Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord haalt Gio binnen

Laatste update:

Feyenoord lijkt de weg omhoog te zijn ingeslagen. Nadat de Rotterdammers eerst al 'grote namen' als Bert van Marwijk en Tim de Cler vastlegden, verzekerde de club zich vandaag ook van de diensten van Giovanni van Bronckhorst. Gio tekent vanmiddag een driejarig contract.

De 32-jarige Van Bronckhorst kon Barcelona dankzij een clausule in zijn contract transfervrij verlaten. Gisteren onderging de linkspoot met succes de medische keuring in het Erasmus Medisch Centrum en vanmiddag wordt hij aan de pers gepresenteerd. Van Bronckhorst krijgt rugnummer 8 toegewezen en zal bij de Rotterdamse club als middenvelder minuten gaan maken.

Feyenoord is na de derde 'grote vis' echter nog niet klaar met het versterken van de selectie. De Rotterdammers hopen nog altijd op Kevin Hofland en ook de komst van Roy Makaay lijkt in de aantocht. Feyenoord heeft inmiddels al met de 32-jarige aanvaller van Bayern München gesproken.

Eerder deze zomer kozen Andwelé Slory en Luigi Bruins al voor de Stadionclub. Het duo komt over van Excelsior.

VANWEGE DE OVERWELDIGENDE DRUKTE IS HET NIET MEER MOGELIJK OM IN DIT TOPIC TE REAGEREN.
EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren