Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fans FC Twente: ‘Ze horen niet in de Keuken Kampioen Divisie’

Laatste update:

FC Twente won maandagmiddag de Keuken Kampioen Divisie door een gelijkspel tegen Jong AZ (0-0) en de winst van Jong PSV op Sparta Rotterdam (2-0). Door de titel keert de club uit Enschede na één seizoen in de eerste divisie terug op het hoogste niveau. Vanzelfsprekend waren de fans daar bijzonder blij mee en Voetbalzone stuurde verslaggever Kalum van Oudheusden naar het stadion om de sfeer te polsen onder de Tukkers en de verwachtingen voor het komende seizoen te peilen.

Bekijk de video hieronder of abonneer en kijk op ons nieuwe YouTube-kanaal!

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

Ben je blij dat FC Twente weer terugkeert in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iedereen haten terwijl je door de rest van het land eigenlijk niet serieus genomen word.het is dan niet echt van waarde lijkt mij,om over de waarde van die club nog maar te zwijgen

23 april 2019 om 19:47

Tip van de dag : kijk het filmpje

23 april 2019 om 23:15

En toch he? Die sterke identiteit waar men het over heeft, ontgaat mij.
Er wordt naar mijn mening teveel gekopieerd van andere clubs. Bijvoorbeeld Liverpool maar ook Millwall (no one likes us).
Komt wat sneu en gemaakt over

23 april 2019 om 23:33

Tsja als het je ontgaat moet je er eens langs gaan.
En pakkende teksten worden nu eenmaal altijd gekopieerd.
Als ik een wedstrijd van Utrecht zie lijkt het wel of vak p daar zit.
Ynwa kreeg Twente in gebruik van Liverpool dus dat argument gaat niet op.
Sfeeracties , spandoeken - allemaal zelf gedaan dus je komt niet verder dan 1 Milwall leus?

volgens mij is het andersom toch. Iedereen die haat ons

24 april 2019 om 13:59

niet iedereen hoor.
Twente is volgend jaar gewoon weer 1 van de andere 17 clubs.
Ik heb ze afgelopen jaar totaal niet gemist, terwijl er heel hard werd geroepen door bepaalde personen dat de eredivisie Twente nodig heeft.
En nu ze er weer bij zijn is t ook prima.
Verder zal t mij toch een zorg zijn of we tegen Twente, Vitesse, Venlo, RKC of go ahead moeten.

24 april 2019 om 17:15

Misschien boeit voetbal je niet zo dat kan.
Ik geef maar een voorbeeld het topic over AZ-Heracles had hier gisteren 12 reacties , ja als dat dus al niemand boeit zullen die mensen Twente ook niet missen.
Maar er zijn zat mensen die liever bij Twente komen dan bij Emmen.
Ik ben zeker geen Ajacied maar ze spelen goed en de sfeer tegen Vitesse was wel gaaf.

24 april 2019 om 17:28

Tsja het live topic van AZ-Heracles had 54 reacties. Normaliter 3x zoveel als dat van Twente, maar ik snap dat je graag wil horen dat twente zo populair is.

24 april 2019 om 18:45

Ja bij AZ hebben ze ook 300 keer zoveel klappertjes

24 april 2019 om 21:23

Ik kijk de wedstrijden van ajax en verder kijk ik veel liever buitenlands voetbal dan een wedstrijd tussen 2 willekeurige Nederlandse ploegen.

Als een andere Nederlandse club in Europa met leuk voetbal goed presteert dan kijk ik dat ook, zoals AZ iets van 10 jaar geleden.

Ach die haat (als die er al is) wordt vanzelf minder op het moment dat we weer als normale en nuchtere club worden gezien.

23 april 2019 om 20:21

Dat gaat niet gebeuren!
Dat Twente keer op keer op keer op keer geholpen wordt, zal voor altijd in het geheugen gegrift zijn!! De haat en afgunst zal blijven en meerderedeels zal hopen dat die club zo snel mogelijk weer degradeert

23 april 2019 om 20:24

Deze reactie zegt natuurlijk vooral veel over jezelf en niets over de Twente supporter.

23 april 2019 om 21:07

Wel grappig dat jij kunt praten voor meerendeel. Ken je zoveel supporters dan?

23 april 2019 om 21:19

Ik ga er wel van uit ottofant. De moeder van menig scheidsrechter ;-)

24 april 2019 om 13:45

Ik ben bang dat dat een lastig verhaal wordt. Zulke dingen blijven helaas lang plakken.
Net zoals dat elke Amsterdammer/ajacied arrogant is.
Net zoals dat elke Feyenoorder/rotterdammer een aso is.

Prima zaak dat FC Twente terug is in de ED. Mooie club, prachtig stadion, fanatieke achterban. Er zijn genoeg clubs overeind gehouden door de gemeente of externe financiers. En dat het een rotzooitje was in de top van de club daar kunnen de supporters niets aan doen. Wat er is gebeurt achter ons laten en hopen op een paar mooie potjes tegen Twente aankomend jaar. Liever uit naar Twente dan naar Excelsior of VVV...

Welkom in de Galgenwaard volgend jaar.
“ wij haten jullie ook nog steeds “ 😂

24 april 2019 om 13:10

Helemaal mee eens. Ik zie traditionele Eredivisieclubs als FC Twente, Nec, Sparta en - hoe lelijk naar mijn smaak ook - Roda JC liever op het hoogste niveau dan Vvv, Fortuna Sittard, Emmen, Excelsior en eigenlijk ook de kunstgrasclubs Heracles en PEC Zwolle. Twente hoort in de Eredivisie en ze hebben hun straf wel gehad. De haat is vooral gericht naar de club FC Twente en de organisatie erachter, maar niet naar de fans. En zelfs dat is niet onterecht; dat men bij Feyenoord nog steeds met argusogen naar Twente kijkt nadat de Tukkers hen op onlegitieme wijze voorbij leken te streven is volstrekt begrijpelijk. Maar je kunt niet met en niet zonder elkaar, dus zand erover.

24 april 2019 om 20:31

Hahahaha, ik hoor en lees het ze nog zeggen: ''fc Twente is de 3e club van Nederland, Feyenoord is niks meer dan historie en vergane glorie! De traditionele top 3 bestaat niet!'' En dat na pak 'm beet 3 goede seizoenen voor hun. En die grote bek nadat Leroy Fer was gekocht joh, sjonge jonge.

Heb genoten toen ze degradeerden. Had ze liever failliet zien gaan, ze mogen niet klagen. Maar goed, nu maar weer hopen dat ze op basis van hun prestaties wederom afzakken naar de Kkd.

24 april 2019 om 21:33

Beetje zwaar of niet? Je kunt je toch wel voorstellen dat een FC Twente-supporter in alle euforie zoiets roept? Zeg nu zelf: Feyenoord is ondanks een verdwaalde titel toch ook al jaren stil water dat is gaat stinken; een concurrent als AZ heeft de zaken voor nu en in de toekomst organisatorisch een stuk beter voor elkaar. Maar wint Feyenoord op een goede dag met 6-2 van Ajax en het seizoen is gered...

24 april 2019 om 22:06

Dat is me toch een opgeblazen verhaal! Ik ken niet 1 twente supporter die dat dacht of uitsprak. Laat mij een artikel zien waaruit het tegendeel wordt bewezen. Mogelijk dat de pers dit er van gemaakt heeft.

25 april 2019 om 07:40

Oh, dat soort teksten waren er echt wel. Logisch toch, een beetje jennen. Vooral als je merkt hoe gevoelig die Feyenoorders daar voor zijn en hoe lekker ze happen. Wisten natuurlijk zelf ook wel dat Feyenoord vergane glorie was..

Wij haten helemaal niemand hier in Enschede... echter “wij zijn gehaat en asociaal, we zijn de allermooiste club van allemaal”.. ludiek mensen.. ludiek... een vaste clan van 30000 stadionbezoekers houdt gewoon heel veel van het spelletje...

Omdat VZ er niet over bericht: zojuist mooie huldiging gehad met duizenden supporters. Het was een mooi weerzien met o.a. Douglas, Jeuring, Wisgerhof, 'n Kufo en Heubach. Supporters, team en Malki zijn goed in het zonnetje gezet. Vandaag is het verlengen van de seizoenskaarten weer gestart. Op naar een mooie volle Veste in de Eredivisie!

24 april 2019 om 13:42

Was mooi om te zien. Ik zat laatst nog te denken of Douglas misschien niet iets voor Twente zou zijn, maar dat idee kan ook de prullenbak in. Die is een goeie 15 kilo te zwaar.

24 april 2019 om 13:46

Hahaha, dat was ook mijn gedachte. Wat een beer! Ik zou hem toch eerder zien als portier bij een festival dan nog in de verdediging. Maar leuk dat hij erbij was!

24 april 2019 om 14:03

wat is er met die jongen gebeurd dan? Is toch pas 31. Blessures gehad? Was toch een leuke speler in zn hoogtijdagen bij Twente. Of was Rusland achteraf niet de juiste keuze?

24 april 2019 om 14:29

Het was bekend dat hij hele foute zaakwaarnemers had, met bedreiging en mishandeling van Douglas aan toe. Waarschijnlijk hierdoor kwam hij terecht in Rusland en Turkije maar vond nooit het plezier wat hij in Nederland had. Inmiddels is hij al bijna een jaar clubloos en gezien zijn postuur heeft hij niet echt zijn conditie op peil gehouden. Zij carrière gaat daarmee denk ik als een nachtkaars uit..

24 april 2019 om 16:46

Haha, ik was er ook en er heerste een zeer goede sfeer moet ik zeggen als niet-supporter.
Belofte met kameraad maakt schuld, maar voelde me zeker op mijn gemak bij het mooie feestje. Blij dat Twente weer terug is waar ze horen. Hopelijk draaien ze snel weer mee in het linkerrijtje.

Klopt! Ze horen helemaal niet meer in het betaald voetbal actief te zijn. Schande dat ze überhaupt nog mogen deelnemen.

24 april 2019 om 14:10

Maar we zijn er lekker toch nog en er is helemaal niks dat jij kan doen om dat te veranderen

Ik snap dat onwijze gehaat richting FC Twente niet helemaal. Dat mensen een wrang gevoel houden bij wat er is gebeurd en het gemeenschapsgeld dat dit heeft gekost is begrijpelijk. Echter de mensen die daarvoor verantwoordelijk waren maken inmiddels geen deel meer uit van de club. En je kunt ook niet stellen dat de club er niet voor is bestraft en onder heeft geleden.

Uiteindelijk is het voor de eredivisie alleen maar goed dat een club met de uitstraling en achterban van Twente weer deel uitmaakt van de competitie. Bovendien wordt het daarmee ook iets waarschijnlijker dat er wat van het gemeenschapsgeld terugkomt.

24 april 2019 om 15:13

@weef, als plaatsgenoot van je denk ik er precies zo over. Hopenlijk slaagt mijn club (sparta) er enerzijds ook in om via de nacompetitie weer terug te keren op het hoogste vaderlandse voetbalniveau. En lukt het anderzijds ook om de kunstgrasmat van Het Kasteel tijdig voor aanvang van het nieuwe seizoen te vervangen door echt gras.

27 april 2019 om 13:47

heel indrukwekkend hoe je aangeeft dat je iets niet snapt. en vervolgens in dezelfde alinea antwoordt geeft op je eigen vraag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren