Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Porto zwaait Jackson en scorende Danilo uit bij thuisoverwinning

Laatste update:

Het publiek van FC Porto heeft vrijdagavond afscheid genomen van Jackson Martínez en Danilo. Laatstgenoemde gaat naar Real Madrid en een vertrek van de Colombiaanse topschutter staat ook zo goed als vast. Tijdens de thuiswedstrijd tegen Penafiel (2-0) hingen er spandoeken met teksten als Obrigado Jackson!, maar de aanvalsleider slaagde er niet in om het tweehonderdste doelpunt uit zijn carrière te maken. Porto eindigt het seizoen in de Liga NOS door de zege op 82 punten.

/

De kansen waren dit keer simpelweg niet aan Jackson besteed. Na een kwartier was hij dicht bij de openingstreffer, maar kopte hij na een voorzet van Ricardo Quaresma over. Het team van Julen Lopetegui had in de eerste helft ongeveer zeventig procent balbezit, maar speelde vrij flets. Toch bleef Porto ook na de kans van Jackson gevaarlijk: Quaresma mikte een vrije trap naast en liet in de slotfase een enorme mogelijkheid liggen, terwijl ook Yacine Brahimi het vizier niet op scherp had staan.

Na ruim een uur spelen schreeuwde Quaresma om een strafschop nadat hij van achteren was neergehaald, maar de scheidsrechter liet doorspelen. De rechtsbuiten en Jackson lieten daarna weer kansen op de 1-0 onbenut, maar in de slotfase kwam het toch nog goed voor Porto. Invaller Vincent Aboubakar, de beoogde opvolger van Jackson, scoorde na voorbereidend werk van Evandro. In de blessuretijd van de wedstrijd werd het ook nog 2-0 en niet Jackson, maar de afzwaaiende Danilo pikte zijn doelpuntje mee. Oranje-international Bruno Martins Indi deed de hele wedstrijd mee.

Denk jij dat Jackson Martínez deze zomer een transfer gaat maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ruilen met barca voor suarez!

22 mei 2015 om 23:25

Ja log maar uit

Weet iemand waar Jackson martinez naartoe gaat? geruchten etc?

22 mei 2015 om 23:24

Ja wie is er zo gek om zo veel te betalen voor hem? Ik heb echt geen idee en ben enorm benieuwd waar hij heen zal gaan.

22 mei 2015 om 23:25

Denk dat ie voor 30 miljoen wel een transfer maakt... liverpool misschien ?

22 mei 2015 om 23:27

Monaco? Chelsea? Goede spits 30 miljoen moet ie zeker opleveren.

23 mei 2015 om 00:15

Vind Jackson wel iets voor Liverpool.

23 mei 2015 om 03:10

Ja ik iets voor Almere City, goed argument

22 mei 2015 om 23:25

Arsenal zou mooi zijn.

22 mei 2015 om 23:40

Wat gebeurt er dan met Giroud en Wel beck?

23 mei 2015 om 01:12

Welbeck speelt sowieso niet vaak in de spits. Giroud zal moeten knokken voor zijn plaats net als Jackson.

23 mei 2015 om 00:21

Spurs had interesse maar die hebben nu kane

23 mei 2015 om 01:47

4-4-2

Ik vind het artikel suggereren dat Jackon Martínez al zeker is van een transfer. Volgens mij is dit zeker nog niet het geval, waardoor het raar is dat deze suggestie wordt gewekt. Wel verwacht ik dat hij een transfer naar een club in Engeland gaat maken.

23 mei 2015 om 16:52

Omdat supporters, zij maken een club als FC Porto, spandoeken ophangen met teksten als Obrigado Jackson. Met andere woorden, zij zwaaien hem al uit. Zo hingen er wel meerdere spandoeken, ook naar Danilo.

Was Benfica kampioen vanwege onderling resultaat?

Betekent Penafiel "liefde voor de pen"? Of "liefde voor de veer"?

Misschien een goede spits voor ManU.

Van Geel wakker worden!

23 mei 2015 om 00:15

*Van Gaal

Naar welke club zou Jackson dan moeten?

22 mei 2015 om 23:57

ALS chicha weg gaat bij real mag jackson zeker komen vanharte welkomm martinez!

Ik vermoed toch dat Jackson Martinez bij Liverpool of Arsenal gaat. Ik denk de laatste omdat zij in de Champions League zitten.

Jackson lijkt mij ook een geweldige speler voor de Bpl. Vond hem op Fifa altijd geweldig haha. Hoop dat hij het flikt mocht die naar de BPL gaan.

Jackson gaat echt niet voor 30 miljoen weg. Porto doet altijd goede business en zal niet voor minder dan 38,5 verkocht worden. Ik denk eerder rond de 44 tot 48 miljoen euro.

23 mei 2015 om 08:18

A.Madrid zou goed zijn.

Geweldig voorbeeld van dat je niet perse 20 jarigen nodig hebt om een speler goed door te verkopen. Hij was 24/25 toen hij bij Chiapas werd weggeplukt. En heeft dus ook nooit bekend gestaan als toptalent.

Ik hoop dat ie naar arsenal komt , en alles en iedereen kapot maakt muwhahah

Ik hoop op een transfer naar AC Milan. Als Milan dan nog een paar goeie spelers aantrekt hoop ik dat ze weer terug keren naar de Europese top waar ze thuis horen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren