Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord dient tweede bod in; gewenste kwaliteitsimpuls lijkt onderweg’

Laatste update:

Feyenoord heeft zich met een nieuw bod gemeld bij Dinamo Zagreb voor Luka Ivanusec, weet 1908.nl. De Rotterdammers maakten hun interesse in de vleugelspeler eerder al kenbaar en brachten een openingsbod van zeven miljoen euro uit. Na het tweede bod gaat de deal 'de gewenste kant op'.

Feyenoord en Dinamo, waar Ivanusec nog tot medio 2026 vastligt, naderen elkaar steeds meer. Het bod van de Rotterdammers is verhoogd van zeven miljoen euro naar acht miljoen, exclusief variabelen. 1908.nl weet dat de Kroatische topclub het nieuwe bod van Feyenoord in beraad heeft. In de bestuurskamers van Dinamo wordt er intern discussie gevoerd. De club zal Feyenoord spoedig van een antwoord voorzien. Een deal lijkt hoe dan ook een serieuze mogelijkheid. De speler zelf ziet een overstap naar Rotterdam-Zuid zitten, terwijl men binnen Dinamo denkt dat het gat tussen vraag en aanbod overbrugbaar is.

Feyenoord ziet de mogelijke komst van de buitenspeler als eerste echte wapenfeit. De Rotterdammers oriënteren zich echter op meerdere opties. Zo wordt Oranje-international Arnaut Danjuma genoemd als een mogelijke versterking voor de linkerflank. Hij zou op huurbasis de overstap moeten maken van Villarreal. Daarnaast prijken Gustav Isaksen en Arsen Zakharyan hoog op het lijstje. Eerstgenoemde is een rechtsbuiten, terwijl aanvallende middenvelder Zakharyan de opvolger moet worden van de naar Fenerbahçe vertrokken Sebastian Szymanski.

Ivanusec speelde onlangs nog tweemaal in De Kuip. De linksbuiten, die ook op rechts uit de voeten kan, stond tweemaal in de basis bij Kroatië tijdens de Final Four van de Nations League. Ivanusec was tegen het Nederlands elftal bovendien goed voor de assist bij de 1-2 van Mario Pasalic. Uiteindelijk wonnen de Kroaten na verlenging met 2-4. Ivanusec kwam tot op heden tot 166 wedstrijden voor Dinamo Zagreb, waarin hij goed was voor 32 doelpunten en 18 assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is goed nieuws zo vroeg in de ochtend!

13 juli 2023 om 07:52

Het is zeker een goede nieuws in ochtend. Hopelijk pakken ze dit door en met Zakharyan erbij dan zie ik het nog wel goed komen dit jaar. Mochten we budget hebben dan zou Isaksen een geweldige transferperiode zijn.

Voor alle mede Feyenoord supporters reageer niet op trolletjes. Het is geen stunt net zoals Hancko, Giminez en etc. Het zijn geen bekende spelers maar als het uitpakt als Hancko etc dan mag de rest de bekende namen aankopen en dan doen wij het zo.

13 juli 2023 om 09:17



Het is geen Danjuma maar een prima aankoop voor een relatief laag bedrag. Alleen begrijp ik niet als je rond de 10 wil betalen dat je niet voor Noa Lang bent gegaan, die tikt wel een wat hoger niveau aan. Danjuma vragen ze volgens mij nog fors meer voor maar is ook een beter alternatief. Bekijk statistieken maar eens bij die online databases.

13 juli 2023 om 09:45

Een woord: mentaliteit

13 juli 2023 om 10:12

Omdat Noa incl. bonussen +/- 15 miljoen bedraagt + een doorverkooppercentage.

Sliot, Te Kloesse, scouts, dataanalysten, e.d. zullen hebben geconcludeerd dat Noa niet past binnen het profiel van Slot. Spelers die vorige zomer zijn gekomen, zijn ook gescout in hun privéleven. Wat doet zo'n jongen na de training, na de wedstrijd, etc. Leeft hij voor de sport of leeft hij voor de glamour.

13 juli 2023 om 10:23

Het is toch inmiddels wel algemeen bekend dat Feyenoord echt nooit niet voor Noa Lang zal gaan? Als jeugdspeler van Feyenoord juichen dat ze verloren van Ajax, vervolgens de overstap maken daarheen. En meer dan eens laten weten dat het een echte ajacied is. Kan het nog zo'n goede voetballer zijn, maar hij ligt zo slecht bij de achterban dat gaat never nooit gebeuren.

13 juli 2023 om 10:31

@XAJAcfa. Ik begrijp eigenlijk heel goed dat Feyenoord niet voor een Lang gaat. Feyenoord heeft onder Slot laten zien dat het teambelang altijd boven individueel belang gaat. En hebben vorig jaar een fantastische teamprestatie geleverd, door ego’s opzij te zetten en het binnenshuis rustig te houden. Lang brengt onrust met zich mee. Al is het maar van buitenaf. Daarnaast een behoorlijk ego natuurlijk. Getuigd echt van fantastische beleid wat mij betreft!

13 juli 2023 om 12:28

Je begrijpt niet dat ze deze kerel kiezen boven lang? Wie was er nog meer in de strijd voor Lang dan? We hebben een paar soortgelijken als hem die hem misschien goed vinden. De rest vind het een technisch leuke speler waar verder niets van een prof inzit. Wat moet slot met zo’n mannetje erbij waarvan de rest minder word?

Ivanusec, Isaksen en Zakharyan zou geweldig zijn

13 juli 2023 om 00:04

@FairPlayprijs; Dan hebben jullie de zaakjes zeker op orde, hoop dat Ajax zich nog mengt in de transfer om Zakharyan, maar als ze Spertsyan strikken ben ik ook dik tevreden. Maar is die Isaksen trouwens niet ook een vleugelspeler voor links? Waar ik verwacht dat Ivanusec ook graag daar zijn minuten zal willen maken.

13 juli 2023 om 05:33

Isaksen is een rechtsbuiten die ook links uit de voeten kan.

13 juli 2023 om 06:40

Laten we inderdaad afspreken dat Ajax vol gaat voor Spertsyan en dat ze zich aub niet mengen tussen een transfer van Zakharyan en Feyenoord. We worden nu gek gemaakt en ik ben nu ook om, gaat 'ie straks naar jullie. Dat moeten we niet hebben!

Ivanusec, Zakharyan en Isaksen zouden ongekende topaanwinsten zijn voor ons. Wat zou het toch heerlijk zijn als die spelers komen. De aanvallende impulsen kunnen we goed gebruiken. Want na Paixão, loopt er niks rond. Wålemark kunnen ze beter een jaartje verhuren. En Jahanbaksh én Dilrosun, mogen wat mij betreft beide verkocht worden. Want naast hun lopen ook nog Leo Sauer, Jaden Slory en Yankuba Minteh rond.

13 juli 2023 om 07:41

Toch heb ik bij Dilrosun t idee dat, als hij vast op rechtsbuiten zn kansen krijgt, hij wél de kwaliteiten kan hebben om het verschil te maken. Zou voor oranje ook wel lekker zijn

13 juli 2023 om 07:56

Het talent heeft hij zeker. Maar het komt er op de een of andere manier niet uit. Ik vind zijn mentaliteit gewoon ruk. Ook als hij de kans krijgt om zich te laten zien, zie ik niet dat hij hongerig is en dat hij zichzelf wilt laten zien. Hij hobbelt een beetje mee, maar vecht niet voor zijn kans en leunt vooral op zijn talent. Daarom mag er wat mij betreft afscheid genomen worden van hem.

13 juli 2023 om 09:16

Als je dan nu die Minteh ziet, dan mag Dilrosun zich echt wel zorgen gaan maken.

13 juli 2023 om 00:06

Precies die 3 zou top zijn al denk ik dat Feyenoord eerder voor Zakhyran gaat dan voor Isaksen een nummer 10 heeft meer prio.

Daartegenover staat dan wss wel het vertrek van ali of dilrosun. Maar dan heb je echt een verschrikkelijke goede aanval en heb je ook echt kwaliteit op de bank zitten.

13 juli 2023 om 00:07

Onze vleugels zijn op Paixo na beneden par. Isaksen voorziet in een behoefte.

13 juli 2023 om 00:12

Sorry wat bedoel je? (Oprechte vraag)

Bedoel je beneden pijl?

13 juli 2023 om 00:12

Onze vleugelspitsen zijn kut

13 juli 2023 om 00:43

Dat is een golf term, onder par betekend dat je het slecht heb gedaan.

13 juli 2023 om 00:59

Nee juist goed, boven par is slecht. Denk dat hij de twee uitdrukking door elkaar haalde.

13 juli 2023 om 01:08

Nee is van sub par dat betekent dat je gemiddeld tot slecht bent

13 juli 2023 om 01:27

Pardon?

13 juli 2023 om 06:28

@HenkieKoffie Par is in golf het gemiddeld aantal slagen waarmee golfers het balletje op een baan putten. Bijvoorbeeld 3. Als jij meer dan 3 slagen nodig hebt, dan zit je boven par, wat dus slechter dan gemiddeld is

13 juli 2023 om 07:21

Hoe een klein sneeuwballetje uit kan rollen tot een grote bal.
Inmiddels gaat het alleen nog maar over de uitdrukking en niet meer over het artikel.
Je zou schrijver voor VZ moeten worden, NJfromVOL.

13 juli 2023 om 08:46



Thanks, Boven dit bericht zie ik al wat het betekend. Toch wat gemist op school haha.

Maar dat klopt met Ivanusec heb je hopelijk al een 2de fatsoenlijke buitenspeler.
Laten we hoppen dat al de 3 namen komen. Tot nu toe kunnen we alleen nog maar smullen van de evt spelers die komen. zie ze liever gepresenteerd worden in ons mooie shirt!

13 juli 2023 om 09:43

Sub par en below par zijn termen die aangeven dat iets (of iemand) slechter is dat gemiddeld/verwacht.

Als je onder par speelt met golf doe je het beter dan het baan gemiddelde. Ik snap de verwarring.

Daarom koos ik in de rebound voor een term die iedereen snapt.

13 juli 2023 om 07:37

Zou fantastisch zijn maar haalbaar?

13 juli 2023 om 07:43

Alle 3 is natuurlijk onmogelijk of je moet Paixao op de bank willen zien. Feyenoord zal moeten verkopen om ze alle 3 te kunnen aanschaffen, zoveel geld hebben we nou ook weer niet tot onze beschikking. Isaksen is toch een rechtsbuiten? Laat daar maar Paixao staan en als backup Walemark en/of Dilsorun.

Zou mooi zijn als ze hem binnen kunnen halen.. beter dan Sebastian

13 juli 2023 om 00:06

Dat moet hij echt nog wel bewijzen. Scymanzki was echt een stuwende kracht in het team van vorig jaar.

Doen we Feyenoord niet te kort met ‘stunt’ transfer?

13 juli 2023 om 00:09

We blijven bescheiden… 😜

13 juli 2023 om 06:05

Stunt transfer lijkt mij ook wat overdreven. Hij komt tenslotte “maar” van D Zagreb.

Zit de Europese top ook achter hem aan ?

13 juli 2023 om 07:30

Als je kijkt waar we vandaan komen is het wellicht een stunttransfer, gezien de huidige status passend

13 juli 2023 om 08:22

Mwah, we halen niet dagelijks A-internationals van Kroatië.

13 juli 2023 om 09:51

Normaal gaan de betere spelers van Dinamo Zagreb niet naar Feyenoord hoor

13 juli 2023 om 16:37

Omdat die normaal gesproken te duur zijn,maar dat maakt het nu nog geen stunt

Wat een droom aanval krijgen we!!!

13 juli 2023 om 06:06

Je hebt ze waarschijnlijk amper zien voetballen..

13 juli 2023 om 10:31

Waarom denk je dat? Ik zie geen enkele aanleiding in zijn post om zo’n conclusie te trekken.

13 juli 2023 om 13:29

Wordt hij dan als linksbuiten gehaald? Kan ook op de 10 lijkt me.
Vraag me af in hoeverre Feyenoord dan gaat voor een Zakharyan of Isaksen als Ivanusec binnen is.

Bijlow
Geertruida
Trauner
Hancko
Hartman
Wieffer
Zakharyan?
Ramiz/Timb?
Paixao
Gimenez
Ivanusec
13 juli 2023 om 00:08

zdravo ivanusec

Gaat de goede kant op. Hopelijk wordt het ttweede bod geaccepteerd.

Lekker bezig Feyenoord. Ajax is sinds de succesjaren relatief ingestort en gaat europees geen hoge ogen gooien komend jaar. Gelukkig kan Feyenoord (mogelijk) het stokje overnemen en resultaten behalen in de Champions League. Ze zijn iig bezig een CL waardige selectie samen te stellen. Tijd om ambitie te tonen, nu Slot besloten heeft om te blijven.

13 juli 2023 om 00:16

Haha ongekend dit opportunisme. Ajax 3 jaar op rij kampioen, weergaloze jaren gekend, nu 1 jaar een stuk minder en Feyenoord erg overtuigend, en meteen ‘kan Feyenoord het stokje overnemen’, en stort Ajax in en wordt het niks meer. Feyenoord is in 1 jaar PSV en Ajax compleet voorbijgestreefd volgens velen. Nou we zullen zien over een paar jaar wat er gebeurt.

13 juli 2023 om 00:24

Nounou, laat het je avond niet verpesten. Feyenoord neemt toch ook het championsleaguestokje over? Het ligt er maar aan hoe je dit wil lezen

13 juli 2023 om 00:26

De visie met Overmars en Ten Hag was exceptioneel. Ik zie ze dat niveau niet snel aantikken de komende tijd. Zeker niet zolang ze met Bergwijn en Bassey eigenlijk effectief met een man minder op het veld staan.

13 juli 2023 om 01:09

Ijsmuts maak je geen zorgen hoor

En ja Bassey past wellicht niet in het systeem van Ajax (denk ook niet dat hij veel zal spelen met misschien nog wel verkoop), en Bergwijn heb ik als 1 vd weinig nog wel vertrouwen in na zn flitsende begin en PSV periode. Maar als Ajax met de opstelling Rulli; aankoop, aankoop, Hato, Wijndal (mits hij zich wat meer inzet); Tahirovic, Vd Boomen, Spertsyan; aankoop, Brobbey, Tadic/Bergwijn; speelt, heb ik dr nog wel vertrouwen in. Afhankelijk van hoe goed de aankopen zijn uiteraard

13 juli 2023 om 01:30

Echt he zo n Feyenoorder die jarenlang roept dat Ajacieden zo arrogant zijn.. 😆

13 juli 2023 om 01:45

Ajax heeft een minder jaar gehad, na een aantal vette jaren, die willen niet nog zo'n seizoen, die zijn absoluut dalijk sterker dan vorig jaar, PSV idem dito, denk dat het dit jaar veel langer spannend blijft, zeker met de nieuwe CL opzet volgend jaar in het vooruitzicht zijn plek 1 en 2 eigenlijk twee jackpots, kampioenschap is leuk maar de centen zijn leidend

13 juli 2023 om 07:36

Niet gelijk op je teentjes getrapt zijn! Het is toch gewoon een feit dat Feyenoord dit jaar het stokje in de CL van Ajax over moet nemen? Voorlopig zie ik in Amsterdam ook nog niet iets gebeuren waarvan ik denk dat ze daarmee weer hoge ogen gaan komend seizoen. Succes in het verleden is geen garantie voor de toekomst. Op deze manier zie je het opgebouwde kapitaal van Ajax voor je ogen verbranden.

13 juli 2023 om 07:49

Hoezo? Ajax weet zelfs miskopen voor goede bedragen weer van de hand te doen. Ajax speelt gewoon weer voor het kampioenschap dit jaar. Zelfs met de huidige selectie maken ze een kans.

13 juli 2023 om 09:58

Verschil is de ene kant op dat ajax ontiegelijk veel geld heeft binnengeharkt met transfers maar tegelijkertijd ook veel verbrast. Daarnaast in negatieve zin een ontiegelijk hoog salarisplafond wat, nu ze geen CL spelen een groot minpunt gaat zijn.

Uiteindelijk zal Ajax gewoon meedoen om CL voetbal maar nog een jaar zo presteren kan wel leiden tot een flinke opmars van zowel PSV als Feyenoord.
Voordeel voor Ajax is dat de nummer 3 van aankomend seizoen voorronde CL speelt (toch?).

13 juli 2023 om 12:12

SergioRamosHM ik dacht eigenlijk van niet, maar heb het net opgezocht en je hebt gelijk.
"Dat betekent dat er volgend seizoen in Nederland voor het eerst in 21 jaar wordt gestreden om in totaal drie Champions League-tickets. De nummer drie van het eredivisieseizoen 2023/2024 gaat immers naar de derde voorronde van het miljardenbal."

13 juli 2023 om 00:33

Naja, het perspectief kan er over een week heel anders uit zien. Geertruida, Hanco en wellicht Bijlow zie ik nog wel een transfer maken. Dan mag je ook nog opzoek naar kwalitatieve vervangers om een enigszins CL waardig elftal te krijgen. Ik denk dat een top 2 het doel is en overwinteren in Europa zou een bonus zijn.

13 juli 2023 om 00:38

Ergens heb ik de verwachting dat Ten Kloese maximaal moeilijk gaat doen, gaat proberen nee te zeggen tegen transfers van deze sterkhouders, al was het maar om Slot niet af te vallen nu Slot voor nog een seizoen Feyenoord gekozen heeft.
En gelukkig hoeft Feyenoord ditmaal niet te verkopen..

13 juli 2023 om 07:50

Nou Ajax gaat ook hoge ogen gooien
Iedereen praat of feyenoord ineens heel goed is ofzo.
Maar ik zie Ajax ook heel ver komen in Europa en volgens jaar feyenoord weer overneemt

13 juli 2023 om 10:59

Dan mag dr nog wel wat kwaliteit bijkomen Sebastiaan. Jij roept altijd maar wat je hoopt dat gaat gebeuren. “Ajax wordt gewoon 2e hoor let maar op mijn woorden”…

13 juli 2023 om 18:24

Nee hoor kwaliteit genoeg voor de champion

Relatief laag bedrag toch wat ze verlangen dan voor een Kroatisch international. Of zie ik dat verkeerd?

13 juli 2023 om 07:50

Tis een goede speler, maar niet uitzonderlijk. Zou ook zomaar tegen kunnen vallen bij Feyenoord. Bij dit soort bedragen zit er altijd een gok element in.

13 juli 2023 om 07:57

Hij komt natuurlijk uit een matige competitie en heeft geen geweldige statistieken. Hij is ook al bijna 25, dus een echt jonkie is het ook al niet meer.

Waarom zou dit een stunttrasfer zijn? Ik ken heel de speler niet, ook al zat ik in de Kuip tegen Kroatie....zoveel indruk niet gemaakt dus. Maar goed, voor Feyenoord vast en zeker een goede transfer als dit lukt, maar een stunt.....kom op zeg! Stunt zou zijn als Neymar naar de Kuip komt

Doorpakken nu en binnenhalen deze Ivanusec. ik denk dat je met 8.5 miljoen plus bonussen of maximaal 9 miljoen deze jongen kan binnenhengelen. Stunttransfer? dat wellicht niet maar om een basisspeler van Kroatie binnen te kunnen halen is toch wel een aardig signaal in mijn ogen.

Zou toch fantastisch zijn als je deze Ivanusec + Zakharyan binnen 1 week kan binnenhalen. Dan heb je eigenlijk redelijk snel al 2 toptransfers afgehandeld. Dan is het alleen een kwestie om de boel zoveel mogelijk bij elkaar te houden. En dan is er voor dit seizoen toch wel weer veel mogelijk hoor.

Dit zou een grootse aankoop zijn!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren