod verwachten op Lutsharel Geertruida

Laatste update:

RB Leipzig gaat inderdaad een derde bod bij Feyenoord neerleggen voor Lutsharel Geertruida, zo bevestigt Fabrizio Romano na berichtgeving van 1908.nl. De Rotterdammers zouden al wel een mondeling bod van circa 25 miljoen euro plus bonussen en een doorverkooppercentage hebben ontvangen uit Duitsland. Die Roten Bullen azen al geruime tijd op de handtekening van de Oranje-international, toch is Geertruida volgens BILD niet de favoriet om de defensie van RB Leipzig te versterken.

Begin juli werd al bekend dat er minimaal twee keer was geboden, maar het laatste bod van circa twintig miljoen euro kwam niet in de buurt van wat Feyenoord wenst te ontvangen. Algemeen directeur Dennis te Kloese wil naar verluidt alleen meewerken aan een transfer indien Geertruida de duurste Feyenoorder aller tijden wordt, want volgens de directie is de verdediger ‘niet minder waard dan Jurriën Timber’, die voor circa veertig miljoen euro plus bonussen van Ajax naar Arsenal vertrok.

RB Leipzig heeft, ten opzichte van een maand eerder, meer onderhandelingsruimte door het naderende akkoord met Manchester City over Josko Gvardiol, die minimaal negentig miljoen euro moet opleveren. Of het aanstaande bod van de Duitsers in de buurt zal komen van de wensen van Feyenoord, moet nog blijken. Afgaand op de woorden van Te Kloese lijkt een bod van 25 miljoen euro plus bonussen en een doorverkooppercentage niet voldoende te zijn. Geertruida zal bij een transfer de duurste Feyenoorder ooit worden. Dat record is nu in handen van Orkun Kökçü, die deze zomer voor 25 miljoen euro exclusief bonussen naar Benfica trok.

Geertruida niet de favoriet
Geertruida staat echter niet bovenaan de shortlist van RB Leipzig. BILD schrijft dat de Bundesliga-club maar één verdediger wil halen. Castello Lukeba van Olympique Lyon is volgens de Duitse krant de topkandidaat om de selectie van trainer Marco Rose te versterken. RB Leipzig zou al drie keer geboden hebben op de twintigjarige centrumverdediger. Het laatste afgeslagen bod bedroeg naar verluidt 34 miljoen euro. Lyon wenst voorlopig niet mee te werken, waardoor Geertruida weer als alternatief in beeld is gekomen. Mocht Lukeba niet haalbaar blijken, dan gaat RB Leipzig alsnog vol voor de verdediger van Feyenoord.

Vind jij dat Feyenoord Lutsharel Geertruida voor 25 miljoen euro moet verkopen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ik zou het niet doen. Jong, international, multi inzetbaar, jongen van de club.

Hoger in de boom zitten aub. 40 miljoen minimaal, klaar. Timber ging ook voor meer!

4 augustus 2023 om 08:23

@Glenn

Timber ging inderdaad voor meer weg, alleen als je ziet dat Ajax spelers als Daramy, Bassey etc kan verkopen voor bepaalde bedragen moet je jezelf afvragen waarom dat kan. En het antwoord is: spelers van Ajax hebben een groter succes ratio op een hoger niveau dan spelers van Feyenoord. Historisch gezien maar zeker de afgelopen 10 jaar.

Vind het goed van Kloese dat hij hoog in de boom zit, daar word Feyenoord beter van. Alleen kan je naar mijn mening ook te hoog in de boom zitten.

Geertruida/Timber is qua kwaliteit wat mij betreft om het even. Alleen Europees zijn Feyenoord en Ajax anders in aanzien.

Als je 30-35 miljoen voor Geertruida kan krijgen heb je het toch gewoon goed gedaan?

4 augustus 2023 om 08:27

Aan de andere kant, als je dat gat ooit wil dichten moet je toch een keer je sterkhouders proberen te houden en iets laten zien in de CL. En dat willen we denk ik proberen dit seizoen (lijkt me sterk dat we overwinteren, maar goed).

4 augustus 2023 om 08:29

Niet mee eens. Als je zo blijft denken, gaat er ook niks veranderen in de status.
Sporting CP heeft toch ook al jaren niks gepresteerd. Europees niet. In eigen land amper.
Krijgen toch ook voor een speler als Ugarte vele miljoenen?

Timber en Geertruida zijn vergelijkbaar, maar Timber heeft een rotjaar en Geertruida een topjaar. Nu ook de voorkeur in Oranje boven Timber (afgelopen periodes, wie weet als Timber zo doorgaat bij Arsenal)....

Vergelijkbaar profiel. Kunnen voetballen, kunnen RB en RCB. Eventueel zelfs Cvm.

Als Feyenoord onder de 30 zaken doet, geef je gewoon een slecht sein af naar de buitenwereld in mijn ogen.

4 augustus 2023 om 08:33

Vergelijkbaar maar Timber heeft wel een WK gespeeld, EK gespeeld en ervaring in de CL, meerdere keren kampioen geworden.

4 augustus 2023 om 08:37

Dan wordt ie dit seizoen hopelijk meer waard, want dan heeft ie ook CL-ervaring en meerdere kampioenschappen

4 augustus 2023 om 08:39

Timber en Geertruida zijn nog in niks te vergelijken. Dat is meer de emotie van veel Feyenoord fans, je kan natuurlijk altijd als Feyenoord kiezen om Geertruida te behouden, maar voor nu is 30 miljoen de maximale opbrengst of hij blijft (ook prima). Als hij blijft, zijn salaris gaat omhoog, hij speelt goed in de CL en speelt meer interlands bij oranje, dan zou je richting de 45 miljoen kunnen gaan. Is hij bij al die laatste stappen ook toonaangevend en Feyenoord overwintert, dan kan je in de toekomst doorgroeien naar 60 miljoen waarde. Stel het gaat niet zo goed, zal hij net als Alvarez niet veel dalen, maar moet je volgend jaar genoegen nemen met 20 miljoen.

4 augustus 2023 om 08:39

@Migi,

Of je pakt 30-35 miljoen, versterkt je selectie in de breedte en voor de toekomst en projecteert lange termijn beleid ipv nu kortstondig succes.

Wat is meer waard:
- 1x groepsfase CL (misschien 1x overwinteren)
- structureel groepsfase CL.

Geertruida gaat in zijn eentje met alle respect niet zorgen dat je overwintert in de CL.

Dus hoe kan je zorgen dat je volgend jaar CL houd?
Is dat met Geertruida? Of is dat met een financiële buffer van 30-35 voor aankopen?

Ik gok persoonlijk op het laatste, hoewel dat een mening is uiteraard.

4 augustus 2023 om 08:50

Stel dat we overwinteren is ie volgend jaar meer waard en wordt die buffer groter. Als we hem nu meteen weer verkopen gaan we daar echt niet makkelijk even een vergelijkbare speler voor halen. Uiteindelijk moeten we altijd onze toppers verkopen, maar ik zou het nu niet doen.

4 augustus 2023 om 09:09

"wat is meer waard:
- 1x groepsfase CL (misschien 1x overwinteren)
- structureel groepsfase Cl."

Haha dat is lekker eenzijdig bekeken.
Waarom zou je Luts niet kunnen behouden, het dit jaar goed doen. Met hem overwinteren in de CL, weer kampioen worden en hem volgend jaar voor het dubbele verkopen?

"geertruida gaat in zijn eentje met alle respect niet zorgen dat je overwintert in de Cl."

Dat gaat hij in z'n eentje niet voor elkaar krijgen nee. Maar dat lukt niemand. Maar denk wel dat je onderschat hoe ongelooflijk belangrijk hij is achterin. Sterk met verdedigen, goeie passing in de opbouw, kan lekker het middenveld indribbelen. Als Trauner weer terug is en je zet Luts op RB heb je met afstand de beste verdediging in NL. (zoals de concurrenten er nu voor staan.)
Trauner heeft de laatste tijd veel last van blessures, waardoor je Luts kunt als CV kan neerzetten en Pedersen RB. Vind maar eens een jongen die dit op beide posities net zo goed kan invullen...

Ik zou lekker m'n poot stijf houden. Je kunt wel bang blijven doen met transfers en gewoon maar geld pakken omdat je niet weet wat er gaat gebeuren volgend jaar, maar zo ga je nooit aanhaken bij Ajax die nu idd nog op naam en faam veel geld kunnen krijgen voor hele middelmatige spelers.

4 augustus 2023 om 09:10

@ elke andere supporter dan Feyenoord.

Het is toch logisch dat je Geertruida wilt behouden. Niet alleen voor dit huidige seizoen, maar ook seizoen erna. Eerste 2 plekken geven recht voor CL.

Als je hem behoudt, dan kan je van Beelen rustig laten wennen en heb je vervanger thuis. Verkoop je volgend jaar.

Timber is een ander verhaal, beide hele goede verdedigers. Wie beter is, kan straks een neutrale supporter beoordelen.

Feyenoord heeft daarnaast in 2 seizoen behoorlijk wat verkocht (totaal 100 mln), we lopen op behoorlijk achterstand door eerdere misbeleid. Maar om nu telkens maar te verkopen is ook niet meer nodig.

4 augustus 2023 om 09:15

Wat is er mis met te hoog in de boom zitten? Als dat al bestaat. Feyenoord wil Geertruida helemaal niet kwijt.

4 augustus 2023 om 09:25

@glenn,

Wat ik je hoor zeggen klinkt vooral als een supporter. Daar is niks mis mee, maar zo werkt de wereld niet.

Feyenoord heeft jaren geen cl gespeeld, spelers zijn niet op het hoogste niveau getest en hebben geen lange reeks van successen na verkoop van spelers in het buitenland. Dat doorbreek je niet ineens door een keer een geweldig jaar te hebben, dat moet je jaren vol weten te houden.

Wanneer je te hoog in de boom gaat zitten en spelers komen niet weg, word je ook minder aantrekkelijk voor jonge spelers.

Soms is het gewoon goed om naar jezelf te kijken ipv te vergelijken met Ajax, dat is gewoon (nog) geen vergelijk.

4 augustus 2023 om 10:24

@D-Bergkamp het succes ratio van Ajax spelers is toch niet zo hoog de laatste jaren? Het merendeel flopt in het buitenland (o.a Ziyech, vd Beek, Tadic, Antony) en vreemd genoeg zijn het de spelers die Ajax heeft afgedankt (Botman, Schuurs) die wel slagen + Martinez en Onana die weer hot lijkt te zijn. Ajax teert nog altijd op de successen in CL, heeft ook een grotere naam, maar dat heeft niets met succes ratio te maken naar mijn idee.

4 augustus 2023 om 10:49

Ik denk wel dat het met de succes ratio van Ajax spelers in het buitenland te maken heeft. Maar dan over een veel langere periode dan de afgelopen 4 jaar. En zeker niet vanwege de namen die Bergkamp noemt. Die zijn iets te optimistisch uitgelegd.

4 augustus 2023 om 11:15

Aan de andere kant komt het zelden voor dat clubs 2 seizoenen achter elkaar zo goed presteren. Het kan zomaar zijn dat Geertruida door het ijs zakt tijdens de wedstrijden in de CL. Als het dan even tegen zit in de eredivisie en ze geen kampioen worden is hij ineens nog maar 15 miljoen waard, gezien zijn contract ook ineens een jaar korter loopt. Zelfde met Gimenez. Kans is groot dat hij een minder jaar heeft en zijn waarde zakt. Mexico heeft nu de cup gewonnen en Gimenez viel op met inval beurten. Feyenoord is kampioen geworden. Beter moment om te verkopen is er niet! Lijkt me niet dat hij er ineens 4 in gaat schieten in de groepsfase van de CL namelijk.

4 augustus 2023 om 11:18

@migi,

Denk dat Leipzig geen kampioen word hoor.
Champions-League ervaring heb je wel gelijk in.

4 augustus 2023 om 11:20

@ajaxglobal

Ik ben een Arsenal en Ajax fan, geen Feyenoord fan...

Timber had een drama seizoen, Geertruida een top. Daarnaast qua profiel en spel dezelfde types. Hij wilt ook niet eens persé weg, want hij blijft net zo graag bij Feyenoord. Timber wilde ook nog eens weg...
Ja, Timber heeft meer CL ervaring, maar Geertruida heeft ook Europese ervaring (en recente Oranje ervaring).

Ik vind gewoon da Feyenoord hoger in de boom moet gaan zitten. Of ze het krijgen, is een tweede.

4 augustus 2023 om 11:27

@gerben1978,

Je noemt als falende speler Tadic, maar Tadic is nu pas weg bij Ajax, dus daar kun je niets over zeggen.

Verder slagende spelers: Schuurs, Botman, De Ligt, de Jong, Martinez, Onana, Tagliafico, Haller, Lang, Veltman.

4 augustus 2023 om 12:47

@bizzlad

Optimistisch uitgelegd? Spelers die bij Ajax er niet aan te pas komen hebben daarna nog veelal een stevige carrière in het buitenland. Het onderstreept alleen maar extra dat het logisch is dat er voor spelers van Ajax meer betaald word. Het track record is gewoon (heel) veel beter en daarom krijgen ze meer betaald.

Daar mag je van alles van vinden, maar dat zijn wel de feiten toch?

4 augustus 2023 om 13:00

Denk je dat Feyenoord het wel wordt dan?

4 augustus 2023 om 08:37

Glenn

Timber heeft vooral in de CL een veel hoger niveau bereikt dan Geertruide ooit zal doen. De jongen heeft ook unieke eigenschappen zoals vrij spelen, dribbelen wat hem unieker maakt dan gemiddelde verdediger.

Stop eens met vergelijken. Het slaat nergens op.

Uiteraard mag Feyenoord meer vragen of eisen. Zou ook handig zijn om eens goed te cashen.

4 augustus 2023 om 09:35

@MrKlillin knap dat jij nu al weet dat Geertruida een minder niveau in cl gaat halen dan Timber. Waar koop jij die glazenbol.

Geertruida speelt veel volwassener dan Timber dus denk dat hij veeeel verder gaat komen dan Timber.

4 augustus 2023 om 10:19

Mrkrillin

Dat is inmiddels 2 seizoen geleden in een team waar het fantastisch draaide. Afgelopen seizoen hebben ze bizar veel tegengoals gekregen waar hij toch ook voor aardig wat goals de schuldige was. Werd ook meteen pijnlijk duidelijk dat hij op CV bij elke hoog bal tegen een beetje niveau te kort kwam. Blij dat Arsenal hem heeft gehaald met de intentie om hem op RB te zetten iig.

4 augustus 2023 om 09:23

Slimme onderhandelingsstrategie van Kloese, maar met alle respect voor Geertruida is het natuurlijk een enorm manke vergelijking!

Zelfs als we het er met zijn allen over eens zouden zijn dat ze (in potentie of nu) even goed zijn, zijn er nog redenen dat Timber meer waard is:
- Beiden ongeveer 230 wedstrijden (inclusief allerlei jeugdcompetities, bron: Transfermarkt)
- MAar daarvan heeft Timber er 7 in EL en 15 in CL, Geertruida 12 in Conference League
- Geertruida 3 interlands, Timber 15 interlands
- En Timber is een jaar jonger

Dan is het toch niet raar dat clubs niet hetzelfde bedrag gaan neertellen voor Geertruida?

4 augustus 2023 om 09:39

@paullie, doodleuk de 17 wedstrijden in de EL vergeten van Geertruida!

4 augustus 2023 om 09:59

Ah, excuus. Ik meende mij te herinneren dat hij EL had, maar die zag ik niet in de lijst staan op Transfermarkt. Misschien verkeerd gekeken, of wederom de les geleerd dat statistieken ook niet alles zijn

Maargoed, het CL verschil blijft staan en de rest ook. En ik zou als Kloese zijnde ook de vergelijking maken om een goede onderhandelingspositie te creëren, maar als ik bij Leipzig zou werken zou ik die vergelijking naar de prullenbak verwijzen.

4 augustus 2023 om 10:53

@paullie

Leuk die 15 wedstrijden CL maar als je bij 2 van de 3 goals betrokken bent in het tweeluik met Benfica en dus medeverantwoordelijk bent voor uitschakeling en afgelopen seizoen bij zowat elke wedstrijd bent betrokken bij een tegengoal vind ik dat het niet zoveel zegt.

4 augustus 2023 om 11:22

Eens. Timber kan dan wel CL gespeeld hebben, maar dan moet je ook wel vaker uitblinken hé. Niet een Darwin Nunez kwijtraken bij een corner tegen?

Maar goed, staar je blind. Ik vind Geertruida momenteel minstens even goed als Timber, zo niet beter...

En dat als Arsenal/ajax fan....

Vind ook niet dat Feyenoord perse hetzelfde moet krijgen voor hem, maar gewoon dat Feyenoord hoger in de boom moet gaan zitten. Doe je da nu niet, dan ga je er ook nooit komen.

4 augustus 2023 om 13:31

Dat snap ik ook allemaal wel. Ik geef alleen maar aan, met volgens mij objectieve argumentatie, waarom ik snap dat clubs voor Geertruida niet meer gaan betalen dan voor Timber.

Maargoed, als jullie denken dat Darwin Nunez kwijtraken bij een corner door Timber de reden is dat Geertruida net zoveel waard is of meer dan is dat ook prima. Volgens mij maakt Geertruida ook wel eens slippertjes (op een lager niveau dan CL) en heeft Timber ook aardige potjes in de CL gespeeld. Als Feyenoord 40+ miljoen gaat krijgen voor hem dan verdient dat alle lof, maar persoonlijk zou ik daar mijn geld niet op in durven zetten. En zoals al twee keer gezegd, ik ben het er 100% mee eens dat het een slimme onderhandelingsstrategie is van Kloese.

4 augustus 2023 om 10:10

Zou het absoluut doen. Vergeet niet dat ze ook een bonus bieden + doorverkoop waardoor je misschien op ongeveer 35 uitkomt. Volgend jaar nog maar 1 jaar contract en met Trauner + van Beelen in de luwte heb je vervangers. Daarnaast gaat Geertruida echt niet verlengen, dus wat mij betreft prima bod. Laten wij ook ophouden met vergelijken van Timber, want dat is iets met appels en peren.

Dit is toch wel een twijfel gevalletje.
Geertruida houden is een sterkere selectie voor komend seizoen.
Maar ik geloof niet dat Geertruida voor 40 miljoen gaat volgend jaar.

Ga je nu onderhandelen kom je wel op 30-35+misschien wat bonussen.. dat is gewoon een heel mooi bedrag.

Kloese die vergelijkingen trekt met Ajax is leuk, alleen Ajax is voorlopig gewoon een veel grotere naam in Europa met een veel grotere slagingsfactor qua spelers die het halen. Daar zit gewoon een hogere standaard in..

4 augustus 2023 om 08:21

Mocht geertruida zich staande houden in de champions league is hij natuurlijk meer waard dan nu. Verder is de kans op een top 2 klassering groter met geertruida wat ook volgend seizoen champions league zou betekenen. Nu akkoord gaan met 30 miljoen heeft voor feyenoord dus geen enkele toegevoegde waarde.

4 augustus 2023 om 08:24

Maar Geertruida heeft volgend jaar een aflopend contract en ik kan me moeilijk voorstellen dat als Feyenoord zich hier hard opstelt, hij nog een keer wil verlengen. Dan kan hij nog zo'n goed seizoen draaien, als je niet verlengt dan lever je minder op dan dit jaar.

4 augustus 2023 om 08:27

@Marcianorbc

En als Feyenoord dit seizoen derde word en in de groepsfase CL word uitgeschakeld is Geertruida nog maar de helft waard…

En voordat je het zegt: niemand weet hoe komend seizoen gaat lopen. Net zoals niemand verwacht had dat Ajax afgelopen seizoen derde zou worden.

Bekijk het zo:
De kans dat je Geertruida volgend jaar voor 10 miljoen meer verkoopt tov nu. Is historisch gezien kleiner dan de kans dat hij (een druk) minder waard word.

En een top 2 klassering groter? Wanneer je 30-35 miljoen krijgt kan je de selectie in de breedte veel sterker maken en ook in de winter eventueel nood grepen toepassen.

Daardoor maak je de kans op CL juist ook weer veel groter.

4 augustus 2023 om 08:26

Ik zou wel wat voorbeelden willen zien van die slagings percentage over de laatste 4 jaar bv

En dan niet op de bank maar spelen!

4 augustus 2023 om 08:34

@Skylab

- Haller (Basis Dortmund)
- Martinez (Basis United)
- Schuurs (Basis Torino+top transfer)
- Kotarski (Basis + transfer rumours)
- Onana (Basis + top tramsfer)
- Tagliafico (Basis)
- Danilo (reeelijk geslaagd?)
- Neres (basis + transfer)
- Traore (basis)
- Lang (basis + 2x beste speler België)
- Ekkelenkamp (basis + kampioen België)



En dit is alleen nog maar van afgelopen twee seizoenen…

4 augustus 2023 om 09:13

Zozo slagen in Belgie. Met alle respect dat gaan we toch niet serieus nemen?

4 augustus 2023 om 09:34

Jouw commentaar niet inderdaad ;-)

De rest ben je het dus mee eens, plaats daar eens een lijstje van Feyenoord tegenaan?

En dan mis je nog jongen als de jong en de ligt

4 augustus 2023 om 11:00



Nee want Neres geslaagd in Oekraine of Portugal zegt me ook weinig. Dan kunnen we ook wel een Aurnes gaan noemen toch. Schuurs bij Torino alsjeblieft zeg. Dan kan ik bij Feyenoord ook wel St. Juste (geslaagd in Duitsland en Portugal), Malacia (maakt genoeg minuten bij United), Aursnes (geslaagd in Portugal), Senesi en Sinistreta (geslaagd in Engeland), Amrabat (geslaagd in Italie), Tapia (geslaagd in Spanje) als je zo gaat renderen.

4 augustus 2023 om 11:40

Ik ben daar ook wel benieuwd naar Skylab.

Het zal ongetwijfeld waar zijn dan ajax een betere reputatie heeft, maar nu het een keer andersom is, is het denk ik wel handig om optimaal te profiteren.
42 zullen wel niet krijgen, maar als we boven de 35 zitten, moeten het we het wss accepteren.

4 augustus 2023 om 11:52

Schuurs linken aan een slagingsfactor met betrekking tot zijn verleden bij Ajax is hetzelfde als dat voor Amrabat doen met Feyenoord terwijl ze beide gewoon weg gebonjourd zijn zonder enige indruk te maken.

4 augustus 2023 om 12:43

@NorgeNederland

Mijn stelling is letterlijk dat veel spelers van Ajax slagen in het buitenland en dat er daarom over het algemeen veel meer betaald word voor Ex Ajax spelers.

Dat een speler bij Ajax in eerste instantie niet uit de verf komt doet daar toch niets vanaf? Sterker nog, het draagt zelfs bij aan de stelling. Dat zelfs spelers die mislukken alsnog veel waard zijn en kwaliteit hebben.

4 augustus 2023 om 12:45

@NorgeNederland

Mijn stelling is letterlijk dat veel spelers van Ajax slagen in het buitenland en dat er daarom over het algemeen veel meer betaald word voor Ex Ajax spelers.

Dat een speler bij Ajax in eerste instantie niet uit de verf komt doet daar toch niets vanaf? Sterker nog, het draagt zelfs bij aan de stelling. Dat zelfs spelers die mislukken alsnog veel waard zijn en kwaliteit hebben.

4 augustus 2023 om 09:21

"maar ik geloof niet dat Geertruida voor 40 miljoen gaat volgend jaar.
Ga je nu onderhandelen kom je wel op 30-35 misschien wat bonussen"

Dus jij denkt niet dat als Feyenoord een goed seizoen draait...luts nog een klein 5-10mln meer waard wordt. LOL. Daar begrijp ik helemaal niets van.

"ajax is voorlopig gewoon een veel grotere naam in Europa"

Dit moet ik helaas eerlijk toegeven. Knap gedaan van Ajax over de laatste decennia. Maar als je als Feyenoord wilt aanhaken, moet je ook een keer lef en bravoure tonen. En niet angst laten regeren zoals jij blijkbaar graag ziet.

"en als Feyenoord dit seizoen derde word en in de groepsfase CL word uitgeschakeld is Geertruida nog maar de helft waard"

Dat is op dit moment toch gewoon een grotere ALS dan wat ALS we bij de 1e 2 eindigen dit seizoen. Onze toptrainer zit er nog. De selectie wordt op Kokcu na gewoon versterkt ipv verzwakt.
Op papier nog steeds een sterkere selectie dan onze 2 grootste concurrenten. Waarom er als een angsthaas vanuit gaan dat we miss 3e zouden worden?

4 augustus 2023 om 10:33

Vertrl mij wie van de afgelopen jaren op De Ligt en De Jong na geslaagd zijn dan?

4 augustus 2023 om 11:05

Denk je niet dat Te Kloese gewoon dit gewoon zegt om een goede uitgangspositie te hebben in de onderhandelingen?

Als je roept dat iemand minimaal 40 moet opleveren dan zal het openingsbod hoger zijn dan als je roept dat iemand 25 moet opleveren. Dit is toch geen rocket science. Het gaat er niet om of Timber beter is dan Geertruida. Timber had 1 topjaar in de CL in een goed team en was vorig jaar echt matig. Geertruida had afgelopen jaar een topjaar in de Eredivisie en heeft het goed gedaan in de EL.

Het is te hopen dat Timber het goed gaat doen bij Arsenal als CVM want als CV zie ik het niet worden. Daar mist hij fysiek en agressie voor. Wat dat betreft zie ik meer in Geertruida als CV. Overigens denk ik dat Geertruida dan weer minder is als CVM dan Timber. Oftewel het zijn beide goede spelers en niet met elkaar te vergelijken. Laten we hopen dat als Geertruida weggaat dit zal zijn voor de absolute hoofdprijs en dat is wat mij betreft alles vanaf 30 miljoen

Geertruida heeft een lang contract en een grote potentie. Pas praten vanaf 35/40 miljoen.

4 augustus 2023 om 09:26

Lang contract? Nog maar 2 jaar en verlengen is elke keer zeer moeilijk gegaan met onze Beertruida.

Lekker Lukeba halen joh. Nog nooit van gehoord, maar die is veel beter. Laat die koekenbakker Geertruida maar bij ons blijven.

4 augustus 2023 om 08:26

Groot Frans talent en onder Bosz zijn debuut gemaakt. Weet niet zeker als die per se beter is dan Geertruida, maar wel jonger.

4 augustus 2023 om 08:26

Die is inderdaad beter ja en bovendien een LCV.

4 augustus 2023 om 08:26

Wel logischere opvolger voor Gvardiol. Linksbenig en ijzersterk (lukeba). Klasbak is dat hoor.

4 augustus 2023 om 09:29

Is inderdaad beter dan Geertruida. Toptalent van Lyon en zou wel een kleine stunt zijn voor Leipzig. LCV, ijzersterk in de duels, goed aan de bal. Geweldige centrale verdediger.

Altijd maar dat overbodige vergelijk met Ajax, terwijl beide spelers totaal niet te vergelijken zijn.

4 augustus 2023 om 08:25

Zijn toch allebei rcv die ook op rb kunnen spelen of js Timber lcv? Opzich wel vergelijkbaar toch. Het is meer dat Ajax gewoon meer krijgt dan Feyenoord omdat het Ajax is en Ajax nou eenmaal een grotere naam heeft.

4 augustus 2023 om 09:14

En omdat Timber al in de CL heeft gespeeld en niet geheel onverdienstelijk, en dan heb ik het niet over het afgelopen seizoen, maar het seizoen er voor. Daarnaast is Geertruida misschien een net iets betere verdediger, en Timber een net iets betere voetballer.

4 augustus 2023 om 09:25

Ik vind Timber een veel groter talent dan Geertruida. Het niveau dat Timber aantikte tijdens het WK en in zijn goede jaar bij Ajax heeft Geertruida wat mij betreft nog niet gehaald. Maar goed, Jaap Stam en Van Dijk konden er op hun 21e helemaal geen hol van, dus wie weet wat de toekomst brengt.

4 augustus 2023 om 08:27

Hoezo? Hij gaat ook naar een club die 90+ mil ontvangt dit jaar. Dan kan je voor een international, die er momenteel beter op stond dan Timber bij bijvoorbeeld Oranje, toch minstens even veel vragen?

4 augustus 2023 om 09:15

Geertruida heeft geen CL ervaring, en als we naar de laatste interland van Geertruida kijken, dan verhoogd die ook niet bepaald het prijskaartje.



Als Feyenoord zijnde zou ik zeker voet bij stuk houden, en ben ik het met de statement eens dat Geertruida niet onderdoet voor Timber - dus idd hoofdprijs vragen. Zeker aan Leipzig die hun selectie echt moeten aanvullen, zeker na de top verkopen die weg zijn gegaan (laimer, Nkunku, Gvardiol, Szoboszlai) en daarbij ook nog eens geld zat hebben.
Ben het niet eens met het statement van niet de favoriet; geloof dat Lukeba een pure centrum verdidiger is, Geertruida kan centraal of rechtsbuiten heel goed uit de voeten, vermoed dus dat gewoon beide heel hoog op het lijstje staan bij Leipzig.
anyways, hoop dat Feyenoord OF niet verkoopt, OF echt de hoofdprijs ontvangt voor Geertruida.

4 augustus 2023 om 08:28

Zoveel geld hebben ze ook weer niet. Laimer ging transfervrij, 20% van de opbrengsten van Gvardiol gaat naar Zagreb en ze hebben al ruim 120 miljoen geïnvesteerd.

4 augustus 2023 om 08:35

Geld zat geloof ik hoor; Nkunku 60 Mio, Gvardiol 90 (sure min 20% heb je alsnog 72 Mio over) en Szoboszlai voor 100 Mio naar Liverpool, en nog wat kleinere tranfsers. de meeste van hun aankopen komen zoals heel vaak van RB Salzburg. dus ik denk dat er zat over is nog wel.

4 augustus 2023 om 09:06



Szboszlai was 70 miljoen geen 100 en daar gaat ook een deel naar Salzburg. Laten we zeggen dat ze een kleine 200 miljoen overhouden. Daar is al 130 miljoen van op. Dan moet je nog een nieuwe cv halen een nieuwe linksback voor circa 70 miljoen. Als je Geertruida en Lukeba (die rond de 40 miljoen moet kosten) zit je er al zo op.

Hopelijk blijven ze beiden nog een jaar (of twee), maar ik vrees dat de Feyenoorders toch rekening moeten houden met een vertrek van minstens één basisback.

Wat hoop ik dat Geertruida met ons de Champions League ingaat! Met een duo als Hancko en Geertruida kun je namelijk wel aankomen.

4 augustus 2023 om 15:16

zeker, al zit ik zelf in dubio naar dit jaar heeft hij een aflopend contract en dan ga je hem niet verkopen voor 20+ miljoen.

Hopelijk verlengen we daarom Hartman en Bijlow zsm.

“Het laatste afgeslagen bod bedroeg naar verluidt 34 miljoen euro. Lyon wenst voorlopig niet mee te werken”

Reserveer die 34 miljoen voor Feyenoord, dan heb je Geertruida sowieso binnen. Dat zal Feyenoord nooit weigeren.

Volgend jaar heeft Geertruida nog maar 1 jaar contract en gezien de altijd zeer moeizame onderhandelingen met Geertruida en zijn huidige vertrekwens, is het zeker geen uitgemaakte zaak dat hij dit contract weer verlengt. Om te voorkomen dat hij volgend zomer voor de helft vertrekt, is Feyenoord wel verplicht hem deze zomer te verkopen en dat gaat gebeuren ook.

Dit zou zo zonde zijn. Ze moeten 45M vragen, en eigenlijk ook niet voor minder laten gaan. Echt n keer de poot stijf houden.

Jammer dat er in het artikel, zoals alle voorgaande artikelen, opnieuw naar Timber wordt gewezen. Maar goed. Ik ga er vanuit dat Geertruida vertrekt aangezien ie nog maar een 2-jarig contract heeft, vorige keer duurde het al een eeuwigheid om zijn contract te verlengen en sindsdien hoort hij bij de grootverdieners. Terecht overigens maar financieel zal ie denk ik bij Feyenoord geen stap omhoog meer kunnen maken. Ik denk dat het voor Feyenoord niet eens nadelig uit hoeft te pakken bij zijn vertrek. Feyenoord kan zich dan op meerdere posities versterken. Pedersen heeft zich ontwikkeld maar op die positie zou Feyenoord zich flink kunnen verbeteren en zelfs bij de komst van Ivanušec ben ik nog niet onder de indruk van de vleugelspelers. Zou mooi zijn als er nog 1 bijkomt zodat je kan variëren zonder veel kwaliteit in te leveren met Paixão, Ivanušec, Minteh en wellicht Stengs. Jahanbakhsh er ook nog bij, Wålemark verhuren en Dilrosun ivm zijn salaris hopelijk in de verkoop.

Mooi bedrag. Strik er om en laten gaan. Denk niet dat hij veel meer waard is of gaat worden. En in Duitsland word je sterker. In Nederland niet.

4 augustus 2023 om 15:18

Ik denk zeker dat er 30 uitvalt te halen exc bonus en doorverkooppercentage.
Hij heeft zich echt stormachtig ontwikkeld.

Afgaande op de wedstrijd voor de JC schaal wordt het een enorme aderlating (met name in de CL), maar dit soort bedragen kun je je als Fey gewoon niet veroorloven om te laten schieten. Zo simpel is dat voor een Fey die nog financieel en organisatorisch moet groeien. Mensen verkijken zich er ook wel eens op dat Ajax, daargelaten de goede periode van topprestaties, beursgenoteerd is, Fey niet. Op transfergebied zal Fey het dus op veel vlakken blijven afleggen tegen een Ajax, tenzij ze structureel aanhaken en meedoen om het kampioenschap en CL inkomsten kunnen genereren. Gek genoeg (als Ajax-fan) is het te hopen dat Fey de ingezette lijn blijft voortzetten, omdat op de lange termijn Ajax daar ook baat bij heeft. Een zo sterk mogelijke Eredivisie met steeds hogere transferopbrengsten zal voor alle clubs in NL profijtelijk zijn. Alleen voor nu is het nog te vroeg voor Fey om al te hoog in de boom te gaan zitten. Voor de speler zelf ook een goede stap omhoog!

Gewoon 40 miljoen vragen. Geertruida is erg belangrijk voor dit Feyenoord en RB Leipzig heeft meer dan geld zat.

In feite een gigantisch bod voor een speler als Geertruida. Feyenoord kan hier met die 25 miljoen of net iets meer flink op cashen. Te vaak wordt onterecht een vergelijk gemaakt met Jurriën Timber. Daar is hij nog niet, al is er wel veel potentie aanwezig. Daarom is een overstap naar Leipzig in mijn ogen ook echt een goede stap vooruit. Een grotere club dan Feyenoord in een grotere competitie dan de Eredivisie. Dat is dan weer gunstig op termijn voor het Nederlands elftal. Ik denk dat het niet lang duurt voor de handtekeningen er staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren