Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente elimineert Feyenoord dankzij uitblinker Lars Unnerstall

Laatste update:

FC Twente heeft woensdagavond ten koste van Feyenoord de achtste finale bereikt in de TOTO KNVB Beker. Na een 1-1 gelijkspel in de reguliere speeltijd was een verlenging noodzakelijk, waarin invaller Manfred Ugalde de eindstand op 2-1 bepaalde. Feyenoord was in grote delen van de wedstrijd de bovenliggende partij, maar stuitte voortdurend op Lars Unnerstall en kon een mentale dreun in de aanloop naar de Klassieker in de Eredivisie niet afwenden.

Twente, de nummer vijf van de Eredivisie, trad aan met dezelfde spelers als zondag tegen RKC Waalwijk (2-1 zege). Feyenoord wijzigde de opstelling op drie posities ten opzichte van het duel met FC Groningen (1-1) van zondag. In de punt van de aanval kreeg Cyriel Dessers de voorkeur boven Bryan Linssen, die op de bank begon. Rechts voorin ruimde Arne Slot een basisplek in voor Jahanbakhsh, waardoor ook Jens Toornstra op de bank plaatsnam. Achterin startte Lutsharel Geertruida op de rechtsbackpositie in plaats van Marcus Pedersen.

Dessers, die tweeënhalve week geleden als invaller al enkele kansen miste om Feyenoord een zege op Twente te bezorgen in de Eredivisie, liet in de vierde minuut na om zijn ploeg op voorsprong te zetten. Na voorbereidend werk van Guus Til schoot de spits vanuit een lastige hoek voorlangs. Zes minuten later viel de bal in het strafschopgebied gunstig voor Alireza Jahanbakhsh, die snoeihard tegen de binnenkant van de linkerpaal schoot en de bal de doelmond weer zag verlaten. Aan de overzijde kende Justin Bijlow weinig moeite met een inzet van Michal Sadílek. Tien minuten voor de rust voorkwam Unnerstall met een katachtige reflex de 0-1 van de opgekomen Lutsharel Geertruida, die in het strafschopgebied werd gevonden na een fraaie pass van Luis Sinisterra.

In de slotfase van de eerste helft trof ook Twente de paal: in de rebound uit een vrije trap knalde Ramiz Zerrouki tegen het aluminium. Gernot Trauner knikte uit een corner van Orkun Kökçü naast, waardoor de eerste helft zonder doelpunten eindigde. Daar kwam vlak na de pauze verandering in, doordat Dessers de score opende. Pedersen, in de pauze ingevallen voor Trauner, hield mede-invaller Dimitrios Limnios van zich af en bediende Kökçü, die Jahanbakhsh in staat stelde om een voorzet te geven. Bij de tweede paal stond Dessers geheel vrij om af te ronden.

Ook afgezien van het doelpunt begon Feyenoord sterk aan de eerste helft. De ploeg van Arne Slot was een stuk feller dan Twente, veroverde de bal zo snel mogelijk en drong de thuisploeg terug. Het goede spel resulteerde na een uur bijna in de 0-2: Jahanbakhsh knalde voor de tweede keer in de wedstrijd op de paal, ditmaal met een snoeihard schot uit de draai. Twente kwam er nauwelijks aan te pas, maar kwam twaalf minuten voor tijd toch langszij. Bijlow was tweemaal uit positie door achter ballen aan te lopen die hij niet kon opeisen, waarna Giovanni Troupée in een druk strafschopgebied de ruimte vond voor een succesvol schot en daarmee zijn eerste doelpunt voor Twente.

In het restant van de wedstrijd zocht met name Feyenoord naar de winnende treffer, maar een verlenging bleek noodzakelijk. Daarin ontsonden serieuze kansen voor Kökçü, Dessers en de ingevallen Linssen, maar Unnerstall lette voortdurend goed op. Collega-doelman Bijlow keerde een schot van Ugalde, maar stond als aan de grond genageld toen Twente in minuut 114 tegen de verhoudingen in op voorsprong kwam. Na een voorzet van Limnios legde Denilho Cleonise de bal terug, waardoor Ugalde de rechterhoek kon uitzoeken. Mark Diemers probeerde uit een vrije trap nog een verlenging af te dwingen, maar uitblinker Unnerstall hield de bal uit de benedenhoek. In de laatste minuut van de blessuretijd voorkwam Unnerstall ook de gelijkmaker van Dessers.

Verdiende FC Twente de overwinning op Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer maar helaas. Aan de ene kant vind ik het wel mooi dat we uitgeschakeld zijn want ik gun die Unnerstal een succes. Wat stond die werelds te keepen zeg! Wat een keeper!

15 december 2021 om 20:39

Elke wedstrijd die we punten verspelen hebben we een miljoen kansen. Ben blij met het spel maar de afronding moet beter. We hadden ongeveer een beter doelsaldo dan Ajax kunnen hebben als we normaal af zouden ronden.

15 december 2021 om 22:27

Ook een paar potjes winnen in extremis waar je nauwelijks kansen hebt, jammer dat je dat er dan niet bij vermeldt.

15 december 2021 om 23:03

Nou blaise duidelijk dat jij geen kennis van zaken hebt. Noem al die potjes dan maar waar ze nauwelijks kansen hebben en in extremis winnen. Elke pot die nog over de streep werd getrokken werden namelijk een legio aan kansen gemist. Niet doen alsof Feyenoord elke keer onverdiend die punten pakte want dat is helemaal niet waar.

15 december 2021 om 20:40

Dit kan een keer voorkomen. Keeper in topvorm. Zonde van de energie! Op de lange termijn is het prima hoor, te veel wedstrijden voor Feyenoord. Focus op 2e plek en ConL.

15 december 2021 om 20:49

Als we dan verliezen, dan liever in de beker. En beter dan vorig seizoen waar je vaak kansloos En daadwerkelijk zonder wat te creeeren verloor. Het spel is gewoon prima. We verliezen door een persoonlijke fout. Dat moet er uit en we moeten efficiënter worden.

15 december 2021 om 20:51

Waarom moet je focussen op de 2e plek en niet de 1e? Je staat er toch gewoon prima voor. Dus waarom de lat laag leggen?

15 december 2021 om 20:53

Omdat 2e wat realistischer is

15 december 2021 om 20:54

Daar zijn ongeveer 450 miljoen redenen voor. Realistisch heet dat.

15 december 2021 om 20:55

Omdat "we" ook dit soort wedstrijden te vaak niet winnen of veel te moeizaam. Dat breekt op een heel seizoen, en kost je zo 6 a 9 punten.

15 december 2021 om 20:58

Nee, dat is ambitieloos en een raar misplaatst soort indekken. Je staat op een punt , speelt goed en dominant voetbal en hebt na de winter met afstand het makkelijkste programma. Bovendien doen Ajax en Psv het niet beter. Maar blijf vooral bang, dan weet je zeker dat het niet lukt.

15 december 2021 om 21:02

Er zijn 450 miljoen redenen dat je wel 2e kunt worden, maar absoluut niet eerste? Jaja, oke.

15 december 2021 om 23:16

Nu is de beker opeens niet meer belangrijk haha. Jarenlang is het een prijs, nu is het ineens de conl...hahaha

15 december 2021 om 23:34

Ja en nu is Trauner geblesseerd, net voor de topper. Wat ik al zei, blij dat we uit de beker liggen. Te smalle selectie

15 december 2021 om 23:35

Blaise. Er gaat meer geld om in de ConL dan in de beker! Bovendien is de stand nu ook prima in de ED, dus de beker is dit jaar te veel ja....

16 december 2021 om 09:51

@alsjemenou, maar beker winst brengt je uefa cup, en daar gaat weer meer geld in om dan in de Conference leaugue. en met de bekerwinst stroom je hoger in dan met plek 3.

15 december 2021 om 20:42

Ja echt een klasbak. Toch onvoorstelbaar dat er een Nederlandse topclub is die Drommel de voorkeur geeft. Lengte, uitstraling, reflexen, positioneren. Dat matige meevoetballen (wat ook wel meevalt) zou ik op de koop toenemen

15 december 2021 om 20:44

Een keeper moet niet beoordeeld worden of hij een bal goed kan trappen. Voornaamste taak is ballen uit de goal houden en dat kan Unnerstal gewoon goed!

15 december 2021 om 21:43

Hoewel ik de ‘ruil’ werkelijk niet begreep, is ook Unnerstall uiteindelijk geen keeper voor de Nederlandse top 3. Bij PSV vond ik m prima, maar uitblinken deed hij vrijwel nooit

15 december 2021 om 22:01

Psv heeft hem vorig jaar een voorstel gedaan voor verlenging, maar hij wilde zelf graag naar Twente. Vind het een prima keeper, goede reflexen op de lijn

15 december 2021 om 22:32

Unnerstall is op dit moment misschien wel de beste keeper van de Eredivisie. Hij heeft nog niet zulke fouten gemaakt dit seizoen zoals Bijlow vandaag wel deed.

16 december 2021 om 02:46

En dat watje Drommel kan ook niet meevoetballen. Echt mega dom om Unnerstall te laten gaan. Het was al dom om hem tweede keeper te houden ten koste van Zoet. Inmiddels reserve keeper bij Spezia

15 december 2021 om 20:42

Focus nu op de Eredivisie en Conference League. Prima. Zonde dat die verlenging nodig was, had dan liever in 90 minuten verloren. Gefeliciteerd Twente. Maar de beker is nog niet binnen he (dat hadden de spelers en staf niet door volgens mij 😉 )

15 december 2021 om 20:56

En mooi zo voor de klassieker, haalt hopelijk wat extra revanche gif naar boven voor zondag.

15 december 2021 om 20:44

Drommel was voor ons ook echt een goede keeper en hoorde vaak bij de uitblinkers, maar ik wist ook niet dat Unnerstal zo belachelijk goed was, en zoveel beter dan Drommel eigenlijk. Die man heeft voor de winterstop al zoveel punten gepakt voor ons, dat is niet normaal.

15 december 2021 om 20:55

Drommel is nu de gebeten hond bij psv maar bij Twente heeft hij hele goede jaren gehad. Lars is idd beter dan drommel maar Lars is dan ook de beste vd eredivisie

15 december 2021 om 21:28

Drommel was ook bij FC Twente wisselvallig. Hij had elk seizoen wel een paar maanden dat hij bijna elke week verantwoordelijk was voor een tegendoelpunt. Ik heb het idee dat Drommel mentaal tekortkomt.

15 december 2021 om 22:07

Volgens mij hebben jullie nooit veel wedstrijden van Drommel bij Twente gezien. Die blunders waren bij Twente ook al structureel. Kijk de wedstrijden er maar op na. De ene na de andere blunder. Het is gewoon geen keeper maar een voetballer die in de goal staat! Dat zie je bij alles terug!

15 december 2021 om 22:30

Afgelopen weekend tegen rkc zat hij rond minuut 80 er aardig naast en werd hij gered door de scheids. Prima keeper verder. Vandaag 1 wonderbaarlijke redding, voor de rest viel het nog wel mee, doet wat hij moet doen, in Nederland zijn we snel verwend.

15 december 2021 om 23:21

Maakte blunders, maar naarmate drommel ouder werd en meer vertrouwen kreeg, werd hij echt veel beter. Die jongen kan wel keepen, heeft een klein beetje tijd nodig, die er blijkbaar niet is bij psv.

15 december 2021 om 20:47

Met alle respect voor Unerstall maar ik was liever doorgegaan. Dat succes had hij van mij mogen behalen tegen een PSV of Ajax 😄

15 december 2021 om 20:48

Vind je? Ik vind het wel best zo. Laten we daarvoor wel verder in de ECL komen.

15 december 2021 om 20:49

Precies Sander. We kunnen niet op alle fronten strijden met deze selectie.

15 december 2021 om 21:25

Eerste wedstrijd voor eCL is pas in maart. Had graag 3 competities gezien ipv 2.

15 december 2021 om 21:28

Ach dat ene bekerwedstrijdje dat je nu gaat missen. Kijk dan juist nog meer uit na de eCL.

15 december 2021 om 20:48

Unnerstahl was natuurlijk ongelofelijk goed. Maar Twente had best wat kansen en mogelijkheden. Het is niet zo dat we vandaag met 2 counters en 20 goede reddingen door zijn ofzo.. kop omhoog en door richting Ajax zeker niet kansloos want dit Feyenoord voetbalt dit seizoen echt heel goed.

15 december 2021 om 21:03

Klopt, Ugalde had ook moeten scoren. Twente heeft sterke aanval met behendige, snelle spelers. Ook zeer sterke bank. Dus Ron kan moeiteloos wisselen

15 december 2021 om 22:40

Hebben wij een andere wedstrijd gezien? Als het 1-5 was geworden had niemand kunnen klagen.

16 december 2021 om 08:26

Als als als.. maar een keeper maakt nu eenmaal deel uit van het team en wordt betaald om ballen tegen te houden.

15 december 2021 om 20:50

Wat kan voetbal soms zo oneerlijk zijn. Vanaf minuut 1 gedomineerd tot aan de laatste minuut en toch verliezen. Ik gun het deze Twente om te degraderen zelfde zo een slecht elftal gezien

15 december 2021 om 20:54

Nja.. daar doe je ons wel wat tekort.. Twente heeft wel 30 min lang (over de hele wedstrijd) het wat betere spel laten zien de rest natuurlijk Feyenoord zwaar beter... Maar ik had het nog wel willen zien ik denk namelijk dat we in een uitverkocht stadion geen verlenging nodig hadden gehad want het publiek had ons denk ik na de 1-1 misschien wel net dat steuntje kunnen geven naar de 2-1 want dan kan het wel spoken met het publiek erachter (sorry voor de aanpassingen iets te snel getypt)

15 december 2021 om 20:56

@FCtwent - Die werkt natuurlijk ook 2 kanten op, daar het Feyenoord dan weer meer ruimte biedt.

15 december 2021 om 22:11

Jij hebt een andere wedstrijd gezien. Gelukkig uit de beker, dat Feyenoord wat vandaag met 12 man speelde want die scheids heeft blijkbaar seizoenkaart van Feyenoord en nam zeer vreemde besluiten de laatste 20 minuten.

En nog kan Feyenoord Twente niet verslaan. Kampioen worden ze ook niet met deze selectie! Ajax gaat straks weglopen!

16 december 2021 om 10:24

@peter

Feyenoord wordt ook geen kampioen dat roept ook geen enkele supporter. Alleen de media die daar over bericht.

Feyenoord heeft gewoon meer dan een prima selectie om 2e of 3e te worden altijd nog boven Twente!

15 december 2021 om 21:06

Gefeliciteerd Twente supporters! Het was geen beste wedstrijd maar met een keeper die boven zichzelf uitstijgt kan je in de beker zomaar doorgaan. Als Feyenoorder is het even balen maar hopelijk snel de knop om en punten pakken en bijblijven in de top.

15 december 2021 om 20:43

Hoe hebben we hem weg kunnen doen voor Drommel? Wat een grap

15 december 2021 om 20:54

Drommel is voor ons ook goud waard geweest bij ons onder de lat, maar wat een v m'n medesupporters hierboven ergens ook zegt: ik wist niet dat Unnerstal zo'n onmeunig goeie keep was

15 december 2021 om 20:59

In Eindhoven wel. Kreeg alleen nooit de kans. Logisch en jammer dat hij niet wilde verlengen. Was nu juist wat we nodig hadden.

15 december 2021 om 21:06

Nja ik snap inderdaad niet dat hij nooit bij jullie in de basis heeft gestaan vind hem namelijk die paar keren dat hij keepte (en bij VVV) gewoon wel prima. Maar hij is toch gewoon beter dan mvogo

Kijk dat drommel het zo slecht doet bij jullie is wel zielig voor die jongen want hij heeft bij ons wel 3 jaar echt wel prima gedaan .

En dat hij het bij jullie slecht doet is altijd makkelijk achteraf gepraat denk dat drommel gewoon even nodig heeft. (Laten we het hopen voor julli iig)

15 december 2021 om 20:44

Deal van de eeuw voor Twente. Zeker gezien de financiële situatie. Gefeliciteerd en bedankt! 😜

15 december 2021 om 22:31

En nu verkopen aan een Duitse subtopper voor 15 mjn. Haha

Terechte nederlaag van Feyenoord, vooral van zichzelf wel te verstaan, als je zoveel kansen verprutst dan verdien je ook niks.

15 december 2021 om 20:43

Wat een onzin, dan is elke nederlaag altijd terecht. Want ofwel je speelt slecht, of je doet alles goed maar je mist je kansen. Feyenoord speelde prima, 100x beter dan Twente (2e keer dit seizoen), maar die Unnerstal haalt er alles uit. Ik zeg niet dat Feyenoord niets te verwijten is, maar er bestaat ook zoiets als pech en een uitblinkende keeper van de tegenstander

15 december 2021 om 21:47

Als je de tweede keer vh seizoen 100x beter speelt, maar toch gelijkspeelt en verliest, dan moet je jezelf toch afvragen of je geen onzin loopt te verkondigen. Het is toch niet zo dat feyenoord twente van de mat speelt met gigantisch veel kansen. Het is toch heel pover. De keeper pakt een paar ballen, 1 wonder redding, voor de rest viel het wel mee. Met zerouki en ugalde toch ook hele goede mogelijkheden gehad. 2 keer niet winnen kun je niet over pech praten, daar doe je ons tekort mee en je geeft feyenoord echt teveel credits afgaande op deze twee potjes.

Één woord: ongelooflijk.

15 december 2021 om 20:40

Ik had verwacht dat je Unnerstall zou zeggen

15 december 2021 om 20:44

Die was ook ongelooflijk.

15 december 2021 om 20:54

Dit is zo'n wedstrijd die wij 1 van de 10 keer winnen en dat is vandaag. Feyenoord heeft goed gespeeld alleen verzuimd te scoren. Nu kunnen jullie alles focussen op de competitie en Europees voetbal, dat scheelt dan weer!

15 december 2021 om 20:58

Haha, ja - ik kan niet anders dan in herhaling vallen - ongelooflijk. Waanzinnig gedaan door Unnerstall (en Oosterwolde op het laatst). Maar ik had nog graag die extra potjes beker gehad, hoor In elk geval gefeliciteerd en succes!

Cleonise mag ook wel vaker spelen. Verder heerlijke overwinning

15 december 2021 om 21:31

Cleonise moet het natuurlijk ook nog wel laten zien. Buiten die assist deed hij ook niet veel goed.

15 december 2021 om 21:58

Vond hem goed invallen. Maar in normale wedstrijden krijgt hij ook bijna geen tijd. Ik zou hem bijvoorbeeld wel eens een half uur willen zien spelen

15 december 2021 om 23:00

In die paar minuten zoveel beter dan rots in 10 wedstrijden. Cleonisse, snel, sterk, groot, actie in huis. Rots: paar keer per ongeluk gescoord wegens snel balverlies, geen actie, niet sterk en niet snel. Jans grijp in!!!!

Kan iemand mij uitleggen waarom PSV deze man heeft weg gedaan? Niet normaal wat een keeper.

15 december 2021 om 20:40

Zou Ajax hem nu oppikken?

15 december 2021 om 20:44

Als ik het voor het zeggen had zou ik het wel aandurven als vervanger van Onana. Echt een geweldige keeper, bij VVV ook al.

15 december 2021 om 20:45

Hij had laatst volgens mij verteld dat hij het wel zag zitten om zijn carriere bij twente af te maken

15 december 2021 om 20:51

Tot hij ergens anders een miljoen meer kan verdienen en wie geeft hem dan ongelijk.

15 december 2021 om 20:57

Als hij ons ook flink wat centjes oplevert gun ik het hem van harte.

15 december 2021 om 21:40

Hij zegt hier het liefst tot zijn pensioen te blijven.. Die extra centjes zie ik dan graag voor de zon verdwijnen. een aantal jaar Unnerstall levert minstens hetzelfde op!

15 december 2021 om 21:49

4 miljoen en nu straks een bonus van 15 mjn, prima.....

15 december 2021 om 20:43

Nooit begrepen, zeker niet met die klungel als vervanger en dan nog bijbetalen

15 december 2021 om 20:47

@ajaxclub, ja dat kan ik wel. psv heeft hem namelijk niet weggedaan. hij wilde zijn contract niet verlengen.

15 december 2021 om 21:10

Ja, omdat hij nauwelijks kansen kreeg bij PSV..

15 december 2021 om 20:51

Unnerstal wou ook dichterbij bij huis spelen. Heeft zich zelf gemeld bij Twente.

15 december 2021 om 21:51

Helemaal niet, gepolst door twente en toevallig wilde hij dichterbij huis keepen, wat een win win situatie opleverde. Uiteindelijk door psv de kant van ons op geduwd om op de voorste rij te zitten bij de verkoop van drommel.

15 december 2021 om 20:54

Omdat het een Duitser is

15 december 2021 om 21:08

Hij voetbalt nu 35 minuten van zijn geboorteplaats waar hij een nieuw huis heeft gebouwd.

Wat is een goede keeper toch fijn voor een elftal. Die Unnerstall straalt echt zoveel rust uit. In de lucht sterk, voetballendmaakt hij geen gekke keuzes en het belangrijkste: hij houdt ballen die de gemiddelde keeper niet eruit haalt. PSV geeft liever de kans aan clowns op doel "die fantastisch kunnen meevoetballen", bahhh. Heerlijk voor Twente dit. Knappe overwinning, zeker omdat
Feyenoord eigenlijk over de hele wedstrijd een stuk sterker was. Hoeveel kansen heb je nodig? 120 minuten in de benen en zonder resultaat naar huis, dat is niet lekker met de klassieker voor de deur.
Wat Til nog in de basis doet is mij een raadsel.

15 december 2021 om 20:52

Ik vraag me ook altijd af waar die Til op beoordeeld wordt, ik zie het echt niet namelijk

15 december 2021 om 21:34

Hij scoort er zo nu en dan 1, maar z'n handelingssnelheid is erg traag. Het is eigenlijk ongelooflijk dat hij wedstrijden in Oranje heeft gespeeld.

15 december 2021 om 21:49

Zo nu en dan? 15 goals ofzo al. Eens dat zijn veldspel niet goed is, maar zijn werk zonder bal in combinatie met zijn goals zijn de reden van spelen

15 december 2021 om 21:08

En ook nog een international echt een matige speler

Die Unnerstal keepte vrij aardig . Als we er 5 maken is het nog weinig, maar goed, Gefeliciteerd Twente.

Helaas. Onverdiend! Maar wat stond die Unnerstal te keepen

15 december 2021 om 21:54

De overwinning van Twente kun je onverdiend noemen inderdaad. De nederlaag van Feyenoord is terecht. Als je keer op keer wedstrijden waarin je (veel) beter bent niet weet te winnen, houdt het heel snel op. Ik ben Feyenoord supporter en ben nog steeds ontzettend tevreden met hoe het nu gaat. Maar je proeft dat de verwachtingen nu omhoog gaan, ook intern. In mijn optiek terecht, maar dan moet wel heel snel de volgende stap gezet worden. Er zit stabiliteit in het voetbal dat op de mat gelegd wordt, nu nog resultaten die daar bij passen.

Ik voel me een beetje Hamilton vanavond ...

15 december 2021 om 20:48

Ik krijg de indruk dat hij doelt op de oppermachtige race die Hamilton reed en die in de slotfase gewonnen zag geworden door zijn tegenstander.

15 december 2021 om 21:03

Sommigen moet je idd alles uitleggen ...

15 december 2021 om 21:53

Ik voel me verstappen, zoveel meer talent en werkvermogen zonder kapsones. Heerlijk.

15 december 2021 om 21:56

Nou, wel Verstappen in een Haas dan.

15 december 2021 om 22:34

Valt mee haas zie je niet op plek 5 terug met zo'n supportersschare. We shall arise!!!!!

Niemand bij Feyenoord iets te verwijten.. 120 min dominant gespeeld, alleen wilde de bal er niet in. Eerste keer in jaren dat ik er vrede mee heb, de competitie en Conference League zijn wel genoeg om op te focussen.. op naar zondag!

15 december 2021 om 20:43

Wablief? Ze hadden moeten scoren. En Bijlow valt al helemaal wat te verwijten!

15 december 2021 om 20:53

Drie wedstrijden weer in de basis en drie grote fouten topper die Bijlow

15 december 2021 om 21:27

Oww... ik voel de ratjes weer uit hun holletje kruipen ...

15 december 2021 om 21:29

Ik tel er 2: Maccabi en thuis en vanavond de eerste. De goal in Groningen en het tweede doelpunt vandaag was toch geen fout van Bijlow?

15 december 2021 om 21:58

Onzin. Dit is de zoveelste keer dat ze zich het kaas van het brood laten eten. Op basis van vertoonde spel hebben we in de Eredivisie veel te weinig punten. Daarnaast liggen we al voor de winter uit de beker. Het spel is goed, nu de resultaten nog. Het is tijd om de volgende stap te zetten.

Doet er niet toe dat deze onterecht is, wat heb ik een topavond! Lars mag dezelfde status krijgen als Sander Boschker na de strafschoppenserie van 2001!!!

15 december 2021 om 20:44

Wat een keeper, ik irriteerde me in de competitewedstrijd ook al aan hem hahaha

15 december 2021 om 21:48

Alle respect voor Lars, maar zelfs in de euforie van de overwinning komt dit niet in de buurt van 02-05-2010

Dit doet zo een zeer, wat een gruwelijke keeper is dit zeg..... Nu zitten wij oogescheept met Drommel en zie ik elke week Lars Unnerstall uitblinken.

Pure competitievervalsing. Twente mag een muur neerzetten.

15 december 2021 om 20:55

Groot gelijk hebben ze tegen een "topclub"!

15 december 2021 om 21:27

Ook Duitse muren kunnen afgebroken worden. Vandaag gelukkig niet gebeurd.

15 december 2021 om 21:57

Huilen om maar te moeten huilen. Goede tactiek, werkte prima tegen ajax en ook tegen jullie. Vooral laten denken dat je heel veel beter bent maar eigenlijk constant niet de punten pakken hier. Heerlijk die ouderwetse, Duitse kampfgeist in de veste. Resultaat is wat telt. Nog geluk hebbende dat het publiek er niet bij is, eindelijk een keer een uitpotje in de beker, maar geen publiek. Pover Feyenoord, wat niet heel veel beter was.

15 december 2021 om 22:16

Waar huil ik? Ik maak een grapje. Met muur bedoel ik in dit geval Unterstall. Ik had gedacht dat dat na zijn optreden van vanavond wel duidelijk zou zijn.

15 december 2021 om 22:35

1 bijzondere redding, voor de rest standaard werk. Laten we vooral doen alsof Feyenoord ik weet niet hoe goed speelde.

FC Unnerstall, weergaloos!
Dankzij de keeper ben je door, en sta je 5e op de ranglijst, een echte punten pakker die ervoor zorgt dat je 12 punten extra pakt in een seizoen.

15 december 2021 om 21:58

Bs, unnerstall echte puntenpakker, maar we staan echt niet alleen door unerstall 5e. Hij is onderdeel van de wederopbouw, doet hij niet alleen.

Unnerstall 2- Feyenoord 1. Man, wat is dit een goede keeper en wat een ruil van Twente deze zomer. Mooie transfersom en een betere keeper ervoor terug,

Die Unnerstall heeft weer een wereldpot zitten keepen. Echt heel indrukwekkend wat hij laat zien bij Twente. Redt ze keer op keer volgens mij. Zuur voor Feyenoord want die waren wel beter. Maar goed met zo'n goeie keeper bij Twente en Bijlow die slecht zat te keepen krijg je dit.

15 december 2021 om 22:00

Niet waar, pakt wel punten, maar doet het uiteraard niet alleen. Afgelopen zondag tegen rkc werd hij gered door de scheids waar hij een bal losliet. Tegen ajax thuis pakte hij een punt en vandaag was hij redelijk.

16 december 2021 om 01:25

Sorry redelijk? Hij is gewoon subliem voor Twente.

Lars Unnerstal, wat een keeper joh. De eerste helft deden we leuk mee, de tweede helft zijn we helemaal zoek gespeeld maar komen we op wonderbaarlijke wijze op gelijke hoogte en in de verlenging creëerden we opeens weer kansen, wat ik heel apart vond gezien het spelbeeld daarvoor. Alsnog, de enige reden dat wij, en zovaak dit seizoen, als winnaar van het veld stappen is Lars Unnerstal, de beste keeper van de Eredivisie.

15 december 2021 om 20:42

Ik sluit niet uit dat Twente zonder deze keeper rond plek 15 zou bivakkeren. Waarom PSV hem nooit het vertrouwen heeft gegeven heb ik nooit begrepen. Staat daar nu zo'n nietsnut in het doel die eigenlijk niet echt kan keepen. Onbegrijpelijk.

15 december 2021 om 20:52

@kalou2005 En het is nog een Duitser ook, dubbel zo vreemd

15 december 2021 om 20:59

Plek 15 lijkt me een beetje overdreven maar je kunt gerust op 5-8 punten minder rekenen zonder Unnerstal. Dommel was bij ons dus ook best wel goed. Geen idee wat er met die jongen aan de hand is daar in Eindhoven.

15 december 2021 om 21:00

Kalou dat is ook erg overdreven, rond plek 15. Staat best een aardig elftal met een goeie mix v eigen jeugd en een paar gelouterde spelers die bij vlagen meer dan prima voetbal laten zien. Maar heb je wel vaker Twente zien downplayen. Prima ook hoor, niemand hier die verwacht dat we maar weer even stabiele middenmoter zijn.

Jammer. Zeer onverdiend, maar ik merk dat het me maar weinig doet. Wel fantastisch gekeept door Unnerstall trouwens!

15 december 2021 om 20:42

Soms loop je gewoon tegen zo'n wedstrijd op waarin het niet uitmaakt hoeveel kansen je creëert, het wil dan gewoon niet. Dan houdt het gewoon op. Ik baal maar kan dit veel beter hebben dan de manier waarop we het vorig jaar in Heerenveen hebben weggegeven.

15 december 2021 om 20:50

Ja, het is een beetje het verhaal van de afgelopen weken. Het spel is prima, maar er zijn extreem veel kansen nodig om te scoren. Vervolgens geven we door concentratiefouten goals weg

15 december 2021 om 20:54

Ik kan het op de een of andere manier toch wel weer slecht hebben dat het dan op zo'n manier gaat. 2e helft geen vuiltje aan de lucht en dan geef je eigenlijk door een fout van Bijlow een verlenging weg. Dat je daarin dan ook nog verliest is heel zuur met het ook op zondag.

Wat een fantastische wedstrijd van unnerstall, gefeliciteerd Twente🤝

Pff wat een keeper is Unnerstal zeg die heeft zich echt laten zien.

Haha en PSV vond deze keeper niet goed genoeg.. Hij heeft minstens 5/6 zekere doelpunten eruit gehaald. Het is eigenlijk een schande dat daar nu zo'n lamme tak als Drommel in het doel staat.



Niet te filmen, weer heel veel kansen, domme fout, en vervolgens deksel op neus. Slot heeft nog genoeg werk aan winkel. Of deze spelers zijn nu eenmaal niet goed genoeg in afronden, waardoor je dit alles afroept.

Tja, hier kan je lang of kort over praten maar 999 van de 1000 keer win je een wedstrijd als je zo speelt tegen Twente. Echt ongelooflijk. En dan zit het er ook meteen op, niet leuk, maar wel de charme van bekervoetbal. Gefeliciteerd Twente!

15 december 2021 om 20:46

RKC, Groningen, de vorige wedstrijd tegen Twente. Allemaal veel meer kansen, maar punten verloren.

Unnerstall was echt fantastisch, verder was Feyenoord veel beter natuurlijk. Gelukje met de fout van Bijlow en daarna goed tegengehouden nadat de 2-1 viel. Wat jammer dat we deze wedstrijd niet in de stadion konden zien. Twente is weer terug in de subtop en dit soort wedstrijden passen daar ook goed bij. Trots op vooral Unnerstall, maar heel het team heeft gestreden als leeuwen.

15 december 2021 om 21:53

We zijn niet terug in de subtop, op dit moment zijn we een middenmoter die de aansluiting weer probeert te vinden met de subtop, de ranglijst verbloemt veel maar laten we eerst weer een paar jaar blijven meedraaien voor we weer te hoog in de boom gaan zitten

15 december 2021 om 22:36

Ik vind dat ze voor dit seizoen wel gewoon in de subtop zitten. Het voetbal kan namelijk alleen nog maar beter worden volgens mij. Ik vind natuurlijk nog niet dat we structureel in de subtop terug zijn.

Drommel verkopen Unnerstall gratis terug halen is de deal van de eeuw hahaha

15 december 2021 om 20:44

Je bent echt triest als je de schuld aan de scheids wilt geven. Geen beslissende fout gemaakt volgens mij? Misschien 1 of 2 kaarten kunnen geven, maar dan had Feyenoord nog verloren. Jammer van je onnodige frustratie naar de scheids. Ik hoor verder ook helemaal niemand over de scheids, je hebt denk ik de verkeerde bril op.

15 december 2021 om 20:47

Je hebt gelijk, Tees. We kunnen alleen onszelf de schuld geven. Kansen niet afgemaakt en klungelig in de fout bij de 1-1. Gefeliciteerd en veel succes verder!

15 december 2021 om 20:55

Ik heb net de nabeschouwing gezien, de analisten konden zo 4 momenten op noemen waar de scheids juist niet floot tegen Feyenoord. Dus volgens mij ben je echt niet objectief.

15 december 2021 om 20:47

Serdar deed niet echt iets verkeerd, maar hij ligt Feyenoord zeker niet. Stijl van fluiten past gewoon niet of zo.

15 december 2021 om 21:09

Inderdaad. Dat heeft iedere club. Bij Feyenoord is dat Serdar, bij Ajax Nijhuis en er zal vast ook een scheidsrechter zijn waarbij PSV vaak/vaker punten verspeeld.

15 december 2021 om 20:51

Inderdaad joh je wordt er vandaag volledig ingefloten. Man hou op, heb je die Linsen met de ogen dicht de duels zien aan gaan?

15 december 2021 om 20:54

Alle overtredingen van Dessers en Linssen gemist? Zag ze net nog in de herhaling bij Espn.. zeker niet in jullie nadeel gefloten.

15 december 2021 om 20:58

Hahaha wauw, dat je na deze pot over de scheids wil beginnen is zelfs voor iemand zo subjectief als jij een beetje extreem, LuisSini. Gozubuyuk valt echt niets te verwijten hoor. Ik zou eerder de Feyenoord aanvallers, Geertruida en Bijlow noemen als je iets wil klagen. Feyenoord had deze pot met gemak kunnen winnen maar liet dat zelf na. Scheids niets te verwijten.

15 december 2021 om 21:01

Sedar floot zelfs voor Feyenoord. Aanvallende overtredingen werden niet gezien.

Deze keeper heeft PSV gemist, ik heb het al eerder gezegd Unnerstall is een topper die punten pakt. Chapeau Twente een beetje geluk, maar op strijd door.

Lekker hor Denilho, goed ingevallen!

Onvoorstelbaar dat psv deze top keeper heeft weggedaan voor Drommel. Denk dat ze in Enschede elke dag nog lachen om deze keeperswissel

Dan moet Barendrecht de beker maar winnen! Maar ja. Het zit erg deze week erg tegen. Nelson is trouwens echt een dom renpaard. Dat valt mij telkens weer op. Die lastste bal is ook weer wild tegen iemand aanschoppen die daar al staat. Totaal geen rust bij die gozer. Maar verder niet zijn schuld. Bijlow is vandaag de schuldige en Dessers die honderd kansen mist.

Zeer onverdiend natuurlijk. Feyenoord speelde bij vlagen weer mooi voetbal en creëerde zoals vaker meer dan genoeg kansen maar goed. Unnerstal natuurlijk de man van de wedstrijd. Wat een pot heeft hij gekeept zeg. Een erg goede deal van Twente om hem als vervanger van Drommel te halen.

Bij elke andere keeper in NL was dit gewoon (gemakkelijk) gewonnen door Feyenoord. We speelden zwak maar Unnerstall speelde een wereldpot. Wat een topper weer!

Lekker voor Twente. Respect!

We waren vandaag echt zoveel beter dan Twente. We hebben verloren van Unnerstall.

Hadden we het bonnetje nog voor de ruil van drommel.. drommels drommels en nog eens drommels wat een toppertje die unnerstall en dat hadden we in Eindhoven robdlopen pfgg wat technische directeur hebben wij toch

15 december 2021 om 20:46

Is niet geruild. Lars wilde zijn contract niet verlengen. Kan een td weinig tegen doen.

15 december 2021 om 20:47

Yeah, right! Als ze hem plek 1 hadden aangeboden, had hij heus wel getekend, me dunkt!

15 december 2021 om 20:53

Ik begrijp er echt geen ene K#t van dat we twente ook nog miljoenen hebben betaald voor een keeper die nog slechter is dan mvogo maar die is gehuurd dus die vertrekt weer maar als we unnerstal nr 1 hadden gemaakt was die wel gebleven

15 december 2021 om 20:57

@drumgsgoon. Sinds wanneer bepaalt de td de opstelling?

Keepers maken het verschil vandaag, Bijlow erg matig en Unnerstall fenomenaal. Onverdiende overwinning maar goed, die tellen ook.

15 december 2021 om 20:49

Wat zullen ze in Eindhoven balen zeg. Unnerstall weg en Drommel terug.

John de Jong, de man die Unnerstall wegdeed voor een exemplaar dat zo'n tien klasses minder is en daar nog extra geld voor heeft bijgelegd ook. Drommel voor Unnerstall en Vinicius voor Piroe zijn wel echt twee van de meest lachwekkende deals die ik in mijn tijd als PSV-supporter heb meegemaakt, en dat in 1 zomer.

In de categorie onterecht uitgeschakeld worden is dit er wel eentje. Was echt heel lang niks aan de hand en zelfs daarna verwacht je nog dat de bal goed valt voor Feyenoord. Maar ja, Unnerstall was geweldig en de afronding slordig. Ik hoopte zelf op voorhand een beetje op verlening, in aanloop naar de klassieker. Gefeliciteerd FC Twente fans!

15 december 2021 om 20:49

Haha bedankt idd zwaar onterecht maar dit maakt het bekervoetbal zo leuk

Verloren en 120 minuten.
Mentale en fysieke tik

Hahaha Lars unnerstal wat een koning! Helaas voor jullie Feyenoord het is een wonder dat wij door zijn. Jullie hadden het zwaar verdiend. Maar het was echt wel weer een mooi bekerpotje voor de neutrale toeschouwer (en de Twente supporters)

Succes in de klassieker

Snap echt niet waarom ze niets in deze jongen zagen in Eindhoven.

Feyenoord heeft het, net als tegen Groningen, aan niks en niemand te wijten behalve zichzelf. Waar het Zondag een cadeautje was van Senesi gaf deze keer Bijlow de winst cadeau op een presenteerplaatje.
Geen idee waar dat eerste doelpunt van Twente op sloeg, ik verbaas me er nog steeds over. Bizar om zo 3 fatale fouten van een keeper als Bijlow in minder dan 5 seconden te zien. Bij de tweede werd er slecht verdedigd en staat Bijlow aan de grond genageld. De hele wedstrijd zat in de broekzak, en toen verzaakte het compleet.
Bij Unnerstal had ik meer het idee dat daar Neuer in topvorm stond. Wat keepte die de wedstrijd van zijn leven zeg.
Alireza begon sterker dan de vorige wedstrijden. Bij lange na nog niet in vorm, maar wel vooruitgang. Zeker in de tweede helft toen Pedersen er bij kwam. Die twee kunnen elkaar bijna blind vinden, waar ook het enige doelpunt uit voort kwam van Dessers. Maakt toch een verschil tegen zo'n compact verdedigend team.
Nelson daarentegen bracht echt helemaal niks. Hij kan mooie acties maken, maar je kan ze hem als tegenstander ook prima laten maken. Vooral schijndreiging. Heel af en toe komt een voorzet aan, maar meestal niet. Schoten zijn recht op de keeper, en zelfs de meeste passes komen niet aan. Ik snap met de wedstrijd meer waarom hij steevast op de bank zit.
Al met al zonde om zo de kortste weg naar Europees voetbal compleet te laten schieten. De wedstrijd werd bepaald door de keepers. Dat wordt nog wat, Ajax thuis en Heerenveen uit. Kan je zomaar na een heel sterk begin alles voor de winterstop nog laten varen.

Kan gebeuren zo'n pot zit er wel is tussen, wel echt een wereldprestatie van Unnerstall. Ongelofelijk deal voor Twente is dat geweest.

Niet eens onverdiend, feyenoord betere van het spel, maar toch ook niet heel best allemaal. Twente tegen de topploegen, inzakken en in de duels komen en hopen op een 3 a 4 kansen. Tactisch vrij goed wel. Zerouki op de paal, gigantische kans van Ugalde in de verlenging. Tuurlijk pakt unnerstall een paar goede ballen, maar uiteindelijk viel het ook nog wel mee. Voor jans moet het nu toch wel een keer duidelijk zijn dat Ugalde en Cleonisse een basisplek horen te krijgen. Cleonisse is potentieel goud, veel beter dan de hardwerkende Rots. Ugalde veel meer energie en vechtvermogen dan Van Wolfswinkel. Limnios viel ook prima in. Veel meer voetbal met die drie voorin. Achterin staat het aardig, voorin moet er meer voetbal in.

Sja, jammer ..meer niet. Wel lafjes gefloten van die scheids. 2 minuten verlenging vol oponthoud en dan na die allerlaatste kans niet de corner geven na 40 seconden uitloop. Ach... Slot had wellicht ook minder gewijzigd moeten starten.

Wat een bakbeest daar in de goal. Heerlijk! Hartstikke leuk die meevoetballende keepers. Geef mij er maar eentje die de ballen eruit ranselt! Beste 'aankoop' van de laatste 7 jaar! EN zoals het er nou naar uitziet blijft hij nog wel een jaartje of 10.

In ieder geval mooi dat er hierdoor sprake zal zijn van een eerlijke finale zonder dat Feyenoord dan weer een thuiswedstrijd speelt.

15 december 2021 om 22:40

Bekerfinale is toch in de veste dit jaar?

16 december 2021 om 08:35

Blijft straks nog wel de vraag: zal Ajax de volgende ronde tegen een amateur club uit of thuis spelen?

16 december 2021 om 09:21

Ik denk gezien het cl verhaal, thuis tegen een laagvlieger.

Ik heb helaas niks kunnen zien in werk. Ik zit nu wat reacties te lezen maar toch wel tenenkrommend. Hoe kun je zeggen wel mooi/lekker dat we zijn uitgeschakeld want dan spelen we minder wedstrijden. Omfg hoe.haal je dat in je hoofd je bent een topclub dan wil je alles spelen tot het einde. Denk dat zelfs de AZ supporters zoiets niet zullen zeggen. Pijnlijke nederlaag wonden likken doorgaan geen kleuterschool excuses zoeken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren