Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fer prijst vertrokken Ajacied: ‘Ik denk dat hij ons beter maakt’

Laatste update:

Mike van der Hoorn maakte afgelopen zaterdag, in de met 5-1 gewonnen oefenwedstrijd tegen Bristol Rovers, zijn officieuze debuut in het eerste elftal van Swansea City. De verdediger maakte een goede indruk en Leroy Fer heeft er alle vertrouwen in dat de voormalig Ajacied gaat slagen in Wales.

/

“Hij is een sterke verdediger die er ook van houdt om te voetballen. Daarnaast heeft hij een goede trap in de benen. Ik ben erg blij dat hij voor Swansea heeft getekend, want ik denk dat hij ons beter maakt”, aldus de 26-jarige Fer in een interview met de South Wales Evening Post.

De middenvelder speelde vorig seizoen op huurbasis van Swansea en tekende begin juli een vast contract. “Ik heb het hier naar mijn zin gehad, heb bijna alles gespeeld en de manager wilde mij behouden. Dat maakte het voor mij erg makkelijk om terug te komen. Ik wil nu beter worden. Ik ken de jongens al en het is nu aan mij om de fans te laten zien wat ik kan.”

Denk jij dat Mike van der Hoorn een vaste basisplaats afdwingt bij Swansea City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop zo voor Mike dat hij slaagt.
Hij werd hier teveel ondergewaardeerd. Hij is gewoon een degelijke verdediger.

25 juli 2016 om 22:14

Hij is niet goed in 1-op-1 en hij is matig aan de bal. Hij past gewoon niet bij Ajax. Bij een team dat dicht bij eigen doel voetbalt heeft hij wel potentie. Vooral omdat hij zo sterk is in de lucht. Ik hoop dat ie slaagt bij Swansea.

25 juli 2016 om 22:37

Hij was behoorlijk goed 1 op 1 het afgelopen half jaar en opbouwend deed hij het ook oké. Hij bewees een prima CV voor Ajax te zijn. Kwestie van keuzes van de coach om het van de hand te doen denk ik.

26 juli 2016 om 08:54

1 op 1 is t juist een drama omdat hij een draaicirkel heeft van een tank en een sprint van 0-100 in 5 min

Binnen 5 jr. vaste basis in Oranje mark my words. Wordt de nieuwe stam/ron beton. Even lekker hard worden in de PL en vlammen

25 juli 2016 om 22:18

Nou ik denk dst bruma, de vrij en van dijk alle drie toch al een stuk verder zijn dan mike van de hoorn.

25 juli 2016 om 22:53

Klopt daarom zeg ik 5 jr. dan is hij ze allemaal voorbij. Blijft natuurlijk een glazen bol uitspraak

25 juli 2016 om 23:24

Ik zou zeggen dat je niet goed bij de glazenbol bent. Maar het zou mooi zijn als we een paar top verdedigers kunnen voort zetten. Al is dat in de vorm van mike is dat alleen maar goed, voorspel zelf dat Bruma, de Vrij en van Dijk meer kans maken.. We gaan het zien!

26 juli 2016 om 00:03

Het zou zo maar kunnen. Ik vond Ron Vlaar ook altijd erg wisselvallig, maar na zijn overstap naar Engeland heeft hij natuurlijk enorm gepiekt in Brazilie. Ik zou Mike ook zo een traject gunnen.

26 juli 2016 om 02:31

Dit meen je toch niet serieus hoop ik he

26 juli 2016 om 10:20

Jazeker wel... Mike is echt een goede verdediger maar nog jong. We gaan het zien.

Ik denk dat zijn manier van spelen goed past bij Engeland. Fysiek heb je daar gewoon zo veel meer nodig dan in Nederland, en dat heeft hij wel.

Tweede seizoen was hij met Youness de beste speler. Swansea bedacht zich geen 2 keer toen ze hoorden dat Ajax hem bijna voor niks weg deed; zij zijn spekkoper! Ajax zal zich het komend seizoen nog een achter de oren krabben.

Beetje hypocriet van Van Zweden dat hij een Ajax speler koopt...

25 juli 2016 om 23:53

Van zweden heeft zich uit laten kopen

Gewoon een prima verdediger en op Tete na denk ik de beste bij Ajax. Maarja Ajax vind het weer niet goed voetballend gezien en daarom wel ondergewaardeerd. Terwijl ik de nerveuze Veltman net zoveel ballen zie inleveren. Zou er niet van opkijken als vd Hoorn opeens wel slaagt in de middenmoot van Engeland

Het was voor Mike tijd om AJAX te verlaten en heeft met Swansea een mooue club gevonden. Qua fysiek past hij denk ik prima in de premier league. Veel succes

Vond hem persoonlijk altijd één van de betere echte verdedigers bij Ajax, maar hij heeft nooit echt een kans gehad. Ik denk en hoop dat hij het in Engeland gaat maken. Qua type speler dat hij is past hij daar gewoon uitstekend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren