Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Emmen erkent: ‘Die penalty? Ja, eigenlijk kan dat natuurlijk niet’

Laatste update:

FC Emmen presteerde zondag iets wat weinigen voor mogelijk hadden gehouden, want de club promoveert naar de Eredivisie. De club uit Drenthe wordt, als Almere City in de Jupiler League blijft, de laagst gerangschikte promovendus sinds Go Ahead Eagles in 1991/92. Kowet eindigde toen op de elfde plaats, terwijl het Emmen van trainer Dick Lukkien het reguliere seizoen afsloot als zevende.

“Dit is fantastisch, onvergetelijk, de mooiste dag uit mijn carrière”, glunderde Alexander Bannink voor de camera van FOX Sports. “Promoveren met FC Emmen is voor mij iets fantastisch. Of we er zelf in geloofden? Wij hebben er altijd in geloofd, maar dit blijft onvergetelijk. Voor het eerst in de geschiedenis, super”

“Ongelooflijk, ik kan het nog altijd niet beseffen”, stamelde doelman Dennis Telgenkamp. “Het gebeurt me niet vaak, maar ik moest gewoon huilen. Dit is geweldig voor de club. Het zal een moeilijk jaar worden, maar dat zien we later wel. Dit is gewoon fantastisch. De supporters hunkerden hier heel lang naar, dit had Emmen nodig.”

Emmen kwam overigens wel goed weg toen de scheidsrechter de bal niet op de stip legde toen Fred Friday werd vastgehouden. “Vonden de meeste mensen dat het een penalty was? Oké, dan hebben we twee keer geluk gehad”, doelde Telgenkamp op de eerste ontmoeting. “Eigenlijk kan dat natuurlijk niet, want daarvoor is VAR juist ontworpen. Wij hebben er nu geluk mee, maar eigenlijk mag dat niet zo zijn.”

Had Sparta Rotterdam een strafschop moeten krijgen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Realistisch van Telgelkamp, helemaal gelijk over de VAR en het feit dat Emmen deze boost best wel kon gebruiken

20 mei 2018 om 17:01

Pertinent onwaar wat Telgenkamp hier zegt. VAR is er alleen om de scheidsrechter alle mogelijke middelen te geven om een beslissing te kunnen nemen. Als dan vervolgens de scheidsrechter anders beslist moet je de schuld niet bij het VAR systeem leggen.

20 mei 2018 om 17:07

Wat is er dan pertinent onwaar precies? Telgenkamp zegt dat de Var er niet voor is om penaltymomemten nog steeds fout te beoordelen en louise v. Gaal zegt dat Telgenkamp hier gelijk in heeft.

20 mei 2018 om 17:12

Omdat ik denk dat dat hetgeen Telgenkamp hier zegt niet klopt. Ik heb het even verduidelijkt.
Daarnaast gaan alle scheidsrechters nog wel een fout maken, ook als je ze van alle mogelijke hulpmiddelen voorziet, zeker een scheidsrechter van het kaliber Higler.

Toch vond ik het geen duidelijke penalty , Friday deed zijn arm naar achter tegen het lichaam van de verdediger die het dan vast pakte heel even idd.

Als je hier een penalty voor gaat geven heb je er echt 5 per wedstrijd.

Hier zit natuurlijk zeker wat in, maar uiteindelijk moet Sparta zelf gewoon over twee wedstrijden dit makkelijk weten te winnen en dat liet men na. Vond het echt heel zwak allemaal van de Rotterdammers. Ook na die 1-1 vandaag voelde je toch het zelfvertrouwen wegzakken.

20 mei 2018 om 17:23

Zeker als Kramer gewoon mee had mogen doen. Had toch wat extra's kunnen brengen. Maakt die overtreding nog belachelijker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren