Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Experiment’ bevalt niet goed: ‘Achterin kan ik van meer betekenis zijn’

Laatste update:

Jerry St. Juste is van oorsprong een centrale verdediger, maar coach Foppe de Haan gebruikt hem de laatste tijd steevast als controlerende middenvelder bij sc Heerenveen. De coach zelf is tevreden over dat experiment en ook de media gaven aan dat hij voor meer balans zorgde. Zelf is St. Juste niet echt heel gelukkig met zijn veranderde rol.

/

Op de clubwebsite legt hij uit dat hij toch liever in de achterste linie speelt dan op het middenrif van Heerenveen. “In het belang van het elftal speel ik graag op het middenveld, maar persoonlijk denk ik dat ik achterin van meer betekenis kan zijn voor het team”, aldus de negentienjarige verdediger. St. Juste is niet bang zich uit te spreken: eerder dit seizoen deed hij dat ook al.

Destijds posteerde De Haan hem op de bank tegen PEC Zwolle en bracht hij St. Juste in toen hij zag dat het niet liep. “Je hoeft me niet op de bank te zetten om me prikkelen”, reageerde het talent toen. “Dat kan ook door naar me toe te komen en me persoonlijk te vertellen dat je meer van me verwacht.”

Jerry St. Juste kan het best...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Joey terug is kan je weer een linie zakken dont worry!
komt helemaal goed

7 april 2016 om 16:19

Laat joey lekker op de bank zitten svp

Sorry dat ik het zeg maar die eerste zin van hem slaat helemaal nergens op, een en al tegenstrijdigheid

7 april 2016 om 17:49

Wat is daar tegenstrijdig aan? Ik zal het toch maar even uitleggen voor je dan.. Foppe vind dat hij beter uitkomt op het middenveld in het belang van het team, maar hijzelf denkt dat hij in het belang van het team beter uitkomt centraal achterin.. Zo beter?

7 april 2016 om 17:50

Persoonlijk vind ik dat die jongen niet moet zeiken en blij zijn dat hij als 19 jarige id basis staat.

7 april 2016 om 17:57

Hij zeikt ook niet, hij geeft zijn mening (waarschijnlijk nadat hem gevraagd is hoe hij erover denkt). Ik vind het juist knap dat zo een jonge speler eerlijk zegt wat hij denkt.

7 april 2016 om 18:15

Inderdaad. Liever dit dan; "ik doe wat de trainer van mii vraagt". Vertel maar eens gewoon hoe je je voelt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren