Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Extra rol voor ‘Fred Budget’: ‘Een aanwinst voor de technische staf’

Laatste update:

Fred van der Hoorn gaat, naast zijn werk als manager voetbalzaken van FC Den Bosch, ook een rol vervullen binnen de technische staf van het eerste elftal. Van der Hoorn zal als assistent-trainer in het team van trainer Ruud Kaiser vooral verantwoordelijk zijn voor de begeleiding van de verdedigers, zo meldt de Bossche club maandagmorgen.

/

Kaiser was op zoek naar een versterking van zijn team en initieerde de gesprekken met Van der Hoorn. De uitbreiding is praktisch, maar voelt ook goed volgens Kaiser: “Op deze manier kunnen we de groep meer bieden”, vertelt de oefenmeester via de officiële kanalen. “Fred heeft veel voetbalkennis en kent de spelers goed. Zijn ervaring als verdediger komt goed van pas en met zijn persoonlijkheid is hij een aanwinst voor de technische staf.”

De vacature die was ontstaan wordt op deze manier intern ingevuld. “Als club met een klein budget moet je soms pragmatisch en inventief zijn. Wij waren al even op zoek naar een versterking voor de technische staf. Van der Hoorn heeft de ervaring en expertise in huis en hij kent het team goed”, laat Marc Latupeirissa namens de Raad van Commissarissen weten.

Van der Hoorn was het grootste deel van zijn spelersloopbaan actief voor FC Den Bosch. Tussendoor kwam hij uit voor het Schotse Dundee United en het Belgische Eendracht Aalst. Na zijn afscheid als speler in 2002 werd hij verantwoordelijk voor technische zaken bij FC Den Bosch en verwierf hij de bijnaam Fred Budget.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
13 oktober 2014 om 10:51

Want de Nederlandse voetballerij kent natuurlijk maar een Fred en dat is rutten, die bekend staat om zijn bijnaam Fred budget ?

Overdrijven is ook een vak

Wat gaat die ze leren dan?
Enige waar ik hem van ken is dat die een van de beste spelers ooit van Nederland voetbalinvalide heeft gemaakt.

13 oktober 2014 om 12:07

Dat jij hem alleen daarvan kent, dat kan.
De overtreding op Hesp was idd een zeer smerige (gestrekt been)
Wat versta jij onder voetbal invalide?
Ik versta daaronder dat je nooit meer kan voetballen.
Hesp heeft nog 428 wedstrijden in het betaalde voetbal gespeeld.

Hij is nooit meer op zijn oude niveau gekomen dat klopt, maar of hij zonder die overtreding een van de beste spelers ooit van Nederland was geworden is nooit met zekerheid te zeggen,
hij werd in die tijd gezien als een zeer groot talent, maar of dat er ook uitgekomen zou zijn?

Er zijn wel meer voetballers die als een zeer groot talent werden gezien waar het er in de seizoenen erna niet meer uitgekomen is.

On Topic:
vd Hoorn heeft het altijd uitstekend gedaan hier bij FC Den Bosch (7 seizoenen Eredivisie, 4 seizoenen Eerste Divisie) en niet voor niets Mister FC Den Bosch
En wordt nog altijd als een cultheld gezien in Schotland bij Dundee.
Harde verdediger met een functionele techniek

13 oktober 2014 om 19:37

In de ogen n velen word hij verantwoordelijk gehouden voor het beëindigen van de carrière van Marco van Basten.
Na zijn overtreding op hem is van Basten blijven kwakkelen totdat die de eer aan zichzelf hield en veel te vroeg stopte.

Ik vraag me af of er nog veel eer te behalen is bij die club. Wel respect voor deze man dat hij toch zo lang bij die club zit.

13 oktober 2014 om 12:19

Eer bij FC Den Bosch te behalen?
Waar heb je het over?
Club is financieel op de goede weg (categorie 2 ,zijn op weg naar categorie 3 en ja ik ken de financien van de club),zitten bekwame mensen in de Rvc/bestuur met hart voor de club,draaien zowat ieder seizoen mee voor play-off plaatsen,publiek laat zich weer zien in De Vliert etc..

Dat je alleen de negatievere verhalen uit de landelijk media kent en je niet in de club verdiept kan ik inkomen,
maar om je meteen af te vragen of er wel eer te behalen is bij de club?

13 oktober 2014 om 12:30

Sportief gezien zie ik het eerder minder dan beter gaan. Qua publieke belangstelling is het ooit ook wel eens beter geweest. Begin dit jaar waren er nog berichten dat er flinke tekorten waren en dat men kunstgrepen nodig hadden om het seizoen af te maken.

Ik ben blij om te lezen dat er blijkbaar maatregelen zijn genomen en men de weg heeft ingezet naar financieel herstel. Maar ik verwacht niet dat men daar op korte termijn ineens gaat meestrijden om de bovenste plaatsen.

13 oktober 2014 om 13:40

Die problemen waren een resultaat van het boekjaar 2009/2010 waarin bleek (hadden ze ook eerder in kunnen schatten) dat o.a. de huisvestingskosten 70% boven het gemiddelde van de Jupiler League lag daardoor werd er een verlies geleden van € 610.000.

Toen is het jeugdcomplex verkocht en werden openstaande schulden omgezet in aandelen en een stichting opgezet voor financiele toezicht en voor de aandelen en werd het gras vervangen door kunstgras (kosten en omdat het 7 dagen in de week gebruikt moest kunnen worden door alle elftallen)

Publieke belangstelling is altijd al matig geweest in Den Bosch zelfs als we in de Eredivisie speelden.
Mensen hier gaan liever naar Psv,ajax en Feyenoord dat is altijd al zo geweest en zal altijd wel zo blijven.

Financieel is het nu gelukkig beter geregeld met kundige supporters in de RVC (advocaten, financiele mensen etc..)
En ook de samenwerking met Juventus lijkt (op dit moment) een schot in de roos.

In 2012 misten we helaas promotie in de beslissende finale wedstrijd tegen Willem Ii.
Verwacht ons binnen nu en 2 jaar gewoon weer terug in de top vd Jupiler League en dan zien we wel hoe het verder loopt.

13 oktober 2014 om 17:42

Het lijkt erop dat je Den Bosch goed volgt, dus jij lijkt me de juiste persoon om om wat meer informatie te vragen. Hoe zijn de prestaties van de drie huurlingen van Juventus die rondlopen bij Den Bosch? Heb een korte reportage over die jongens gezien op Foxsports, maar volg de Jupiler League verder te weinig om er een goed beeld van te krijgen.

13 oktober 2014 om 19:04

El Jardinero... Ik zal maar even reageren dan haha

Ceria is voor FC Den Bosch begrppen te goed. Pakte wel al een domme rode en gele kaart, maar scoorde in zeven wedstrijden al vier keer (waarvan één beauty) en gaf een assist!

Penna zat twee wedstrijden op de bank, maar stond op de laatste wedstrijd na in de basis. Kopsterk, degelijke Italiaanse verdediger. Alleen opbouwend niet heel goed. maar zet hem naast iemand die dat wel kan en het loopt prima!

Kabashi is nog niet heel denderend. Schijnt de beste te zijn van de drie, maar is wat angstig op het veld. Pakte ook al een domme rode kaart toen hij eindelijk wat langer mocht voetballen. Spreekt ook nauwelijks Engels. maakt het lastig. Maar je ziet wel dat er talent in zit qua spelinzicht/goede pass.

16 oktober 2014 om 11:18

Thnx dat je antwoord op zijn vraag gaf Greenmania ..
Had helaas geen tijd om een reactie te plaatsen.

Ben het volledig met je eens wat betreft onze italianen.
Ceria is af en toe een heethoofd maar voelt zich volledig op zijn gemak,
scheelt natuurlijk ook dat hij er een paar gescoord heeft , dan zingt het publiek je naam en voel je je sneller op je gemak.

Penna en vooral Kabashi zitten nog in een fase dat ze aan het wennen zijn aan het type voetbal en het team.

Het is het voor een spits (ceria) natuurlijk ook makkelijker om in een nieuw team mee te draaien dan als verdediger (penna) of als middenvelder (kabashi)

In Voetbal International stond ook nog een mooi artikel over deze jongens

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren