Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Ferdi Kadioglu schiet Fenerbahçe naar bekerfinale via heerlijke halve omhaal

Laatste update:

Fenerbahçe heeft ten koste van Sivasspor de finale van de Turkse beker bereikt. De ploeg van trainer Jorge Jesus was mede dankzij een treffer van Ferdi Kadioglu met 3-0 te sterk. De Arnhemmer opende vlak na rust de score met een halve omhaal. Vijf minuten later was het duel beslist, toen Michy Batshuayi na fraai voorbereidend werk van Enner Valencia voor de 2-0 zorgde. Invaller Joshua King zorgde in het slot voor de kers op de taart. Na de 0-0 uit de heenwedstrijd was dat meer dan genoeg om de eindstrijd te bereiken. Donderdag wordt bekend of Ankaragücü of Istanbul Basaksehir de tegenstander in de finale wordt. Laatstgenoemde ploeg won het heenduel met 1-0.

Jesus had als verwacht een basisplaats in huis voor Kadioglu op de rechtsbackpositie. De aanvallend ingestelde verdediger zag Arda Güler voor hem op het middenveld. Samen moesten zij voor de aanvoer richting spitsen Batshuayi en Valencia zorgen. Jayden Oosterwolde moest op de bank plaatsnemen. Bij Sivasspor begon voormalig VVV'er Ahmed Musa op de bank, maar de inmiddels dertigjarige Nigeriaan zou de geblesseerd geraakte Max Gradel nog voor rust vervangen.

Fenerbahçe begon energiek en kreeg al binnen tien minuten de kans om de score te openen. Een schitterende diepe bal van centrale verdediger Attila Szalai kwam perfect voor de voeten van Batshuayi, die Ali Sasal omspeelde. De doelman keerde echter razendsnel terug richting zijn lijn en had een prachtige redding in huis. Sivasspor liet zich echter ook gelden en kreeg een paar minuten voor rust een goede mogelijkheid. Musa, koud vijf minuten in het veld, was Samet Akaydin te snel af en ging de combinatie aan met Fredrik Ulvestad. De Noor zette Musa vrij voor het doel met een heerlijk lobje, maar de vervolgpass van laatstgenoemde op spits en landgenoot Leke James bleek te hard. Fenerbahçe counterde naar voren en claimde tevergeefs een strafschop nadat hij neerging in de zestien.

Iets meer dan een minuut was de tweede helft oud toen Fenerbahçe de ultieme kans op de voorsprong liet liggen. Batshuayi werd fraai aangespeeld, maar zag zijn schot via de benen van Sasal tegen de lat belanden. Kadioglu wist de volgende kans wél te benutten. De vleugelverdediger ging een uiterst fraaie dubbele één-twee aan met Güler en Irfan Can Kahveci, waarna zijn poging tegen de voeten van Sasal belandde. De doelman zag zijn verdediging vervolgens reddend optreden bij de rebound voor Kahveci, maar de derde keer bleek scheepsrecht voor Fenerbahçe. De bal was nog niet weggewerkt en daar profiteerde Kadioglu van met een halve omhaal: 1-0. Vijf minuten later was het duel beslist. Valencia kapte zijn directe tegenstander uit en gaf perfect voor bij de tweede paal, waar Batshuayi de bal voor het inschieten had: 2-0. De spits had ook nog een assist in huis op King, die simpel binnentikte: 3-0.

HIER DE CODE

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Chapeau Fener! Dik en dik verdiend, Sivas werd overmeesterd en Fener speelde een leuke en goede(!) wedstrijd, gaat waarschijnlijk toch een prijs worden dit seizoen, Fener fans hebben eindelijk weer wat te vieren en ik gun het ze ook wel, zolang het wel de Turkse beker is natuurlijk, wij hebben al beslag gelegd op de landstitel ookal wilt een andere club het proberen tegen te houden via walgelijke spelletjes, kijkers tip, zoek op youtube: Erman Toroglu Senol Gunes en de rest is geschiedenis.

24 mei 2023 om 22:08

Walgelijke spelletjes die Galatasaray al op de tweede dag van de aardbeving heeft gedaan met Mehmet bedoel je ?

24 mei 2023 om 22:33

Leg eens uit? Ik herinner me alleen dat Ahmet Nur over de rug van de doden punten wilt afsnoepen van zijn rivalen, zuur verdiende overwinningen van vele clubs vernietigd wilt verklaren terwijl ook zij daar gespeeld hebben en met pijn en moeite punten pakte.

24 mei 2023 om 23:18

Ahmet nur cebi wilt dat de regels word toegepast

24 mei 2023 om 23:23

De regels zijn dat de punten vernietigd verklaren als de teams uit de competitie stappen, als de teams uit de competitie stappen worden zij gestraft namelijk, uit medeleven, begrip en respect is er besloten dat beide teams niet uit de competitie gezet zullen worden wat betekend dat de punten niet vernietigd verklaard kunnen worden, Besiktas neemt ook geen verdere stappen (dreigen zij wel mee om popie jopie te doen voor de fans) want zij hebben geen schijn van kans, helemaal nergens, of het nou de Uefa is de TFF of de koning van Nederland zij gaan nergens hun gelijk krijgen, daarom is er tot nu toe helemaal niks gebeurd en zal er niks gebeuren.

25 mei 2023 om 00:18

Eigenlijk wil ik hier niet op reageren.. maar de satellietclub van Galatasaray, Nigde Anadolu wilde zich terugtrekken uit de competitie om op die manier onder degradatie uit te komen. Over de rug van doden ja. Hoe ironisch. Dus ik snap niet waarom Galatasaray fans dit als argument gebruiken. Het verzoek van Nigde is natuurlijk afgewezen en ze zijn alsnog gedegradeerd.. Dat werkt behoorlijk tegen jullie.

25 mei 2023 om 09:13

Want Galatasaray bepaald wat Nigde Anadolu doet? Een Besiktas watcher heeft je natuurlijk gehersenspoeld om zo zijn gelijk te halen, lachwekkend hoe zij van alles erbij proberen te halen om toch hun gelijk te krijgen, GS heeft niks te maken met wat Nigde wilt.

Maken er niet nog 2 ploegen kans? Dit was de halve finale

Wat fijn dat we de beker al hebben gewonnen in de halve finale vz!!

Verder voor de verandering weer een echte goede fener wedstrijd gezien. Fijn dat we goed spelen 3 wedstrijden voor het einde van het seizoen... Blijkt maar weer hoe goed we kunnen zijn als alle poppetjes op de goede plek staan

De prijs is niet eens zo belangrijk. Het gaat me meer om dat Fener de Europa League (als het goed is) in mag indien ze de finale winnen van Basaksehir of Ankaragucu. Conference League gaan dan Besiktas en Adana Demirspor in. Dat zou ik persoonlijk ook echt leuk voor hun vinden. Een keer wat anders dan Konyaspor en Sivasspor die Europees spelen in half lege stadions.

24 mei 2023 om 22:09

Volgensmij is dit veranderd omdat we best wel wat gezakt zijn op de lijst, de bekerwinnar gaat naar de play off van Europa league of naar conference league direct maar weet niet meer zeker welke van de 2

24 mei 2023 om 22:13

Nr 1 voorronde CL. Beker winnaar playoff EL. Nrs 2 en 3 naar ECL

24 mei 2023 om 23:53

Er gaat helemaal niemand naar de EL helaas alleen de kampioen voorronde cl en de rest allemaal conference league

24 mei 2023 om 22:18

Ik vind de prijs eigenlijk heel erg belangrijk. Ik ga niet een fles champagne poppen op Hofplein maar het is gewoon goed voor het moreel van de hele voetbaltak van Fenerbahçe die jarenlang in het hoekje zit waar de klappen vallen als er weer is een beker de kast in kan, eerlijk is eerlijk.

24 mei 2023 om 22:37

Ook de bekerwinnaar gaat conference leauge spelen. Turkije heeft maar 4 deelnemers. De kampioen mag voorrondes CL spelen en de rest mag de Conference Leauge in

25 mei 2023 om 01:38

Wat is het nou. Ik zag net op internet dat bekerwinnaar de EL gaat, of dat nou voorronde is of niet weet ik niet..

Prima. Hopelijk pakken we weer eens beker na 10 jaar. Ook nog proberen Gala te verslaan in hun eigen huis om hun titelfeestje een beetje te verzieken en dan weer op naar volgend seizoen. Met de juiste versterkingen (Livankovic las ik, prioriteit imo) weer vol voor de titel gaan. Dit jaar helaas niet gelukt, Gala was net iets beter over heel het seizoen en hebben met spelers als Icardi en Torreira gewoon een stuk meer kwaliteit. Daarom is het belangrijk om de JUISTE versterkingen te doen en niet weer een dozijn C-spelers die jantjes krijgen in derby’s. Kwaliteit altijd boven kwantiteit.

24 mei 2023 om 22:25

Goed objectief verwoord. Ik denk dat fb er uiteindelijk wel komt. Beetje bij beetje elke seizoen steeds iets beter of iets eronder. Ik als GS fan geniet natuurlijk, maar op de lange termijn zie ik successen voor FB ook in Europa. Vind het goed dat ze spelers voor grote bedragen kunnen verkopen, paar goeie transfers idd maar ook veel net niet voetballers die wel voor de breedte goed zijn, maar niet voor het eerste.

24 mei 2023 om 22:38

Bro jullie mogen ons thuis verslaan zolang jullie maar boven besiktas eindigen, heb liever de 2 grootste clubs van Turkije in de grote competities, de afvallers mogen punten behalen in de conference league ofzo.

24 mei 2023 om 22:49

@ Sheva, Beloof je dat? Niet straks zeggen dat we met geluk hebben gewonnen van Gala of met een onterechte penalty 😜

24 mei 2023 om 22:58

Als wij dinsdag van Ankaragucu winnen dan beloof ik jou dat ik helemaal niks over de scheids ga zeggen, ik ga hem zelfs ophemelen zolang jullie maar 2de worden 🤝

25 mei 2023 om 01:40

Maakt niets uit, nummer 2 en 3 gaan naar Conference league..
mits Fener de beker pakt gaat ook nummer 4 Europa in en dat is Adana Demirspor

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren