Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe heeft sterkste elf niet nodig om zich te plaatsen voor kwartfinale

Laatste update:

Fenerbahçe heeft zich woensdagavond vrij probleemloos geplaatst voor de kwartfinale van het Turkse bekertoernooi. De ploeg van trainer Ismail Kartal was met 0-2 te sterk voor Gaziantep. Grote man aan de kant van de Gele Kanaries was Michy Batshuayi, die beide treffers voor zijn rekening nam.

Aan de kant van Fenerbahçe begon Jayden Oosterwolde als linksback, wat inhield dat Ferdi Kadioglu op de bank zat. De geboren Arnhemmer was niet de enige grote naam die wat rust kreeg. Ook Edin Dzeko, Caglar Söyüncü, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic en Cengiz Ünder zaten op de bank. Batshuayi werd in zijn rug gesteund door Joshua King, Irfan Can Kahveci en Miha Zajc.

Fenerbahçe begon voortvarend aan het duel in Kalyon Stadyumu. Na ruim een kwartier spelen werd Mert Hakan Yandas neergelegd in de zestien door Furkan Soyalp: strafschop. Batshuayi ging achter de bal staan en plaatste de bal in de rechteronderhoek: 0-1.

Na een ongelukkige handsbal van Oosterwolde kreeg ook Gaziantep een stafschop. Alexandru Maxim pakte zijn verantwoordelijkheid, maar Irfan Can Egribayat redde. In de rebound liet Soyalp een enorme kopkans onbenut. Het bleken zeer dure missers.

Na iets meer dan een half uur spelen leek een hoekschop van Fenerbahçe geen enkel gevaar op te leveren voor Gaziantep. Nadat een hoge bal verkeerd op het hoofd van een speler van de thuisploeg kwam, stond Leonardo Bonucci plots vogelvrij voor het doel. De Italiaan behield het overzicht en legde breed op Batshuayi: 0-2.

In de blessuretijd van de eerste helft had een kanonskogel van Soyalp meer verdiend. De nummer 5 van Gaziantep zag zijn prachtschot tegen de onderkant van de lat uiteenspatten. Ook na rust kwam de thuisploeg dicht bij de 1-2. Aliou Badji werd in vrije positie aangespeeld, maar koos voor de verkeerde hoek en schoot in het zijnet.

Aan de andere kant kreeg ook Fenerbahçe kansen om een doelpunt te maken. Yandas stoomde mee op, sneed naar binnen en zag zijn schot gekeerd worden door Florin Nita. Yandas kreeg daarna een reuzenkans. De middenvelder kon van dichtbij raak schieten, maar leek aan buitenspel te denken en schoot simpel tegen Nita aan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom krijgt Ryan Kent zelfs in de beker geen minuten? Emre Mor en Lincoln zijn verhuurd, King is wéér geblesseerd uitgevallen en Ismail Kartal heeft blijkbaar een bloedhekel aan Kent, de spoeling op de flanken wordt wel heel erg dun zo. Het bestuur en de technische staf zijn aan het spelen met vuur, hopelijk hebben ze het door.

7 februari 2024 om 21:07

Onbegrijpelijk dat Kent geen kans krijgt inderdaad, met vuur spelen zal mee vallen, zijn nog genoeg spelers die op de flanken kunnen, ik zie Fener sowieso niet makkelijk punten verspelen, carriere van Kent word alleen kapot gemaakt meer gevaar is er niet echt bro.

7 februari 2024 om 21:11

Tel daarbij ook op dat Crespo is weggedaan. Zajc en Mert Hakan hebben het niveau niet en Fred ligt er ook weer uit. Krunic ben ik ook niet echt kapot van. Achterin hebben we ons goed versterkt maar op het middenveld en voorin zijn er spelers vertrokken die imo niet echt goed zijn vervangen. Het is ook meer de communicatie wat me irriteert. Niemand heeft een flauw idee waarom bijvoorbeeld Kent geen minuten krijgt.

7 februari 2024 om 21:25

Ik zie steeds vaker op social media reacties waarom Kent geen minuten krijgt terwijl Mert Hakan wel minuten krijgt, je had Kent nu kunnen testen tegen een zwakke Antep, onbegrijpelijk, hoelang ligt Fred er nog uit? Ik ben ook niet bepaald fan van Krunic, vind het wel te vroeg om hem te beoordelen maar tot nu toe maakt hij geen indruk indd.

8 februari 2024 om 07:45

Ik begrijp op de website van de Rangers, dat Kent niet wilde meewerken aan een vertrek (fener had al aanbiedingen geaccepteerd) en dat ze nu zijn contract hebben bevroren. Hoe betrouwbaar deze bron is, is ook maar de vraag. Er zal vast een kern van waarheid in zitten.
Ergens anders lees ik weer een ruzie over onbetaald salaris, dat voortkomt uit het aanbijven in Istanbul (en niet vertrekken naar Lazio of Al Ettifaq).

Goede overwinning van FB. Slecht veld, koude omstandigheden met half b elftal hier winnen is niets anders dan lekker.Ik vond de penalty tegen FB onterecht. Oosterwolde probeerde juist zn handen weg te houden van de bal. Maar de bal kwam van een hele korte afstand via zn zij tegen de elleboog. Hier kan je geen pentaty voor geven vind ik. Als die direct tegen de arm zou komen, zou ik nog zeggen ok. Maar dit vond ik een zware beslissing.Op naar het weekend waar wij als GS zijnde een lastige wedstrijd hebben.

Geel blauw hier een penalty voor jou bahce wint weer eens goedkoop. Heb de wedstrijd niet gezien maar wie kijkt er nou naar een fifa wedstrijd uit 1990. Met een b ploeg en nog janken ze.

7 februari 2024 om 21:48

Wedstrijd niet gezien maar er van uit gaan dat Fener goedkoop wint, Turkse fans anno 2024.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren