Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord gaat concurrentie met Juventus om Servisch toptalent (18) aan’

Laatste update:

Feyenoord houdt Jovan Mijatovic nauwlettend in de gaten, zo meldt Marca. Volgens de Spaanse sportkrant kan het toptalent van Rode Ster Belgrado ook rekenen op interesse van Juventus en Zenit Sint-Petersburg. Begin deze maand werd de spits in Servische media ook al in verband gebracht met de Rotterdammers.

De pas achttienjarige Mijatovic is bezig aan een sterk seizoen bij Rode Ster. In de Servische competitie was hij tot nog toe goed voor acht treffers in dertien duels.

Afgelopen zaterdag werd Mijatovic de absolute uitblinker in de competitiewedstrijd tegen Spartak Subotica door een hattrick voor zijn rekening te nemen.

Zijn trainer Barak Bakhar liet hem ook al vier keer invallen tijdens de groepsfase van de Champions League. Vorige week woensdag kreeg Mijatovic ruim een half uur speeltijd tijdens het laatste groepsduel met Manchester City (2-3 verlies) en liet hij zich zien met twee schoten op de paal.

Volgens Marca heeft Feyenoord, net als Juventus en Zenit, scouts naar Servië gestuurd om het toptalent van dichtbij aan het werk te zien.

Mijatovic heeft zich in de afgelopen twaalf maanden sterk ontwikkeld als centrumspits, maar stond daarvoor jarenlang als vleugelaanvaller te boek. Het leverde hem in zijn thuisland de bijnaam ‘Beckham’ op.

De Spaanse krant omschrijft Mijatovic als een enorm complete aanvaller. “Hij kan overweg in de kleine ruimte, maar heeft ook genoeg snelheid om in de vrije ruimtes te duiken. Mijatovic is iemand die ook sterk is met zijn rug naar het doel en vaak als winnaar uit de strijd komt tijdens persoonlijke duels met zijn directe tegenstanders.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Scoort iedere 68 minuten in de competitie, dat is lang niet gek. Leuk om er bij te hebben als Gimenez vertrekt.

19 december 2023 om 10:58

Volgens mij staat deze speler echt te boek als een heel groot talent, lijkt me bijna onhaalbaar. Zou een mooie stunt zijn!

Waarom schrijft Marca hierover? Of mis ik iets?

19 december 2023 om 11:23

Waarom niet? AD of Telegraaf schrijft vaak genoeg ook iets over het Spaanse voetbal. Misschien hebben ze een primeurtje

Concurreren met een club als Juventus lijkt mij financieel gezien nogal lastig. Klinkt verder als een veelbelovende speler.

19 december 2023 om 11:32

Concurrentie van een club wat speelt met hun cijfers, dus in dat opzicht zal die wel Juve gaan. Red Star was daar eerder ook niet smerig van

19 december 2023 om 11:40

Klinkt mij helemaal goed dat hij eerst een buitenspeler was. Dus je kan met hem in meerdere systemen en tactieken spelen en is niet zoals Gimenez alleen gericht op een 1 mans spits systeem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren