Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente-verdediger wacht af: ‘Ik weet niet of Napoli dat wil’

Laatste update:
/

FC Twente huurt dit seizoen Bruno Uvini van Napoli en coach René Hake maakt graag gebruik van de verdediger. Hij is al voor de derde keer tijdelijk buiten Napels gestald en zou het wel zien zitten om in Enschede te blijven. Hij weet echter niet of dat ook bij zijn eigenlijke broodheer als een optie wordt gezien.

De 24-jarige Uvini heeft nog maar een contract tot volgend jaar zomer in Stadio San Paolo. De kans is gering dat Napoli hem opnieuw een jaar op uitleenbasis bij FC Twente stalt, want dan loopt hij transfervrij de deur uit. Uvini doet in gesprek met TC Tubantia zelf een suggestie. “Als ik mijn contract met Napoli met een jaar verleng, kunnen ze me volgend seizoen in elk geval nog verhuren aan Twente.”

“Maar ik weet niet of Napoli dat wil”, werpt Uvini al direct tegen. “Dat zullen zware onderhandelingen worden.” Hij verliet São Paulo in zijn vaderland in 2011 op huurbasis voor Tottenham Hotspur en voegde zich later bij Napoli. Die club stalde hem tot nu toe bij Siena, Santos en FC Twente.

Bruno Uvini is een hele waardevolle schakel voor FC Twente gebleken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldige speler en sterke persoonlijkheid. Hoop dat hij blijft.

Deze jongen is belangrijker dan Ziyech.

6 april 2016 om 07:59

Ga je mond even heel snel met zeep spoelen .ben je helemaal...
Ziyech is bijna bij alle doelpunten betrokken en creërt elke wedstrijd gevaar. Dan heb je nog de kansen die die zelfs afronden beste speler van de eredivise samen met guardado.

6 april 2016 om 08:13

Jou eigenlijk heeft hij wel een beetje gelijk hoor, hij zorgt voor de defensieve zekerheid achterin, hoe die jongen tackels maakt a la thiago silva en kopt als sergio ramos die jongen is de leider van fc twente. Ja dat ziyech nou een paar goaltjes maakt, want als je er nog meer tegen krijgt heb je er niet zoveel aan hea.

6 april 2016 om 08:38

Nou als je er een paar tegen krijgt wat gebeurde zoals tegen willem2 zorgt ziyech ervoor dat hij er meer maak als de verdedeging incaseert

6 april 2016 om 08:50

Een paar goaltjes...?

6 april 2016 om 09:57

Waarom denk je dat de jonge spelers het nu zo goed doen ?

Dit is een teamspeler en zorgt ervoor dat het hele team beter speelt.

Zou mooi zijn, speelt goed bij zijn club!

In het begin van t seizoen had hij het lastig maar is nu een zeer sterke verdediger ik hoop dan ook dat hij bij Twente blijft al word dat een lastig verhaal

Dat zou raar zijn, dat Uvini verlengt bij Napoli en dan verhuurd wordt aan Twente. Ik neem namelijk aan dat Twente niet het hele salaris voldoet. Op die manier zou Napoli er bij inschieten, ga er vanuit dat ze dat niet doen. Twente zal gezien de financiele situatie, vast zijn salaris niet kunnen voldoen. Leuke speler voor Vitesse of Feyenoord.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren