Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe lijdt na kolderiek eigen doelpunt en wereldgoal puntverlies

Laatste update:

Fenerbahçe heeft Besiktas en Galatasaray in de kaart gespeeld. De Gele Kanaries speelden zaterdagavond bij Eskisehirspor met 1-1 gelijk en hebben nu ‘slechts’ twee punten meer dan de twee achtervolgers uit Istanbul. De score werd in Eskisehir geopend door een kolderiek eigen doelpunt van Eskisehirspor-verdediger Mustafa Yumlu. Kasimpasa won eerder op de zaterdag met 1-3 van Rizespor.

Eskisehirspor - Fenerbahçe 1-1
Hasan Ali Kaldirim gaf de bal laag voor en doordat aanvoerder Sezgin Coskun de bal per ongeluk tegen collega Yumlu schot, rolde de bal in het doel en kwam Fenerbahçe na ruim een half uur spelen op voorsprong. De bezoekers speelden geen beste wedstrijd en schoten voor rust zelfs niet één keer tussen de palen van Ali Sasal Vural. Een vrije trap van Caner Erkin zeilde bijvoorbeeld naast. Raheem Lawal was de gevaarlijkste man aan de kant van Eskisehirspor, maar de thuisploeg kwam niet tot scoren.

De eerste mogelijkheid in de tweede helft was voor Moussa Sow, die zijn honderdste competitiewedstrijd voor Fenerbahçe speelde. Eskisehirspor bleef echter in een punt geloven en Volkan Demirel moest er twee keer aan te pas komen om de gelijkmaker te voorkomen. Zes minuten voor tijd werd het dan toch nog gelijk: Emre Güral ontving de bal op zo’n vijfentwintig meter van het doel en vond met zijn schot de linkerkruising. Dirk Kuyt deed als invaller 22 minuten mee.

Rizespor - Kasimpasa 1-3
Kasimpasa boekte zijn eerste overwinning onder leiding van de nieuwe trainer Önder Özen. De wijkclub uit Istanbul nam door een dubbelslag van Ezequiel Scarione een comfortabele 0-2 voorsprong en Ryan Babel knalde halverwege de tweede helft de 0-3 tegen de touwen. De Nederlander maakte zijn achtste competitiedoelpunt van het seizoen. Kasimpasa stond toen door een tweede gele kaart voor Alpaslan Öztürk al met tien man op het veld, maar dat deerde de bezoekers dus niet. Via Leonard Kweuke deed Rizespor nog wel wat terug, maar de punten gingen mee naar Kasimpasa. Ryan Donk deed ook de hele wedstrijd mee.

Denk jij dat Fenerbahçe kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet niet wat Fenerbahçe aan het doen was maar zag er weer eens niet uit. Niks te melden voor de rest.. wauw..

25 april 2015 om 20:08

Wat denk je zelf? Dit komt allemaal door onze lompe trainer. Ik wil zijn naam niet eens typen en hem niet eens een trainer noemen. Serieus wtf was dit voor een opstelling man? Caner een linksback zet hij rechts voorin. Hele wedstrijd gewoon niks gecreëerd. Alper maakt hij kapot in het midden terwijl op de vleugels 10x gevaarlijker is. Je komt met alle geluk van de wereld op 0-1 en dan ga je met 11 man op eigen veld de 0-1 verdedigen. Alsof dat niet genoeg is breng je Selcuk erin. Het is gewoon lachwekkend. Je bent trainer van Fener, je speelt voor kampioenschap, je wint bijna alle wedstrijden van je concurrenten. Je verliest allemaal punten tegen de onderste teams. Als je tegen zulke tegenstanders met 11 man op eigen helft gaat voetballen ben je Fener onwaardig. Ik heb er gewoon geen woorden voor. We hadden een basis 11 dat gewoon iedere wedstrijd veel kansen kon creëren en kijk wat die kneus ervan gemaakt heeft door iedereen verkeerd op te stellen.

25 april 2015 om 20:12

Goed samengevat, 100% met je eens. Emre Caner en Alper haalt hij eruit, endan verwacht je dat we gaan winnen?!!! Hou op aub, aziz moet een fatsoenlijke trainer gaan halen. En anders moet ie weg met ismail kartal erbij. Dat Fener zo hoog staat heeft niets met de kwaliteiten van de trainer te maken, dat is gewoon de kracht van Fenerbahce zelf.

25 april 2015 om 20:15

Dat jij nog de moeite neemt om het helemaal uit te typen. Bedankt daarvoor want mijn geduld is op hahaha.

We hebben mazzel dat hij Webo niet rechtsvoor had gezet want daar zie ik hem ook wel voor aan :/.

De goal van Emre Gural was echt schitterend. En de goal van Fener was typisch een staaltje Turks verdedigen. Hoe lomp kan je zijn. Voor de rest wil ik kwijt dat we enorm slecht waren zoals vorige week. Het is al 1 april geweest, maar spelers als Emenike en Diego moeten voorrang verlenen aan Selcuk Sahin. Dat krijg je als je niet op zoek gaat naar de tweede treffer.

25 april 2015 om 20:06

Fener moet met echte vleugelspelers spelen, denk dat ze dan veel lekkerder voetballen

25 april 2015 om 20:17

De echte vleugelspelers verhuren ze of verkopen ze. Ik roep het al jaren maar nee..... Ze stellen liever van oorsprong 3 spitsen op.

25 april 2015 om 22:26

Ja Miroslav Stoch nummer 1

26 april 2015 om 02:07

Broer slechtste trainer van Fener, van de afgelopen 10 jaar denk ik? Zelfs onder Aragones was het beter dan onder deze Arap Ismail. Het lijkt helemaal nergens op, niks wat hij doet klopt. Nu ben ik geen trainer, maar ik denk dat ik mij ga aanmelden in Zeist. Ik snap echt tot de dag van vandaag niet waarom Aziz deze kerel heeft aangesteld. Laatste 6 weken gaan in. Club die de minste fouten maakt word kampioen.

26 april 2015 om 03:03

Ik kan je wel vertellen waarom Aziz deze man heeft aangesteld. Omdat de spelersgroep dat heeft gewilt. De huidige groep met torpil spelers als Volkan, Selcuk, etc willen een trainer die niet al te streng is. Kartal heeft geen orde over deze groep. Er is geen discipline. Kartal is aangesteld om onze verwende miljonairs tevreden te houden. In de wedstrijd tegen Besiktas vertelde Emre doodleuk wie erin moest komen. Kun je je voorstellen hoe de sfeer in de kleedkamer dan is? Maar weet je.. het is niet eens Kartals schuld. Het is de schuld van Aziz Yildirim. Kartal vangt alle kritiek. Ondertussen heeft Aziz zich in zo een positie te weten nestelen dat niemand hem kwaad kan doen. Het is een dictatuur. En dat zeg met pijn in mijn geel-blauwe hart.

Nou dit heeft mijn dag gemaakt . Concurrent verloren. Fener speelt de uitnwedstrijden dramatisch

25 april 2015 om 20:15

We winnen vrijwel nooit in Eskisehir. Het gaat ook om welke uitwedstrijd he. Tot zover heeft Fenerbahce redelijk goede uitwedstrijden gespeeld. Eskisehir is gewoon de plaag van Fener.

25 april 2015 om 20:20

Eerste keer reageer je op mij lol. Ik zie jouw in elke turkse artikel

25 april 2015 om 20:22

Wat fijn dat ik zo vaak opval.

Fener speelt vaak slecht in de uitwedstrijden. Spelers zoals Diego en Emenike moet je lozen, want die bakken er niet veel van.

25 april 2015 om 20:10

Praat geen onzin als je niks weet man. Emenike en Diego hebben niet eens gespeeld. Die lompe trainer moet je lozen amateur dat het is. Hij maakt 1 voor 1 al onze spelers kapot. Selcuk moet iedere wedstrijd zijn premie krijgen.

25 april 2015 om 20:19

Nou, je zegt zelf al dat ze niet speelden. Diego en Emenike hebben ook niet het laagste salaris.

25 april 2015 om 20:25

Ja de trainer heeft hun beide mentaal helemaal kapot gemaakt. Ze doen het inderdaad niet goed maar als je naar de rest van ons team kijkt horen zij gewoon te spelen. Vooral Diego moest meer minuten krijgen. Je weet zelf wat voor carriere Diego heeft. Als je zo een speler koopt moet je je systeem daarop aanpassen. Maar ismail kartal en het woord systeem zijn een wereld van verschil.

Wat was en is Fenerbahce al weken dramatisch. Komen door ''messi'' Lawal op voorsprong uit het niets. Schiet die bal gewoon weg ofzo ipv showmannetje uit te hangen. Eskisehir heeft hier verdiend een punt weten te bemachtigen. Als Fener nou goed speelt en iedereen van de mat veegt zeg ik verdiend kampioen maar op deze manier is echt onterecht. Hopelijk weten wij gewoon kampioen te worden.

25 april 2015 om 20:13

Besiktas speelt iedere wedstrijd de sterren van de hemel of niet dan? Als we naar het spel kijken is er in Turkije momenteel maar 1 team dat de kampioenschap verdiend met het mooie voetbal en dat is Bursaspor. De top 3 spelen allemaal slecht.

25 april 2015 om 20:19

Dat zeg ik niet! Maar laten we niet blind gaan doen en gewoon toegeven dat Besiktas dit seizoen echt wel hele goeie wedstrijden heeft gespeeld meer dan de andere 2 istanbul clubs. Daarbij geteld dat wij dit seizoen de meeste wedstrijden hebben gespeeld en geen stadion hebben ( wat natuurlijk de schuld van het bestuur is maar niet van de trainer en de spelers) is het niet moeilijk om te conluderen dat Besiktas onder deze omstandigheden beter presteert dan Fener.

25 april 2015 om 23:23

Laat me niet lachen man. Besiktas heeft sinds winterstop max 2 a 3 goede wedstrijden gespeeld.

26 april 2015 om 00:09

seizoen is wel langer dan alleen na de winterstop . Zegt ook genoeg eigenlijks besiktas voor en na de winterstop

26 april 2015 om 02:09

Gtore

Win eerst maar eens van Fener of Gsaray en dan praten we wel verder. Aangezien je in week 33 moet winnen in TT arena en dat zie ik helaas niet gebeuren.

26 april 2015 om 05:15

Dat hoop jij. Maar gelukkig is een bal rond en wat er nog niet is, kan nog komen. Misschien winnen we deze Derby wel. Gewoon enorm slecht van Fener door hier punten te laten liggen. Een perfecte kans voor Besiktas om weer eerste te worden.

oh dit is lekker hoor!! retespannend het kampioenschap!

25 april 2015 om 20:12

Ze zeggen al een tijdje dat de derby in week 33 de kampioen zal bepalen dus ben ook benieuwd.

Vind dat wij hem dit seizoen wel het meest verdienen.

Haha fener weer he, vorige week ook al een dramatische spel en ook een dramatische scheids. Dit team is gewoon te oud om kampioen te worden

25 april 2015 om 20:15

Oud + slecht*.

25 april 2015 om 20:21

Vorig jaar met exact dezelfde spelers werd Fenerbahce ook kampioen. Leeftijd speelt niet echt een grote rol. Niet in Turkije tenminste.

25 april 2015 om 20:25

Haha dat denk jij, emre, kuyt, zelfs gokhan gonul zitten op hun terug weg dat kan je gewoon zien aan hun spel.

25 april 2015 om 20:31

Gokhan Gonul wel. Maar Emre is al een paar weken de beste speler van Fener. Kuyt was de laatste weken geblesseerd. Maar heeft ook genoeg wedstrijden beslist. Enige grote verschil is de trainer.

25 april 2015 om 20:37

Jongen hoe wou je nou met deze spelers dat tempo van vorige jaar halen? Is toch onmogelijk? Ze kunnen het nu niet eens belopen hoe zouden ze het dan doen onder Ersun Yanal ?

25 april 2015 om 20:40

Hoe hebben ze het vorig jaar volgehouden dan? Het ligt gewoon aan de trainer. Einde discussie.

25 april 2015 om 20:43

Haha ja klopt je hebt helemaal gelijk trainer is dezelfde volgens mij nog steeds aziz yildirim haha bij fener veranderd niet veel hoor majah

We moeten zien te winnen van Karabuk en dan staan we eerste.

25 april 2015 om 20:39

Nou jullie moeten nog wel naar tt arena

Dus weer een cadeautje van eskisehir oftewel sattelietclub van fener met eigen doelpunt

26 april 2015 om 02:11

Sattelietclub die altijd zijn achterste scheurt wanneer ze spelen tegen Fener.

Fenerbahce is weer is zijn vorm. Hun spelen als normaal slecht.

Oh Fener, oh Fener wat een mooi cadeau. Heerlijk om te zien dat de concurrent punten verliest. Morgen winnen van Antep en we staan weer eerste. Dan hoeven we alleen nog maar op Besiktas te wachten.

Bedankt Fener voor puntenverlies! Nu maar hopen dat GS niet gek gaat doen morgen.

Heerlijke goal. Emre Gurall!! Morgen winnen hoop ik en we gaan de 1e plaats delen met Bjk (ze winnen wel van Karabuk) Come on GS geef het nou niet weg!

Geen schot op doel 1-1, Fener verdiende niet eens 1 punt zo slecht speelden die.
Ik begrijp dat Webo speelt maar Emenike zou de verdediging (normaal gesproken) opeten van Eskisehir.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren