Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht meest gelukkig met gelijkspel in Almelo

Laatste update:

Heracles Almelo en FC Utrecht hebben zaterdag gelijkgespeeld in hun onderlinge ontmoeting. De thuisclub was meestentijds de bovenliggende partij en had ook voldoende kansen om te winnen, maar het aluminium zat de club in de weg om vaker dan één keer te scoren: alleen Lerin Duarte passeerde Robbin Ruiter. Nana Asare deed dat kort na hem met wat geluk aan de overkant, waardoor FC Utrecht iets naar Feyenoord kruipt. Heracles passeert FC Groningen en staat nu negende (1-1).

/

Heracles liet van meet af aan zien voor de derde overwinning op rij in het Polman Stadion te willen gaan. De Almeloërs rekenden in voorgaande wedstrijden ruimschoots af met sc Heerenveen (6-3) en Roda JC (5-1) en hadden goede aanjagers in Duarte, Willie Overtoom en Samuel Armenteros. Overtoom haalde na bijna een kwartier spelen voor het eerst hard en fraai uit: hij zette eerst Adam Sarota te kijk met een mooie beweging en joeg daarna op doel. Ruiter tikte de bal met de vingertoppen tegen de lat.

Vijf minuten na die poging viel de verdiende 1-0: Everton zette na goed voorbereidend werk van Armenteros zijn bewaker Mark van der Maarel opzij en mikte op doel, waarna Duarte de bal ook aanraakte en zo de voorsprong verzorgde. Lang mocht het team van Peter Bosz echter niet genieten van de goal, want FC Utrecht had nog geen tien minuten nodig om zelf ook tot scoren te komen. Remko Pasveer stapte te vroeg uit, waardoor een van richting veranderde voorzet van Asare de korte hoek inging en het doel binnenrolde.

/

FC Utrecht, dat Jacob Mulenga niet veel later zag afhaken met een blessure, kwam er vervolgens niet echt meer aan te pas. Heracles domineerde voor eigen publiek en schakelde in de tweede helft naar de vierde versnelling. Marko Vejinovic joeg een vrije schop boven op de lat, Everton loste een wild schot dat over ging en Overtoom mikte bijna vanuit stand in de handen van Ruiter. Hoogtepunt van de aanvalsdrift was een keiharde bal van Geoffrey Castillion: die kwam via de lat en de paal terug het veld in.

Dichter dan tijdens Castillions kans was Heracles niet bij de 2-1 gekomen, maar de bal wilde er klaarblijkelijk niet meer in. FC Utrecht kroop na het spervuur van de thuisclub weer wat uit de schulp, maar was net als de Heraclieden niet bij machte ook echt door te dringen tot voorbij Pasveer. Heracles gaat volgend weekend op bezoek bij ‘buurman’ FC Twente, terwijl FC Utrecht thuis de strijd aanbindt met sc Heerenveen.

FC Utrecht en Heracles eindigen dit seizoen in het...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
7 december 2012 om 22:01

Is nog een jonge Keeper , moet nog veel leren. Maar ik zie ook wereldreddingen van deze jongen zoals het schot van Overtoom in de eerste helft. Hij heeft zeker potentie!

7 december 2012 om 22:02

Heb je de wedstrijd wel gezien? Wat een ongelofelijk domme opmerking, Ruiter stond vandaag gewoon goed te keepen, ben je soms in de war met NEC - Utrecht ?

Schandalig dat dit veld gebruikt wordt!! competitievervalsing pur sang!! Daarnaast een blessureveld. Nu weer Mulenga,

7 december 2012 om 22:06

Jaja het ligt aan het veld ja! Echt een schande gewoon eruit met dat tuig! Waar halen ze het lef vandaan.....

Wordt je nou nooit eens moe met dat eeuwige gejank over kunstgras? Binnen 10 jaar speelt iedereen erop. Competitievervalsing tjonge tjonge je lijkt wel een klein kind!

7 december 2012 om 22:09

Nee niks ervan hij heeft volkomen gelijk of iedereen op dat nepveld of niemand dit kan echt niet . Zie het verschil maar als hecales uit voetbalt op gras echt een wereld van verschil

8 december 2012 om 12:08

jawel maar iedere club heeft dus datzelfde nadeel in Almelo en Heracles heeft dus weer overal uit een achterstand omdat ze er minder op spelen dus voor- en nadeel heft elkaar aardig op

8 december 2012 om 00:38

Wat een onzin over het veld weer. Heracles voetbalt nu al 8 jaar in de eredivisie en het is nu toch wel een keer bekend bij de tegenstander dat ze kunstgras hebben. Elke keer als er punten verspeeld worden of er een blessure is bij de tegenstander wordt het veld weer aangegrepen als de reden, als er wordt gewonnen in Almelo hoor je er gek genoeg niks over. Het ligt echt niet aan het veld dat Mulenga vandaag geblesseerd is!

Het is een prima kunstgrasveld. Vooral met de weersomstandigheden die we hebben gehad de laatste dagen mag je van geluk spreken dat ze in Almelo zo'n veld hebben, er zou anders misschien niet eens gevoetbald kunnen worden. Het ligt er altijd piekfijn bij, en je hoeft je geen zorgen te maken dat het veld na 1 wedstrijd helemaal kapot is gespeeld.

on:
Heracles verdiende meer dan een punt. Speelde zoals altijd weer leuk voetbal. Utrecht hield tegen en mede dankzij een uitstekende doelman hebben ze een punt gehaald in Almelo.

Hahaha FC Utrecht krijgt betere cijfers terwijl Heracles de gehele wedstrijd zoveel beter was.

Uitblinkers Quansah, Duarte en Overtoom heerlijk gespeeld.

8 december 2012 om 12:08

Utrecht speelde uit, en heeft niet verloren dus hebben ze toch iets goeds gedaan als Heracles zo goed was

Utrecht stond verdedigend goed laten we maar zeggen. Heracles verdiende de volle winst, maar echt gigantische grote kansen hebben we niet gehad, op 3 keer lat na dan.

Heracles was beter maar kwam niet echt tot hele grote kansen,utrecht kwam maar weinig toe aan het spel en mag daarom tevreden zijn met de punt. Ik had voor de wedstrijd al een verlies gecalculeerd voor Utrecht

heracles was absoluut de beter ploeg vanavond. een duidelijk gewonnen punt voor onze fc en twee verloren punten voor de almelo-ers. snap niet dat heracles zo laag staat. lekker ploegie om naar te kijken.

8 december 2012 om 12:10

ze staan zo laag omdat ze vaak te vol op de aanval spelen en dan dus niet winnen, en nu ook met goed voetbal dus niet weten te winnen van Utrecht
mooi voetbal hoeft niet altijd resultaat op te leveren

Inderdaad geen een uitgespeelde kans dus gewoon een verdiende gelijk spel beide teams geen tot weinig kansen. Maar weer duidelijk dat dat kunstgras afgeschaft moet worden vind dit toch een competitie vervalsing. Thuisploeg is duidelijk in het voordeel op dit veld .Ze weten precies hoe hard je zo bal moet geven op zo nepveld en steeds zag je de utrecht spelers duidelijk moeizaam draaien op dit veld en duidelijk moest wennen. Zie het verschil ook maar tussen thuis en uitwedstrijden van hercales een wereld van verschil.

Het lijkt wel dat het elke keer een gelijkspel wordt op vrijdag. Ben blij dat ik niet gekeken heb. Ik wil emotie zien, goals zien en mooi voetbal zien.

7 december 2012 om 22:09

En dat kan niet bij een gelijkspel?????

7 december 2012 om 22:33

Nouja, bij 0-0 en 1-1 meestal niet. En op vrijdag komen meestal de flutwedstrijden van het weekend.

8 december 2012 om 04:07

Op vrijdag zijn de wedstrijden inderdaad meestal niet zo boeiend.
Maar ik ben het met Joennes eens dat een gelijkspel wel interessant voetbal kan opleveren!

8 december 2012 om 12:10

ik heb 2 goals gezien, goed voetbal, spanning en emotie....

Als er een winnaar had moeten zijn had het Heracles moeten zijn, dus ik ben tevreden met het punt. Op z'n tijd is dat Heracles toch verrassend goed.
Wel baal ik van Weer een blessure voor Mulenga. Waar heeft hij dat toch aan verdient...

7 december 2012 om 22:23

Ik denk dat het nu wel meevalt. Hij zal het wel te koud hebben gevonden. Zat heel ontspannen in de dug-out en meestal zit je er niet zo bij als je een vervelende blessure hebt lijkt me. Blijft een hele leuke speler die Mulenga.

Utrecht slecht gespeeld maar Heracles geen uitgespeelde kans gehad. Een paar schoten van afstand. prima punt wel op dat competitievervalsingsveld.

Ik had meer verwacht van Heracles. Ze begonnen goed maar na de 1-1 zakten ze weg, Tweede helft weinig goeds gezien. Duel verdiende geen winnaar meer.

Ben ik de enige die denkt dat het vandaag vrijdag is en geen zaterdag zoals in het bericht staat?

7 december 2012 om 22:59

Nee dat ben je niet maar dat gebeurt al zo vaak hier van die foutjes dat bijna niemand er meer wat van zegt!

Vd Hoorn man of the match.
Zeer sympathieke speler met een open mening.
Als Schaken al word geselecteerd...

8 december 2012 om 12:11

of iemand sympathiek is en een open mening vind ik niet zo van belang, als ie maar goed voetbalt

Jemig het is morgen alweer zondag!!!

Heracles Almelo en FC Utrecht hebben zaterdag gelijkgespeeld in hun onderlinge ontmoeting.

Niet een wedstrijd waar je warm van werd. De Utrecht supporters hebben gelijk, Heracles was de betere ploeg maar beide teams hebben amper uitgespeelde kansen gehad dus een gelijkspel is op z'n plaats. Wel heb ik moeite met de reacties van de Utrecht supporters die klagen over het veld. Na 2x zou je als prof door moeten hebben hoe de bal rolt op het veld bij bepaalde ballen. Competitievervalsing my ass.

het is ook geen competitievervalsing want iedere club moet daar spelen en Heracles heeft weer minder wedstrijdminuten op gras, dus zijn uit in het nadeel

Heracles heeft ook feitelijk geen voordeel behaald al die jaren, geen 1x Europees voetbal gehaald...

Ik vond het maar een matige wedstrijd, weinig kansen en deze keer niet echt Kamikaze-voetbal.
Vejinovic was werkelijk dramaaatisch, leed echt heel veel balverlies.
Dat Pasveer zulke lage cijfers krijgt begrijp ik niet, heeft geen fout gemaakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren