Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente laat ‘duur foutje’ weer op huurbasis uit Enschede vertrekken

Laatste update:
/

FC Twente heeft opnieuw een tijdelijke werkgever voor Daniel Fernandes gevonden. Volgens Voetbal International gaat de 32-jarige doelman aan de slag bij Rayo OKC in de NASL, het op een na hoogste niveau van de Verenigde Staten. Fernandes was eerder verhuurd aan San Antonio Scorpions, maar die club werd onlangs opgeheven.

Fernandes was de verpersoonlijking van het geld dat FC Twente de afgelopen jaren over de balk heeft gegooid op de transfermarkt. De doelman, die in het verleden twee A-interlands voor Portugal keepte, tekende in januari 2012 een contract met FC Twente. Miscommunicatie zorgde ervoor dat Fernandes niet voor een half jaar, maar voor vierenhalf jaar tekende, tot de zomer van 2016.

Fernandes streek sindsdien ongeveer 450.000 euro per annum op, maar stond in slechts één wedstrijd onder de lat: het Europa League-duel met Mlada Boleslav (0-2). In de voorbije seizoenen werd Fernandes verhuurd aan het Griekse OFI Kreta en Panthrakikos.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou hij veel slechter zijn dan de keepers die er nu staan?

3 februari 2016 om 08:33

Idd, dat vraag ik me ook af. Ik zie potentie in Drommel, maar voor hem is het te vroeg om nu al onder de lat te staan. Van Marsman ben ik helemaal niet gecharmeerd.

3 februari 2016 om 08:35

Ik verwacht iig niet dat hij veel beter is. En dan is 450k op de begroting een flinke hap. Gelukkig is hij weer verhuurd!

3 februari 2016 om 09:16

Wie zegt dat Twente daar een bedrag voor krijgt dat die 450k volledig dekt?

3 februari 2016 om 09:27

Dat zegt helemaal niemand.
Wanneer de club bijv. 150k krijgt voor de huur is die hap kleiner dan 450k

Schilder, Cabral en Edgan zijn ook dure fouten.

3 februari 2016 om 08:51

eghan word pas een dure fout als we zn contract gaan verlengen

3 februari 2016 om 08:51

en hoezo is schilder een dure fout?

3 februari 2016 om 09:59

600.000,- per jaar .

3 februari 2016 om 11:14

Liever Schilder voor 6 ton, dan alleen maar goedkope talentjes. Ervaring kost nu eenmaal geld. Daarbij presteert hij beter dan welke andere back ook. Of heb je liever weer v/d Lely?

3 februari 2016 om 14:11

Speelt nog geen 20 wedstrijden per jaar en zijn collega linksback bij andere clubs ( utrechts, Heerenveen ) verdienen nog niet de helft.

Edgan ( contract van 4 jaar ) was een talent maar breekt niet door

3 februari 2016 om 11:39

Wat een onzin zeg. Eghan is gewoon een (groot) talent die toch een aantal leuke wedstrijdjes gespeeld heeft voor Twente. Mede door blessures en concurrentie van Ziyech gaat het nu gewoon wat slechter. Cabral doet het nu ook gewoon redelijk goed en tsja, Schilder, die heeft ook wel zijn momenten (gehad). Voegt vooral veel ervaring toe aan het huidige team.

foutje bedankt ;;
btw waarom zetten ze er niet gewoon per jaar op ipv per annum.

3 februari 2016 om 08:52

ze willen slim lijken

ik moet zeggen dat de wedstrijd die die keepte niet slecht overkwam. hield wel keurig de nul......

OT: ik had hem wel eens een paar wedstrijden willen zien, in de tijd dat hij kwam hadden we nog boschker en mihaylov. maar veel slechter dan marsman zou die wel niet zijn lijkt me.

staat al op de officiële website

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren