Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe maakt grootste aantal doelpunten in één wedstrijd dit seizoen

Laatste update:

Fenerbahçe heeft zondagavond in de Turkse Süper Lig een ruime zege geboekt op Alanyapsor. Sari Kanaryalar gaven in de tweede helft een 0-2 voorsprong weg, maar trokken het duel in de slotfase uiteindelijk alsnog met 2-5 naar zich toe. Dit seizoen maakte Fenerbahçe niet eerder vijf doelpunten in een competitieduel, al werd HJK in de Europa League-voorronde wel eveneens met 2-5 geklopt. Door de zege staat Fenerbahçe derde met 50 punten uit 29 duels, terwijl Alanyaspor met 46 punten blijft steken op een vijfde plaats.

Waar Alanyaspor via Efecan Karaca de eerste speldenprik van de wedstrijd uitdeelde, toonde Fenerbahçe zich halverwege de eerste helft direct efficiënt na een lange trap van doelman Altay Bayindir. Diego Rossi ontsnapte aan de verdediging en tikte de bal vervolgens over de uit zijn goal gekomen Marafona: 0-1. Chidozie Awaziem benadeelde direct na rust de thuisploeg door Miha Zajc een scoringskans te ontnemen. Scheidsrechter Volkan Bayarslan kon niet anders dan de bal op de stip leggen, waarna Mesut Özil vanaf elf meter de marge verdubbelde.

Alanyaspor liet zich echter niet van de wijs brengen, want luttele minuten later bracht Tayfur Bingöl de spanning in de wedstrijd terug. Nadat hij door Emre Akbaba in het strafschopgebied werd vrijgespeeld, schoot hij feilloos in de lange hoek binnen: 2-2. De bezoekers moesten halverwege de tweede helft helemaal opnieuw beginnen en weer was er een hoofdrol voor Bingöl. Bayindir wist een afstandsschot niet goed te verwerken, waardoor Bingöl uit een rebound de stand weer in evenwicht bracht. De volle buit ging uiteindelijk alsnog mee naar Istanboel. Arda Güler trof de bal na terugkoppen van Rossi van dichtbij overtuigend binnen. In blessuretijd voerde Fenerbahçe de score nog verder op via doelpunten van Dimitrios Pelkas en Mergim Berisha: 2-5.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Galatasaray3430315993
2Fenerbahçe3327515786
3Trabzonspor33174121355
4Besiktas3315612651
5Medipol Basaksehir3314712649
6Rizespor3314613-648
7Kasimpasa3313713-446
8Antalyaspor33111210045
9Alanyaspor33111210-345
10Sivasspor33111210-545
11Adana Demirspor3491411241
12Samsunspor3310914-639
13Ankaragücü3381312-337
14Kayserispor33101013-1037
15Konyaspor3381213-1336
16Gaziantep FK339717-1334
17Hatayspor3371214-933
18Fatih Karagumruk338916-533
19Pendikspor337917-3130
20Istanbulspor334722-3516

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
13 maart 2022 om 19:37

Vriend, je onderschat arda turan een beetje. Arda Turan was een zeer grote speler. Zo een speler als Arda turan komt 1 keer in 100 jaar

13 maart 2022 om 22:24

Emre en Sergen waren grotere spelers, en die leefden ook in hetzelfde 100 jaar

14 maart 2022 om 10:22

Arda guler is heel goed, maar arda turan niveau was toch wel anders.

14 maart 2022 om 11:48

Arda turan is niet een speler die om de 100 jaar komt, het is een speler die om de 100 jaar in Turkije kwam. Althans dat was hij, maar nu is er toch meer aandacht naar jeugd (nogsteeds niet genoeg natuurlijk) waardoor we meer en meer jongens zoals Arda Turan en Arda Guler zullen zien. Een Arda Turan in Duitsland/Spanje/Nederland kom je toch wel veel vaker tegen. Arda Turan blijft natuurlijk de speler met de beste Europese carrière.

14 maart 2022 om 20:08

Sergen groter? Vraag me af wat jij verstaat onder ‘groter’.. jouw ongezouten mening over wie er beter is?
Denk dat als we carrières gaan vergelijken, we heel snel klaar zijn.

Laat het duidelijk zijn dat Sergen een goede voetballer was, maar mentaliteit moeten we meenemen om iemand een grote voetballer te noemen.

Nou, denk dat niemand mij zal tegenspreken als ik zeg dat we met Arda moeten beginnen i.p.v. met Özil.. Heb er ook nooit in geloofd dat Ozil succesvol zou zijn bij FB. Rossi vond ik vandaag ook goed spelen. Altay keept laatste paar wedstrijden gelukkig weer als de Altay van vorig seizoen. Al met al een goede overwinning, maar het kon ook anders eindigen.

14 maart 2022 om 11:53

Als kind keek ik voor elke wedstrijd dat ik moest spelen filmpjes van Ozil op YouTube om ‘geïnspireerd’ te geraken. Ik was echt een gekke fan. Toen Fenerbahce bekendmaakte dat hij kwam zei ik hetzelfde: het gaat geen succes worden. Natuurlijk heb ik gelogen tegen mijn eigen en was ik super blij dat hij in ons truitje ging voetballen maar dit was zeker te verwachten. Fenerbahce, en veel andere Turkse clubs, moeten een transferpolicy zetten waar ze geen spelers kopen die boven de 28 zijn, ookal wil Messi of Ronaldo zo graag naar ons komen.

Altay pakt voor de zoveelste keer weer de punten voor Fener. Beleeft de wedstrijd echt goed. Genieten om zo een keeper te zien. Daarnaast is Rossi wederom weer erg belangrijk

Arda Güler heeft nog net haartjes op z’n zak en moet morgen vroeg gewoon naar school maar wat een talent spat er van die jongen af in de minuten die hij maakt. Vandaag was de bekroning met zijn eerste goal en een prachtige assist. Laatste keer dat ik iemand zo een balletje zag geven, was dat de enige echte Alex de Souza. Ferdi gaat waarschijnlijk zijn contract verlengen en er is ook een jong gozertje van Benfica gekomen genaamd Isak Vural. Heb hem nooit zien spelen maar het is een goede zaak dat de jeugd steeds meer aan bod komt. Altay keepte weer als vanouds. Rossi speelde zijn beste wedstrijd tot nu toe en ik hoop echt dat Fener hem overneemt van LAFC, want er zit echt wel potentie in die jongen.

13 maart 2022 om 19:33

Haha thanks bro. En zeker een terecht punt wat je maakt, we zijn intussen Middenveldbahçe geworden. Sowieso hebben de topclubs altijd veel te brede selecties. Torrent benoemde dat ook. En zoals je zegt, moeilijke keuzes moeten gemaakt worden. Ik ben echt een fan van spelers als Irfan en Mesut maar ze zorgen meer voor gezeik dan prestaties op het veld. Geef mij dan maar jongens als Crespo, Osayi en Ferdi ipv de zogenaamde “clubmannen”.

Farioli heeft met 1 wissel de wedstrijd aan Fener cadeau gedaan. Het liep prima tot hij een verdediger wisselde voor een aanvaller, in een al aanvallend ingesteld elftal. Met Arda heeft Fener een diamant in huis, maar net zoals Emirhan plaats moet maken voor Teixeira (omdat hij zwaar drukt op de begroting), doet Arda dat voor Ozil. Over Barca-aankoop Emre Demir wil ik niet eens beginnen. Volgens mij weet zijn trainer niet eens dat hij bestaat.

13 maart 2022 om 19:55

'Emirhan wordt een beetje beschermd en tactisch gebracht door Onder Karaveli.' Zie je hoe makkelijk het is om dat om te draaien? Met een jaarsalaris van 3 miljoen is het in Turkije onmogelijk om spelers als Ozil en Teixeira op te offeren voor schoffies als Arda en Emirhan. Talenten als Omer Faruk, Mustafa Kapi en Bartug Elmaz maar ook Merih Demiral vertrekken dan op jonge leeftijd omdat ze zien dat die 'bescherming' te lang duurt of gewoon klinkklare onzin is, een kulargument om spelers die veel geld hebben gekost tevreden te houden.

13 maart 2022 om 20:33

Voor jou doet het er niet toe wat een speler heeft gekost, voor een club wel. Je noemt zijn palmares op en vervolgens geloof je wel dat Arda wordt 'beschermd'? Het is toch duidelijk dat Ozil de voorkeur krijgt vanwege zijn contract en zijn naam? Want voetballend laat die vrij weinig zien.

Hoe is Omer Faruk precies geflopt? Kapi is weer terug in Turkije maar Omer staat toch nog steeds onder contract bij Stuttgart? Niemand had verwacht dat hij in zijn eerste jaar direct in de basis zou beginnen. 'Lekker rijpen' in Turkije betekent in de meeste gevallen tot je 26e-27e bij 1 club blijven, misschien dat je een jaartje het Europese avontuur opzoekt en vervolgens weer terugkeert op het oude nest, zie Ozan Tufan. Die moet er weer aan worden herinnerd dat hij een voetballer is.

13 maart 2022 om 21:16

Ismail Kartal heeft ook gezegd dat niemand Arda Guler kende voordat hij kwam. Moeten we dat ook geloven?

Je begrijpt nog steeds niet wat ik wil zeggen. Omdat Ozil en Teixeira heel wat kosten en nog een contract hebben, zijn de trainers als het ware verplicht om hun meer minuten te geven. Ik heb niks gezegd over hoe groot een speler is, het is puur een financiele kwestie. Als Ozil bijvoorbeeld deze zomer transfervrij zou zijn, had Arda veel meer minuten gekregen. Maar nu zit je nog 2 jaar aan hem vast.

Bro, talent alleen is toch niet genoeg? Anders had Sergen wel voor wereldtoppers gespeeld. Ozan is maar een voorbeeld.

Uitslag kon beide richtingen uitgaan maar wat een topwedstrijd van Altay. Geweldig gekeept.

Geweldig voor Arda dat hij zijn eerste doelpunt in de competitie mag meepikken. Hopelijk kan hij volgend seizoen vlammen en volledig doorbreken. Hopelijk maakt hij ook sneller de stap naar een Europese club in vergelijking met zijn andere oudere naamgenoot.

Kerem, Yunus, Cengiz, Arda, ... Er mag geen reden meer zijn om Kenan op de flank te zien bij de nationale ploeg.



Fener was opzich wel goed. Vond Rossi goed spelen, had ik niet verwacht. Arda heeft in 20 minuten laten dat hij in de basis hoort. 1 goal en 1 assist in 20 minuten! Mesut moet gewoon op de bank voor onze nieuwe ster. Pelkas moet ook in de basis. Burak mag meer speeltijd krijgen. Berisha in plaats van Serdar Dursun spelen, het lijkt wel Mostafa en Diagne bij Galatasaray. Mostafa is beter dan Diagne maar krijgt het vertrouwen niet. Dat gebeurt ook bij ons. We moeten hem meer speeltijd en vertrouwen geven en dan kan hij dit seizoen er nog wel een paar goals intikken. Ozan nooit meer spelen, gewoon verkopen. In plaats van hem Osayi rechtsback en we hebben een goede verdediging met Szalai-Kim-Serdar-Osayi. Altay trouwens prachtig gekeept! Komt terug op zijn oude vorm. Zajc en Crespo ook goed aanvallend en verdedigend.

Het enige wat we dit seizoen nog kunnen doen is misschien 2e worden en nog een paar jeugdspelers spelen zoals Melih Bostan (topscorer van de u19 Super Lig met 12 goals in 14 wedstrijden), Arda Okan Kurtulan, Bora Aydinlik, Emir Ortakaya, Bora Cuha, Ruhan Arda Aksoy, Erkan Arda Cagdas, Cagtay meer speeltijd geven, de nieuwe Jin-Ho Jo en de nieuwe Arda Guler Isak Vural! Ben benieuwd of hij ook zo een goede doorbraak als Arda kan maken. Hoop het wel. Dit zijn de 10 meest getalenteerde spelers in onze jeugd. Hopelijk krijgen een paar de kans om zich te bewijzen. Op naar Konya!

13 maart 2022 om 19:39

Osayi vind ik slecht. Ik vind echt dat Fener een nieuwe RB moet kopen volgende seizoen. Een LB is ook nodig. Novak wegdoen en een goede LB kopen.

Je hebt gelijk dat we jeugdspelers meer speeltijd moeten geven, maar we kunnen niet de hele jeugd elftal laten spelen anders hebben zij geen speler meer over. Wie Jin-Ho Jo?

13 maart 2022 om 20:09



Osayi vind ik ook niet zo goed, heeft geen brein en kan niet scoren/assists geven/voorzetten geven maar is wel erg sterk en snel en heeft een goede dribbel. Hij is goed genoeg voor dit seizoen. Linksback hebben we Ferdi, Cagtay en eventueel Szalai maar een extra linksback zou wel prima zijn.

En ik zeg niet dat ze allemaal moeten spelen, maar een paar mogen wel de kans krijgen om zich te bewijzen. Jin-Ho Jo is een nieuwe jeugdspeler die we hebben gehaald van Jeonbuk u18. Hij is een centrale middenvelder, 18 jaar oud en is 1,72 m lang. Zoals ik zie in de highlights is dat zijn beste wapen zijn pass is, hij is een erg goede passer met goed inzicht op het spel. Verdedigend is hij ook prima. Ben benieuwd hoe hij gaat spelen in de u19.

Gefeliciteerd Fenerliler! Mooie overwinning. Het blijft apart om te zien dat het in Europa niet lukt zelfs tegen mindere clubs als Antwerp, maar in Turkije wel altijd. Heel raar, heb er nog geen redenen voor kunnen vinden!

Ik wordt gewoon blij als er jonge spelers in de basis staan.
Het Turkse voetbal moet dat gewoon vaker doen ipv oude vedettes.

13 maart 2022 om 20:37

We worden blij met weinig als ik eerlijk ben. De Turkse competitie staat in de top 3 van Europa waar zelfopgeleide spelers de minste minuten krijgen en met de hoogste gemiddelde leeftijd. De andere twee zijn heel toevallig Cyprus en Griekenland.

13 maart 2022 om 21:09

Daarom hoop ik dat ze dit doorzetten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren