Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht wil in gesprek met Feyenoord over overbodige verdediger

Laatste update:

Voor FC Utrecht staat een drukke transferzomer te wachten. De Domstedelingen wisten met Souffian El Karouani (NEC) al eenmaal toe te slaan, maar kunnen ook de nodige uitgaande transfers verwachten. Van Taylor Booth en Anastasios Douvikas wordt verwacht dat zij Stadion Galgenwaard zullen verlaten. Ramon Hendriks moet wel voor de club behouden blijven.

Zuidam geeft op de website van Utrecht te kennen dat de gesprekken over de huurcontracten nog moeten volgen. “Bij degenen met een optie tot koop zullen we een beslissing nemen aan het einde van het seizoen, zo is dat ook contractueel afgesproken", aldus de technische man. "Dat zijn allemaal beslissingen die we in de komende periode gaan nemen, maar waar we de volledige controle over hebben, dus dat gaan we zorgvuldig doen om de juiste keuzes te maken. Het zijn reële opties tot koop.”

Een van de spelers die een optie tot koop (met terugkoopoptie) in zijn contract heeft staan is Hendriks. De verdediger wordt gehuurd van Feyenoord, maar kwam door twee knieblessure amper aan spelen toe. "Dat Ramon voor de tweede keer een blessure oploopt is super sneu, voor hem natuurlijk allereerst en voor ons ook heel erg jammer. Een jongen die we naar volgend jaar toe heel graag hier zouden willen houden en daarin moeten we kijken op wat voor manier dat is, daar zullen we met Feyenoord in eerste instantie in gesprek over gaan", licht Zuidam toe.

Van Booth en Douvikas wordt verwacht dat ze vertrekken. "We weten dat er heel veel interesse is", aldus Zuidam. "We weten ook dat we transfers moeten maken om de club gezond te houden. Ieder jaar hebben we als doel om voor twaalf miljoen euro te verkopen. Dat hebben we dit jaar gedaan en is volgend jaar ook weer de doelstelling. Dan zijn dat jongens die een waarde vertegenwoordigen. Je probeert jongens te behouden voor de club, maar je moet ook realistisch zijn."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij heeft echt maar 4 wedstrijden kunnen spelen voor ons, maar in deze wedstrijden heeft hij wel genoeg indruk weten te maken. Je kon zijn potentie zien, dus ik snap wel dat de club hem wil behouden. Hopelijk komen we eruit met Feyenoord en kunnen we hem definitief vastleggen.

5 mei 2023 om 13:14

Ik vind Hendriks bijzonder talentvol. ook in zijn invalbeurten vorig seizoen deed hij het prima. Zit ook een prima kop op. Hopelijk wordt het geen triest verhaal vol blessureleed, want qua potentie kan hij best als back-up voor Oranje eindigen (achter Aké).

5 mei 2023 om 13:37

Nou, dat is wel heel hoog gegrepen. Een seizoen constant je niveau halen lijkt me de eerste zorg. Hij heeft laten zien dat hij kan voetballen maar nog niet heel veel meer als dat, naar mijn mening.

5 mei 2023 om 15:14

Zonde van de blessures...van Tommy Stjago ook btw. Deze twee hadden een zoveel beter centraal duo kunnen vormen dan het grut wat er dit seizoen heeft gespeeld(vd Hoorn, Sagnan, Maarel). Viergever vond ik dan nog wel aardig maar helaas ook veel te veel wedstrijden gemist vanwege blessures.

Doelstelling, jaarlijks voor 12 miljoen verkopen lees ik hier.
Dat houdt dus in, dat je telkens je puikste spelers van de hand moet doen, jammer dat.
Ook is het een vorm van bedrijfsvoering natuurlijk, die menig betaalde club probeert te realiseren, maar ik kan me zo voorstellen dat er FCU fans zijn die dit, begrijpelijk, niet kunnen waarderen.

5 mei 2023 om 14:03

De fans die dit niet begrijpen, snappen niks van economie. Het is voor Utrecht heel simpel, die 12 miljoen is een tekort die ieder jaar opgevuld moet worden. En zelfs met die 12 miljoen schrijven we geen zwarte cijfers. Het is heel simpel: zolang er geen 12 miljoen aan extra inkomsten per jaar gaan komen, zal dat via transfers behaald moeten worden. Dus…..mocht er nog een sponsor zijn voor zo’n 15 miljoen per jaar……..

5 mei 2023 om 14:10

Je moet ergens mee beginnen.
Utrecht heeft nou niet een bepaalde positie waarin er onwijs veel voor spelers gevraagd kan worden.
Wij kunnen bijvoorbeeld ook nooit hetzelfde vragen en krijgen als bijvoorbeeld Ajax doet.
Dat hangt gewoon af van de positie waarin je als club verkeerd en je stand op de markt.
Az heeft een tiental jaar geleden ook spelers als Hamdaoui, Dembele, wernbloom ,De Zeeuw etc...ook (noodgedwongen dam wel) voor maximaal 5 miljoen verkocht en kijk waar je ons nu terug vind.
Moet gezegd worden dat je als club wel een gezond beleid moet voeren en tevreden moet zijn met kleine stappen voorwaarts.
Utrecht moet imo eerst maar eens uitspreken om een vaste bezoeker van plek 4 tm 6 te worden en als dat zo is de ambitie bijstellen naar boven.
Ook aankopen kunnen gerichter ipv te fungeren als soort van opvanghuis voor iedereen die redelijk kan voetballen.
Dost,Labyad,Klaiber,VdHoorn,Maher zijn bijvoorbeeld allemaal op naam binnen gehaald ipv kijken of ze wel bij Utrecht in het systeem passen en passen bij de ambitie van de club, want Utrecht blijft qua niveau elk jaar hangen en eindigd vrijwel altijd op dezelfde plaats.

zou leuk zijn als hij het nog bij utrecht kan laten zien, je kon zien dat hij er wel plezier in had en deed het best aardig die paar keer, maar ik hoop voor hemzelf dat hij blessure vrij kan blijven, dat is het belangrijkste, en waar dat maakt natuurlijk niet zo veel uit.

Overbodig is een groot woord lijkt me. Hij moet vlieguren maken die hij bij ons niet kan maken. Alleen is het erg jammer dat hij een bijzonder ongelukkig jaar kent qua blessures.

Hoop voor Utreg dat er wat talentvolle jongens uit Jong gaan doorbreken, anders worden het zware seizoenen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren