Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen treft in 13 minuten 3 (!) keer de lat, maar beloont zichzelf niet

Laatste update:

FC Groningen heeft wederom niet weten te winnen in de Keuken Kampioen Divisie. Op bezoek bij koploper Roda JC hielden de twee ploegen elkaar in evenwicht: 0-0. Groningen raakte in de eerste helft in een tijdsbestek van dertien minuten drie keer de lat, maar scoorde niet. Door het puntenverlies van Roda kent de Keuken Kampioen Divisie na deze speelronde een nieuwe koploper: Willem II.

Bij de Trots van het Noorden bleef Kevin van Veen negentig minuten lang op de bank zitten. De spits is zijn basisplaats in Groningen kwijtgeraakt aan Thomas van Bergen. Bij Roda keerden Walid Ould-Chikh, Rodney Kongolo en Sami Ouaissa terug in de basiself.

Groningen had in de eerste helft het veldoverwicht. Dat vertaalde zich ook in goede mogelijkheden voor de bezoekers. De ‘pechvogels’ uit Groningen raakte in achtendertig minuten voetbal en in een tijdsbestek van dertien minuten drie (!) keer het houtwerk. In minuut 26 trof Joey Pelupessy vanaf randje zestien als eerst de bovenkant van de lat.

Vijf minuten later overkwam Joep Schreuders hetzelfde: ook hij zag zijn poging via de vingertoppen van Roda-doelman Loek Hamers op de lat uiteenspatten. Diezelfde Schreuders zag tot zijn ongeloof op slag van rust zijn inzet opnieuw op de lat belanden. Hij nam de bal aan, draaide en vuurde het leer op de kruising.

Hamers moest in de eerste helft daarnaast meerdere keren reddend optreden. Zo had hij een antwoord op een schotje van Johan Hove en een harde volley van Romano Postema.

Roda stelde er in de eerste helft bar weinig tegenover. In de tweede helft was daar de eerste noemenswaardige kans voor de Kerkraders. Metehan Güçlü kopte op het vijandelijk doel, maar Hidde Jurjus had een redding in huis.

Jurjus bleek in de slotfase opnieuw waardevol voor Groningen. De doelman snelde uit zijn doel en was daarom eerder bij de bal dan Lennard Daneels, die de bal anders voor het inschieten had. Het duel bleef echter onbeslist en zodoende heeft de Keuken Kampioen Divisie een nieuwe koploper: Willem II. Groningen bungelt op een teleurstellende veertiende plek.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Hier schiet je niks mee op. Waarom van Veen niet gebracht? Deze domper komt op conto van Lukkien….

Wat een ongelooflijke zaadtrainer hebben we ook. Die man kan nog geen wedstrijd lezen. Waarom ijs je eigen gelijk zoveel belangrijker dan punten?

Slechte wedstrijd van Roda. Je houd er nog een punt aan over, maar eigenlijk had Groningen gewoon 3 punten verdiend vandaag. Het snelle en frisse spel van de eerste periode is er even uit bij Roda. Misschien heeft dat te maken met de blessures en de wisselingen van de afgelopen weken, maar ook op felheid verlies je veel duels. Sibum moet het vuur onder de ploeg weer wat aanwakkeren, want volgende week tref je met Cambuur-uit misschien wel de moeilijkste wedstrijd tot nu toe.

Volgende week verwacht ik bij Roda Daneels in plaats van Zauner. Die laatste begon goed, maar heeft de afgelopen weken veel te weinig laten zien. Hopelijk is Kongolo volgende week weer een stuk fitter, want vandaag had hij na 60 minuten de pijp al helemaal leeg. Verder hoef je Guclu en met name Pourie niet te brengen tot de absolute slotfase van de wedstrijd, die twee voegen echt heel weinig toe. Ouaissa vond ik wel alweer een van de beteren. Knap hoe hij zich ontwikkelt heeft het afgelopen jaar, die jongen komt er wel.

Deze moet je natuurlijk gewoon over de streep trekken, het zit ook absoluut niet mee. Het spel geeft wel weer wat hoop, en 5 zelf opgeleide jongens in de basis. Je mag Lukkien echt aanrekenen dat hij niet wisselt. Je moet natuurlijk altijd van Veen brengen voor van Bergen. Goeie pot van Schreuders verder.

Groningen speelde echt goed. Had gewoon dik moeten winnen deze wedstrijd. Als ze zo doorgaan komen de overwinningen wel. Roda had werkelijkwaar niks te vertellen.

Roda wordt voorin met de invallers niet beter van . Ik zie pourie nu weer invallen en niet goed spelen. In de winterstop extra spits halen. Deze vervangers komen veel te kort. Dit punt vandaag koesteren, Groningen verdiende meer!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren