Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Fantastische prof’ moet geduld hebben: ‘Het moment is echt dichtbij’

Laatste update:

Foppe de Haan introduceerde vorig seizoen de term ‘postbodevoetbal’ in de Eredivisie, waarmee hij aangaf dat sommige spelers de bal veel te ver bij een teamgenoot brengen. Hij verwees daarmee naar Morten Thorsby, die in zijn ogen ongekend talentvol was maar nog wel bijgeschaafd diende te worden. Huidig sc Heerenveen-trainer Jurgen Streppel is ook positief over Thorsby, maar gebruikte hem nog nauwelijks.

/

Vijf dagen voor de start van het seizoen blesseerde de twintigjarige middenvelder zich, waardoor hij het eerste duel van het seizoen miste. Dat was een tik, omdat Streppel toen begon met het vormen van zijn elftal. Sindsdien doet Thorsby hard zijn best terug te keren in het team, want na zijn 25 duels van vorig seizoen wil hij nog meer ervaring opdoen in Friesland. Hij moet echter wachten.

“Ik kan nu wel van alles willen, maar de ploeg heeft zonder mij vier keer op rij gewonnen”, legt Thorsby uit aan de Leeuwarder Courant. “We zijn door in de beker, staan vijfde in de eredivisie. Wie wint, die speelt. Bovendien is er veel concurrentie op het middenveld”, aldus de Noorse middenvelder. Zijn coach verzekert hem in de krant echter dat zijn kans vanzelf zal komen.

“Ik vind Morten een fantastische prof en een voorbeeld voor andere jongens. Het moment waarop hij gaat spelen is echt dichtbij”, belooft Streppel. Hij gaf Thorsby alleen een invalbeurt van krap tien minuten in de tweede speelronde tegen FC Utrecht, net nadat hij hersteld was.

Denk je dat Morten Thorsby zich nog terugknokt in de basiself?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet niet echt wat ik van Thorsby moet denken, aangezien hij nooit echt positief opvalt, maar ook niet negatief. Zeker gezien het feit dat we Schaars, Kobayashi en Thern al op het middenveld hebben. Speelt aardig wanneer hij de kans krijgt, maar vind Thern persoonlijk toch wat talentvoller. Doet niks af aan het feit dat zijn instelling wel goed is (vandaar ook de term "fantastische prof" ). Krijg zijn kans nog wel, deze jongen.

Foppe de Haan introduceerde 'postbode voetbal' tijdens het Europese Kampioenschap als trainer van Jong Oranje in 2006

Zegt vd gijp dat niet al jaren over wijnaldum dat hij een postbode voetballer was( afgeleerd tho)

Dan heeft René goed geluisterd naar Foppe

25 september 2016 om 10:23

denk t ook.. vast van Foppe opgepikt toen hij nog rene's trainer was

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren