Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Excelsior versterkt zich en zoekt nog derde nieuwe keeper voor deze zomer

Laatste update:

Excelsior heeft voor de tweede keer in deze transferperiode een nieuwe doelman aangetrokken. Na Filip Kurto, die werd overgenomen van FC Dordrecht, is het dinsdag de beurt aan Mike Havekotte: als de medische keuring geen problemen aan licht brengt, tekent hij voor een jaar.

In de verbintenis komt een optie voor nog een extra seizoen te zitten. De negentienjarige Havekotte maakte tijdens een proefperiode indruk op de technische staf van Excelsior en mag dus blijven. Met Kurto, Havekotte en de momenteel van een blessure herstellende Alessandro Damen heeft Excelsior nu drie keepers, maar het is de bedoeling dat er nog een goalie bijkomt.

“Mike is een jonge talentvolle doelman die komend seizoen de kans krijgt om zich nog verder te ontwikkelen”, zegt algemeen directeur Ferry de Haan op de website van Excelsior. “Na Mike hopen wij nog een keeper achter Kurto te kunnen contracteren om het seizoen met drie fitte keepers te kunnen starten.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

dacht dat het een aardig talent was maar dat is zeker alleen bij voetbal manager zo. Wel een goede aankoop

Ik geloof dat deze keeper in de belangstelling stond van lierse sk?

Mike is nog steeds erg talentvol.
Heeft de strijd vorig seizoen verloren met Heus als derde keeper bij Utrecht, en als eerste keus bij de beloftes.
Is Europees kampioen geworden met oranje onder 17, en heeft 8 interlands voor onder 19 gespeeld.
Utrecht is een andere weg in geslagen qua keepers, en heeft achter Ruiter nu Bednarek en Heus, en daarachter nog van der Hoek en Nijhuis.
Komende jaren zal het dus wel snor zitten wat betreft keepers.
Mooie aanwinst voor Excelsior, hoop dat ie de strijd gaat winnen met Kurto.

Goede speler, superveel talent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren