Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord en Groningen bereiken akkoord over Kasanwirjo; transfersom bekend

Laatste update:

Feyenoord en FC Groningen hebben een akkoord bereikt over Neraysho Kasanwirjo, zo meldt het Dagblad van het Noorden. De Rotterdammers betalen naar verluidt twee miljoen euro exclusief bonussen om de twintigjarige verdediger in te lijven. Kasanwirjo trainde vrijdag al niet meer mee bij Groningen, in afwachting van zijn transfer.

Feyenoord en FC Groningen stonden afgelopen zondag nog tegenover elkaar. De Stadionclub zou de interesse in Kasanwirjo volgens 1908.nl na de 0-3 zege bekend hebben gemaakt bij Groningen, de verdediger zelf en zijn management. Kasanwirjo beschikt bij de Trots van het Noorden nog over een contract tot medio 2024.

Kasanwirjo maakte in de zomer van 2021 transfervrij de overstap van Ajax naar FC Groningen. In De Euroborg groeide hij direct uit tot een onbetwiste basisspeler. Dit seizoen staat de teller tot nog toe op zeventien officiële duels. Kasanwirjo speelde als rechter centrale verdediger, rechtsback en verdedigende middenvelder. Met zijn veelzijdigheid moet hij Feyenoord-trainer Arne Slot meer opties geven. De Rotterdammers zagen Trauner vorige maand wegvallen, terwijl Quinten Timber voorlopig ook uit de roulatie is.

???????????????????? ?????????? ???? ???????????? ???????????????? ?????????????????????? ???????? ??????????????????! Volgens het Dagblad van het Noorden hebben Feyenoord en FC Groningen een akkoord bereikt over Neraysho Kasanwirjo. De Rotterdammers betalen naar verluidt twee miljoen euro exclusief bonussen om de twintigjarige verdediger in te lijven. Kasanwirjo trainde vrijdag al niet meer mee bij Groningen, in afwachting van zijn transfer. #feyenoord #fcgroningen #kasanwirjo

Woensdag werd bekend dat Feyenoord ook in de markt zou zijn voor FK Rostov-verdediger Dennis Hadžikadunic, zo bevestigde zijn zaakwaarnemer Walid Faour tegenover 1908.nl. Volgens Voetbal International achtten de scouting, de technische staf en directeur Dennis te Kloese de 24-jarige Zweed echter nét niet goed genoeg als back-up voor Trauner. Dat Hadzikadunic alleen als centrale verdediger uit de voeten kan, zou bij het doorschakelen naar Kasanwirjo hebben meegespeeld.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verrassend. Een jongen met veel potentie maar wel eentje die de afgelopen maanden volgens mij totaal uit vorm is en structureel de zwakste is op het veld bij Groningen. Misschien kan een Groningen supporter hier meer over vertellen?

20 januari 2023 om 10:15

Zeker één van de pareltjes van dit Groningen. Maar hopeloos uit vorm. Potentie is er zeker!

20 januari 2023 om 10:19

Ik ben ook erg benieuwd. vind hem op 6 heel slecht zeker afgelopen zondag.
Kon geen bal fatsoenlijk voorruit spelen.

Op cv vond ik hem vorig jaar wel goed zeker tegen Feyenoord in de kuip.

Als deze jongen wel gaat presteren is dat erg goed gescout. goede spelers bij slechte teams weghalen is namelijk erg lastig.

20 januari 2023 om 10:33

'als deze jongen wel gaat presteren is dat erg goed gescout'. Dat lijkt me nogal een dooddoener :D

20 januari 2023 om 11:48

Daar is inderdaad geen spelt tussen te krijgen.

20 januari 2023 om 11:58

Geen speld ook ...

20 januari 2023 om 12:04

hahahaha daar zit wat in

20 januari 2023 om 10:20

Klopt. Niet in zijn beste vorm. Maar hij is goed opgeleid door een van de beste jeugdopleidingen ter wereld . Dus er zit nog veel rek in.

20 januari 2023 om 10:59

@Bereta: daar doe je AVV Zeeburgia een plezier mee

20 januari 2023 om 11:59

Nee, ik bedoel die andere waar hij sinds z'n 11e op zat.

20 januari 2023 om 13:49

Oh nee, dat een Ajacied zich arrogant opstelt aangaande zijn club had niemand door.

20 januari 2023 om 14:29

@Bereta nee wij in het Noorden hebben hem zo goed gemaakt. Wij hebben hem doorontwikkeld naar een hoger niveau . Gelukkig staan wij Groningers bekend als nuchtere bescheiden mensen.

20 januari 2023 om 10:21

Heeft inderdaad nog heel veel potentie maar speelt sinds de hervatting van de competitie echt als een natte krant.

20 januari 2023 om 10:23

Heel FC Groningen is slecht dit seizoen! Deze jongen is 20 jaar en nog niet op de positie om een team op sleeptouw te nemen. Hij wordt vanzelf meegetrokken in het bedroevende niveau van het team

20 januari 2023 om 10:26

Heeft heel veel potentie, maar deelt mee in de malaise van Groningen. Wordt ook wel genoemd als een stoorzender binnen deze groep, samen met Ngonge (die al weg is). Dat gezegd hebbende denk ik dat hij niet per se een stoorzender of vervelend mannetje bij Feyenoord hoeft te zijn, staat een veel volwassener groep die hem kan corrigeren.
Als hij weer aan het spelen komt en weer een beetje normaal zou doen zou ik hem graag bij de FC willen houden, denk wel 1 van de beste spelers die we hebben. Zou in goede doen ook bij Feyenoord niet misstaan.

20 januari 2023 om 10:27

Tsja wat is vorm..denk dat ze hier wel een goede aan hebben voor de breedte en in potentie goed genoeg voor basis. Groningen draait gewoon echt slecht, als verdediger is het dan zeer lastig om je nog te onderscheiden. 5 goede tackles (bij wijze van) en nog steeds verliezen/doelpunten tegen. Vind niet dat hij de zwakste is, maar hij gaat wel mee in de ellende..

20 januari 2023 om 10:39

Heeft dit seizoen wel op meerdere positites gespeeld door zijn iets wat lakse houding. Vergeet soms gewoon mee terug te verdedigen of laat zijn man lopen.

20 januari 2023 om 10:42

Het is al bijna rond lees ik. Ben benieuwd hoeveel hij kost

20 januari 2023 om 11:37

Verwacht 4,5-5 miljoen met nog eventuele bonussen

20 januari 2023 om 11:41

2 miljoen excl bonussen

20 januari 2023 om 11:23

Klopt Wazza, hij is redelijk uit vorm! Echter, hij werd door het hele elftal gegooid en kon niet wennen aan 1 positie. Onder Buijs stond hij vanaf het begin meestal centraal en werd direct een sterkhouder. Denk dat Slot hem wel weer aan het voetballen krijgt, en dan is het geweldig gescout van Feyenoord!

20 januari 2023 om 11:34

Hij was vorig jaar onze beste speler, opbouwend sterk, fysiek in de duels. Dit seizoen heeft hij eigenlijk alleen als rb of cvm gespeeld, en daar is hij echt een stuk minder. Hij wordt gezien als een stoorzender in de groep, ondermeint het groepsgevoel, erg negatieve houding en hij wil hier duidelijk niet zijn. Desalniettemin denk ik dat hij wel naar het niveau van Feyenoord kan toe groeien.

Tja kan iemand me er wat over vertellen.
Ik ken hem niet.
20 jaar begreep ik en 2 benig voor de rest wet ik niets is dit nu een lichtpunt bij het Huidige Groningen?

20 januari 2023 om 10:14

Hij is eerder de zwakke schakel bij het huidige Groningen.

20 januari 2023 om 10:18

Rechtsback, maar kan ook net as Geerttruida in het centrum ballen. Geen slechte speler, maar soms slordig. Zou Feyenoord misschien een bod hebben ontvangen op Geerttruida?

20 januari 2023 om 10:27

Ik dnek dat ze nu Geertruida niet laten gaan..
Als die weggaat blijft r heel weinig over en zal deze voor nu te ligt zijn.

20 januari 2023 om 10:32

Hij wilde zelf wel weg een poos geleden. Ik weet niet meer wanneer dat was. 1,5 jaar geleden? Spelers ruiken hun kans/geld. Snap ik best
Feyenoord is in ieder geval nu slimmer bezig. In het verleden hielden ze spelers al konden ze de hoofdprijs ontvangen. Vervolgens zakte het spel van de speler en daarmee de prijs. Of spelers werden voor een habbekrats verkocht.
(maar misschien ligt dit aan mijn visie. Laat het buienland maar het maximale dokken)

20 januari 2023 om 10:39

Ik zou het eerder andersom stellen: Kasanwirjo is juist een centrale verdediger die ook als rechtsback kan spelen. Hoewel hij dit seizoen vrij vaak als rechtsback (en de laatste weken zelfs enkele potten als middenvelder) in actie komt voor FC Groningen heeft hij toch de overgrote meerderheid van zijn wedstrijden als centrumverdediger gespeeld. Bij Groningen, maar ook eerder bij Jong Ajax en in de jeugdelftallen van Ajax en ook in Oranje O17 en Jong Oranje.

20 januari 2023 om 10:42

Geertruida gaat echt pas na dit seizoen weg. Kasanwirjo is gewoon een aankoop voor in de breedte die we sowieso nodig hebben en staat los van uitgaande transfers.

20 januari 2023 om 11:24

Sanderr

Volledig met je eens! Is een CV en speelt daar ook zijn beste wedstrijden.

20 januari 2023 om 13:41

ja dat denk ik ook. Ik denk niet dat hij nu weg wil.

20 januari 2023 om 10:28

Ik vond hem bij Jong Ajax altijd al een van de zwakke schakels. Heeft zo veel tegendoelpunten veroorzaakt door blunders of slordigheden

20 januari 2023 om 10:55

En toch kunnen spelers zich ontwikkelen

20 januari 2023 om 10:59

Inderdaad. Onana maakte bij Jong Ajax ook regelmatig gewledige blunders en was één brok onrust

20 januari 2023 om 11:39

Bastos bij Feyenoord

20 januari 2023 om 11:33

Had hem in het stadion gezien tegen PSV. Goede moderne verdediger, comfortabel aan de bal. Soms iets te comfortabel. Is niet snel onder de indruk van de tegenstander en is redelijk snel. Vind het een goede aankoop van Feyenoord en denk dat hij zich daar goed gaat ontwikkelen, als hij zich niet gaat laten verleiden door het leven in Rotterdam.

Shoppen bij het team wat het hardst onderpresteert. Ben dan toch benieuwd op basis van wat hij een versterking voor Feyenoord gaat zijn. Ik kijk Groningen niet, dus wellicht is hij de enige die zich van de ellende onttrekt.

Martin van Geel terug in het maasgebouw? Het is toch maar te hopen dat we niet van 6/7 miljoen voor Zerrouki naar weer deze pure middelmaat gaan.

20 januari 2023 om 10:29

Dit is niet het alternatief voor Zerrouki, maar back-up voor Trauner.

Voor beide natuurlijk ondermaats.

Ik vraag me af of deze jongen ooit een niveau gaat bereiken waar Feyenoord blij van wordt.

Een echte Groningenfan die kan vertellen of hij naar het niveau van Feyenoord toe kan groeien?

20 januari 2023 om 10:16

Ik denk dat hij er wel naar toe zou kunnen groeien, maar hij is op dit moment nog veel te wisselvallig om er bij Feyenoord te kunnen staan.

20 januari 2023 om 10:22

Ben jij wel echt genoeg om te mogen antwoorden?

20 januari 2023 om 10:20

Eén van de slechtste dit seizoen. Bizar veel balverlies. Wordt nu ook een beetje verkeerd gebruikt op het middenveld trouwens. Begon hier wel sterk vorig jaar maar maakt het vooralsnog niet waar.

20 januari 2023 om 11:30

Wordt nu ook niet centraal achterin of op rechtsback gebruikt waar hij veel beter presteerde

Als ik het goed heb speelde hij vorig seizoen prima? Vond hem afgelopen wedstrijd tegen Feyenoord de slechtste aan de kant van Groningen. Speelde veel ballen in de voeten van ons en ballen die van ze voet afsprongen.

20 januari 2023 om 10:19

Misschien bewust ??? 😉zijn zaakwaarnemer had al gehoord van de belangstelling

20 januari 2023 om 10:22

Als het bewust is dan heeft hij uitstekend gespeeld!

Wat een dramatische aankoop zou dit zijn van Feyenoord. Zal niet goedkoop zijn en heeft duidelijk niet de kwaliteiten. Ik mag toch voor Feyenoord hopen dat ze eerder over de landsgrenzen gaan kijken.

20 januari 2023 om 10:25

Hmm. Waarom zou hij niet goedkoop zijn als hij geen kwaliteiten heeft?

Daarnaast begrijp ik dat deze jongen ook verkeerd gebruikt wordt dit seizoen? Ik heb Geertruida nu een paar keer als CVM zien spelen, dat is ook 3 keer niks. Als centrale verdediger doet hij het echter uitstekend.

20 januari 2023 om 11:11

Jong, heeft vorig jaar wél goed gespeeld en maakt deel uit van Jong Oranje. Vandaar niet de goedkoopste lijkt mij.

20 januari 2023 om 12:21

2 miljoen excl bonussen

20 januari 2023 om 11:57

Er wordt gesproken over een transfersom van 2 miljoen, dat lijkt me een prima deal vanuit Feyenoords perspectief.

20 januari 2023 om 12:15

Hmm mij lijkt het juist een geweldige deal vanuit het perspectief van Groningen. Deze speler gaat Feyenoord niet helpen. Een Rasmussen is stukken beter.

Nooit verkopen op dit moment. Fcg heeft het geld nu niet nodig en hij is samen met Balker de enige verdediger die redelijk presteert.

Talentvolle speler, dus ik snap dat Feyenoord hem in de gaten houdt. natuurlijk geen een op een vervanger voor nu in de basis, maar naar de toekomst toe een interessante speler.

Kasanwirjo is toch niet zo'n bijzondere voetballer? Ik heb het in de keren dat ik hem aan het werk heb gezien (ook vorig seizoen) niet gezien in ieder geval. Laconiek vooral. Als je dat eruit haalt zal er vast rek in zitten, maar op deze manier kun je het toch net zo goed oplossen met Geertruida en een jeugdspeler achter de hand?

Poh vind ik een rare. Tevens denk ik dat Groningen niet zomaar een basisspeler verkoopt in de situatie waarin ze verkeren. Vraag me of hij het niveau aan kan, in de jeugd heb je misschien wel gelijkwaardig rondlopen?

Heb wat gemengde gevoelens, maar dat heeft vooral te maken met de prestaties van FC Groningen dit seizoen.. Want ik was vorig jaar wel onder de indruk van ‘m en vind zijn veelzijdigheid een groot pluspunt (evenals z’n leeftijd). Dus voor een zachte som zou ik het echt prima vinden, maar ook Fledderus is een taaie onderhandelaar.

Groningen zit niet in de positie om wie dan ook te verkopen..........degradatiespook. Het publiek zal helemaal gek worden als ze weer verliezen.
Feyenoord begint wanhopig te worden. Of denken ze: hij heeft bij Ajax zijn opleiding genoten.
Slot zal in ieder geval denken: grr komt het weer op straat te liggen.

De nummer 1 van de Eredivisie geïnteresseerd in onze zwakste schakel dit seizoen. Vrij bijzonder.

20 januari 2023 om 10:23

Dit seizoen is hij erg matig. maar zoals ik lees ziet Feyenoord hem als CV en daar kon hij mij altijd wel bekoren.

20 januari 2023 om 10:29

Hoezo wil je deze jongen als CV hebben dan? Hij was altijd een goede bal af pakker, met een actie op het middenveld om dan de weg naar voren te zoeken. Dit seizoen verliest hij elk duel, kan geen bal passen over 10 meter, kan niet koppen en heeft geen fysiek voor een CV. Het is een CVM, meer niet. Succes met jullie nieuwe CV

20 januari 2023 om 12:06

Aha. ik vondt hem vorig jaar in de kuip goed spelen als CV. vandaar dat ik hem daar eerder zie slagen als 6. maar ik denk dat jij hem vaker heb zien spelen!

20 januari 2023 om 10:41

Ik volg Groningen niet op de voet. Van de spaarzame keren dat ik met aandacht samenvattingen heb gekeken vond ik deze jongen toch wel een verzorgde indruk maken. Maar als hij het niet brengt is de interesse best bijzonder inderdaad.

Was zelf wel onder de indruk van Balker tegen PSV. Grote sterke jongen is dat, waarvan opportunisten al gelijk toevoegden dat die Van Dijk achterna zou kunnen. Of dat zo is betwijfel ik, maar een beer van (nederlandse) verdediger is vrij zelfzaam en met de prestatie die ik van hem gezien heb vraag ik me af of hij wellicht rijp is of snel kan worden voor een gang naar de top 3. Bij PSV verwacht ik dat Ramalho, Teze en Brathewaite vertrekken, dus vernieuwing is welkom.

20 januari 2023 om 15:06

De zwakste schakel maar toch proef ik een beetje irritatie en misschien ook een beetje afgunst. Hoe komt dat?

Ok, we hebben dus een uitdaging in de aanval. Missen nog een 6. Top, laten we de centrale verdediger van de degradatiekanshebber halen... QUe?

Kunnen ze dan niet Ramon Hendriks terug halen? Of een andere jeugdspeler naar voren schuiven? Feyenoord had ooit een fantastische jeugd waar is dat gebleven?

20 januari 2023 om 10:23

Is die niet geblesseerd?

20 januari 2023 om 11:09

Inderdaad zwaar geblesseerd raakt in de voorbereiding. Buitenom dat, Ramon Hendriks is een linksbenige linkercentrale verdediger en Feyenoord zoekt juist een rechtsbenige rechtercentrale verdediger.

20 januari 2023 om 10:40



Hendriks is tot einde van het seizoen geblesseerd. Zijn verhuur aan Utrecht is dan ook niet door gegaan. Dat is heel jammer, want dat is echt een hele talentvolle verdediger. Nu is maar weer afwachten hoe hij terugkomt.

20 januari 2023 om 10:58

Milan Hokke is wel de eerstvolgende talentvolle verdediger die eraan komt, maar echt nog te licht momenteel. Gaat overigens prima met de jeugd, er breekt momenteel weer een linksback door.

Bovenal, de grootste reden dat Kasanwirjo gehaald zal worden is zijn multi-inzetbaarheid.

Wat is dit nou weer? Haal gewoon die Pool op.. Iemand die niet opvalt bij Groningen gaat ons niet sterker maken. Daarnaast zou het goed kunnen dat Trauner een stap wilt maken in de zomer. Investeer gewoon in een talentvolle, pure CV.

20 januari 2023 om 11:23

die pool maakte eergister zijn debuut bij gent...

20 januari 2023 om 11:44

Oh, dat had ik gemist, maar goed, alsnog, deze jongen is toch geen Feyenoord niveau?

20 januari 2023 om 11:48

ik kan het je niet zeggen. was vorig seizoen blijkbaar het talent van groningen maar is dit seizoen zeer ondermaats. als ik dat hoor denk ik, als 20 jarige een dramatisch elftal op sleeptouw nemen is ook onmogelijk, dus wat zegt dat. is multifunctioneel en duidelijk gehaald voor achter trauner op de lange termijn, die in nood ook nog is op de plek van hancko, geertruida en zelfs op 6 kan staan. kost blijkbaar 2 miljoen dus ik durf de gok wel aan.

Een hele bijzondere winteraankoop. En een matige zelfs. Een hele grillige speler, die dit seizoen sowieso erg teleurstelt.

Is op geen enkele manier te vergelijken met Trauner!

Deed het even goed als verdedigende middenvelder maar is echt zoveel terug gezakt in niveau, dit seizoen is hij onzichtbaar en zichtbaar bij balverlies en het niet winnen van duels. Niet erg dat ze hem halen, we gaan hem hier niet missen.

Haha het maakt natuurlijk niet uit, maar het blijft toch iets treurigs hebben om al die oude Ajacieden bij Feyenoord te zien opduiken

20 januari 2023 om 11:13

Terwijl Feyenoord boven Ajax staat en op het moment beter voetbal speelt? Tja, ik vind het inderdaad wel iets treurigs hebben voor Ajax

20 januari 2023 om 11:53

Alleen Danilo toch? Bij Ajax spelen er met Timber en Berghuis meer ex-feyenoorders

Uitstekende voetballer, waardeloze sportman.

Zou mooi zijn als Groningen hem kan slijten. Paar miljoen en een (negatieve) sfeerbepaler uit de selectie. Aangezien we bij Groningen geen leiders hebben die hem even op zijn plek zetten, werkt zijn gedrag en spel door de hele selectie heen. Feestje waardoor twee spelers dronken op de training verschenen was ook bij Kasanwirjo in het appartement. Moest ook niet voor niets noodgedwongen verhuizen uit de Tasmantoren.
Kan bij Feyenoord wellicht nog wat worden, daar wordt hij waarschijnlijk wel op zijn plaats gezet. Maar blij toe als deze rotte appel verdwijnt uit de Euroborg.

Met een sterke verdediger naast zich zou hij wel kunnen uitgroeien tot een nóg betere speler. In potentie is hij nl een prima speler, die helaas door zijn multifunctionaliteit op diverse posities (rechtsback, centrale verdediger en verdedigende middenvelder) een beetje misbruikt is.
Ik snap Feyenoord wel, want hij is beter dan Rasmussen.

Verdedigend niet goed genoeg voor het nummer 1 van de competitie lijkt mij.

Eerst Zerrouki en nu weer Kasanwirjo. Wat is er gebeurd met de scouting van Feyenoord!? Dit soort spelers horen niet thuis op het niveau dat wij nastreven. Hoe kun je nou nog interesse in deze speler hebben na de wedstrijd tegen Groningen?

20 januari 2023 om 10:41

Die scouting werkt bij AZ.

20 januari 2023 om 10:43

Zerrouki zou uitermate geschikt zijn voor Feyenoord. Maar lastig om iemand te overtuigen die denkt dat Feyenoord van niveau City is.

20 januari 2023 om 11:53

Als hij 3 miljoen ofzo zou kosten dan kun je hem als gokje/voor de breedte halen. Dit is gewoon geen speler voor het niveau Nederlandse top, laat staan het niveau City.

20 januari 2023 om 12:02

Hij heeft het nog nooit kunnen laten zien bij de Nederlandse top, bij Twente blinkt hij bijna wekelijks uit. Je gaat me toch niet vertellen dat jouw profielfoto dan wel van het niveau Nederlandse top is?

20 januari 2023 om 12:17

Je gaat me toch niet vertellen dat je Twente Nederlandse top vindt? Lachwekkend. Dat hij Clasie als profielfoto heeft, wil toch niet zeggen dat hij hem graag bij Feyenoord zou willen?

20 januari 2023 om 15:15



Ik zeg nergens dat Twente bij de Nederlandse top hoort, maar bij Twente blinkt hij wel wekelijks uit. Als je hem de kans niet geeft zullen we nooit weten of hij van dat niveau is.

20 januari 2023 om 15:21

Ik als Feyenoord supporter zag zerrouki anders graag komen hoor.

20 januari 2023 om 10:48

Waarom zouden we niet meer in de Eredivisie kunnen kijken? Kijk nota bene naar Mats Wieffer en hoe er nu om hem geroepen wordt. Bovendien is het toch ook duidelijk aan namen als die Piatowski (o.i.d.) dat er nog altijd gescout wordt?

20 januari 2023 om 11:22

@mgmv Zou nog maar even wachten met het heilig verklaren van Wieffer na 2 wedstrijden tegen een degradatie kandidaat en een KKD club.

20 januari 2023 om 11:31

Ik verklaar Wieffer ook niet heilig. Maar wil aangeven dat scouten in het buitenland niet per definitie heilig is. Wieffer draait nu prima bij ons mee (en je ziet dat er nog rek in zit), terwijl er bij zijn aankoop ook maar dingen werden geroepen als 'wat moeten we hiermee?'?

20 januari 2023 om 11:51

Ik zeg niet dat er totaal niet meer naar de Nederlandse markt gekeken moet worden. Ik vind dit nou echter 2 typische aankopen voor het niveau subtop. Als je als Feyenoord aan wil aanhaken aan het niveau Ajax/PSV dan kun je dit soort spelers gewoon niet kopen. Je kunt het je toch ook niet voorstellen dat die 2 ooit de overstap maken naar Ajax of PSV?

20 januari 2023 om 11:55

Mwa.. Ik zie ook genoeg spelers bij Ajax en PSV komen momenteel die ik ook niet bij ons zou willen zien.

Moet waarschijnlijk 5 tot 6 miljoen kosten. Voor dat geld had ik eerder Mees Hilgers opgepikt

20 januari 2023 om 11:23

Misschien heb je de laatste weken het nieuws niet gevolgd maar Twente verkoopt niet.

20 januari 2023 om 11:38

Schijnt een bod van 2 miljoen te zijn dat ze accepteren.

Volgens mij is Kasanwirjo dit jaar vrij matig, maar ik kijk te weinig Eredivisie om hier over te oordelen.
Ik denk dat hij voldoende potentie heeft. Is tweebenig. Kan zowel LCV als RCV, maar kan ook RB en CVM spelen. Multi inzetbare, jonge, talentvolle, Nederlandse jongen. Ideaal, klinkt het.

Weet alleen niet hoe het met zijn vorm is.

Verder ook geen idee hoeveel die moet kosten. Maar zou een mooie stap voor hem kunnen zijn!

20 januari 2023 om 13:26

Hij speelt dit jaar idd erg wisselvallig, maar hij wordt nu voornamelijk als cvm gebruikt terwijl hij meer een centrale verdediger of rechtsback is. Er schijnt 2 miljoen betaalt te worden, naar mijn mening een slechte deal voor fcg aangezien ze het geld nu niet nodig hebben en deze speler in vorm een van de sterkhouders is/kan zijn.

Kasanwirjo heeft zeker potentie. Hij is snel en voetballend prima, maar is echt hopeloos uit vorm, maar goed, heel Groningen is natuurlijk hopeloos uit vorm. Je kan ook niet verwachten dat een 20-jarige jongen dan de kar gaat trekken. Hij wordt ook om de haverklap op een andere positie neergezet, dat helpt denk ik ook niet mee om je vorm te hervinden.

Zou de eerste voetballer van Surinaams-Javaanse afkomst zijn bij Feyenoord en ik denk zelfs de top3?

Hij traint vandaag al niet meer mee bij Groningen, dus het is zo goed als rond. Bovendien zou Feyenoord niet de hoofdprijs hoeven te betalen. Voor een bedrag van max 3 miljoen is dit gewoon een begrijpelijke gok.

Het ergste is dat ik hem nog zie slagen ook. Voetbalt echt als een natte krant, maar we weten allemaal wat hij kan. Dat hebben we vorig jaar gezien. Als hij vertrouwen krijgt en er iemand is die zijn slordigheden er een beetje uit krijgt, zie ik hem een eind komen. Maar het tegenstrijdige is, dat we hem op dit moment liever kwijt dan rijk moeten zijn. Want hij doet het waardeloos en kost alleen maar punten momenteel.

Wormuth heeft een aantal speler goed vernaggeld. Als hij de draad weer oppakt, gaat Feyenoord hier gewoon veel plezier aan beleven.

20 januari 2023 om 13:30

Liever kwijt dan rijk? Bedoel je dan dat je liever Te Wierik of Dankerlui of oratmangoen op zijn positie(s) ziet? Deze jongen is in vorm een van de betere spelers van fcg met ook nog is de grootste potentie.

update. Hij traint niet meer mee bij Groningen in afwachting van transfer. Meldt Voetbal International. Groningen en Feyenoord zijn volgens Dagblad van het Noorden ook al akkoord en werken nu aan de laatste details. Feyenoord betaalt 2 miljoen.

Lijkt mij een goede breedteversterking want hij komt natuurlijk niet voor de basis. Deze jongen kan rechts centraal, rechtsback, op 6 en ik denk ook als box to box middenvelder spelen. En hij gaat ook niet zeuren als hij op de bank zit en dat zal toch vaak gaan gebeuren.

Oh schijnbaar heeft Feyenoord toch een nieuwe TD gevonden. Volgens mij is Martin van Geel gewoon onaangekondigd teruggekeerd.

Zie het zelf niet zitten in deze aankoop. Matige verdediger, voegt zelfs bij degraderend Groningen weinig toe. Vorig jaar wel aardig, maar ook niet bijzonder. Ik laat me graag verrassen, maar Kasanwirjo gaat Pedersen en Geertruida niet naar de bank verwijzen. En Trauner kan hij al helemaal niet vervangen.

Deed het onder Buijs als (volgens mij) rechtsback echt wel goed. Kan ook RCV, is jong. Prima backup voor Trauner.

Had tegen Feyenoord niet z'n beste wedstrijd, maar speelde dan ook op 6. We zien dat bijv. Met Geertruida ook.

Nu nog een 6 erbij. Mannsverk of die tsjech van Sparta en wellicht nog een goede buitenspeler die wel een man voorbij komt.

Een extra centrale verdediger zou ook fijn zijn. Zodat je toch een wat bredere bank hebt, maarja verwacht dat niet in deze window.

Niets aan overboord dat hij vertrekt bij de Fc.
Zodra het tegen zit geeft meneer niet thuis en laat hij de kop hangen en zorgt voor een negatieve sfeer in en buiten het veld.
Totaal geen persoon die even net die stap extra wil zetten als het niet loopt.
Iets van een rotte appel in de selectie...



Mooie bankopvulling en misschien kan hij zich ontwikkelen onder Slot, een beetje een wilde speler die vaak vergeet wat hij aan het doen is op het veld en qua basis techniek wel behoorlijk ondermaats is.

Kan niet zeggen dat ik hem heel veel beter vind geworden sinds Jong Ajax, maar in dit Groningen kan niemand opbloeien.

20 januari 2023 om 12:31

Opbloeien niet nee maar je best doen is lijkt mij niet te veel gevraagd.
Deze jongen begon echt een rotte appel in de selectie te worden.
Negatieve sfeer in en buiten het veld, knalfeesten thuis geven waardoor nood gedwongen moeten verhuizen.
Nee ongeschikt en geen doorzetter voor Groningen

20 januari 2023 om 12:45

Lastig als dat waar is, maar van de ene kant wat kan je verwachten van zo'n jonge jongen in een elftal als Groningen nu. De tijd zal het leren of het een slechte aankoop is of niet, ik had deze ieder geval niet zien aankomen en ben benieuwd.

Feit is wel dat Slot veel meer discipline zal vragen wil hij wedstrijden gaan spelen. En dat is misschien wel net wat er mist bij zo'n jonge jongen.

20 januari 2023 om 16:45

De feiten liggen er dus het is waar.
Wat je zegt over discipline ben ik het helemaal met je eens. Maar heb sterk mijn twijfels of deze jongen dat kan opbrengen.
Je mag aannemen dat je als prof hoe dan ook discipline zou hebben maar niets van gezien bij Groningen.

Voor twee miljoen echt een prima aankoop! Liet vorig jaar zien veel potentie te hebben en is pas twintig jaar. Kan dit jaar wat gaten opvullen want multi inzetbaar en volgend seizoen misschien vaste waarde worden en doorverkoop potentieel vertegenwoordigen.

Gelukkig staat Groningen stevig in het linker rijtje en hebben ze geen verdedigers nodig.. wat een gigantisch wanbeleid bij Groningen zeg.. verkoop je midden in het seizoen 1 van je vaste basiskrachten( hoe goed of slecht hij ook is) volgend jaar " welkom bij de wedstrijd Fc Groningen- Top Oss.....

Alleen maar ex ajax spelers kopen, maar wanneer berghuis overstapt is het allemaal een ramp!
Stelletje hypocrieten

20 januari 2023 om 14:20

Het is niet zo dat onze directie berghuis bedreigt of dat de supporters die dat wel doen deze spelers kopen.

Als Slot hem speldiscipline kan bijbrengen is het een prima speler voor Feyenoord (eventueel als back-up) en verkoop je hem over 2/3 jaar wel voor meer geld door

Dit is een transfer waar ik wel achter sta. Hij werd vaak genoemd als een van de stoorzenders en oorzaken dat Wormuth het veld moest ruimen. Goed seizoen vorig jaar, dit seizoen dramatisch. Met het verkopen van Ngonge en Kasanwirjo keert hopelijk de rust in de selectie terug.

Hij heeft, indien hij zich gedraagt, wel wat potentie en is breed inzetbaar. Ik denk dat hij voor Feyenoord een goede breedte aankoop is. Hij zal daar ook niet het mannetje kunnen uithangen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren