Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht mist Boymans in laatste duels voor winterstop

Laatste update:

Een flinke tegenvaller voor FC Utrecht. Ruud Boymans is dit seizoen uitstekend op dreef voor de Domstedelingen en wist al negen keer te scoren in evenzoveel competitiewedstrijden, maar in de resterende duels van dit kalenderjaar komt hij niet meer in actie. Boymans liep afgelopen weekend tegen Heracles Almelo een enkelblessure op en staat hierdoor 'enkele weken' buitenspel.

/

De aanvaller moest zich zondag na een uur spelen laten vervangen en onderzoek heeft uitgewezen dat de binnenbanden van zijn enkel beschadigd zijn. Het is niet bekend hoelang Boymans precies moet revalideren, maar hij staat zeker een paar weken langs de kant en zal in 2014 dus niet meer meedoen. Donderdag wordt de blessure van de clubtopscorer verder onderzocht, meldt Utrecht via de officiële kanalen.

Utrecht speelt voor de winterstop nog twee wedstrijden: uit bij Ajax en uit bij AZ. De ploeg van Rob Alflen verloor afgelopen zondag met 2-4 van Heracles Almelo en staat na vijftien speelronden tiende in de Eredivisie.

FC Utrecht kan het gemis van Ruud Boymans opvangen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ah wat jammer, nu mist hij de enige wedstrijd waar Utrecht 100% hun best doet!

8 december 2014 om 18:34

Je bedoelt tegen az?

8 december 2014 om 21:02

Hihi

Goed nieuws voor Ajax. Utrecht doet het altijd wel goed tegen hun. En Boymans was wel lekker bezig dit seizoen. Nu hebben ze een kleinere kans om punten af te pakken van Ajax.

8 december 2014 om 18:30

Als Ajax zijnde moet je Utrecht gewoon oprollen, met of zonder Boymans.

8 december 2014 om 18:47

Alleen doen ze dat niet als je naar het verleden kijkt he.. Laatste 5 thuiswedstrijden wonnen ze maar 2 van Utrecht.

Wel grappig hoe veel mensen in NL denken..( Niet jij per se)

Als Ajax tegen een Barca of PSG moet spelen zeggen ze: De bal is rond. Of komen ze half jankend met resultaten tegen een City etc wanneer je zegt dat Ajax wel zal verliezen...
Maar wanneer Ajax tegen een Utrecht of Ado moet is het weer. Jaa die rollen we wel ff op of iets in die richting.

Niet hatend bedoeld. Maar het is me gewoon opgevallen hoe hypocriet de meeste zijn

8 december 2014 om 19:07

Haha inderdaad

8 december 2014 om 20:53

Kijk ook even naar het Utrecht van dit seizoen..flink verzwakt ten opzichte van vorige jaren. Belangrijkste speler Toornstra is vertrokken en Boymans is nog klein lichtpuntje momenteel. Verder vind ik Utrecht erg zwak momenteel en uit bij Ajax geven ze toch al wat minder als thuis in de Galgenwaard..thuis zie ik Ajax hier wel van winnen en zeker nu in de vorm van beide elftallen. Uit in Utrecht is het altijd wel een lastig verhaal omdat ze dan zelf altijd boven hun kunnen spelen..

8 december 2014 om 22:27

Maar Ajax is zeker wel sterker geworden? Ajax heeft een van de zwakkere teams ooit en is ook zwakker geworden, dus dat is niet echt een goed argument.

9 december 2014 om 01:24

Ik zeg toch niet dat Ajax sterker is geworden..lees eens goed! Maar Ajax blijft wel een beter elftal als Utrecht met meer kwaliteit en hoop jongens in vorm momenteel met Milik, Klaassen en Andersen..daarom zie ik ze zondag gewoon winnen van Utrecht

Het zal weer niet. Ik was al even bang dat hij langere tijd fit zou zijn. Zat hij daarom te janken op de bank?

8 december 2014 om 20:15

heb je hem weer hoor als je even had opgelet is boymans gisteren moedwillig het veld uitgeschopt en de scheidsrechter vond het allemaal best die ter wierik had wel drie rode kaarten verdiend in de wedstrijd en nog ondanks dat boymans geblesseerd is scoort hij meer dan die superspitssen van jou omhooggevallen clubje

8 december 2014 om 20:46

Offtopic: Ramon, verspeelt je tijd en energie niet aan Azalkmaar2. Naar mijn mening is het een zielig mannetje dat volgens mij alleen maar iets te janken heb. Heb nog nooit wat positiefs van hem gelezen.

Oei oei fikse aderlating. Peterson maakte het wel mooi af gister dus misschien komt hij wel los.

8 december 2014 om 19:17

Ja hoor 2-4 verliezen in eigen huis van Heracles en dan uit bij Ajax wel winnen? Ik denk het niet!

8 december 2014 om 20:17

zeg nooit nooit en als er een club is waar dat wel kan is het utrecht wel

8 december 2014 om 20:55

Kijk even naar de vorm van je eigen elftal..+ de kwaliteit...vrees toch dat je in de Arena weinig kans gaat maken, zelfs niet op een puntje! In de Galgenwaard heeft Ajax het altijd moeilijk

8 december 2014 om 21:12

Met Markiet in de verdediging. ... vrees het ergste, als we Heracles al niet tegen kunnen houden. En dan schoppen ze je enige aanvallende dreiging ook nog eens de wedstrijd uit.

9 december 2014 om 08:48

in de arena ook en die verhalen van weinig kans enz enz lees ik hier iedere seizoen en straks is het weer mocht utrecht een puntje pakken of nog beter 3 punten dat utrecht het alleen tegen ajax kan

9 december 2014 om 11:49

Ben blij dat je er positief over denkt, hou dat vast en kijken of je zondag ook nog zo praat..succes in ieder geval!

Dit is wel heel zuur voor Ruud.
Hij laat dit seizoen toch echt zien dat hij een goeie spits voor het doel is.
Ik vind het nog steeds heel jammer dat hij maar niet heeft willen slagen bij Az.
Natuurlijk heeft hij zijn kansjes gehad, maar uit die paar invalbeurten kan je als spits zijnde niet meer vertrouwen uit krijgen.
Hopen dat hij volgend jaar ook een betrouwbare factor bij AZ voorin zou zijn, want ik geloof nog steeds in die jongen.

8 december 2014 om 18:51

Hou toch op. Hij heeft wedstrijden in de basis gestaan en raakte geen knikker.

Invalbeurten of niet....hij is uit alkmaar vertrokken met 1 doelpunt? Kan je moeilijk anderen de schuld geven.

8 december 2014 om 19:04

Als spits zijnde ga je beter spelen naar mate je meer scoort. Helaas heeft Boymans bij AZ veel blessureleed gehad en mocht hij maar in 11 wedstrijden voor AZ meedoen waaronder de meeste als invaller. Ik zeg niet dat Boymans eerste spits moet zijn, maar ik vind wel dat hij nooit echt een eerlijke kans heeft gehad. Boymans is technisch niet sterk, maar is zeker een prima aanspeel punt en met zijn lengte en kop kracht zeker een spits waar de verdediging van de meeste eredivisie clubs moeite mee heeft. Ik wil hem niet vergelijken met Pelle, maar dat ga ik toch een beetje doen. Sterke spitsen, beide technisch niet de sterke maar wel gevaarlijk voor het doel. Verschil is wel dat Pelle zijn team ook beter kan laten spelen, maar ze hebben beide het postuur van een spits.

En Dibagio, het is mijn mening dat Boymans te weinig kansen heeft gekregen in Alkmaar. Ik geef daarbij niemand de schuld, maar ik vind het gewoon jammer want het is zeker een spits die mee kan bij AZ.

8 december 2014 om 19:46

Dibagio

Die ene goal is ook nog eens een mislukt schot wat van richting werd veranderd en eigenlijk een eigen goal was

Was tegen NEC-uit

Dus eigenlijk 11 wedstrijden en 0 goals.. ook bij jong AZ kon hij geen potten breken.

8 december 2014 om 20:21

sommige spitssen hebben vertrouwen nodig iets wat hij in alkmaar nooit gehad heeft tevens heeft hij bij az nooit een echte kans gehad
hij scoort meer dan de spitsen van az bij utrecht en deed dat ook bij willem2 dus je kan wel degelijk een ander de schuld geven

9 december 2014 om 11:38

Fit zijn is ook een kwaliteit.

En Boymans was of niet fit... of dramatisch in jong Az... of dramatisch in het eerste van AZ.

Oh en daarnaast scheen het een ongelofelijke rotspeler te zijn qua instelling... samen met zijn beste vriendje Falkenburg waren zij een doorn in het oog van veel fans maar ook bij de technische staf.

8 december 2014 om 19:16

Dacht dat hij een contract heeft getekend bij Utrecht voor 4 jaar. Maar nu breng je me in verwarring...

8 december 2014 om 19:23

Is dat zo? Misschien ben ik zelf wel niet op de hoogte, maar ik dacht dat hij verhuurd was. Heb me rond de zomer periode niet zo bezig gehouden met voetbal maar ik zou even kijken.

Mijn excuses, ik zie nu ook dat hij een vierjarige contract heeft getekend afgelopen zomer.

9 december 2014 om 08:49

hij is gekocht voor 5ton en heeft een vierjarig contrackt getekend

Zei het gelijk al de verdediger van heracles ging bewust op zijn enkel staan en hij kreeg nog geeneens geel was echt een gemene vieze overtreding

Erg jammer voor Ruud, hij was ook lekker op dreef. Vind trouwens wel dat Van Sichem zich achter de oren mag krabben. Boymans kreeg schop na schop van het centrale duo van Heracles, maar beide heren hebben geen eens geel gekregen. Met als gevolg dat die uit de wedstrijd wordt geschopt. Erg zonde

Niet verrassend.. bij AZ was hij ook altijd geblesseerd...

En Boymans begon deze seizoenshelft geblesseerd en hij eindigt het ook geblesseerd... wat een dramatische speler (fysiek) gezien.

8 december 2014 om 20:21

zeker geen voetbal gezien gisteren

9 december 2014 om 11:35

Fit zijn is ook een kwaliteit.

Het is leuk dat hij nu een paar intikkertjes maakt....... maar als hij vervolgens weer het een paar weken geblesseerd is schiet je er toch niets mee op?

Dus nogmaals, hij begon geblesseerd bij Utrecht... en hij eindigt deze seizoenshelft geblesseerd...

10 december 2014 om 20:50

niet gezien dus duidelijk want je hebt geen idee waar je over praat hij is vakkundig uit het veld geschopt afgelopen zondag .
en intikkertjes ik zou zeggen kijk al zijn goals ff terug dit seizoen daar zitten idd een paar intikkers bij maar de loopactie ervoor maakt dat hij ze alleen hoeft in te tikken en er zitten ook nog echte spitsengoals bij bvb de goal tegen psv en ach geblesseerd maakt hij er meer in een seizoen dan de spitsen van jou clubje

Ik had begrepen dat Boymans op huurbasis was van AZ naar Utrecht.
Klopt dit?

8 december 2014 om 19:19

Klopt niet, heeft een contract voor 4 jaar.

8 december 2014 om 19:47

Hij is gelukkig verkocht voor een half miljoen euro.

Het is een aardige speler maar je mist hem het halve seizoen dus zo nuttig is hij dan ook weer niet. Maar voor een club als Utrecht is het een goede spits (mits fit) bij AZ was hij 3de of 4de keus.

Het feit dat Muhren en Johansson boven hem verkozen worden zegt genoeg.

AZ wilde zelfs liever Babalj houden (en Tankovic als niet-spits in de spits) dan Boymans haha.

8 december 2014 om 19:56

Ik denk dat AZ wel spijt heeft dat ze m verkocht hebben.
Ik schat Boymans hoger in als Muhren

9 december 2014 om 11:34

Spijt?

Muhren is al jaren fit. Boymans daarentegen is bijna nooit fit.

De hele bedoeling van een Backup speler is dat wanneer je eerste spits.. nu Aron Johansson en toentertijd jozy Altidore een keer niet fit is of geschorst... dat je een vervanger in kan brengen.

Bij AZ mist niemand Boymans hoor. Fit zijn is ook een kwaliteit... en wanneer de nood aan de man is... zal Tankovic eerder in de spits komen te spelen dan Muhren. Maar dat heeft ook met de voorliefde (begrijpelijk) van Van den Brom voor Tankovic te maken.

9 december 2014 om 21:12

@jan
Ik schat momenteel Boymans beter in als Muhren.
De statistieken zeggen genoeg.

10 december 2014 om 13:44

Want? Hoe dan? Omdat Muhren maximaal wissel speler is en Boymans al 10-13 basisplaatsen heeft gehad?

AZ heeft met Aron Johansson een hele goede spits in huis, dan is het logisch dat Muhren niet veel speelt.

Boymans is overigens een enorm irritante gozer, die wil je niet in je selectie hebben.

10 december 2014 om 20:55

boymans 9 wedstrijden 9 goals en die wil je niet in je selectie hebben haha stop met jezelf hier belachelijk te maken man

11 december 2014 om 14:30

Aron Johansson is in potentie 10x zo goed. Zie vorig jaar, dit jaar moet Aron nog op gang komen, maar dat krijg je na 2 ingrijpende blessures.

Boymans is minstens de helft van het seizoen geblesseerd... waarom zou je zo iemand willen?

Boymans was matig bij VVV en NEC en slecht bij AZ. En een goed jaar in de Jupiler.

Utrecht en Boymans passen goed bij elkaar, allebei middelmaat...

9 december 2014 om 11:35

Steward

Avdic, Heymans, Van Overeem en Lewis zijn de verhuurde spelers van AZ.

Lekker de wedstrijd uitgeschopt gisteren, was een vervelende overtreding, en schele van Sichem stond er boveniop, maar zag er niets verkeerds aan, denk dat hij ook even langs Hans Anders moet.

8 december 2014 om 19:58

Misschien heb je gelijk,maar Boymans zelf is ook erg fysiek

8 december 2014 om 20:02

Fysiek spelen is prima, maar het moet wel fair blijven en dat was gisteren duidelijk niet zo, was gewoon smerig.

8 december 2014 om 20:23

precies gewoon continu overtredingen bewust op zijn enkel zonder ook maar de intentie te hebben om voor de bal te gaan ter wierik had wel 8 gele kaarten verdiend gisteren

Wat een gelul, over uit de wedstrijd geschopt. Hij blesseert zichzelf bij zijn eerste doelpoging. Hij kwam verkeerd neer. Ja en dan gaat die huilebalk bij elk contactje liggen. Het is gewoon een zwak ventje

8 december 2014 om 22:47

Kijk de beelden maar terug, een vieze overtreding op de enkel met 0 intentie om de bal te spelen.

9 december 2014 om 11:37

Ja hij moest huilen... hoe bizar is dat dan?

Dat je in de CL finale of voor een kampioenwedstrijd uitvalt oke... maar tegen Heracles? Really?

Ot:
Bij AZ was dat ook zo, wanneer hij een keer speelde liep hij tegen alles en iedereen aan te botsen onder het mom ''oorlog maken'' maar wanneer meneer zelf een schouderduwtje kreeg deed hij net voorkomen of zijn arm er af was gezaagd..

10 december 2014 om 20:58

je bent wel heel erg gefrusteerd he of heb je iets tegen fcutrecht een van de twee moet het wel zijn gezien je reacties

11 december 2014 om 14:33

Ik heb niets tegen Utrecht hoor. En ook niet gefrustreerd.

Maar dankjewel dat je je zo aan me denkt

Boymans is gewoon enorm blessuregevoelig en een vervelend mannetje. De streken die hij uithaalde toen hij bij AZ rondliep hebben wat dat betreft het beeld van Boymans totaal verpest. Hij was continue geblesseerd, liep continue te zeuren over speeltijd... maakte het in de speeltijd die hij kreeg niet waar........liep rond als een gefrustreerd kind.... was irritant (rode kaarten) bij jong AZ bezig... de frustratie straalde eraf.

Boymans werd gehaald als 3de spits bij Az.. maar gedroeg zich alsof hij Ronaldo was in de zin van het eisen van speeltijd...

maar als je altijd geblesseerd bent of slecht speelt... tsja dan houdt het op... dan moet je het maar 1-2 niveau's lager zoeken dan Az.. en dan kom je bij Utrecht uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren