Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘FC Groningen stuurt scouts naar contractrebel van Liverpool’

Laatste update:

Jerome Sinclair gaat mogelijk niet verder komen dan drie officiële wedstrijden in het eerste elftal van Liverpool. De negentienjarige aanvaller heeft een aflopend contract en geniet volgens de Daily Mirror belangstelling van Espanyol en FC Groningen.

/

Scouts van de Eredivisionist zouden de voormalig jeugdinternational van Engeland onlangs hebben bekeken in de beloftenwedstrijd tussen Liverpool en Norwich City (0-0). Sinclair is ontevreden over een contractaanbieding die Liverpool hem heeft gedaan en aangezien hij onlangs in zee ging met de vermaarde zaakwaarnemer Aidy Ward, lijkt hij aan te sturen op een vertrek van Anfield.

Sinclair kwam in 2011 over van West Bromwich Albion en maakte in september 2012 op zestienjarige leeftijd zijn debuut voor the Reds. Overige Engelse media melden overigens dat Manchester City eveneens interesse heeft in de spits, die tussen maart en april nog werd uitgeleend aan Wigan Athletic. Voor die club kwam Sinclair tot één wedstrijd.

Denk jij dat FC Groningen serieuze interesse heeft in Jerome Sinclair?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik kan me dit haast niet voorstellen, maar indien het waar is zou het wel een leuk idee zijn. Echter denk ik dat die jongen toch aardig zn salaris dient in te leveren om hier te komen voetballen.

23 december 2015 om 00:16

Die Peterson van Utrecht was ook een speler van Liverpool, die het toen in de voorbereiding prima deed maar wel werd verkocht.

23 december 2015 om 10:20

Volgens mij kwam die Peterson ook uit een Scandinavisch land, dat soort jongens word vaak sneller weer van de hand gedaan. De jongen waar het nu omgaat is een Engels talent, wat zijn marktwaarde gelijk verdubbeld.

Ook al willen ze hem hebben, ik denk niet dat ie naar groningen zal gaan

22 december 2015 om 19:14

Want? Als hij heeft gezien waar het Suarez heeft gebracht, zou hij kunnen denken dt dit een kans voor hem is, toch?

22 december 2015 om 19:19

Er zijn vast genoeg clubs waar hij meer kan verdienen, en waar in het verleden ook grote voetballers gespeeld hebben.

22 december 2015 om 19:45

Ja ik denk dat ie veel minder zou verdienen. Ook denk ik niet dat ie naar de nederlandse competitie toe zou willen

23 december 2015 om 06:56

Ze flikten het eerder met Hoesen en Maduro, dus het zou zo maar kunnen lukken.

23 december 2015 om 12:47

Fraxz, Dat zijn geen talenten. Plus Hoesen doet het niet eens goed en komt uit de eredivisie. Dus dat slaat echt helemaal nergens op

Groningen kan wel een spits gebruiken. De Leeuw gaat weg en Hoesen is het net niet. Kent iemand Sinclair en is het wat?

22 december 2015 om 19:28

Beweeglijke spits, niet enorm kopsterk. Maar Groningen heeft Sorloth ook al binnen.

22 december 2015 om 19:36

Klopt, maar vraag me hardop af of hij wel geschikt is.

22 december 2015 om 20:14

Ik moet het ook nog zien inderdaad. Geen hele bijzondere statistieken tot nu toe. Vraag me ook af of hij de Groningse doelpuntenproductie op kan schroeven.

23 december 2015 om 07:31

In de Nederlandse competitie kan elke niet-scorende spits ineens doelpunten maken, dus ja, waarom hij niet?

Ik geloof wel dat Groningen serieus geïnteresseerd is in hem, maar dat die interesse wederzijds is zie ik niet voor me. Die jongen verdient denk ik meer dan dat ie bij Groningen zou kunnen verdienen. Zou dan ook nog eerder naar de Primera Division gaan dan de Eredivisie.

Het kan aan mij liggen maar kwam er gisteren niet nog een bericht naar buiten dat deze jongen gewoon bij Liverpool wou blijven? Daarin werd ook vermeld dat deze zaakwaarnemer zo 'vermaard' is omdat hij tevens de zaakwaarnemer is van Sterling.

22 december 2015 om 20:19

En dezelfde zaakwaarnemer als Rusnak overigens.

Sinclair is een prima spits voor de eredivisie, scoort wel regelmatig bij de beloften maar is gewoon niet goed genoeg, ik had voor Liverpool gehoopt dat Yesil "the next best thing" zou worden maar ook dat is een utopie gebleken.

23 december 2015 om 01:53

Ik dacht altijd dat Suso 'the next best thing' zal worden. Zo jammer dat het niks met hem is geworden, want ik vond dat hij zoveel flair had in zijn spel. Hij speelt momenteel niet in Milan, dus ik zou hem graag willen zien in Nederland. Zo'n goede speler en ik denk dat hij in Nederland goed tot zijn recht komt, want nu staat hij gewoon stil in zijn ontwikkeling.

On: Sinclair. Klinkt leuk. Liverpool had een aantal jaren geleden ook een speler bij Groningen gestald (adorjan). Werd uiteindelijk niks, maar speelde wel hard en ging er altijd ervoor. Ik zal zeggen als ik Nijland was, gewoon huren en dan kijken we verder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren