Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht laat Oar, Verbeek en Verhoeven gaan en licht drie opties

Laatste update:

Na dit seizoen blijven Tommy Oar en Jeroen Verhoeven niet bij FC Utrecht. Van eerstgenoemde was reeds bekend dat hij in de zomer een andere uitdaging zou gaan zoeken. Er was zelfs even sprake van dat Oar misschien gedurende de winterstop weg zou gaan uit de Domstad, maar van een transfer kwam het niet. Verhoeven vervult momenteel de rol van reservekeeper bij FC Utrecht, voor het derde seizoen op rij.

/

Het contract van de 34-jarige doelman, die over een maand 35 jaar wordt, loopt af en wordt niet verlengd. Dat deelt zijn club dinsdag mee. CAO-bepalingen schrijven voor dat een betaald voetbalorganisatie spelers met een tussentijds verlengde aflopende verbintenis en/of een optie in hun contract voor 1 april dient te informeren. Ook het contract van Michael Zullo is opgezegd, maar met hem zal nog wel worden gepraat.

Danny Verbeek, die wordt gehuurd van Standard Luik, blijft niet bij FC Utrecht. De club licht de optie tot koop in zijn contract niet en dus keert Verbeek in principe weer terug naar België. Hij heeft bij de Rouches nog een overeenkomst tot 2016 en werd de voorgaande twee seizoenen al verhuurd aan NAC Breda. Daar had hij een groter aandeel in het spel en de productie dan deze jaargang, bij FC Utrecht.

Kai Heerings, Elroy Pappot en Kenny Teijsse hadden ook opties in hun contracten, maar FC Utrecht laat weten die niet te lichten. Sean Klaiber, Gyrano Kerk en Nassir El Aissati kregen beter nieuws en kunnen wel aan boord blijven in de selectie van de nieuwe trainer. Voor het drietal geldt dat zij daardoor nog tot medio 2016 op de loonlijst staan bij de Eredivisionist. Klaiber wordt nog verhuurd aan FC Dordrecht.

Denk jij dat Tommy Oar wordt opgepikt door een andere Eredivisieclub?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer van Jeroen. Toch altijd een held!
Heerings komt tekort evenals Pappot en Teijsse. Verbeek heeft te weinig gebracht en we hebben genoeg talent in de jeugd zitten.
Zullo heeft natuurlijk enorm veel pech gehad met blessures maar heeft mij in de paar wedstrijden dat hij heeft gespeeld wel kunnen bekoren. Goed idee om door te praten. Nu hopen of groen licht voor de transfer van Letschert!

31 maart 2015 om 17:11

Mensen maken altijd flauwe grappen over zijn gewicht maar voor het niveau is het echt een goede doelman.
Heeft eigenlijk ook wel een leuke carriere gehad.

Is vind ik goed genoeg om ergens bij een Eredivisie club 2e keus te zijn en bij diverse clubs gewoon 1e keus. Er zit geen toekomst in maar een ervaren man op de bank is altijd handig.

1 april 2015 om 07:36

Wij zoeke nog een keeper voor IJFC 7, lekker 3e klasse volgend jaar jeroentje

31 maart 2015 om 18:20

Ik hoop het niet voor jullie. Ik vroeg me al maanden af wanneer Oar nou eindelijk eens bij Utrecht op de bank mocht gaan plaatsnemen.

Hij kan er niet veel van. Kan geen man passeren en heeft ook nul lengte. Aardige voorzet had ie wel maar das dan ook alles.

Deed me altijd een beetje aan een konijn denken.. beetje rundhuppelen over het veld maar nooit een beentje uitsteken of een bal veroveren..

Blij dat ie weg is..

31 maart 2015 om 19:40

Je ziet konijnen inderdaad niet vaak een beentje uitsteken of een bal veroveren.

Van mij hadden Pappot en Teijsse best mogen blijven, ze kosten niet veel en kunnen wellicht nog iets toevoegen aan de selectie. Vooral Teijsse die achterin niet veel betere concurrenten heeft...
Maarja de club heeft een veel beter beeld en heeft vast gelijk.
Verbeek was prima, maar niet nodig om te blijven. Er zijn zat spelers van zijn kaliber die goedkoper en minder blessure gevoelig zijn. Om het vertrek van Heerings zal niemand treuren.
Oar een beetje een rare vent door eerst te zeggen de club het vertrouwen terug te willen betalen door Utrecht wat aan hem te laten verdienen, maar uiteindelijk gratis de deur uit te lopen. Het zal wel...
Hopen dat de club er met Zullo uit komt want ze kunnen hem in het huidige systeem goed gebruiken aangezien hij een aanvallende back is. Heeft pech gehad met blessures en is hopelijk nu klaar voor een doorbraak.

Verhoeven is en blijft een baas! Geweldige gozer, goed voor de groep om zo'n iemand te hebben.

31 maart 2015 om 16:58

Teijsse heeft aangegeven zelf niet te willen terugkeren naar Utrecht. Pappot is daarnaast geen eens basisspeler bij Fortuna. Begrijpelijke keuzes dus!

31 maart 2015 om 23:11

Dan heb je kenny zeker niet gezien tegen diferange... zijn te licht bevonden of te duur nu ruimte maken voor de jeugd. Daar zullen we het van moeten hebben. Die ontwikkelen en zo transfer inkomsten genereren

Mooi, goed bezig Utrecht. Ff flink de bezem erdoor. Klaiber speelt best redelijk bij Dordrecht.

Die Pappot heeft vorig jaar toch een paar leuke wedstrijdjes gespeeld, jammer!

Ik dacht even dat ze gek geworden waren door Oar zomaar te laten gaan, maar hij wil dus zelf weg. Zou leuk zijn als hij wel in Nederland blijft spelen, ik vind hem altijd een leuke speler om naar te kijken. Goede voorzet ook, met spelers als Duplan en Oar loopt de spits er tenminste niet voor jan met de korte achternaam bij.

Oar zou een leuk linksbuiten zijn voor Twente

31 maart 2015 om 17:12

Gerucht ging ook dat hij al rond was met Twente. Maar dat was nog voor alle berichten over de puinhoop bij Twente

31 maart 2015 om 17:23

Zal wel mooi zijn

31 maart 2015 om 17:37

Zou je wel denken, maar Oar is echt geen denderende speler. Voor het eerst in 5 seizoenen haalt die een aardig rendement, maar na die 1e seizoenshelft is t ook gelijk niks meer. Is ook zijn basisplaats bij Australie kwijt. Maar het is uberhaupt nog de vraag of Twente hem kan/wil betalen. Hij is transfervrij en is uit op veel tekengeld/hoog salaris. Dus moet het nog maar zien.

31 maart 2015 om 18:49

Naja als ze inderdaad veel spelers moeten gaan verkopen om rond te komen is het een leuke vervanging lijkt me. Heeft een erg goede voorzet, is alleen inderdaad te vaak onzichtbaar, ik hoop dat dat er een keer uit gaat want als hij zijn dag heeft vind ik het echt een prima speler.

Lijkt me meer dan logisch. Verhoeven is een keeper van niets. Teijsse en Heerings waren mede verantwoordelijk aan de uitschakeling tegen Differdange. Pappot moet lekker bij FC Hilversum gaan voetballen en Verbeek heeft helemaal niets laten zien. Ook niet toen hij inviel. Oar is jammer maar graag of helemaal niet.

31 maart 2015 om 19:45

Verhoeven is een prima keeper die bij veel clubs gewoon eerste keeper zou zijn.
Bij FC Utrecht was hij ook heel belangrijk bij de begeleiding van jonge spelers.

Mensen maken graag grapjes over zijn postuur, maar het is een echte sportman.
Hij komt regelmatig vanuit Bussum op de fiets naar de training in Utrecht.

Succes bij jullie volgende clubs! Verhoeven is gewoon een goede keeper voor de Eredivisie, alleen mensen pesten hem met zijn gewicht, maar heeft wel bij Ajax gekeept. Zullo heeft mede door blessures het nooit kunnen waarmaken. Oar vind ik jammer, maar was te verwachten. Sarota keert gelukkig weer terug. De enige Australier die er dan nog is.

31 maart 2015 om 19:46

Met Zullo wordt nog onderhandeld.

Wat moeten ze toch met van velzen die brengt helemaal niks matige voetballer.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren