Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Den Bosch krijgt tweetal van Italiaans kampioen Juventus te leen

Laatste update:
/

Twee talentvolle spelers van Juventus maken komend seizoen hun opwachting op de Nederlandse velden. FC Den Bosch huurt Filippo Penna en Edoardo Ceria gedurende het seizoen 2014/15 van de regerend kampioen van Italië. Dat maakt het Brabants Dagblad woensdag bekend.

De negentienjarige Penna kan uit de voeten in het centrum van de verdediging. Hij speelde nog geen officiële wedstrijden voor Juventus en heeft nog een contract tot volgend jaar zomer in zijn geboortestad Turijn. Hij zat al wel een paar keer op de bank bij het eerste, maar bij FC Den Bosch hoopt hij echt een doorbraak te bewerkstelligen.

Datzelfde geldt voor zijn leeftijdsgenoot Ceria, die links voorin kan worden ingezet door trainer Ruud Kaiser. Vorig seizoen eindigden de Bosschenaren op de vierde plaats in de Jupiler League. Voor komend seizoen is promotie naar de Eredivisie het doel. Het duo Joel Qviberg en Kevin Kabran van het Zweedse Vasalund kwam al ter versterking en daarnaast werden Mats van Huijgevoort en Joey Belterman gehaald.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wow?
Verassend, ongeacht of het grote talenten zijn of niet (zal wel niet) zit toch nog wel meer clubs tussen het niveau Den Bosch en Juventus... Serie B? Serie C?

Ik zou liever onderin Serie B spelen dan middenmoot/subtop Jupiler, helemaal als Italiaan zijnde!

Wel bijzonder, dat dan weer wel. Leuk voor Den Bosch en de Jupiler. (qua naam dan, kwaliteit is afwachten)

De cv is niet echt een groot talent, Ceria is een beter talent, al is dat relatief. Van onze jongens red misschien 2 procent het bij Juventus zelf (getuige marchisio, Giovinco en in mindere mate De Ceglie), de afgelopen jaren dan. Al moet ik wel zeggen dat de meeste talenten die bij Juve niet aan de bak komen elders in de Serie A nadien wel goed aan de bak komen, dus voor Den Bosch kan dit een versterking zijn.

9 juli 2014 om 17:17

Ze lopen uit hun contract en Juve wil ze gewoon van de loonlijst in het laatste jaar, niks meer, niks minder lijkt me.

9 juli 2014 om 17:24

Jij denkt dat den bosch heel hun salaris kan betalen? Echt niet. Gaan gewoon transfair vrij weg. Zijn allebei geen juve 1 materiaal. Anders waren er echt wel andere clubs geweest.

9 juli 2014 om 18:06

II Capitano90
En jij denkt dat die gasten miljoenen verdienen?echt niet.

9 juli 2014 om 17:21

Als je van juve naar denbosch gaat ben je denk ik niet zoon goede speler al zeg ik het zelf.voir denbosch is het natuurlijk wel goed denk ik.

9 juli 2014 om 17:28

Dat is wat ik dus ook zeg, ook zijn deze jongens amper 19, die kunnen met wat meeval doorgroeien tot Serie A voetballers, op zijn minst zullen het voetballers zijn die in Italië aardig kunnen bijverdienen als voetballer bij een serie b - c club.

Netjes hoor, tuurlijk is geen juventus top, maar ze moeten wel een aardig balletje kunnen trappen lijkt me, zeker versterking voor den bosch!

Dus deze spelers denken na een seizoen in de Nederlandse eerste divisie een basisplaats te krijgen bij een Italiaanse grootmacht... Yeah, right...

Is die Bouy niet iets voor Den Bosch? Of is dat te hoog gegrepen voor 'm?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren