Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht maakt werk van komst 20-jarige goaltjesdief bij Jong Oranje

Laatste update:

FC Utrecht is dicht bij de komst van Noah Ohio, zo meldt transfermarktexpert Gianluca Di Marzio. De twintigjarige spits moet deze winter op huurbasis overkomen van het Belgische Standard Luik.

Ohio speelde in de jeugd van Manchester United en Manchester City. In 2020 maakte hij de definitieve overstap naar RB Leipzig, maar door een gebrek aan perspectief bij die Roten Bullen koos Ohio in de zomer van 2022 voor een transfer naar Standard Luik.

Onder de vorige week ontslagen trainer Carl Hoefkens moest hij dit seizoen echter vooral genoegen nemen met korte invalbeurten. De Almeerder kwam niet verder dan 411 speelminuten, verdeeld over 15 duels.

Bij Jong Oranje laat Ohio daarentegen geregeld zijn potentie zien. In zijn eerste vier interlands was hij drie keer trefzeker.

FC Utrecht concreet
Volgens Di Marzio zou FC Utrecht dicht bij de tijdelijke komst van Ohio zijn. De aanvaller kon naar verluidt eveneens rekenen op belangstelling van Genoa, de huidige nummer twaalf van de Serie A.

Ohio moet binnenkort dus voor de doelpunten gaan zorgen bij Utrecht. De Domstedelingen, die het net dit Eredivisie-seizoen pas zeventien keer wisten te vinden, hadden al de beschikking over Mats Seuntjens en Isac Lidberg. Anthony Descotte is voorlopig uit de roulatie wegens een knieblessure.

Ohio kreeg onlangs fraaie complimenten van ESPN-analist Marciano Vink. “Hij is bedrijvig, soms ook druistig, maar hij doet wel zijn ding.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk hebben we dan ook een optie tot koop, maar ben bang van niet. We hebben echt zeker weten een spits nodig, alleen betwijfel ik of het dan handig is om zo’n jonge speler te huren voor een half jaartje. Verder lijkt hij me wel een goede speler met aardig wat potentie ook.

5 januari 2024 om 16:54

Hopelijk geen Redan 2.0

5 januari 2024 om 17:04

Nee in dat geval zouden we echt niks aan hem hebben

6 januari 2024 om 06:46

Ohio heb ik echt hoog zitten als talent. Ik denk dat dit een hele goede is voor Utrecht.

Aha, de langverwachte bewezen goaltjesdief. Is Zuidam nog steeds niet weg?

Ohio kan zomaar eens Redan 2.0 worden. Jammer dat er geen tweede Douvikas klaarstaat. Maar goed, de Griek was niet zonder externe financiers gekomen. Dus Zuidam had daar ook weinig mee te maken.

5 januari 2024 om 17:19

Toen Zuidam niet ontslagen werd na de 5 nederlagen op rij waaronder 0-2 in eigen huis tegen Almere wist ik dat het lang ging duren voordat die man eindelijk ontslagen werd.

5 januari 2024 om 17:19

Douvikas zeker alweer vergeten? Naar verluidt betaalde Celta ruim twaalf miljoen euro voor de gedeeld topscorer van afgelopen seizoen in de Eredivisie. Dan heb je niet direct een opvolger. Maar dat wist je zelf ook al wel.

6 januari 2024 om 10:23

Zuidam zette Douvikas zelf in de etalage. Hij noemde zelfs een vraagprijs in de media. Als je dan geen opvolger hebt klaarstaan, ben je een onbenul.

Ik had gehoopt op Sam Lammers voor Fc Utreg, maar zal wel te prijzig zijn. Een 20 jarig talent huren kom je ook niet veel verder mee.

5 januari 2024 om 17:25

Klopt, Psv is ook niets opgeschoten toen Xavi ze vorig jaar een seizoen lang heeft vermaakt.

5 januari 2024 om 17:44

Zijn natuurlijk ook twee talenten van hetzelfde kaliber...

5 januari 2024 om 21:16

@aze/che 4 Ever, nu is iedereen van hem overtuigd maar velen vroegen zich af wat PSV moest met dat gehypte instagram talentje. ''moet zo'n jochie Gotze vervangen?'' ''als hij een andere kapsel en naam had, had niemand naar hem omgekeken.'' ''moet nog veel stappen maken''

Verder hebben genoeg huurlingen rond die leeftijd veel betekent voor de club die hun huurde. Openda, Mount, Baker, Isak, Guidetti, Angelino, Unal, Brantwaite, Traore, Odegaard, Milik, Saito. Dit jaar doen Flamingo en Tillman het ook goed

5 januari 2024 om 22:45

Xavi was niet gehuurd

0 goals bij Luik? Klopt dat? Echte goaltjesdief dan..

5 januari 2024 om 17:44

Inderdaad 13 wedstrijd nog wel...Ik had gehoopt op een andere speler. Deze jongen is geen goaltjesdief.

5 januari 2024 om 18:38

Bij Vitesse was het ook niks. Is wel weer een typische Utrecht aanwinst. Ook in Oostenrijk niet geslaagd bij Austria Wien. Utrecht heeft veel meer baat bij een spits die zich bewezen heeft goals te kunnen maken op profniveau.

Ik denk dat het tijd word voor een standbeeld voor Steijn voor de Arena als ik dit zo lees. Wat een geweldenaar is het.

Geen idee wat ik hier nou van moet denken…
Lijkt een pure gok

Deze jongen gaat Utrecht toch niet aan 10-15 doelpunten helpen…?
Zij hebben juist behoefte aan iemand die uit het niets kan scoren en van een halve kans een doelpunt kan maken. Aan zijn gemiddelde al te zien de afgelopen jaren komt hij over als iemand die 5 kansen nodig heeft voor een doelpunt. Als je in de oostenrijkse en belgische competitie al niet tot scoren komt…..

Slechter dan Lidberg of Seuntjens kan het niet zijn toch. Toch?

6 januari 2024 om 03:38

Seuntjens is prima als valse spits, maar je moet wel mensen om hem heen hebben die de diepte in gaan.



2 goals (over 2 wedstrijden) tegen jong gibraltar, en een goal tegen jong georgie...
tja, het is beter dan niks zullen we maar zeggen. Is de spits van jong utrecht veel minder? ik denk waarschijnlijk van niet.

Bij Jong Oranje werd ik nou niet echt vrolijk van deze Ohio. Best een ergerlijke spits, en hij staat er in bij gebrek aan beter. Die hele lange spits, zijn concurrent, vond ik ook niet veel soeps, maar die begint nu geloof ik te scoren bij zijn club. Dus... wie weet? Vooraf zou ik zeggen dat Utrecht er onverstandig aan doet.

Waarom word van Seumeren niet wakker??
Zuidam zorgt ervoor dat de fc rechtstreeks de afgrond ingaat. Waarom staat er niet iemand op om die gek te stoppen?
Zo gaan wij richting de derde klasse.

Maar goed dat is mijn mening.

Op zich snap ik het idee wel, we hebben nu niemand die diepgaat dus weinig gaten die getrokken worden. Als deze jongen verdedigers mee kan trekken waardoor andere spelers hoger op het veld in hun kracht komen dan hoeft hij zelf niet eens veel te scoren om een meerwaarde te zijn. Nu is het te veel breien tot je tot een aanval komt, nu zou je er eens met meer opportunisme de bal er over heen gooien waardoor andere spelers kunnen aansluiten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren