Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie

Laatste update:

FC Eindhoven en Telstar hebben zondagmiddag gelijkgespeeld in de Keuken Kampioen Divisie. Evan Rottier zette de thuisploeg al vroeg op voorsprong in het Jan Louwers Stadion, maar via Zakaria Eddahchouri werd het uiteindelijk gelijk: 1-1. Beide ploegen blijven daardoor op dezelfde plek op de ranglijst staan: Eindhoven vijftiende, Telstar zeventiende.

Bijzonderheden:


Al binnen drie minuten stond Eindhoven, dat al sinds 11 maart niet meer won, op voorsprong. Een voorzet van Achraf El Bouchataoui belandde bij Rottier, die raak kon koppen: 1-0. Telstar was daarna enkele keren dicht bij de gelijkmaker: onder meer via Eddahchouri, wiens kopbal voor de lijn kon worden weggehaald door Mawouna Amevor.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

In de tweede helft werd het alsnog 1-1. Eddahchouri wist van dichtbij met een kopbal te scoren. Daarna kregen beide ploegen nog wat kansen op de winnende treffer, maar gescoord zou er niet meer worden in Eindhoven.

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pff, laat dit seizoen maar snel voorbij zijn. 2024 is echt dramatisch verlopen. Enige overwinning tegen Jong Utrecht. Weijs blijft maar vasthouden aan een 5-3-2 systeem terwijl het simpelweg niet werkt. Juiste keuze om volgend seizoen iemand anders voor de groep te zetten. Vandaag snel op voorsprong komen en dan Telstar lekker laten voetballen. Had wederom meer ingezeten. Na 2 seizoenen de play offs te hebben gehaald helaas de lijn die ingezet werd onder Penders niet door kunnen trekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren