Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente verwacht snel akkoord over Kastrati

Laatste update:

FC Twente verwacht op korte termijn Flamur Kastrati vast te leggen, zo meldt TC/Tubantia. De zeventienjarige Noorse aanvaller werkte onlangs een succesvolle stage af bij de club. De komst van een andere jonge buitenlandse speler, de Tsjechische middenvelder Martin Sus, is daarentegen definitief van de baan.

Twente en Kastrati zijn bijna rond en volgens het regionale medium is de kans groot dat hij zich deze maand nog meldt in Enschede. Kastrati wordt in Noorwegen gezien als een van de grootste talenten van het land. Hij is aangedragen door voormalig Twente-speler en de nieuwe scout in Scandinavië, Halvar Thoresen.

De club uit Enschede kan het niet eens worden met het management van Sus en heeft daarom besloten uit de onderhandelingen te stappen. Alhoewel Sus aanvankelijk aangaf per se naar Twente te willen verkassen, stribbelde werkgever 1.FC Brno tegen. Na inmenging van de UEFA leek de transfer toch op handen, maar nadat de onderhandelingen met de speler spaak liepen koos Twente ervoor om alles af te blazen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is dat die gast met die piepstem? .

13 januari 2009 om 11:24

Klopt, de nieuwe Vanenburg!

13 januari 2009 om 16:39

Roflol

13 januari 2009 om 11:41

Ik ken deze speler helaas niet, maar hij is nog wel erg jong. Ben benieuwd wat hij kan gaan brengen voor Twente.

Ook Sus ken ik niet, maar ben wel benieuwd waarom hij niet kon rondkomen met twente na al dat geharrewar ook weer. Lijkt me niet dat het al zo'n ster voetballer is dat die hoge eisen kan gaan stellen, anders had hij wel met andere clubs gesproken ipv met Twente....

Wat een vreselijk hilarische naam! nou ja, hij is in ieder geval niet loops.

Ik ken deze speler niet, nog nooit van gehoord ook (helaas xd).
Hopen dat het een grote wordt, niet omdat wij hem dan kunnen overkopen nee, maar om waarde toe te voegen aan Twente en de Eredivisie.

Nederlandse clubs doen wat dat betreft precies hetzelfde als de Engelse clubs.
Een speler van 17 jaar is wel erg jong om nu al vast te leggen. Dan kun je beter een eerste optie tot koop afdwingen en die jongen over 3 jaar kopen.
Het zal wel een talent zijn, maar als je op zo'n leeftijd naar het buitenland toe moet, kun je ook mislukken omdat je nog niet kan aarden in een andere cultuur.

13 januari 2009 om 11:34

Over drie jaar is hij niet meer te halen voor Twente. Dus logisch.

13 januari 2009 om 11:34

Sorry maar ga je het heiligboontje spelen? Tuurlijk, Nederlandse clubs doen hetzelfde, maar waarom? Omdat de andere grotere competities onze jeugdspelers wegtrekken en daardoor moet je uit een andere vijver gaan vissen.

Nederlandse spelers verdienen als jeugdige veel in Engeland enz., Noorse weer in Nederland, dat is de cultuur van tegenwoordig en helaas wil de Fifa er niet aan regels aan te passen.

13 januari 2009 om 11:45

49% van de bezoekers hier vindt het "belachelijk", terwijl we het zelf net zo hard doen, als Nederlandse clubs het doen vinden we het alleen niet erg. Ik vind dat het moet kunnen, mits ze een keuze maken samen met hun ouders en niet onder druk gezet worden. En ik vind zeker dat we op moeten houden met zeuren, spelers halen zo goedkoop mogelijk en daarom ook zo jong mogelijk uit landen die minder hoog aangeschreven staan dan wij, alle clubs doen het!

13 januari 2009 om 13:03

Daar ben ik het totaal mee eens! Mensen vinden het in de eerste instantie raar, maar denk eens na, wat als jij 16 bent en je wordt gevraagd? Dat is toch een droom die uitkomt! De meeste ouders gunnen dit hun zoon ook wel. Ik snap dus al die ophef hierover niet.

13 januari 2009 om 16:10

En als Real Madrid morgen bij Ajax op de stoep staat om Rodney Sneijder, Daley Blind en Geoffrey Castillon te kopen voor een prikkie, dan zijn de reacties over het algemeen zeer negatief en verontwaardigend. Ik vind 17 jaar iets te vroeg, en hoop dat de Fifa de grens tot 18/21 jaar kan vastleggen.

13 januari 2009 om 16:47

Pfffffff, en dit zegt een ajacied, dit is nu precies het voorbeeld hoe het wel moet, een goede scouting, jonge spelers vastleggen, en die dan later voor de hoofdprijs doorverkopen, of in het geval van Twente, behouden als men de top van nederland wil bereiken.

Kan ajax een voorbeeld aan nemen.

Flamur Kastreert'ie is mogelijk niet de meest mannelijke benaming van een spits, maar deze jongen pakt verdedigers bij de spreekwoordelijke ballen met zijn uitgekiende acties!

13 januari 2009 om 12:16

Wat een heerlijke droge opmerkingen toch weer hier, lol.

Mensen moeten nou eens ophouden met het reageren op dit soort berichten met in hun achterhoofd de gedachte dat het zo zielig is voor die "jongetjes". Ze zijn allemaal bijna volwassen en is het dan niet logisch dat je je verstand volgt en gewoon vertrekt naar het buitenland voor een leuk zakcentje en de groeimogelijkheid? De tijd van het zielige is nu wel over, iedere club doet dit. Ook Jupiler League, ook lagere regionen van de Eredivisie, ja zelfs sommige amateurclubs lokken talenten naar zich toe! Het is aan de orde van de dag en tegenwoordig zijn die gasten zelfstandig genoeg om zichzelf op te vangen.

On: Altijd leuk zo'n talent, maar zo jammer voor eigen jeugd!

Zijn Naam is Flamur Kastrati:
Flamur Kastrati werd door Hallvar Thoresen voor Fc Twente gescout bij Skeid Oslo. Hij maakte indruk bij de Noorse club door op 17-jarige leeftijd tijdens zijn debuutjaar bij de club dat speelde in de derde divisie in Noorwegen. Mede dankzij zes doelpunten van hem promoveerde de club naar de Tweede Divisie. Het leverde hem een stage op bij de club uit Enschede.[5] Tijdens de stage maakte hij een dermate goede indruk, dat Fc Twente hem graag wil inlijven. De Tukkers hebben daarbij de nodige haast, omdat de Noorse jeugdinternational ook in beeld is bij Werder Bremen, Fc Kopenhagen, Chelsea en West Bromwich Albion.[

pfff dit is nu al het 6e bericht over twente vandaag! in de wandelgangen zal ook nog wel een bericht komen, te weten:

"de voetbalbond Knvb heeft Fc Twente een boete van 750 euro opgelegd.
De spelers van de club kwamen vorige maand tijdens de wedstrijd tegen Willem Ii te laat uit de kleedkamer. Fc Twente won het duel in Enschede met 2-0"

Pfff moet niet gekker worden met de knvb. Treed dan ook eens op tegen het onnodig tijdrekken in het veld!

"twente verwacht snel akkoord over Kastrati"

Da's wel een erg rigoureuze manier om seks voor de wedstrijd te voorkomen.

13 januari 2009 om 12:40

Hahaha respect, dat is wel de mooiste tot nu toe

Kan het haast niet geloven dat Kastratie naar Fctwente gaat. Heb van een kennis in Noorwegen gehoord, dat dit 1 van de grootste Noorse voetballers aller tijden kan worden. Deze man heeft echt ongelooflijk veel kwaliteit. Verder zij hij ook dat hij naar veel topclubs in Europa kan, waar onder Chelsea, Bremen, Juventus, en nog een rij Engelse clubs.

Goed werk van onze oud voetballer Halvar die scout is in Scandinavië.

13 januari 2009 om 16:02

Dezelfde kennis of bron die je gehoord heb dat Wielaert zeker weten zou blijven?

Zal wel gehaald halen voor Munsterman zou geen verkeerde daad zijn bij die man.

Ken hem niet dus hoop dat het een goeie is voor fct dan kunnen de topclubs hem later weer ophalen in Enschede

Waar blijven nu de verontwaardigde reacties van de Fct-fans? De club van deze speler werkt tegen, maar Twente doet toch z'n best om dit talent te halen. Zo werkt dat in de voetballerij.

13 januari 2009 om 13:05

Het is toch logisch dat deze club nog niet meewerkt gezien zijn staat van dienst, en hij heeft de toekomst. Het is ook logisch dat Fc twente in eerste instantie niet meewerkte aan een vertrek voor Wielaert. Fc twente is goed bezig door naar jonge spelers te scouten.

13 januari 2009 om 13:06

Geloof niet dat ik ergens gelezen heb dat de club het tegenhoud, maar ik snap deze reactie sowieso niet

Ken de jongen niet, hij moet toch wel goed wezen als hij door dat soort clubs word gescout.

Wordt de kleine Drogba genoemd, kon inderdaad ook naar Chelsea en is het eerste zichtbare resultaat van de nieuwe scout en ex-speler van Twente Halvar Thoresen.

Voor degenen die over de leeftijd van deze jongen vallen, hij is 17 en niet een 12-jarig jongetje dat door een Engelse club vastgelegd wordt door zijn vader een baan als buschauffeur aan te bieden.

Twente scout erg veel talenten in deze leeftijdsgroep, voorbeelden hiervan zijn Arnautovic, Rendla, Schimpelsberger, Vujicevic, Bednarek, Pacuszcka en Protasewicz, allemaal jongens die net als Kastrati in vertegenwoordigende elftallen spelen en bij Twente in de jeugd instromen om opgeleid te worden voor het eerste elftal.

Dit is een beter voorbeeld van scouting dan bijvoorbeeld Heerenveen en Groningen die voornamelijk basisspelers, liefst topscorers, uit de Allsvenskan of de Tippeligaen vandaan plukken en dan ook nog geroemd worden om hun uitstekende scouting.

Dat dit beleid langzamerhand zijn vruchten gaat afwerpen is te zien aan Marko Arnautovic waarop Feyenoord afgelopen zomer al een bod van 5 miljoen deed.

13 januari 2009 om 17:49

Zal ik even Yme Kuiper (voorzitter Sc Heerenveen citeren?
"we beschikken over een kwalitatief sterke A-jeugd. De verwachting is dat er aan het eind van het seizoen negen spelers doorstromen naar jong sc Heerenveen. Zo’n groot aantal is uniek voor de club."
Kuiper verwacht veel van de talenten van Sc Heerenveen. We verwachten de selectie structureel aan te kunnen vullen met spelers uit de opleiding. Als we investeren gaat het om gerichte versterkingen, om diepte-investeringen die het team beter maken."
Dus, wat bedoel je met een betere scouting dan Heerenveen...?

zozo, dus weer een Talent bij Twente, na Rendla en Arnautovic weer een groot talent, hopelijk dat ze ook de stap naar een grootse speler kunnen maken, straks hebben we gewoon de hele voorhoede jong gescout en opgeleid(rendla, Kastrati, Arnautovic) dat zou mooi zijn! maar hij is nog jong en krijgt bij Twente vast alle tijd zich te ontwikkelen! in Noorwegen heeft hij de status van groot talent, in Nederland is hij niet echt bekend en kan hij zich rustig ontwikkelen en misschien wel een hele grote worden!

Met die Sus is toch ook een drama geworden. Eerst bijna een jaar wachten en een arbitragezaak verder voordat zijn huidige club hem wil laten gaan en dan persoonlijk geen akkoord bereiken met Fc Twente. Op die leeftijd al naar Twente kunnen lijkt me voor zo'n jonge gast toch geweldig. Geef Twente groot gelijk. Graag of helemaal niet.

Ik verwacht veel van dit talent, en hoop dat hij door kan groeien tot een belangrijke speler voor Fc Twente! De verhalen zijn veelbelovend, en hopelijk wordt het een grote!

Helemaal gelijk larsfct, deze man heeft alles om een hele grote voetballer te worden.

ik vind dat fct eerst kans moet geven aan eigen talenten want daar lopen echt goeie talenten. bij A1 hebben ze Ninos Gouriy echt een goei spits

Talent nummer 107? haha we zijn lekker bezig..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren