Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ferguson verwacht lastig duel: ‘Tegen Turkse ploegen is het altijd moeilijk’

Laatste update:

Manchester United-manager Sir Alex Ferguson neemt het dinsdag in het kader van de Champions League op tegen Turks kampioen Bursaspor. In het thuisduel zegevierden de Engelsen met 1-0, maar Ferguson beseft dat de wedstrijd in Turkije wellicht een stuk lastiger gaat worden. Bursaspor heeft twee goede generale repetities achter de rug: topclub Fenerbahçe werd op 1-1 gehouden terwijl Ankaragücü met 5-1 over de knie werd gelegd.

/

“Ik verwacht een positiever Bursaspor dan in het eerste duel”, verwijst Ferguson tegenover de Europese voetbalbond UEFA naar de overwinning in de thuiswedstrijd. “Ze hebben recent goede resultaten geboekt. Tegen andere Turkse ploegen, zoals Galatasaray en Besiktas, hebben we het ook altijd moeilijk gehad. Ook dit duel zal lastig worden, we moeten ze respecteren. Met name Volkan Sen is een erg gevaarlijke speler. Ons doel blijft echter de overwinning, omdat we ons dan kunnen plaatsen.”

Ertugrul Saglam, trainer van de Turken, heeft ondanks de drie eerdere nederlagen vertrouwen in het treffen. “We hebben ons kunnen aanpassen aan de atmosfeer van de Champions League, en nu willen we goed spelen tegen een grote club als Manchester”, tekent de coach op. “Als we een resultaat halen zal dat met gouden letters in de geschiedenisboeken geschreven worden. Het gaat moeilijk worden tegen deze ‘reuzen’, maar we moeten gaan voor een overwinning."

Bursaspor gaat minimaal een punt pakken van Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

het zal wel lastig worden, maar manchester united is aan zijn stand verplicht om deze wedstrijd gewoon te winnen, ik denk dat het 3-0 of zo word.

Man United zal met haar kwaliteiten toch gewoon 3 punten moeten pakken. Zelf zonder Rooney in vorm hebben ze veel meer kwaliteit.

Respect voor de Turkse clubs, vind dat ze altijd leuk voetbal laten zien. Veel technische spelers ook.

Dit moet Manchester United winnen, in principe één van de voornaamste kandidaten voor de Cl.

In mijn ogen zijn de grootste kanshebbers: Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea en Internazionale.

Ok met alle respect maar meent hij dit? Tegen Turkse ploegen is het juist helemaal niet zo moeilijk. Ieder jaar worden turkse ploegen door de Engelse met ruime cijfers aan de kant gezet in Europa. Ik kijk nooit naar Turks voetbal en weet er ook niks van, maar ik weet wel dat ze in Europa wel erg vaak zijn afgeslacht, en vooral door Engelse. De grootste was die 8 - 0 van liverpool tegen Besiktas. Ze boeken ook wel eens goeie resultaten natuurlijk. Maar ik zie toch echt veel vaker verliespartijen van ze.

Ik verwacht niet veel van Burasspor. Ik denk dat ze gewoon weer verliezen. Waarschijnlijk eindigen ze gewoon laatste. Ik zie man Utd persoonlijk niet eens als titelkandidaat. Want zo top voetballen ze dit jaar niet. Ik denk dat het tussen Real, Inter, Barca en Chelsea zal gaan. Een van deze vier zal hem uiteindelijk pakken denk ik.

1 november 2010 om 20:38

Dat was Liverpool - Besiktas ja. Maar voorheen won Besiktas wel met 1-0. En dat was in istanbul zelf. Dus dat zegt ook veel over Turkse clubs. Zodra ze thuis spelen zijn ze altijd gevaarlijker

1 november 2010 om 20:42

2-1 was dat

On:
Man U is verplicht om deze wedstrijd te winnen, maar dat zal ongetwijfeld ook wel gebeuren.
Bursaspor kan nooit op tegen de aanval van Man U..

1 november 2010 om 22:06

Fenerbahce - Man U 3-0 in de hel van Istanboel (8/12/04). Ferguson weet dat t af en toe kan spoken in Turkije en hij dekt zich alvast in voor t geval dat, maar aangezien je Turks voetbal niet volgt zul je niet begrijpen waar ik het over heb. Kijk een keertje Fenerbahce - Galatasaray en je zult begrijpen wat ik bedoel. Totaal ander sfeer dan bv. PSV - Twente.

1 november 2010 om 23:08

@barcadamsepsv-er,

Ben het met je eens hoor, maar vergis je niet in Manchester United.
Het is een echte toernooiploeg en had afgelopen seizoen op een haar na de halve finales gemist (en misschien wel de finale, want Lyon was niet zo goed).
Manchester begint gelukkig al beter te draaien en heeft nog wel last van blessures (denk aan Rooney en Valencia). Ik denk dat dit team snel weer gaat draaien.

1 november 2010 om 23:59

owja , Besiktas 2-1 Liverpool,,,, Besiktas 1-0 Man Utd zijn '' afgeslachte resultaten''
maarja dat ze uitschieter hebben is een fout, klaar dat ze van 2 topclubs winnen = overtuigend

is wel meer trouwens, barcelona in zn tijd, chelsea etc maarja

2 november 2010 om 08:30

Als ik jouw was zou ik het beter volgen, Ferguson heeft het over de uitwestrijden, daar heeft hij het altijd moeilijk tegen Turkse clubs.
Bijvoorbeeld: wint 6-2 thuis tegen Fenerbahce verliest uit met 3-0, verliest tegen besiktas uit, speelt gelijk tegen Galatasaray.
Dus er zit wel degelijk wel wat in, in wat hetgeen deze man zegt

1 november 2010 om 21:23

Eb: dat kwam alleen maar omdat die wedstrijd er niet meer toe deed voor Man Utd. Als je al geplaats bent, ga je niet energie verspillen..

1 november 2010 om 21:46

Hij zegt toch dat Besiktas eerst thuis met 1-0 won en daarna met 8-0 verloor. Hoe kan de wedstrijd die eerder werd gespeeld er niet toe doen, maar die daarna gespeeld werd wel.

als ferguson zegt dat volkan sen een gevaarlijke speler is dan is hij dat ook. Ik hoop dat Hiddink dat heeft gehoord.

Ja,maar Besiktas won wel thuis. En zij hadden ook verloren tegen Man utd. 0-1 maar uit 0-1 weer gewonnen. Ik vind zelf dat het turks voetbal achteruit gaat. Als Bursa nog steeds die 1ste staat (met geluk vind ik) in de Turkse competitie en geen 1 doelpunt heeft gemaakt in CL. En Gs en Fener ook vroeg uitgeschakeld worden door een oekraniense middenmoter, griekse subtopper en een Zwitserse kampioen. Je ziet ook hoe het gaat met het Tuks elftal..... Maar ik zelf als Besiktasli ben tevreden over Trabzonspor, Gala op de weg terug en Fener.(op dit moment)

Alex Ferguson beseft dat zijn ploeg zich dinsdag kan plaatsen voor de volgende ronde. In Turkije is Bursaspor de tegenstander, en ze doen het daar best goed! Ferguson kan een moeilijke wedstrijd verwachten!

Toch moet Bursa uit geen enkel probleem wezen. Man Utd heeft zoveel meer kwaliteit dan Bursa. Sercan Yildirim moeten ze wel voor uitkijken. Een man met een geweldige actie, hij zou alleen wat koelbloediger moeten worden voor de goal.

Haha, Fergie. Dank je dat je me even doet denken aan die ene avond in november 2007.. Liverpool ácht-nul tegen Besiktas.. Succes morgen, ik denk dat je wel met een nulletje of vier wint.

Snap niet waar Ferguson zich over druk maakt , kans is 1 op 100 dan United niet doorgaat . Zelfs met een B elftal zal United een gelijkspel eruit kunnen spelen .

Hoop dat Bebe,macheda,obertan,hernandez,gibson,carrick,rafa... en Kusczak zullen beginnen , dan maken hun tenminste spelminuten in de CL en het lijkt me leuk om zo'n jong team te zien spelen..

Grappig dat hij dit zegt, ze spelen hier niet tegen fener, GS of bjk dus ik denk dat man u met 1-2 of 1-3 wint .

Jaa sir Alex, de wedstrijd uit tegen Galatasaray vergeet je niet snel he? Dat was een echte hell. Cantona kon het niet aan en werd eraf gegooid. In de voorronde had het nietige Galatasaray vooral ind e jaren 90 het grote Man Utd eruit gekegeld. In de kleedkamer zei Ferguson Im glad were out of here. Dat waren nog eens tijden.. Nu scoort iedereen er minstens 1 in Samiyen...

Nouja, misschien verrast Bursa iedereen wel. En grijpen ze morgen gewoon de overwinning...

Jongens zet je geld op Bursaspor als je geld wilt verdienen. Ik voel dit soort dingen altijd vooraf aan, Bursaspor gaat vandaag winnen van Manu.
Ik heb heel erg vaak geld gewonnen door de CL, ik heb er gewoon een feeling voor

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren