Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe zet door hele late treffer cruciale misstap in Turkse titelstrijd

Laatste update:

Fenerbahçe is maandagavond tegen uiterst duur puntenverlies aangelopen. Op bezoek bij Sivasspor kregen de Gele Kanaries een hele late tegentreffer te verwerken, waardoor ze genoegen moeten nemen met een gelijkspel: 2-2. De achterstand op koploper Galatasaray is door het resultaat opgelopen naar vier punten.

Fenerbahçe probeerde vanaf minuut één het initiatief in handen te nemen. Dat lukte gedeeltelijk, maar tot grote kansen kwam de club niet.

Het gebrek aan gevaar voor het doel van Sivasspor brak Fenerbahçe in de eerste helft niet op, daar de Gele Kanaries in de blessuretijd op voorsprong kwamen. Fred knalde met zijn sterkere linkerbeen heerlijk binnen in de linkerkruising: 0-1.

Voor de rust deelden verder onder meer Dusan Tadic en Edin Dzeko speldenprikjes uit, maar écht gevaarlijk werd de nummer twee van de Süper Lig niet. Datzelfde gold overigens voor de thuisploeg.

In het tweede bedrijf was het spelbeeld weinig anders: Fenerbahçe had het meeste van de bal, maar creëerde weinig. Door na te laten de wedstrijd in het slot te gooien, gaf Fener Sivasspor de kans om terug te komen.

Dat gebeurde in minuut 57. Bengali-Fodé Koita was het eindstation van een razendsnelle tegenaanval: 1-1.

Tien minuten voor tijd viel de 1-2. Irfan Can Kahveci maakte de voor Fenerbahçe belangrijke goal. De late treffer leek de beslissing, maar niks bleek minder waar. In de blessuretijd benutte Rey Manaj namens Sivasspor een strafschop, nadat de aanvaller zelf onderuit was gehaald door de Fenerbahçe-doelman: 2-2. De uitploeg kon zich overigens totaal niet vinden in de gegeven penalty en betichtte Manaj van een schwalbe.

Na de late gelijkmaker kwam Fener zelfs nog tot scoren, maar de 2-3 werd afgekeurd wegens buitenspel in aanloop naar het doelpunt.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie zou er nu kampioen worden 🤔

22 april 2024 om 21:39

Galatasaray is het best spelende team dit seizoen en heeft de beste selectie. Zij maken ook het meest aanspraak op de titel.

Verder ook respect voor Fenerbahce en de trainer. Ze hebben het aardig ver weten te schoppen. Een goede nummer twee.

Maar de gegeven strafschop was onterecht. Er is Sivasspor ook géén doelpunt ontnomen tijdens de actie. Anders zou Liva rood krijgen. Zeer merkwaardig van de scheidsrechter.

22 april 2024 om 22:20

Vedatovic ik adviseer je dringend om de beelden nog een keer te bekijken!

22 april 2024 om 22:31

Het is een twijfelachtige situatie en daarom is doorspelen aangeraden. Er is géén sluitend bewijs. Er is uiteraard contact bij deze positie, maar de aanvallende speler wordt niets ontnomen. Als de scheidsrechter een strafschop gaf vanwege contact, dan moest Serdar Dursun in de blessuretijd ook een strafschop krijgen.
Ik begrijp de frustratie van Fenerbahce enigszins wel.

Maar hierdoor is uiteraard niet het kampioenschap van Fenerbahce in rook opgegaan. Fenerbahce is een goede tweede. Galatasaray is dit jaar oppermachtig in Turkije en heeft een betere selectie in de breedte dan Fenerbahce.
Ik vind het knap dat Fenerbahce al 86 punten heeft weten te halen uit 33 wedstrijden. Ze verdienen een pluim.

22 april 2024 om 23:41

Broer kom op. Duidelijke tackle van Djiku op de kuit van Sivasspeler. Hoe kan je hier nog aan twijfelen. De VAR was weer een buitenlander. Iemand die durft hier een penalty te geven tegen de kamipoenskandidaat

22 april 2024 om 23:50

De Var geeft enkel advies. Hij vraagt aan de scheidsrechter aandachtig te kijken en zijn oordeel te geven. Nogmaals ik zie géén sluitend bewijs dat er duidelijk sprake is van een overtreding waarvoor een strafschop voor dient te geven. Er is wel contact, maar niet voldoende voor een strafschop. Mocht de scheidsrechter daar anders over denken, kan hij de bal op de stip leggen en een rode kaart geven aan Djiku.
Daarbij wel de kanttekening dat de scheidsrechter 5 minuten later ook een strafschop dient te geven aan Serdar Dursun vanwege "contact" . Anders is het meten met twee maten.

Maar Nogmaals, deze wedstrijd heeft naar mijn mening géén invloed op het kampioenschap van Galatasaray. Die gaan ook de komende 5 wedstrijden winnen. Over twee weken is Galatasaray kampioen.

23 april 2024 om 19:21

Ik heb net een audio fragmenten gehoord van de strafschop. Onterecht gegeven. Liva heeft niets verkeerd gedaan. Een natuurlijke houding bij het willen afstoppen van de bal.

Dit was toch nooit een strafschop? Cruciale beslissing van die scheidsrechter zeg.

22 april 2024 om 21:15

Jij bent zeker nieuw Hoe verwacht je anders dat galata kampioen wordt ?

22 april 2024 om 21:25

Neeeuh ligt zeker niet aan Fener maar aan de scheidsrechters. Blijf maar zo denken. Ik ben serieus.

22 april 2024 om 21:43

Galatasaray heeft de beste selectie van Turkije en speelt het beste voetbal in dat land. Waarom geef je dat niet toe?

Bovendien vind ik dat Galatasaray trots moet zijn op zo'n tegenstander als Fenerbahce. Ze verdienen ook respect. Volgens mijn beleving heeft Fenerbahce dit seizoen het onderste uit de kan gehaald. Galatasaray is in Turkije bijna onverslaanbaar. Er is veel geïnvesteerd.

22 april 2024 om 21:44

Jullie jankten al maanden lang om een buitenlandse VAR scheids. Die is er nu eindelijk en als nog zijn jullie aan het huilen. Wanneer houden jullie is een keer op om voor elke scheet de scheids aan te wijzen. Jullie waren gewoon niet goed genoeg vandaag. Het bestuur van fener en ismail kartal hebben zwaar gefaald. Met alleen goede spelers kopen kom je er niet.

22 april 2024 om 22:10

Nee weer onwetendheid van jou. De zoveelste natuurlijk. Fener heeft altijd gevraagd om een buitenlandse scheidsrechter, op het veld dus. Maar het klopt wel wat je zegt. Alleen goede spelers kopen helpt je niet om kampioen te worden. Daar voor moet je de TFF achter je hebben. Of zoals in het verleden Feto. Fener heeft zwaar gefaald met İsmail Kartal die geen lef heeft getoond de laatste 2 maanden.

Dit mogen we niet meer weggeven. FB heeft een serieuze klap gekregen sinds olympiacos. Penalty van Sivas was trouwens 100% terecht. Was dit de "geliyorum abi" scheids voor degene die het kennen?

22 april 2024 om 22:07

Volgens mij heeft Fenerbahce zichzelf geklapt door zich als een stelletje kleuters te gedragen en daadwerkelijk ook kleuters op te stellen. Zelf heb ik niet echt een voorkeur in Turkije, maar was zeer benieuwd wie er kampioen ging worden omdat ze zo goed presteerden

Beterschap Fener fans en gefeliciteerd Gala fans!Ik had nooit gedacht dat de VAR voor dat minimale contact met de keeper de scheids zou roepen. Ik vond het zelf namelijk geen penalty. De spits had die kans af moeten maken en denkt na zijn misser even het maximale proberen eruit te halen. Wat hem ook lukt.

22 april 2024 om 21:31

Minimaal? Hij raakt vol de enkel van de spits!

22 april 2024 om 22:09

Als jij dat vol noemt. Vol is wanneer iemand glijdend met een gestrekt been aankomt en potentieel jouw enkel kan breken. Ik zie Livakovic zichzelf grootmaken en ongelukkig de enkel raken. Maar vol? Zeker niet.

22 april 2024 om 22:13

İk vind het dan geen penalty. Maar ik kijk door een geel blauwe bril en jij door een geel rode bril. Maar over ik het weet is het zo dat als je een trap krijgt dat je voet minimaal een paar cm naar de zijkant gaat. Die van hem blijft gewoon staan.

22 april 2024 om 22:19

İk zou het niet geven maarjah de cruciale penalty’s van fener noemde ik ook geen penalty. Het is gewoon karma

22 april 2024 om 22:27

"Ongelukkig de enkel" zegt al genoeg.

22 april 2024 om 23:18

Ik ontken niet dat er contact is, ik zeg alleen dat hij niet “vol” de enkel raakt en dat het een twijfelachtige positie is. Dat zie je ook aan de reacties hier, ze zijn verdeeld.

Ali Koç ik hou van jou blijf aub nog heel lang aan de macht bij Gala sorry ik bedoelde Fener. Even zonder gein penalti vond ik onterecht maar dat was ook tegen Alanya,Kasimpasa en Pendikspor dat ze op zo een manier verliezen is een heerlijke karma. Fener had kampioenschap niet eens een seconde verdient hele jaar door met scheidsen zo ver gekomen ooit zou dit niet werken zoals vandaag. Nu nog hopen dat Fener zich eigen terug trekt van competitie want ik zie ze wel kampioen worden bij Eerste divisie. İedereen wist dat Gala aan de langste eind zou gaan trekken zelfs Fener supporters ook. Heerlijk Heerlijk ik vind het heerlijk voor Selahattin Baki en Ali Koc .

Gefeliciteerd Galatasaray broeders met de 24’ste landstitel. Het is gegund!

22 april 2024 om 21:19

Dankjewel! Nu hopen dat jullie de beker winnen en en en een puntje in kadikoy stelen 😁😁

22 april 2024 om 21:46

Besef dat jullie zelfs nog meer kans maken op een prijs dan uzay takimi van fener.

Voelde dit al heel erg aankomen om eerlijk te zijn, als je je rivaal zo motiveert door ze vrije bekers te geven. En jezelf zo neerzet zo lig je de week erop uit de conferance league en nu verspeel je direct weer punten waardoor het 4 verschil is nu.. je hebt nog BJK in je schema en GS uit.. voor zover het nogniet zeker was durf ik de GS fans nu wel te feliciteren met het kampioenschap. Mocht FB zijn 5de ster krijgen in een paar jaar is GS daar zo ook overheen. Begint allemaal maar een beetje zielig te worden en ze hebben het zelf naar gemaakt vind ik.

22 april 2024 om 21:19

Bedankt voor je felicitatie, Trabzonspor fan!! Ik hoop dat jullie ook als derde eindigen dit seizoen het is jullie ook gegund.

Ik had mezelf voor genomen niet meer te reageren maar toch neem ik even de tijd om te zeggen gefeliciteerd Gala supporters. En Fener broeders is geen verrassing toch? Elk jaar hetzelfde verhaal kan mij 2/3 jaar geleden nog herinneren precies weer een gelijkspel tegen Sivas zorgde ervoor dat wij weer geen kampioen werden…

22 april 2024 om 21:24

Het is niet "weer". Gs heeft het in eigen handen

22 april 2024 om 22:21

Broer ik hoop echt dat Fener kampioen maar niet met deze provocateur aan het roer bij Fener, deze man betrekt politiek bij voetbal en dreigt met alles. Eindstad is een dikke vette 0, ik hoop dat Fenerbahce inziet dat deze beste meneer niet geschikt is voor jullie.

sinds de buitelandse var krijgt ineens de tegenstander een penalty in minuut +90. Hoe kan dit? ik begrijp er echt niks van

Mooi, dit geeft ons wat ademruimte. Ik betwijfel het ten zeerste namelijk of we gaan winnen uit tegen ADS of FKG. Dus dit puntenverlies is meer dan welkom. Ik heb de wedstrijd niet gezien, dus kan er verder niks over zeggen.

Gecmis olsun Fener fans. En voor de GS-fans onder ons: een beetje dimmen graag met de tegenstander treiteren. Want jullie weten hoe een Turkse gezegde luidt: gülme komşuna gelir başına (even vlot vertaald: niet lachen, want karma etc.).

22 april 2024 om 22:03

Broer zelfs die gulme komsuna gelir basina heeft geen effect op jullie. Wat een drama weer. Gefeliciteerd met deze avond.

Ik begrijp gewoon niet waarom Ismail Kartal na de 2-2 geen verdediger wisselde voor een aanvaller. Waarom sta je nog met vier verdedigers tegen een team dat je vol op de aanval bent? Sivas kon niet eens naar het middenveld komen. En nu moeten we niet alleen Ismail Kartal de schuld geven. Waar was Ferdi? Waar was Semazski? Tadic was ook spoorloos. Fener verdiende echt geen overwinning. Het hele team moest afwachten of Irfancan iets kon brengen.

Was al te verwachten voor iedereen toch? Helaas hebben we vaak nipt gewonnen en vandaag valt het jammer genoeg tegen

Als supporter van gs geef ik eerlijk toe dat de penalty onverdiend is van sivasspor. Djiku raakt manaj heeeeel lichtjes, maar manaj kan nog steeds vrijuit schieten zonder dat zijn been echt wordt belemmerd. Livakovic maakt zichzelf groot om te reageren op het schot en wanneer de bal al uit is, wordt hij geraakt door hem, die geen controle heeft plus geen intentie om manaj te raken. Manaj valt ook op de grond wanneer hij ziet dat zijn schot uit is. Zeer controversiele beslissing.

Elke vorm van eerloosheid eist uiteindelijk zijn tol. Een hele poppenkast opzetten met 'we gaan misschien uit de competitie' om straf voor je spelers te voorkomen. Tegelijkertijd door hebben dat je een druk speelschema hebt, waardoor je ook nog eens je u19 opoffert tegen Galatasaray onder de mom van 'oh de onrechtvaardigheid voorafgaand een Europees duel wordt ons teveel'. Tegelijkertijd wissel je jouw beste spelers in die Europese duel om deze te sparen voor de competitie. In alles wat je doet leugens, bedrog, manipulatie, tegenstrijdigheid. Resultaat? Nada, noppes, pogg.

Super Cup verloren. Europa verloren. En in alle waarschijnlijkheid ga je ook de competitie verliezen.

Ali Koc, verwende jochie, terug naar de villa'tjes van je papa. Hup. Je bent niet opgewassen tegen onze Basgan. Yallah.

22 april 2024 om 21:24

Niet meer of niet minder!10 jaar geen kampioen stukje zelfreflectie doet wonderen. Maar FB doet liever aan wijzen, zodat ze geen schuldgevoel hebben aan wat zou dit x hebben gelegen ik ben benieuwd.

Dit is weer bewijs dat Galatasaray kampioen moet worden nu geloof ik het echt. Hahaha lachwekkend waarvoor een penalty wordt gegeven gewoon echt lachwekkend

22 april 2024 om 21:24

Er werd op zijn achterbeen geschopt voordat de spits wilde schieten. De scheidsrechter kijkt niet of dit hard of zacht is, maar verliest hij hierdoor de schietpoging? De buitenlandse VAR heeft dit als penalty verklaard. Wat heeft dit met ons te maken? Voordat we buitenlandse VAR hadden, kreeg Icardi een volle vuistslag in zijn gezicht tegen fenerbahce. De scheidsrechter durfde niet eens naar het scherm te lopen om te zien of de vuist wel of niet heeft geraakt. Hierdoor bleef de wedstrijd op een gelijkspel.

22 april 2024 om 21:30

Kijk wanneer die gaat liggen als je een beetje verstand van voetbal hebt weet je dat dit geen penalty is hij geeft penalty door de contact met de keeper maar die maakt zich groot om de schot tegen te houden waarna contact met de tegenstander is dit is nooit een penalty en hij laat zich pas vallen wanneer hij de bal naast ziet gaan

22 april 2024 om 21:32

Je weet dat de penal niet is gegeven voor het contact waar jij het over hebt toch? Ik zie dat gs fans alle routes zoeken om deze schandalige penalty te rechtvaardigen

22 april 2024 om 21:34

Net als hoe jullie alle schandalige penaltys probeerde te rechtvaardigen tege pendik kasimpasa alanya trabzonspor . Hands van samet laat me niet doorgaan broertje

22 april 2024 om 21:42

De contact van djiku zorgt voor de penalty jij kijkt naar livakovic

Dankjewel Fener voor het lobbyen voor buitenlandse scheidsrechters in de VAR-room!

Eerste wedstrijd met buitenlandse VAR en jullie laten meteen punten liggen. Dankjewel voor de gratis Super Cup en de 24e kampioensschap!!

Vanavond feest!

Mehmet Buyukeksi verdient heel veel lelijke woorden maar deze man moet echt uit de buurt van Fener supporters blijven als hij nog jarenlang wilt leven. Dit id zeker de druppel.

22 april 2024 om 21:33

Buitenlandse var is er nog maar net een week en de rechtvaardigheid viert zege. Geen goedkope penalties en rode kaarten meer voor jullie kerel en dan valt het toch vies tegen allemaal.

22 april 2024 om 22:19

Kijk hem in een keer zo actief reageren. Hen je onder een rots geleefd of durf je nu pas zoveel reacties te plaatsen. Al maanden is het 1 of mss 2 reacties in een aantal weken en nu ben je dr opeens.

22 april 2024 om 22:37

En nu inhoudelijk reageren?

23 april 2024 om 09:48

Maar echt hoor. Ik zie hem de laatste tijd alleen maar onder Fenerbahçe berichten. Deze gangstarr is waarschijnlijk 40+ maar kijk hem even als een puber reageren op voetbalfora.

Maar goed, penalty sloeg nergens op. Desondanks hoor je hier geen punten te laten liggen. Ik heb de hele week moeten aanhoren dat Sivasspor de 3 punten wel even cadeau zou doen aan Fenerbahçe, vooral met Bülent als trainer. Eindstand: Sivasspor ontneemt de kansen van Fenerbahçe van het kampioenschap. En het ergste van alles is, dat als we volgend seizoen precies in dezelfde situatie gaan zitten; dat gs fans wederom gaan beweren dat Sivasspor bewust gaat verliezen tegen Fenerbahçe.

Ach, ik ben ondertussen gewend geraakt aan de hypocrisie van de club aan de Europese kant van Istanbul en haar supporters. Het zij zo. Taak is om je aan te passen aan dat niveau en voortaan alles op alles zet om kampioen te worden, of dat nou op het veld gebeurt of daarbuiten.

23 april 2024 om 10:00

'' Taak is om je aan te passen aan dat niveau en voortaan alles op alles zet om kampioen te worden, of dat nou op het veld gebeurt of daarbuiten.''

Jullie hebben dat dit seizoen gedaan en nog steeds sta je 4 punten achter?

23 april 2024 om 15:32



Blijkbaar niet voldoende. Volgens mij was het jullie voorzitter die als het schoothondje van Murat Kurum (kandidaat burgemeester Istanbul) propaganda heeft gevoerd voor de partij van de regering (akp). Waar hij bovendien als een klein kind is behandeld door een man waarvan jouw voorzitter de vader had kunnen zijn qua leeftijd.
Volgens mij waren het gs fans die al dagen liepen te suggereren dat Sivasspor bewust 3 punten cadeau zou doen aan Fenerbahã§e, terwijl Sivasspor nog 2 jaar geleden in dezelfde scenario punten heeft ontnomen van Fenerbahã§e. Zo kan ik nog even doorgaan over het ontbreken van ruggengraat bij bestuursleden en een groot deel van de fans van gs.
Want we weten allen heel goed dat gs fans dit volgend jaar bij een eventueel scenario, wederom gaan insinueren. Want dat is waar de gs-lobby uitmuntend in is.
Dus terugkomend op je vraag: Nee, of tenminste niet voldoende. We moeten nog veel leren van gs op dat gebied. Helaas gaat dat niet lukken met Ali Koã§.

23 april 2024 om 23:50

Omer. Ik snap wel dat je mij alleen ziet onder Fener berichten. Bij de topics van Galatasaray zijn jullie namelijk nergens te bekennen.

Ik wilde laatst nog een inhoudelijke analyse plaatsen, maar de wedstrijd duurde maar een minuut.

24 april 2024 om 12:56

Zou jij ook eens moeten proberen gangstarr, meer bezighouden met je eigen club. Wat betreft de super cup wedstrijd, gefeliciteerd he. Prachtige overwinning. :D

Deze wedstrijd duurde ruim 105 minuten en ook hierover heb je geen inhoudelijke analyse geplaatst, dus ik betwijfel of het aan de lengte van de wedstrijd ligt. "rechtvaardigheid viert zege", als jij de penalty die Sivasspor heeft gekregen rechtvaardig durft te noemen, dan houdt het helaas op.

Die penalty is een onterechte beslissing en dat zeg ik als galatasaray supporter. Is de var scheids geen buitenlander?

22 april 2024 om 21:20

mag het een keer onterecht zijn? heel het jaar krijgen ze al spook pingels mee

22 april 2024 om 21:37

Legendturk kijk de beelden nog eens goed na de keeper trapt hem vol op de enkel.

Hahahaha ze wouden buitenlandse scheids, Hier heb je eentje.
Serdar Dursun die nog swalbes eruit gooide om een pingel te versieren, maar hij vergeet dat er geen turk meer zit in die VAR kamer maar een buitelandse onpartijdige scheids. Heerlijk Dit.
Sampiyon Cimbom

Niet vergeten: Ali Koc wilde buitenlandse scheidsrechters. Achterstand is maar 4 punten, niet te vroeg juichen.

Fenerbahce heeft - ondanks het puntenverlies - bewezen dat het heel moeilijk te verslaan is.

Het is net als met Super Mario. Je komt op een steeds moeilijkere level terecht. Nadat Sivas de penalty van penalty’s had verdiend, dat zelfs de scheids niet meer anders kon, kwam de volgende level: Fener atana kadar uzatma (verlenging totdat Fener scoort).

Maar complimenten aan Sivas, ook die level hebben ze overwonnen. Shout out naar Zabaa gadar burdayiz amca.

22 april 2024 om 21:23

95 + 10= 105 minuut of zeg ik iets verkeerd Gs gebruikt cheatcodes anders waren nu nog bij level 1

90+12 publiekswissel irfancan!!! 200 miljoen en dan zet je zon clown als coach neer dankjewel koc

22 april 2024 om 21:26

hahahaha publiekswissel. Hoop dat koc nog lang mag blijven

Ik ga nu heel eerlijk zijn. Ben erg blij dat we 4 punten los staan maar ik vond dit geen penalty man. Hij gaat al liggen voor die word geraakt. Hij wordt wel geraakt inderdaad maar toch lijkt toch meer op een schwalbe, had niet verwacht dat ‘buitenlandse’ var scheidsrechters dit zouden goedkeuren a fijn. Waar waren we gebleven?!!!!!!

22 april 2024 om 23:50

Broer kijk eens goedm Djiku raakt de speler op zn kuit voordatie schiet. Plus Liva raakt de spits ook.

Sivasspor heeft ondanks Ali sasal en bartug een puntje afgepakt van febe, GS gaat het niet meer weggeven nu het puntenverschil 4 is.
5 yildiz is loading…. Ali koc gaat de febe fans daarmee manipuleren waardoor hij weer veel support krijgt en zo gaat de cirkel alweer rond

Alvast m’n felicitaties aan de Galatasaray-supporters, dit geven ze niet meer weg. Flinke domper maar dat zijn we wel gewend, volgend jaar staan we er weer als man, geen probleem! Ooit gaan we het been van de duivel breken.

22 april 2024 om 21:29

Bro ik hoop echt dat Sadettin Saran komt en dat fener VERDİENT kampioen word. Deze provocateur moet zsm weggaan, hij is de controle kwijt dat hij zelfs kinderen voor de leeuwen gooit. Fener verdient veel en veel meer !

22 april 2024 om 21:50

Wat maakt Saran beter dan Koc? Ik betwijfel het namelijk. Ze hebben gewoon iemand nodig die niet zoveel macht heeft in TR, die zich alleen bezig houdt met sport en geen randzaken. Daarnaast moet Fener werken aan een cultuurverandering. Er is totaal geen sprake van zelfreflectie. Hierdoor blijven mensen als Ali Koc jaren aan de macht zonder enig succes. Kijk bijvoorbeeld naar GS. Wij hadden 2 jaar geleden nog Bulent Elmas maar die man hebben we binnen een jaar weer weggestuurd. Zolang dit soort dingen niet bij Fenerbahce gebeurd zullen ze nog heel lang wachten op een kampioensschap. Ik hoop dat Fener fans een keer wakker worden ipv de schuld leggen bij TFF of scheidsrechters.

22 april 2024 om 22:26

Broer ik ben er helemaal mee eens met wat je allemaal zegt. Sadettin lijkt me wel eentje die zich enkel bezighoudt met voetbal. Puur door types zoals Selahattin Baki en Ali Koc hebben mensen hekel gekregen aan Fener, die mensen zitten alles te provoceren en dreigen met alles. Eindstand = dikke vette NUL.

Ik vind het echt belachelijk dat Fener spelers,fans(uiteraard niet iedereen)bestuur etc. Met een sneer komt naar de scheidsrechters, terwijl die zelfde scheidsrechters dit seizoen al 263738 onterechte penals/beslissingen in het voordeel van Fener hebben gegeven, beetje schaamte moet je soms wel hebben! (GS idemdito maar het is een wedstrijd van FB)

Los van die onterechte pingel dat boeit niet eens. Ismail imparator kartal vroeg hier om en hij heeft gekregen wat die wilde.
Totaal geen voetbal verstand, de kwaliteit van de selectie heeft het zover gekregen. That’s it.
De grootste grap was dat die king erin deed 2 min voor tijd, alsof die tijd ging rekken haha. Echt belachelijk gewoon. Je haalt een opel corsa uit 1963 met Max Verstappen als coureur, jaar erop haal je een Ferarri met een loodgietertje als coureur wat een beleid gadverdamme. Gefeliciteerd Gala fans gezien de laatste weken verdiend ook. Een gratis super cup in de schoot geworpen en een verdiende kampioenschap.

22 april 2024 om 21:52

Voor een groot deel met je eens, vond de penalty ook geen penalty trouwens.Een ding wil ik wel opmerken. Galatasaray heeft geen gratis Super Cup in de schoot geworpen gekregen. Gala stond op het veld om te spelen en Fenerbahce heeft geen poging gewaagd en opgegeven.

22 april 2024 om 22:25

Gratis Supercup? Jullie waren er zelf ook maar jullie gingen zelf na onze doelpunt van het veld af. Je moet wel de feiten vermelden.

23 april 2024 om 00:12

Hoe oud zijn jullie jongens? Ali Koc heeft Gala een gratis beker gegeven. Heb ik iets gezegd dat het onterecht is ofso?

24 april 2024 om 20:27

Zolang jij je oogkleppen niet af doet zul je de werkelijkheid nooit zien.

Bulent Uygun, Bartug Elmaz en Ali Sasal Vural. Jammer jongens ook jullie mogen huilen. Ondanks jullie weet Fener hier niet te winnen, oh wacht die VAR is een buitenlander hé? Eindelijk een beetje rechtvaardigheid, heel graag buitenlandse arbiters willen, asjeblieft Ali Koc.

Oh.. JA, Bedankt voor de supercup beker en kampioenschap nummer 24.
Geen excuus, geen smoesjes meer het is afgelopen met jullie, ik hoop dat Fener diep en diep wegzakt ))

CIMBOMBOM!

Misschien ben ik gek maar ik denk nog steeds dat wij kampioen kunnen en gaan worden. Gs gaat uit tegen Adana of Karagumruk punten verspelen. Wij moeten sws uit winnen van Gala en de laatste wedstrijd van Gala kan nog wel eens een hele lastige worden uit tegen Konya.

22 april 2024 om 22:02

Ik denk dat je wakker moet worden. Gala geeft dit niet meer weg.

22 april 2024 om 22:06

Hoe moeilijk het ook lijkt zolang er kans is moet je nooit opgeven. Fener moet het puntenverschil zien als 1 en denken dat jullie maar 1 misstap moeten maken en wij het weer in handen hebben. We kunnen niks anders meer dan rest van de wedstrijden verplicht winnen en afwachten.

22 april 2024 om 22:08

Ik haat je, waarom denk je nog steeds positief? Kijk naar je medesupporters zij geven de scheidsrechter, Gala, Sivas en iedereen de schuld, maar kijken niet naar hun eigen fouten. Nu kom jij zeggen dat er altijd nog kans is. Als dit soort reacties geluid maakt, kunnen zomaar fans achter hun club gaan staan. Stuur een tikkie ik maak €10 over. Morgen mag je op mijn kosten koffie drinken op je werk, maar verwijder wel je reactie!!

Nee, zonder gekheid, natuurlijk is er altijd nog kans. Sterker nog, ik dacht er zelf ook nog aan wat als wij uit tegen adana verliezen omdat we nu al denken dat we toch kampioen zijn? Dit kan jullie weer terugbrengen in de race.

22 april 2024 om 22:29

Bro dont Panic, wij zijn de grootste GALATASARAY die een killer mentaliteit heeft en het nooit heeft weggegeven.

22 april 2024 om 22:54

Evren Turan is nu live. Hij was vandaag in Florya en zag dat iedereen volop geconcentreerd aan het trainen was, zelfs de spelers die niet in de basis staan waren volledig gefocust. Dit is echt belangrijk, want meestal zijn spelers die niet in de basis staan minder geconcentreerd.

Dit geeft mij echt een goed gevoel dat wij lekker op dreef zijn. En Ziyech is volgend jaar ook nog bij ons zijn contract is automatisch verlengd.

Goede trainer, slechte selectie. Goede selectie, slechte trainer.

We waren lekker bezig, spelen voor drie bekers. Maar onze voorzitter moest er weer even een zooitje van maken met z’n politiek. In twee weken tijd drie bekers weggegeven.

Hoe zuur het ook is, verrassend is het niet meer. Hoe kan een club jou zo koud en gevoelloos maken in een paar jaar tijd? Belachelijk.

Het was leuk voor zolang het duurde. Gala de terechte kampioen. Gala is als Real: winnen zit in het DNA.

Gefelicteerd!

Waarom praat niemand over die duidelijke handsbal in die 16 na de penalty door Sivas.
Ik wist het dat de TFF ons zou terugpakken voor niet opkomen dagen in de Finale.

23 april 2024 om 00:41

Welke wedstrijd heb jij gekeken?

23 april 2024 om 15:02

Jullie gaan zien, let op

23 april 2024 om 06:59

Sociale media staan vol met videos waarin wordt beweerd dat het geen hands was. Jij bent gewend aan de Turkse VAR met Emre Malok en Erkan Engin, die riepen dat hun gevoel zei dat het hands was! Die tijden zijn voorbij we hebben nu buitenlandse VAR.

Extra pijnlijk dit als Sivaslı, was er al bang voor . Alles kwijt geraakt in pakweg 2 weken tijd maakt toch wel cynisch. Volgend jaar nieuwe trainer, nieuwe selectie en nieuwe kansen. Hopelijk houdt Koc de eer, als hij dat nig heeft, aan zichzelf en stapt hij op. Gefeliciteerd Galatasaray!

22 april 2024 om 23:22

Weer een nieuwe selectie!? Daar ligt het echt niet aan, enkel wat versterkingen zouden voldoende moeten zijn.

23 april 2024 om 03:10

We moeten sowieso vervangers regelen voor ferdi , Liva , Bonucci en veel van onze wisselspelers gaan waarschijnlijk ook wel weg dus transfers zat

Fener_huilie-huilie_bahce lekker

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren