Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘FC Groningen speelt ook nog eens thuis in een uitverkocht stadion’

Laatste update:

Olympique Marseille is een club die regelmatig deelneemt aan de Champions League, maar dit seizoen moet de topclub uit Zuid-Frankrijk het laten zien in de Europa League. L’OM begint het toernooi donderdag met een uitwedstrijd tegen FC Groningen. Keeper Steve Mandanda rekent tegen de Eredivisionist op een lastige wedstrijd.

/

“Het zijn altijd aparte wedstrijden in de Europa League en zij spelen ook nog eens thuis in een uitverkocht stadion. Ik verwacht voor ons een moeilijke, maar goede wedstrijd”, zo tekent FC Groningen op de clubwebsite op.

In de Ligue 1 draait Olympique Marseille niet fantastisch: van de vijf wedstrijden werden er slechts twee gewonnen. In uitwedstrijden werd er sowieso nog niet gewonnen. Volgens Mandanda heeft de 4-1 overwinning op Bastia echter voor veel vertrouwen gezorgd. Zondag speelt de club de topper tegen Olympique Lyon, maar daar is Mandanda nog niet mee bezig. “We bekijken het wedstrijd voor wedstrijd.”

Denk je dat FC Groningen gaat stunten tegen Olympique Marseille

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik voorspel een kleine overwinning voor Marseille.

Hoop op een gelijkspelletje.. we moeten nou ook niet doen alsof Grunn dit varkentje nou wel ffies gaat wassen.. gewoon leuke spannende wedstrijd en met het publiek er massaal achter en vechten als leeuwen dan ben ik al blij.. Come on Fc.. heb er zin in

17 september 2015 om 14:50

Gelijkspel of winst zou gewoon een stunt zijn. Hopelijk gaat Groningen niet dom spelen en proberen te voetballen. Volledig ingraven en lekker counteren met Antonia, Linssen en Mahi... Levensgevaarlijk! Laat die ploegen maar eens kijken of zij tegen een muur kunnen voetballen.

Toch logisch dat het uit verkocht is.. eigenlijk anders was stadion te groot als je nu nog geen volle bak hebt

17 september 2015 om 14:45

Nee niet logisch gezien de Uefa cup waar toch de meeste wedstrijden gewoon niet uitverkocht zijn. Hier leeft het wel enorm het voelt voor ons het spelen van CL en gezien onze geschiedenis moet je de FC nooit kansloos betietelen tegen grote clubs

17 september 2015 om 14:51

Daarom is het logisch, omdat de mensen in Groningen er helemaal op staan te wachten. Eindelijk Europees voetbal daar.

Ben toch bang dat Groningen te enthousiast gaat spelen. En dat ze vervolgens worden weg gecounterd. Marseille is zeker niet in vorm. Maar ik denk dat ze hier wel met 1-3 gaan winnen.

17 september 2015 om 14:52

Als Groningen niet achterover gaat leunen en gaat counteren... kunnen we er beter mee stoppen want dan zijn we in Nederland te dom om te poepen. Met ruimte in de rug spelen tegen een ploeg die 5 klassen beter is... Dat is gewoon vantevoren 0-3 opschrijven.

PSV snapt het en liet zien dat een goed resultaat niet onmogelijk is, zolang je jezelf maar indamt als je de underdog bent. Met Antonia en Linssen heeft groningen toch leuke spelers voor de omschakeling.

Hoop natuurlijk op de volle winst!
Maar mocht dat er niet in zitten dan hopelijk wel een spektakel... Veel strijd passie en doelpunten, en dan niet te veel tegen doelpunten...

Zag veel wissels in de opstelling voor vanavond, Marseille lijkt me wel bezig met komend weekend en dat biedt kansen voor Groningen.

17 september 2015 om 14:20

Dat duidt natuurlijk ook weer een beetje op onderschatting, wat ook weer in ons voordeel kan zijn.
Ik verwacht uiteraard geen overrompeling maar een 1-0 of 2-1 zit er wel in denk ik.

17 september 2015 om 14:28

Gelijkspel is denk ik het maximale. Heb eerder gezegd: thuis tegen Marseille gelijk, uit bidden dat je niet afgeslacht wordt. Thuis tegen Braga winnen en twee keer tegen Liberec ook. Dan ben je een heel eind en doe je het fantastisch.

Groningen heeft voor NL subtop=begrippen best een brede selectie dus het moet best kunnen om leuk mee te doen.

Als Groningen niet tegen een snelle tegengoal aanloopt zie ik ze wel een goed resultaat halen. Ik zie Groningen niet in staat om zich over een snelle tegenslag heen te zetten, terwijl ik ze wel sterker zie worden als het lang gelijk blijft.

17 september 2015 om 15:20

Denk het ook. Bij een snelle tegengoal moeten we wel druk zetten en tegen een club van het kaliber Marseille gaat je dat de das om doen. Straks nog even de stad in en daarna naar het stadion! Hoorde van vrienden dat er al een groep Marseille supporters de terrasjes overhoop aan het halen is..

Ik hoop op kou, wind en regen. Dan zie ik Groningen wel winnen.

17 september 2015 om 14:44

Veel overtrekkende buien en onder de 15 graden. "you got it!"

Wens Groningen veel succes toe. Ga voor de winst mannen!

Zo lang Groningen maar niet naïef speelt. Te vaak zie je Nederlandse als een kip zonder kop spelen, terwijl zeker in Europa je slim en geduldig moet zijn en je tactisch sterk moet staan. Ik kan me GAE herinneren dit seizoen bijvoorbeeld, die vooraf riepen dat ze vrolijk gingen aanvalen en zien waar het schip strandt en binnen tien minuten kon de tegenstander vrij doorlopen enscoren. Dan snap je er niet veel van.

Triest hoe die Marseille lui nu al de binnenstad slopen, triest volk

Afslachten die hap ! Alleen al om wat hun (supportes) hebben gedaan in de stad..voor de mensen die het niet weten, een terras met vrouwen en kinderen aangevallen. Schijtvolk !!

Apart dat ze nu wel vol stadion hebben, zondag was ie half vol. En normaal is er voor europees minder animo dan in het weekend.

17 september 2015 om 16:46

Zondag zat het op 1000 man helemaal vol.

17 september 2015 om 18:00

ik was ook in het stadion en er waren wel heel veel lege stoelen. Dus op die 1000 na denk dat er wel wat meer mensen ontbraken. Maar goed het is alleen maar mooi dat het vanavond leeft bij jullie en ik hoop ondanks dat jullie rivalen zijn op een goed resultaat van Grunn.

En ondertussen wordt Groningen al afgebroken door Franse hooligans. Zo jammer, maar het was te verwachten. Marseille is de meest criminele stad van West-Europa. Leuke boulevard maar daarachter is het één grote banlieu.

17 september 2015 om 17:02

Ongekend, dan wordt die binnenstad weer afgebroken door een stel hersenloze, filmpjes te over op social media. En dan lees je dat er niet 1 arrestatie is verricht.

Daarmee gedoog je dit onzinnige gedrag toch... Je geeft een signaal af, van dat kan hier gewoon. Ongekend.

Natuurlijk is het in de eerste plaats schandalig van de hersenloze zelf, begrijp me niet verkeerd ajb. Maar als overheid moet je hier ook tegenop treden. En dan heeft het geen zin om over 2 weken op TV filmpjes te gaan uitzenden, want dan zijn al die Fransozen natuurlijk allang weer gevlogen...

17 september 2015 om 18:40

De politie hadden die gasten klem. Noteer de namen en stuur ze in een bus direct naar marseille. Deze gasten moet je niet het stadion in willen.

Ik heb het gevoel dat Groningen zomaar kan stunten tegen dit Marseille. Het is niet meer de Marseille van vroeger.

Groningen gaat stunten!!! ik zet als Psver me geld op groningen... ik zeg 2-1 groningen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren