Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht bereikt akkoord met Borussia Dortmund: ‘Hij is een buitenkans’

Laatste update:

FC Utrecht heeft zich weten te versterken met Tashreeq Matthews, zo maken de Domstedelingen maandagmiddag bekend via de officiële kanalen. De Zuid-Afrikaans jeugdinternational wordt in eerste instantie tot het einde van het seizoen gehuurd van de koploper van de Bundesliga, waarna hij middels het lichten van een optie tot koop definitief ingelijfd kan worden.

“Tashreeq is een groot talent uit Zuid-Afrika, een buitenkans. Een compliment aan onze Hoofd Scouting Alje Schut, die met zijn netwerk een belangrijke rol heeft gespeeld om de speler aan ons te binden”, reageert directeur voetbalzaken Jordy Zuidam opgetogen op de deal. “Tashreeq is een aanvallende middenvelder, maar hij kan ook in de aanval op de flanken spelen. Een technisch zeer vaardige speler, lichtvoetig en - dus - heel wendbaar. Het is een speler met snelheid én een goede steekpass in de benen. We hebben veel vertrouwen in het talent van Tashreeq en kijken uit naar de samenwerking.”

Matthews doorliep de jeugdopleiding van Ajax Cape Town en verliet die club in november van het afgelopen jaar voor Dortmund. Doordat de achttienjarige aanvallende middenvelder niet speelgerechtigd was, kwam het niet van een debuut voor de hoofdmacht van Die Borussen. Wel deed hij in met het Onder-19-elftal van de Duitse grootmacht mee aan de UEFA Youth League. Matthews zal zich in eerste instantie melden bij de selectie van Jong FC Utrecht.

Een goede aanwinst voor FC Utrecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

je noemt hem een buitenkans maar je laat hem wel starten bij jong Utrecht. Als het echt zo groot talent is dan laat je hem toch gewoon starten bij het eerste. hij zal zich daardoor dan ook meer gewaardeerd voelen.

7 januari 2019 om 14:26

denk ook dat hij bedoelt dat dit een buitenkans is voor Jong FCU in combinatie met de huur-koopdeal die ze ook met Lebon hebben gedaan. overigens prima, halfjaartje uitproberen en als het niet bevalt scheiden de wegen.

7 januari 2019 om 18:31

buitenkans is een standaard woord

laatste 2 jaar zijn er zat buitenkansen naar Jong Utrecht gegaan en vele spelen amper of laten niets zien en dat team staat laag in de 1e divisie

wordt tijd voor een goede scorende spits erbij voor het 1e, omdat er nu alleen Venema is

en zo snel mag die jongen dus al weer weg bij Dortmund

Niet ieder talent ontwikkelt zich goed

Utrecht haalden laatste 1,5 jaar: Willock (alweer weg), Kluivert, speelt niet, Alweiler (speelt amper) en nog wat van die jongens

Heeft bij Ajax CT gespeeld dus. Wel vreemd dat Ajax hem dan niet heeft opgepikt als hij echt zo'n groot talent is.

7 januari 2019 om 13:38

Conclusie: hij is niet zo'n groot talent dan.

7 januari 2019 om 13:43

Ajax kocht Mike vd Hoorn ipv de goedkopere Virgil van Dijk.

Conclusie: Ajax heeft er niet altijd kijk op.

7 januari 2019 om 14:07

Conclusie: daar heb je mij tuk.

Touché.

Heeft deze jongen een dubbel paspoort want kan me niet voorstellen dat Utrecht nog niet EU spelers haalt. Verder ben ik benieuwd zou wel een gevalletje zijn of grote verrassing of over een jaar is iedereen hem vergeten. Hoop natuurlijk op het eerste en ben benieuwd wat hij laat zien

7 januari 2019 om 14:25

Volgens mij niet. Is nog wel maar 18 jaar wat betekent dat ze iig een lager salaris mogen ophoesten. Het is een gokje wat ze nemen, maar misschien daarom ook wel dat ze hem eerst een half jaar huren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren