Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Felbegeerde Xabi Alonso heeft duidelijke voorkeur tussen Liverpool en Bayern’

Laatste update:

Xabi Alonso is misschien wel de meest gewilde trainer in het Europese voetbal op het moment. Twee clubs zijn naar verluidt concreet in de markt voor de Spanjaard: Liverpool en Bayern München. Als we Foot Mercato mogen geloven, geeft Alonso de voorkeur aan de Engelse topploeg.

Santi Aouna, journalist bij het Franse medium, meldt zich op X met een update over de toekomstplannen van de succestrainer van Bayer Leverkusen. "Liverpool heeft nieuwe gesprekken gevoerd met Xabi Alonso."

"De manager wil graag de stap naar the Reds maken en dus blijft Liverpool het proberen", vervolgt Aouna. "Bayern München is ook een optie, maar Xabi Alonso voelt meer bij Liverpool en de Premier League."

Het mag geen verrassing heten dat zowel Liverpool als Bayern bij de coach van de Bundesliga-koploper uitkomt. Alonso staat er internationaal goed op vanwege zijn prestaties met Leverkusen en is tevens oud-speler van beide genoemde topclubs.

Bij Liverpool moet Alonso de opvolger worden van Jürgen Klopp. De Duitse oefenmeester maakte eind januari middels een video op de sociale media-kanalen van zijn werkgever bekend na dit seizoen te vertrekken.

Mocht Alonso er toch voor kiezen om naar Beieren te verkassen, wordt hij bij Bayern de opvolger van Thomas Tuchel. Laatstgenoemde is nog geen jaar in dienst van der Rekordmeister, maar hij en zijn werkgever maakten onlangs bekend dat er na dit seizoen een einde komt aan de samenwerking. De teleurstellende prestaties in de Bundesliga liggen daaraan ten grondslag.

Daarnaast zou Tuchel in de clinch liggen met enkele spelers van Bayern. Volgens informatie van BILD zijn onder meer Matthijs de Ligt, Joshua Kimmich en Leon Goretzka klaar met de trainer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer zeg, ik zou het zo mooi vinden als hij bij Leverkussen blijft en een jaar schittert in de CL met ze.

En terecht. Ander land nieuwe competitie en na real Madrid zijn 2de huis. Al heeft hij natuurlijk ook voor Bayern gespeeld. Denk dat ze bij leverkussen hem ook veel liever naar Liverpool zien gaan ipv de concurrent uit zuid Duitsland. Misschien kan hij tapsoba en Wirtz meenemen. Dat zijn echt 2 parels met een grote toekomst voordat Bayern München er weer mee vandoor gaat

27 februari 2024 om 07:40

Dat zou wel ziek zijn ja. Dijk, Konate en Tapsoba… 3 grote sterke en ook nog eens snelle cv’s. Wirtz lijkt me onhaalbaar, maar laat me graag verrassen. Al heeft Liverpool keuzes zat op het middenveld op dit moment. Goede vleugelspeler(rechts) lijkt mij belangrijker om op den duur Salah te kunnen vervangen.

27 februari 2024 om 09:16

Tapsoba is goed, maar die Kossounou is ook een monster zeg! En voetballend (zeker voor die lengte/motoriek) vind ik hem oprecht ook nog goed aan de bal.

Sowieso heeft Leverkussen 4 goede Cv's met Tapsoba, Kossounou, Tah (wat ouder) en Hincapie!

Wirtz zou top zijn, maar denk ik onbetaalbaar (dan kan je waarschijnlijk anderer plekken niet verbeteren)

Meest logishe keuze is natuurlijk, ik vind Liverpool 1 vd mooiste clubs van europa/wereld.

Tsja, logisch ook. Haalt dit jaar het allerhoogste met Leverkussen wat die kan. Die denkt waarschijnlijk ook dat er een leegloop komt bij Leverkussen met toppers als Tapsoba, Kossounou, Tah, Hincapie, Frimpong, Grimaldo, Boniface en Wirtz bijvoorbeeld!

Zou pas mooi zijn als Xabi Alonso naar Liverpool gaat en Wirtz meeneemt.... Die kan Liverpool wel goed gebruiken op het middenveld!

En achterin kunnen ze ook wel een Kossounou of Tapsoba gebruiken hoor. Konaté is vaker prima, maar ook vaker eruit. De rest is mwah naast van Dijk!

27 februari 2024 om 11:06

Liverpool moet dringend werk maken van een nieuw sportief directeur. Dat is nog het grootste struikelblok. Leverkusen moet ook bereid zijn andere leden af te staan. Dat betwijfel ik ten zeerste

27 februari 2024 om 16:09

Kossounou of Tapsoba zijn prima verdedigers maar liever niet want die ben je toch om de twee seizoenen kwijt aan de Africa cup. Als ik toch zou mogen kiezen dan kies ik Hincapie daar ben ik het meeste gecharmeerd van want hij is ook linksvoetig. Met Quansah hebben we al een groot talent voor rechts centraal en Konate speel je er nooit uit.

27 februari 2024 om 16:27

Vind je Quansah echt zo'n groot talent? Al 21 en nu maar handjevol potjes gespeeld.
Aardige speler, maar ik zie geen toekomstige basisspeler in hem voor Liverpools niveau hoor...

Hincapié zou ook top zijn, maar van Dijk speelt eigenlijk altijd als LCV en is daar ook ijzersterk wegens zijn crossball met rechts.

Ik denk dat Kossounou of Tapsoba het in zich hebben om Konaté er uit te spelen. Zeker gezien het feit dat zij veel vaker ''fit'' zijn dan Konaté

27 februari 2024 om 17:23

Quansah heeft dit seizoen al 20 wedstrijden gespeeld die mag je zeker zien als een talent, die jongen heeft alles. Dankzij hem hebben we onze blessures en schorsingen vanachter zonder problemen kunnen opvangen. Net zoals Bradley sparen we veel geld uit met Quansah. Ik hoop dat de volgende manager ook het beste uit onze youngsters krijgt.

28 februari 2024 om 08:47

Zit meer in het feit dat hij al 21 is en nu pas doorbreekt. Absoluut niet erg hé, maar dan ben je toch geen ''talent'' meer ondertussen?

Talenten zie ik van 16 tot en met 19/20 jaar max, in mijn ogen.

Heb hem paar keer gezien en vind hem degelijk, maar ook weer niet heel bijzonder.

Vind ik inderdaad de beste keuze ook voor Xabi Alonso. Niet alleen omdat Liverpool zijn 2e thuis is, maar ook omdat Liverpool niet dwars gaat liggen denk ik als hij ooit toch in beeld komt bij Real Madrid. Bij Bayern kan dat wel eens anders zijn, zeker als Real Alphonso Davies wegplukt. Daarnaast is het ook respectvol tov de fans van Leverkusen & het bestuur om niet naar Bayern te gaan.

27 februari 2024 om 10:43

Liverpool moet wel eerst dringend werk maken van een nieuw sportief directeur

Nog altijd veel te voorbarig. Bayern heeft zijn huiswerk al gemaakt met de nieuwe mensen in het bestuur. Liverpool moet zijn werk nog doen. Ik denk niet dat Leverkusen bereid zou zijn Rolfes mee af te staan

Zou eigenlijk Liverpool even overslaan tot de volgende trainer weg mag.
Grote te schoenen om te vullen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren