Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht doet zaken in Duitsland en contracteert oude bekende van Ron Jans

Laatste update:

FC Utrecht heeft zich versterkt met Tim Handwerker, zo maakt de club bekend via de officiële kanalen. De 25-jarige Duitser wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van FC Nürnberg. In de overeenkomst heeft Utrecht ook een optie tot koop bedongen.

Handwerker is geen onbekende in Nederland. De 25-jarige Duitser speelde in het seizoen 2018/19 op huurbasis voor FC Groningen, dat hem huurde van FC Köln. Handwerker was in zijn enige seizoen in de Eredivisie, op één speeldag na, altijd verzekerd van een basisplaats. Ron Jans, nu trainer van Utrecht, was toen de technisch directeur die Handwerker naar Euroborg haalde.

Na zijn seizoen in Groningen vertrok de linksback naar FC Nürnberg, waarvoor hij tot 126 wedstrijden kwam en bovendien goed was voor vijf goals en negen assists. Ook dit seizoen was hij doorgaans verzekerd van een basisplaats bij de huidige nummer zeven van de 2. Bundesliga.

“Tim is een speler met een goede trap in zijn linkerbeen, is rustig aan de bal en heeft voetballend vermogen”, vertelt technisch directeur Jordy Zuidam over de nieuwste aanwinst van FC Utrecht.

“Hij houdt ervan om naast het uitvoeren van zijn verdedigende taken ook in aanvallend opzicht een bijdrage te leveren. Tim is ontzettend gedreven en we zijn blij dat we hem kunnen toevoegen aan onze selectie.” Handwerker gaat bij Utrecht de concurrentiestrijd aan met Souffian El Karouani.

Handwerker laat weten tevreden te zijn met zijn overstap. "Ik wil meer gaan spelen en voel me goed in Nederland. Ik wilde hier ooit terugkeren en ben blij dat het moment nu gekomen is. De mensen in Nederland vind ik erg vriendelijk en ik kom zelf ook uit de regio Keulen, waar de mentaliteit gelijk is aan die in Nederland."

Handwerker weet nog niet veel af van het huidige FC Utrecht. "Maar ik heb de wedstrijd van zondag tegen PSV gekeken en een aantal spelers ken ik van naam, hoewel ik niet met ze gespeeld heb." Utrecht behaalde een knap gelijkspel tegen PSV (1-1) en beëindigde daarmee de winstreeks van de Eindhovenaren die al zeventien duels duurde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hier kunnen we de top mee gaan aanvallen las ik op het Nürnberg forum.

Utrecht is groots, met de beste fans op aarde! ❤️

25 januari 2024 om 15:22

Vooral die kleine dikke die een autotje voor een nieuw model Salta trampoline aanzag

Lijkt me dan definitief einde oefening voor de uit de selectie gezette Yannick Leliendal.

24 januari 2024 om 17:56

En terecht lijkt mij, hij speelt een paar wedstrijden in het eerste en denkt gelijk enorme bedragen te kunnen eisen.
Schijnt ook een niet te makkelijke vent te zijn.
goed dat Utrecht nu eens zijn poot stijf houd.

Benieuwd naar die nieuwe speler.
Maar goed dat is mijn mening.

24 januari 2024 om 18:18

Helemaal mee eens zulke jongens zijn we liever kwijt dan rijk het is graag of niet. Heeft 8 wedstrijden meegedaan en denkt meteen enorme bedragen te eissen. Afgelopen zondag speelde we een geweldige pot tegen Psv zo jongen zou toch moeten balen dat hij zoiets mist maar dat zal hem vast niet boeien het gaat alleen maar om geld en het mannetje uithangen bij zulke jongens.

24 januari 2024 om 18:53

Komt meer bij vragen dan alleen 'talent', denkt dat hij een hele grote is na 2 leuke wedstrijden in het eerste. In de wedstrijd tegen AZ werd die ook de heletijd eruit gelopen door Poku.

Tjah reserve LB van Nurnberg die uit de basis is gespeeld door een 20 jarige huurling. Weet niet of dit nou echt een versterking is voor Utrecht.

24 januari 2024 om 19:00

Is het ook niet. Is een back up aangezien er maar 1 LB is

Handwerken? Ik ken hem verder niet als voetballer . Iemand een idee? De naam belooft niet veel goeds. Veel penalty's tegen.

Toonde in zijn jaar bij Groningen veel inzet en liet aanvallend nog wel wat leuke dingen zien. Maar het staat me vooral bij hoe slecht hij verdedigend was, heeft de nodige tegengoals gekost destijds. Benieuwd waar hij nu staat in zijn ontwikkeling.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren