Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-huurling Manu blinkt uit tijdens debuut voor Excelsior

Laatste update:

Excelsior heeft de tweede overwinning van het seizoen geboekt. De ploeg van trainer Leon Vlemmings rekende op Woudestein met 3-0 af met Fortuna Sittard. Door de winst stijgt Excelsior naar de negende plaats van de Jupiler League. Elvis Manu, op de laatste transferdag gehuurd van Feyenoord, was een van de uitblinkers.

In de vierde minuut bewees Manu direct zijn waarde door een voorzet te geven die door Daan Blij werd binnen gewerkt: 1-0. Excelsior maakte meteen jacht op de 2-0, maar Mick van Buren en Roland Alberg waren niet trefzeker. Na rust kreeg Manu de bal op een presenteerblaadje aangeboden van de doorgebroken Alberg, maar de aanvaller schoot tegen doelman Ferhat Kaya aan.

Na ruim een uur spelen werd een schot van Manu van richting veranderd zodat Kaya volslagen kansloos was: 2-0. In de slotfase moest Fortuna nog een tegendoelpunt incasseren. Invaller Niels Vorthoren was attent in de rebound: 3-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Prima debuut van Manu, die direct bewijst dat hij een prima speler is. Ik zie hem er wel 15 in schieten in de Jupiler League. Hoop dat hij bewijst dat niet hij, maar Fernandez naar de Jupiler League gestuurd had moeten worden.

Gaat er meer dat Pellè maken...en straks gaat men roepen waarom men toch weer erin getrapt is om van buitenaf spelers te halen die je al hebt lopen.

3 september 2012 om 22:51

2-2 tegen de Turken, 1-2 winst tegen Hongarije.

De winst van het gokken delen met mij.

16 september 2012 om 17:50

Ff oefenen nog

3 september 2012 om 22:35

AudiLambo in de eerste divisie gaat dat makkelijker! Daarbij kreeg hij ook zonder Pellè niet veel kansen, dan kan je zo'n jongen beter speeltijd gunnen om zich te ontwikkelen!

3 september 2012 om 22:40

Ik wist niet dat Fortuna gelijkwaardig is aan middenmoot clubs in de Eredivisie?

ik snap niet dat Elvis Manu geen kans heeft gekregen bij Feyenoord want zulke goede aanvallers hebben ze niet en hij scoorde vaak in de voorbereiding en nu weer bij Excelsior verder een prima debuut deze lijn doorzetten en dan volgend jaar je kans grijpen bij de Grote broer van je nu speelt.

3 september 2012 om 22:34

Soms moet je 1 stapje terug om er 2 vooruit te gaan. Waarschijnlijk had hij toch amper gespeeld mer pelle, fernandes en achabar in de selectie. En dan snap ik de keuze voor een jaarjte Jupiler League wel, want hier kan je meer leren dan een jong Feyenoord!

3 september 2012 om 23:17

Precies! Mooi voorbeeld Jan Vertonghen bij RKC, Kalou bij Excelsior, etc.

4 september 2012 om 01:13

Behalve dat Manu verhuurd is, vind ik het ook jammer dat Daan Blij nooit een contract heeft weten te verdienen bij Feyenoord. Dat is me toch een voetballer met klasse. Naar mijn mening heeft Feyenoord ook zo'n technische jongen als hij nodig op de flanken. Je ziet namelijk dat Feyenoord het moeilijk heeft tegen gesloten verdedigingen. Dan kan zo'n technische buitenspeler goed te pas komen

Elvis Manu wat een fantastische talent zal een mooie seizoen draaien bij Excelsior is in ieder geval een lekker begin en zal ervaring kunnen opdoen in de JL. Snap echt niet dat Feyenoord hem niet vaker heeft gebruikt doet niet onder voor Cisse en Schaken.

3 september 2012 om 22:22

Voor Cissé doet hij inderdaad zeker niet onder, maar ik vind dat je Schaken hier te kort doet. Schaken was vorig seizoen een prima buitenspeler bij Feyenoord en ook dit seizoen doet hij het naar behoren.

3 september 2012 om 22:30

Het is denk ik juist goed voor die jongen om even lekker daar te spelen en ervaring op te doen. Die kan hij dan volgend seizoen meenemen naar de kuip en dan is hij denk ik wel klaar voor Feyenoord 1. En zoals Roztje al aangeeft, Schaken presteerd erg constant de laatste tijd, dat kun je van een Manu nog niet verwachten. Cisse is idd drama, er zijn genoeg alternatieven voor Cisse maar die zijn zo ongeveer allemaal van hetzelfde niveau...nu maar hopen dat 1 van die gasten zich doorontwikkeld...

4 september 2012 om 09:07

Manu heeft nog genoeg te leren hoor. Met name zijn overzicht was/is waar het aan schortte. Bovendien is een wedstrijd tegen Fortuna natuurlijk niet hetzelfde als tegen een middenmotor of hoger in de Eredivisie. Laat hem maar lekker veel spelen in de JL, misschien maakt hij Excelsior wel kampioen. Zou zuur zijn voor Sparta overigens, maar stiekem hoop ik dat beiden promoveren.

Heerlijke wedstrijd, wat speelde Manu goed. Hopelijk vanaf nu een stijgende lijn wat soms was het spel echt heel slecht, zelfs voor de Jupiler League.

Wat een samenvatting hier. Fortuna was na de 1_0 beter dan excelsior. 3,4 goede kansen laten liggen. Na de 2_0 kwam excelsior niet meer in de problemen.. Zelfs de verslaggever vond het geflatteerd. Hier wordt niks over fortuna gezegd in dit stuk

4 september 2012 om 05:34

Kansen laten liggen zeg maar dat de scheidsrechter faalde door tweemaal geen strafschop te gevedn terwijl ze wel geven moesten worden.

Super. Gewoon lekker een goed seizoen draaien daar en dan is ie echt klaar om wekelijks in de kuip te spelen.

gaan ze elvis manu naar de jupiler league sturen en haalt feyenoord graziano pellé,
had manu toch een kans gegeven.

Manu speelde helemaal niet zo goed, eerlijk gezegd vond ik dat zijn wissel veel eerder had moeten komen. Hij is wel belangrijk geweest, maar verder was het maar een 6je

Kvind het toch wel opmerkelijk dat Roland Alberg niet is gekocht door subtop. Vind dat toch wel een hele fijne speler op het middenveld. Goed resultaat van Excelsior en een lekker debuut van Manu.

3 september 2012 om 22:27

Ja inderdaad roland aalberg was een mooie speler geweest voor venlo , rkc waalwijk

3 september 2012 om 22:29

Het is dat we in Den Haag al genoeg goede middenvelders hebben maar ik had hem graag naar ons zien komen. Ben zeer gecharmeerd van Alberg

Mooi dat Elvis Manu het gelijk zo goed doet, maar ik had ook niet anders verwacht eigenlijk. Elvis Manu was in mijn ogen al klaar voor het grote werk en had wat mij betreft al op de plek van Sekou Cissé mogen staan. Maar goed, Koeman, van Gastel en van Bronckhorst achtten hem nog niet rijp voor het grote werk dus is een verhuur een logische keuze. Een jaartje vlammen bij Excelsior en het volgend jaar in Feyenoord 1 laten zien! Mooi dat hij gelijk een van de uitblinkers is!

3 september 2012 om 23:21

Manu speelde niet fantastisch, daarbij had hij niet elke week een basisplaats gehad. Dit is gewoon goed voor zijn ontwikkeling. Ben nog steeds van mening dat je beter kunt verhuren aan top JL dan aan een laagvlieger Eredivisie. Top JL speelt aanvallend voetbal net als Feyenoord wil.

Toen Pelle naar Feyenoord ging, of althans toen dat Bericht op vz stond hoorde je hier niemand over Elvis Manu. Want je speelt op maandag avond, op Woudenstijn, als er nog minder mensen zijn dan bij een training van Feyenoord tegen Fortuna Sittard kortom: niet onder druk. Natuurlijk uit bij Sparta,gae,cambuur,mvv,fcdb en de Graafschap is sfeer, is druk, daar kan je geïntimideerd raken door het publiek. Maar nu al zeggen dat Feyenoord meer aan hem heeft dan aan Pelle terwijl het een heel andere speler is als Manu gaat wel heel ver, daarbij is het een type counter speler en daar heeft Feyenoord er relatief veel van.

Respect voor de wederom massaal meegereisde Fortuna aanhangers!

Ik had hem graag wat minuten zien maken, gezien zijn goede voorbereiding. Maar nu Verhoek erbij is gekomen is een jaartje Excelsior prima voor zo'n jongen. Pelle heeft hier niets mee te maken natuurlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren