Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘FC Utrecht is na proefperiode overtuigd en brengt bod uit op Japanner’

Laatste update:

FC Utrecht heeft een bod uitgebrach top Takumi Sasaki, zo meldt Nikkan Sports. Sasaki is een achttienjarige aanvallende middenvelder die onder contract staat bij Vegalta Sendai én de aanvoerder is van Japan Onder-18.

Sasaki trainde in november mee bij de Domstedelingen en zou later ook nog een proefperiode hebben afgewerkt bij Helmond Sport, al is daarover nooit iets naar buiten gebracht. Het talent is de jongste debutant ooit van Sendai en wordt gezien als een grote belofte.

Sasaki speelde tot dusverre twee wedstrijden in het eerste elftal van de club uit de prefectuur Miyagi, maar het is dus de vraag of daar nog veel meer wedstrijden bij gaan komen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima zet dit. En in marketingtechnisch oogpunt maar ook speltechnisch mag er wel een aanvallende middenvelder bijkomen met potentie. Zal eerst aansluiten bij Jong Utrecht maar als blijkt dat hij hier makkelijk zijn draai vind zal hij volgend seizoen zo al aan de 1e selectie toegevoegd kunnen gaan worden.

20 december 2016 om 16:49

Ben ik het mee eens! Als je zo'n speler de kans geeft en hij is inderdaad populair in eigen land dan kan je daar veel halen aan merchendise verkopen

20 december 2016 om 21:57

Dat denkt iedere club maar valt in praktijk erg tegen, tenzij het een basisspeler uit de a-selectie van Japan is. Vitesse heeft met Ota een reserve uit die selectie en maakt daar al niet eens echt winst op qua merchandise.

Utrecht heeft altijd al een zwak voor Japanners gehad. De enige die echt van toegevoegde was was Fujita. Sjakie Tagaki bracht niet veel mee. Hopelijk is deze beter.

20 december 2016 om 15:46

en toch iedereen altijd maar roepen... Sjakie in oranje haha

Hmmmm ben toch sceptisch na Takagi.
Sjakie was wel een clubheld maar voegde niet veel toe natuurlijk. Ben benieuwd

Misschien een stomme vraag maar op de foto's zie je meerdere malen twee Aziatisch uitziende voetballers, betekent dit dat FC Utrecht nog een Aziatische speler op proef heeft nu? Of speelt die er stiekem al en is hij mij helemaal ontgaan?

21 december 2016 om 09:28

Volgens mij hadden ze er destijds 2 op proef, maar weet ik niet meer helemaal zeker

Verder; gelezen dat dit ventje 1.65 is. Heb het nooit zo op die enorme lichtgewichten. Takagi was er ook zo een. Technisch prima hoor, alleen veel te weinig fysiek om in de eredivisie mee te komen. En als je in de eredivisie al niet mee komt.... Die had ook zulke kleine beentjes dat ie niet snel kã³n zijn

Je moet wel heel goed kunnen voetballen, wil je gebrek aan fysiek en snelheid (?) willen compenseren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren