Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen laat aanvaller na 'uitzonderlijk lange' periode gaan

Laatste update:

Aan het verblijf van Koen van de Laak bij FC Groningen komt na dit seizoen een einde. De 29-jarige aanvaller voegde zich in de zomer van 2005 bij de club, die hem destijds overnam van FC Den Bosch. In al zijn jaren in het noorden werd Van de Laak echter geplaagd door blessureleed. Het aflopende contract van de Vughtenaar wordt niet verlengd, meldt FC Groningen nu. Het besluit zou met wederzijds respect zijn genomen.

/

“Zeven jaar is een lange tijd, uitzonderlijk eigenlijk nog voor spelers. Ik ben er trots op al die tijd bij deze prachtige club te hebben mogen spelen”, geeft Van de Laak te kennen op de clubwebsite van de Trots van het Noorden. “Het is een heel mooie periode geweest. Het is daarom jammer dat ik in mijn laatste seizoen tot nu toe niet veel heb terug kunnen geven aan de club. Ik heb veel respect voor de manier waarop FC Groningen vorig jaar is omgegaan met mijn aflopende contract, dat ondanks een zware blessure toch werd verlengd.”

“Een dergelijke menselijke benadering kom je nog maar zelden tegen en dat zegt veel over deze club”, zegt Van de Laak complimenteus. Hij speelde op 3 december 2010 voor het laatst een officiële wedstrijd voor FC Groningen: toen viel hij na acht minuten uit in duel met Vitesse. Inmiddels is de aanvaller hard op weg om weer aansluiting te vinden in de groep, maar na dit seizoen is het voorbij.

“Ik word weer fit en daarom hoop ik in de komende weken richting de play-offs nog een rol van betekenis te kunnen spelen voor het team”, kondigt de ex-speler van FC Den Bosch nog optimistisch aan. “Het is nog onduidelijk voor welke club ik volgend jaar zal spelen, maar FC Groningen zal hoe dan ook voor altijd een speciale plek bij me blijven innemen.” Van de Laak speelde tot op heden 133 duels voor de club en scoorde daarin 24 keer.

Koen van de Laak is geschikt voor een club in de

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kom maar mooi terug naar FC Den Bosch Koentje!

29 maart 2012 om 10:58

Dat was toen een leuk teampje dat FC den Bosch! hoe heet die spits van toen ook alweer?

On: 7 jaar alweer, ik weet nog wel toen die naar Groningen heen ging, tijd gaat snel
Vond het altijd wel een degelijke speler die altijd wel een goede actie had! Misschien is een heracles een optie?

29 maart 2012 om 11:02

@fctreds, was dat niet Powel?
ON: Vond Koen altijd een leuke spelen met een goede steekbal. helaas daar alle blessures de laatste paar jaar niet veel van gezien. Hij is denk ik wel een versterking voor clubs uit de onderste regionen (zoals Vvv, Ado) van de eredivisie. Mss (oa) de opvolger van Lasse Schone bij NEC en van Goossens? moet hij natuurlijk wel 100% fit worden... Vee respect voor Koen- hele sympathieke vent! Hopelijk vind hij nog een mooie club

29 maart 2012 om 11:16

Nee, was een turk of iets in die richting:$ De naam ligt op het puntje van me tong, maar kan er net niet opkomen.

Ik denk dat je Koen toch wel te weinig credits geeft door te stellen dat VVV of ADO bij hem zouden passen. Maargoed, dat is jouw mening en die respecteer ik.
Persoonlijk denk ik dat een club in de middenmoot wle bij hem zal passen, denk aan Heracles, Roda en utrecht ofzo. Maargoed, dat is dan weer mijn mening. :P

29 maart 2012 om 11:18

Als ik het goed heb Jansen dacht dat Powel later pas was.

29 maart 2012 om 11:30

Of misschien Bart v/d Eede

29 maart 2012 om 11:40

Murat! ik ben eruit, haha

29 maart 2012 om 12:33

Mourad Mghzirat, voetbalt nu bij Haaglandia.. Berry Powel zat er inderdaad toen ook. Net als Bakkal (maakte toen zijn debuut daar als ik het goed heb).

29 maart 2012 om 11:51

Eerlijk gezegd verwacht ik dat van der Laak nog wel naar een lage(re) eredivisie club kan.mits fit is het een goede voetballer. Helaas is hij dat niet vaak. Met minder zware trainingen zal het misschien beter lukken. Excelsior, Rkc, VVV of Zwolle zou toch een leuk team voor van der Laak zijn.

Ik wens je het beste Koen !
Je blijft altijd welkom in Grunn , succes met je verdere carriere.

Koen van der Laak, een speler die je er prima bij kunt hebben mits niet geblesseerd. Benieuwd naar welke club hij zal vertrekken. Wellicht Rkc, die zullen na dit seizoen nog wel wat spelers kunnen gebruiken, zeker in de aanval.

Hij was opzich een redelijke speler tot hij geblesseerd raakte.
Nu is het nog maar de vraag of hij sterker of zwakker terugkomt.
Ik wens Koen het beste toe bij zijn nieuwe club
Misschien terug naar Den Bosch?

De laatste der mohikanen bij Groningen. De enige selectiespeler die het Oosterpark nog heeft meegemaakt. Altijd inzet, nooit zeuren, soms verbluffende acties zoals dat hakje op Nevland tegen Fiorentina waaruit werd gescoord. Een voorbeeldprof die zich erg geliefd heeft gemaakt bij het Groninger publiek. Hij is een Boschenaar, maar inmiddels ook een beetje Groninger. Ik hoop hem dan ook ooit terug te zien als scout of trainer bij de FC. Koen Koen Koen Koen Koen!

Bedankt Koen Koen Koen Koen Koen !

Hoop dat hij een buitenlands avontuur krijgt zoals hij graag wil.

Was altijd uitstekende speler voor de FC, jammer van de hoeveelheid blessureleed.
Misschien is dit wel wat voor clubs als: Heracles, Graafschap, Zwolle of misschien inderdaad terug naar Den Bosch

Altijd het gevoel gehad dat er meer uit zijn carriere te halen viel! Jammer dat het door blessureleed niet zo heeft kunnen zijn.

Jammer dat deze speler al zon lange tijd geblesserd is. vond hem altijd ! van de betere voetballers van Groningen en hoop echt dat hij een leuke club gaat vinden.

Het is niet anders koen. Je hebt vele jaren goed je best gedaan bij ons we zullen je missen en wensen je het allerbeste toe. Jammer dat je niet meer in actie kan komen vanwege blessureleed. Je hebt 7 jaar als een beer gevochten in de selectie we wensen je het allerbeste toe in je carrière. Koentje bedankt!

Jammer, maar logische keuze. Verdiende teveel voor de speelminuten die hij nog kon maken. Daar komt bij dat er inmiddels kwalitatief betere spelers rondlopen. Maar een vechter als hem zullen we zeker missen. Als hij fit wordt (en blijft) zeker een aanwinst voor de bovenste clubs in het rechter rijtje.
Hoop dat hij een leuke club vindt.

29 maart 2012 om 12:11

Verdiende te veel? Dat is onzin. Van der Laak had een veredeld amateurcontract en ging pas een beetje normaal verdienen (als voetballer) als hij wedstrijden zou spelen. Aangezien dat niet gebeurt is de afgelopen seizoen(en), heeft Van der Laak ons amper wat gekost. Dus wat je zegt klopt van geen kant.

29 maart 2012 om 12:24

Wist niet dat hij inmiddels zo weinig verdiende. Excuses daarvoor, de rest klopt wel. Er lopen betere spelers rond, die bovendien minder blessuregevoelig zijn.

Zat er een beetje aan te komen, speelt dit seizoen nauwelijks meer. Desondanks vind ik het een prima Eredivisie speler, mits fit. Misschien een goede speler voor clubs als NEC of Vvv.

Koen Koen Koen Koen Koen Koen.
Bedankt voor de mooie jaren..topper ben je.
Hoop dat je een mooi afscheid krijgt met hopelijk nog wat speelminuten op het eind van het seizoen.

Ben ik de enige die het niet jammer vind dat hij weg gaat? Misschien een prima gozer in het team, maar ik vond hem voetballend nu niet echt goed hoor.
Liet vaak zijn mannetje lopen, die vervolgens door kon stomen en kon scoren. Een beetje zoals Bacuna nu doet eigenlijk.

Koen Koen Koen Koen Koen Koen.
wAT EEN Topper!

Een speler die wel een beetje mn groen wit hart heeft gestolen. Had de hoop dat hij nog terug kon komen van zijn blessure, maar helaas. Koen was een ideale breekijzer en bracht altijd even dat extras wat andere wisselspelers niet konden breken. Koen kon bijna op elke positie uit de voeten en deed dat erg goed als invaller. 7 jaar alweer, maar heb erg genoten van hem als speler bij de FC. Jammer dat zn tijd er op zit maar zoals velen Groningen supporters al aangeven, een held en waarschijnlijk de laatste speler die zo lang bij Groningen zal blijven, dat zegt toch ook wat lijkt me.
Voor Koen hoop ik niet dat het de einde van zijn carriere is, maar ik denk dat mocht hij iets anders gaan doen in de voetballerij dat FC Groningen gewoon weer voor hem klaar staat, succes verder Koen en hopelijk kan je nog een wedstrijdje mee pakken in de playoffs, hij verdiend iig een groots afscheid.

is dit niet iets voor Vvv? transfervrij, Nederlander, redelijk goede voetballer, en dan als vervanger voor Holla?

Koen bedankt, jammer van je blessureleed.
Deze man heeft een van de beste strijdlust / inzet wat ik ooit heb gezien!
Groningen ook mooi gehandeld, ondanks al z'n blessureleed.
Succes verder.

Goeie prof die VD Laak, ook mooi om te zien hoe Groningen met deze spelers omgaat. Nu wat tijd voor iets anders, denk dat als hij fit is, nog steeds wel Eredivisie waardig is. Ik zeg volgend jaar richting Rkc!

Jammer dat hij weggaat maar wel begrijpelijk dat Groningen niet wil verlengen nu.
volgend jaar dus geen "koen Koen Koen koen" meer te horen in Euroborg

Het is een wijs besluit ik vond koen ook een leuke speler maar naar een lange blesure leed ten koste van koen moet fc toch het besluit nemen.
Dus koen s6in cariere en laat ons maar zien dat fc bij het verkeerde eind zat .
En dan ?
Van dijk tadic misschien enevoldsen bacuna hoe loopt de strijd volgend seisoen? Want deze zijn er dan niet meer

30 maart 2012 om 22:38

enevoldsen zijn contrakt is kort geleden met 2 jaar verlengd
van dijk en bacuna hebben kort geleden nieuw contrakt ondertekent, dus mochten ze vertrekken zullen ze veel geld opleveren.

dat tadic gaat vertrekken was allanger bekend, ook daar zal een opvolger voor komen.

volgend seizoen zal er gewoon weer een representatief elftal staan

Blijft eeuwig zonde dat hij zoveel geblesseerd is geweest. Had anders echt een goede speler voor de top van Nederland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren