Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Emmen haalt Turks international een jaar na dato alsnog binnen

Laatste update:

FC Emmen slaat deze transferperiode voor de derde keer toe. De Drentse club huurt Kerim Frei van Istanbul Basaksehir voor de rest van dit seizoen en heeft tevens een optie tot koop op de vijfvoudig Turks A-international bedongen, zo maakt de Eredivisionist maandagavond bekend.

Frei, een Turks-Zwitserse vleugelspits, speelde in de jeugd van FC St. Gallen en Grasshoppers alvorens hij in 2011 de overstap maakte naar Fulham in de Premier League. Daarna speelde de 26-jarige aanvaller achtereenvolgens voor Cardiff City, Besiktas, Birmingham City en Istanbul Basaksehir.

Vorig seizoen werd hij door zijn Turkse werkgever in de winter voor een half jaar verhuurd aan Maccabi Haifa in Israël. “Vorig jaar hebben we ook geprobeerd om Kerim op te halen in de winter, maar dat is toen niet gelukt”, licht voorzitter Ronald Lubbers op de clubsite toe. “Door de transfer van Luciano Slagveer hadden we nog wel een vervanger nodig.”

“Deze keer zijn we er wel in geslaagd om Kerim te huren, waarbij we ook een koopoptie hebben bedongen. We bedanken Basaksehir voor het meewerken bij deze constructie”, benadrukt Lubbers. FC Emmen voegde eerder Hilal Ben Moussa transfervrij aan de selectie van Dick Lukkien toe en huurde Luka Adzic van Anderlecht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoppa!!!
Super nieuws!

Met hem en Adzic zijn we voorin klaar!
Hopelijk nog een keepertje erbij!

Kortsmit?

Dan op richting de middenmoot!!

#campingelftal

27 januari 2020 om 20:41

Kortsmit traint op dit moment mee bij utrecht om zijn conditie op peil te houden

28 januari 2020 om 11:34

Kan hij mooi een contractje bij ons krijgen!misschien dat v/d Lei daar kan trainen?

Zeer opvallende transfer van Emmen. Een groot talent met 5 A-interlands!

27 januari 2020 om 19:48

Zeer groot talent, via FC Emmen naar de Europese top

27 januari 2020 om 20:19

Zeer groot talent van 26?

Op papier lijkt dit een goede transfer te zijn voor FC Emmen. Nu te hopen dat hij zijn toegevoegde waarde op het veld ook aan kan tonen. Het blijft toch knap dat FC Emmen zo relatief hoog staat, aangezien ik de selectie helemaal niet zo heel goed vind.

27 januari 2020 om 20:25

Dat komt grotendeels door Lukkien. Houdt altijd rust, speelt herkenbaar voetbal en zadelt de spelers niet met een boekwerk opdrachten op. Tevens raakt het bestuur niet in paniek als er wat mindere resultaten worden behaald. Heerlijke Drentse nuchterheid hangt er rond de club en dat straalt rust uit op de selectie waardoor zij maximaal presteren. Je ziet nu ook dat Emmen steeds 'leukere' spelers kan halen. Hoop echt dat ze a la Heracles door kunnen groeien. Toch een goed gevoel een club uit Drenthe in de Eredivisie

Goede aankoop voor Emmen. Maar wanneer gaan ze een keer doorselecteren? Ze hebben een hoop nutteloze spelers onder contract staan die niet/nauwelijks speelminuten maken en gewoon tekort komen voor de Eredivisie. Ik vind ze wel een erg grote selectie hebben voor een club met weinig geld.

27 januari 2020 om 19:41

Ze zijn niet schatrijk maar financieel zit het er wel goed..

27 januari 2020 om 19:41

Emmen heeft ook gewoon een 2e elftal waar veel van deze spelers in spelen. Dat doorselecteren heeft Emmen juist in de zomer gedaan. Circa 10 nietszeggende voetballers weggedaan en ook weer hele hoop gehaald. Een deel blijkt een aanwinst, een deel opvulling. Prima toch.

27 januari 2020 om 20:28

Even beetje beter verdiepen de nutteloze spelers staan niet onder contract maar voetballen op amateurbasis bij ons.ik denk dat je daarmee een: Henk Bos, Camara Bos enzo bedoelt.vooropstellend heeft Emmen ooit noodgedwongen haar ziel verkocht aan Heerenveen, wat betekent dat we geen jeugd meer zelf in beleid hadden.sinds dat terug is zijn we een opmars gaan maken.tot vorig jaar hadden we geen 2e elftalnu ook dat terug is, moet dat ook gevuld worden...een club als Emmen haalt geen spelers die ook zo in de basis staan bij andere eredivisieclubs voor het 2edat zijn dus of talenten: Jalving, Roosken, Quispel, Sopicmaar ook de (nog) net niet jongens als: Marinus, De Vos, Gorguluover een jaar of 5 moet het 2e ook bestaan uit 2/3 jeugd en 1/3 afvallersmaar goed dat heeft tijd nodig

Het beleid van Emmen is echt heel goed, Halen altijd razendsnel vervangers als er iemand vertrekt en altijd verrassend toch wel prima spelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren