Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord heeft na vijf maanden beet en presenteert essentieel directielid

Laatste update:

Ruud van der Knaap wordt de nieuwe commercieel directeur van Feyenoord, zo meldt de Rotterdamse club via de officiële kanalen. De toekomstig beleidsvoerder komt over van het sportmarketingbureau Triple Double, dat is gevestigd in Eindhoven. Daar was de 46-jarige Van der Knaap werkzaam als directielid. In De Kuip wordt hij de opvolger van Joris van Dijk, die op 1 februari de deur achter zich dichttrok.

Na het vertrek van Van Dijk volgde een lange zoektocht, die na bijna vijf maanden ten einde is gekomen. Met Van der Knaap haalt Feyenoord geen onbekende uit de voetbalwereld binnen. De nieuwe commercieel directeur was eerder actief voor de Eredivisie CV, terwijl hij over meer dan tien jaar werkervaring bij Triple Double beschikt: een van de grootste sportmarketingbureaus van Nederland. Van der Knaap treedt per 1 augustus in dienst bij Feyenoord.

Via de clubkanalen van Feyenoord laat Van der Knaap weten trots te zijn. "Met ruim twintig jaar ervaring in marketing en management van sport en met name voetbal in de benen, voelt het geweldig nu de stap naar mijn club Feyenoord te kunnen maken. Na de geweldige resultaten van afgelopen seizoen en met een sterk sportief fundament is dit een perfect moment om ook de commerciële basis van de club verder te verstevigen. Daar denk ik met mijn ervaring en netwerk de komende jaren goed aan te kunnen bijdragen. Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan."

Timing
De timing van de witte rook uit Rotterdam-Zuid is enigszins toevallig te noemen. De regerend landskampioen is commercieel gezien namelijk bezig aan een interessante week. Dinsdag werd bekend dat met ingang van het nieuwe seizoen Prijsvrij Vakanties op de achterkant van het shirt van Feyenoord zal prijken. Het partnership is aangegaan voor minimaal twee jaar, waardoor Prijsvrij Vakanties de eerste zogeheten Back-of-shirt-Partner in de historie van de club is.

Verder staat er op commercieel vlak deze week nog iets interessants te gebeuren in De Kuip: komend weekend komen de eerste Feyenoord-shirts van Castore uit. In januari van dit jaar werd bekend dat Feyenoord de komende jaren gaat spelen in het Britse kledingmerk. Het contract met Castore gaat op zaterdag 1 juli in, nadat Feyenoord vrijdag officieel afscheid neemt van adidas. De nieuwe shirtsponsor legt Feyenoord financieel geen windeieren. De Rotterdammers zouden jaarlijks maar liefst acht miljoen euro ontvangen van Castore, dat vanaf dit seizoen ook shirts zal gaan leveren aan FC Twente en FC Utrecht.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Broodnodig! Gezien het vorige poppetje op zijn functie dacht dat het een uitstekend idee was om levensgroot Prijsvrij op de rug van het shirt te nemen... 😤

28 juni 2023 om 10:19

Ik kon het niet meer eens zijn met bovenstaande reactie. Is voor mij ook een reden om het shirt niet te kopen... Helaas.

28 juni 2023 om 10:29

Misschien kan je CL-editie kopen, die heeft het niet namelijk.

Hopelijk heeft het een flinke som geld opgeleverd, en godzijdank hebben we de landstitel gewonnen

28 juni 2023 om 10:33

Ik ga ook absoluut geen shirt kopen met Prijsvrij achterop.. Echt een belachelijke vorm van sponsoring in mijn ogen welke het shirt echt verpest. Verder zou hierdoor de shirtverkoop wel eens tegen kunnen vallen, waardoor eventueel weer nieuwe sponsoren in de komende jaren minder willen betalen. Snap echt niet dat ze dit risico nemen. Wellicht speculatief van mij, maar 99 procent van alle reacties die ik lees op Feyenoordsites betreffende dit topic zijn negatief.

28 juni 2023 om 15:45

Feyenoord zal geen enkel shirt verkopen zonder Prijsvrij op de rug lees ik zojuist.
Ik ben sowieso een beetje afgehaakt m.b.t. voetbalshirts. Je betaald er 90 euro voor om vervolgens onbetaald reclame te maken voor de sponsoren op je shirt.

28 juni 2023 om 10:30

Als je kijkt wat voor bedrag we voor onze beste speler incasseren, snap ik die shirt sponsor wel.

Overigens wel erg benieuwd naar die Castor shirts. Was in 1e instantie niet heel blij met de keuze voor dit merk. Maar de afbeeldingen die ik tot nu toe heb gezien zijn veelbelovend. Hopen dat de materialen ook goed zijn.

On:
Fijn dat we eindelijk iemand hebben. Geen idee wie hij is en wat hij kan....hoop dat hij zichzelf kan bewijzen.

28 juni 2023 om 10:34

Ongelooflijk ja. En dan ook die shirtsponsor deal met Europarcs sluiten vlak voordat CL plek en kampioenschap binnen was gehengeld. Ik denk dat er een aantal grotere vissen, en meer aansprekende sponsoren wel oren hadden gehad naar hoofdsponsorschap. Een bedrijf wat ook de uitstraling van een topclub weerspiegeld die op het hoogste niveau in Europa voetbalt. Nee, we moeten het doen met Europarcs en Prijsvrij.

Commercieel gezien wordt er nog steeds als een kleine club geopereerd op Zuid.

28 juni 2023 om 10:38

Dat Prijsvrij op de rug is een doorn in het oog.... Hoe verzin je dit we hebben al jaren netjes de achternamen op de rug.

28 juni 2023 om 10:44

"hoe verzin je dit"

Ehmm omdat het geld oplevert?

28 juni 2023 om 10:54

Het is echt pure armoede.

28 juni 2023 om 10:59

Had het voor iets minder geld op de mouw gedaan. Het aanzien van de club en haar shirt is ook wat waard. Je loopt gewoon voor lul

28 juni 2023 om 13:41

Juist Prijsvrij is belachelijk op de rug van een club die juist prijzen wil winnen.......

28 juni 2023 om 14:39

Is dat IETS minder geld? Of aanzienlijk minder?

Ik snap echt dat het voor ons supporters belachelijk is omdat het er niet uit ziet. Maar wij hoeven ons dan ook niet druk te maken om de financien van de club.

Ik geloof er niet zo in dat het overgrote deel van de Feyenoorders zo principieel is dat ze geen shirtje meer kopen omdat er "prijsvrij" op staat.

28 juni 2023 om 16:06

Jammer dat deze man pas begint nu alle slechte deals al voor meerdere jaren beklonken zijn.

Haha prijsvrij ziet er inderdaad wel heel armoedig triest uit!

Is er nu ook al een nieuwe commerciële manager bij FC Twente? Die vacature staat ook al een tijd open. Lijkt mij dat er voor Twente ook een hele interessante commerciële tijd komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren