Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FA Cup-loting levert in vierde ronde al gigantische kraker op

Laatste update:

De loting voor de vierde ronde van de FA Cup heeft een kraker tussen Manchester United en Liverpool opgeleverd. De aartsrivalen, die elkaar zondag ook treffen op Anfield, nemen het later deze maand tegen elkaar op in bekerverband op Old Trafford. Er werd door de FA ook meteen doorgeloot voor de vijfde ronde, waardoor iedere club de potentiële tegenstanders kent indien de volgende ronde wordt overleefd. De overige topclubs uit de Premier League kenden een gunstigere loting.

Liverpool en Manchester United, de huidige gedeelde koplopers van de Premier League, stonden in januari 2012 voor het laatst tegenover elkaar in de FA Cup. Toen won Liverpool in de zestiende finales met 2-1. De winnaar van het onderlinge duel in de vierde ronde treft Stockport County, West Ham United of Doncaster Rovers. Voor Manchester City leverde de loting voor de vierde ronde een uitduel met Cheltenham Town op; bij een zege op de club uit de League Two wacht een ontmoeting met Swansea City of Nottingham Forest.

Chelsea treft Luton Town in eigen huis en zou in de vijfde ronde kunnen uitkomen tegen Barnsley of Norwich City. Arsenal gaat in de vierde ronde op bezoek bij Southampton of Shrewsbury Town; dat is een van de twee duels uit de derde ronde die nog moet worden afgewerkt. Als Arsenal doorstoot, wacht een duel met Wolverhampton Wanderers of Chorley. Tottenham Hotspur kruist in de vierde ronde de degens met Wycombe Wanderers en speelt daarna mogelijk tegen Everton of Sheffield Wednesday.

De loting werd maandagavond verricht door Peter Crouch. De wedstrijden in de vierde ronde worden afgewerkt tussen 22 en 25 januari. De vijfde ronde wordt tussen 9 en 11 februari gespeeld. Arsenal is de titelhouder én recordhouder van de FA Cup met veertien eindzeges.

Loting vierde ronde:
Cheltenham Town - Manchester City
Bournemouth - Crawley Town
Swansea City - Nottingham Forest
Manchester United - Liverpool
Southampton of Shrewsbury Town - Arsenal
Barnsley - Norwich City
Chorley - Wolverhampton Wanderers
Millwall - Bristol City
Brighton & Hove Albion - Blackpool
Wycombe Wanderers - Tottenham Hotspur
Fulham - Burnley
Sheffield United - Plymouth Argyle
Chelsea - Luton Town
Stockport County of West Ham United - Doncaster Rovers
Brentford - Leicester City
Everton - Sheffield Wednesday

Loting vijfde ronde:
Fulham of Burnley - Bournemouth of Crawley
Manchester United of Liverpool - Stockport County of West Ham of Doncaster Rovers
Sheffield United of Plymouth Argyle - Millwall of Bristol City
Chorley of Wolverhampton Wanderers - Southampton of Shrewsbury Town of Arsenal
Barnsley of Norwich City - Chelsea of Luton Town
Everton of Sheffield Wednesday - Wycombe Wanderers of Tottenham Hotspur
Swansea City of Nottingham Forest - Cheltenham Town of Manchester City
Brentford of Leicester City - Brighton & Hove Albion of Blackpool

Wie bereikt de vijfde ronde van de FA Cup?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben benieuwd. Het lijkt mij dat het dus tegen Southampton wordt, aangezien ik Shrewsbury niet zie winnen van hen. Wordt dus een lastige pot voor Arsenal. Southampton draait een top seizoen en Hassenhutl heeft het goed op de rit! Ward-Prowse vind ik overigens echt een fijne speler bij hen. Zou ik best graag bij Arsenal willen zien.

12 januari 2021 om 08:20

Dan heb je direct stabiliteit en mentaliteit die je zoekt op het middenveld.

12 januari 2021 om 11:49

Precies! Bovendien een goede leeftijd om direct een impact te kunnen hebben en als specifiek wapen nog zijn vrije trappen. Bovendien denk ik dat hij goed een duo zou kunnen vormen met Partey. En hij is home grown, wat ook fijn is. Ik heb alleen geen idee wat zijn prijskaartje zal zijn. Southampton vraagt vaak wel hoge bedragen. Maar in mijn optiek is Ward-Prowse dat wel waard!

12 januari 2021 om 12:17

Ja plus de vrije trappen nemers die nu aan de bal staan zijn maar een fractie van wat Ward-Prowse al 2 seizoenen laat zien. Je kunt in moeilijke wedstrijden gewoon die vrije trap uitlokken om een wedstrijd te kantelen.

12 januari 2021 om 12:24

Zeker! Al moet ik zeggen dat Pépé ook wel een goede vrije trap in zich heeft. Alleen is dat niet zo consistent als Ward-Prowse. Bovendien speelt Pépé niet alles, om overduidelijke redenen. Dat laatste is sowieso iets dat Arsenal te weinig doet in mijn optiek. Je ziet de youngsters dat gelukkig wel meer doen. Je tegenstander opzoeken en het ze moeilijk maken, wat tot succes kan leiden maar ook een nuttige vrije trap kan opleveren.

Zit United niet mee qua lotingen, poule des doods in de CL, City halve finale Carabao Cup, Sociedad in de EL, en nu weer Liverpool in de FA Cup. Maargoed, wellicht minder wedstrijden dan dit seizoen.

11 januari 2021 om 21:32

Zit niet mee maar als we terug een absolute topploeg willen worden is dit de weg om zich te bewijzen. Kan ook helpen om scherp te blijven.

11 januari 2021 om 21:36

Het gaat niet lekker moet ik zeggen, Ole is vrij afschuwelijk in grote westrijden. Veel te pragmatisch.

11 januari 2021 om 22:23

Klopt, waar wij laatste jaren goed waren tegen topploegen en minder tegen de kleine is het nu omgekeerd. Naar mijn mening is dat wel een stap vooruit als je ziet hoe competitief PL geworden is.

11 januari 2021 om 22:13

Sociedad is wel haalbaar. Van hun laatste 12 wedstrijden hebben ze er maar 1 gewonnen.

11 januari 2021 om 22:24

Mochten we tegen dan in de competitie nog in top 3 staan denk ik dat Solskjaer niet met de sterkste elftal gaat spelen maar zelfs dan is Sociedad te doen inderdaad. Zitten echt in een vormdip van jewelste.

12 januari 2021 om 00:27

Sociedad is aangeschoten wild, die bakken er al wedstrijden helemaal niets meer van. Dit United zou ze plat moeten walsen.

12 januari 2021 om 08:23

Jullie weten met het counter voetbal Liverpool aardig tegen te houden en Liverpool is aanvallend wat zwakker momenteel. Spelers zullen rust krijgen en mij lijkt dus alles mogelijk.

Vind het een beetje indekken allemaal....

Misschien is het juist goed als united hier uit gaat dan kunnen ze vol voor de premier league gaan ......al zie ik ze liever ook met veel bekers eindigen dit seizoen

Nou wat een kraker, de laatste wedstrijden tegen United waren oersaai en frustrerend. Voor krakers moet je gewoon een normale PL wedstrijd kijken dit seizoen waar je meer verassingen tegen komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren