Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-speler Willem II en AZ verlengt contract bij Spurs: 'Alles is hier goed'

Laatste update:
/

Moussa Dembélé blijft in ieder geval tot medio 2019 verbonden aan Tottenham Hotspur. De middenvelder zette vrijdag zijn krabbel onder een nieuwe verbintenis bij de Londense club, die hij sinds de zomer van 2012 dient. The Spurs namen de Belgisch international destijds over van stadsgenoot Fulham.

De ex-speler van onder meer Willem II en AZ had nog een contract tot medio 2017 op White Hart Lane. “Ik ben erg blij met deze verlenging en met het feit dat ik onderdeel blijf uitmaken van de toekomst van deze club”, reageert de 28-jarige Dembélé op het heugelijke nieuws. “De manier waarop we spelen, de manier waarop de club zicht ontwikkelt, alles is hier goed. Iedereen wil graag deel uitmaken van dit team en deze club. Daarom ben ik er trots op dat ik mijn contract heb verlengd.”

Dembélé heeft inmiddels 143 wedstrijden achter zijn naam staan in het shirt van de Londenaren. Hij scoorde daarin negen keer en was als aangever acht keer direct betrokken bij een doelpunt van een ploeggenoot. Ook heeft de geboren Belg met Malinese roots inmiddels 61 interlands voor de Rode Duivels achter zijn naam staan.

Mousa Dembele heeft een nieuw contract getekend bij Tottenham Hotspur, tot medio 2019! #officieel #rodeduivel #spurs

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een van mijn favoriete spelers toendertijd bij AZ. Sterk, fantastisch schot en niet van de bal te krijgen. Mooi om te zien dat hij op het hoogste niveau zo goed presteert.

29 januari 2016 om 13:57

Alleen haalt hij, met al zijn talent, een bijzonder laag rendement. Dat blijf ik opmerkelijk vinden..

29 januari 2016 om 14:09

Hij speelt tegenwoordig ook echt in een hele andere rol dan dat hij bij AZ deed. Speelt geweldig bij de Spurs dit seizoen en is enorm gegroeid als voetballer. Vond z'n rendement ook altijd laag maar tegenwoordig is dat z'n taak ook helemaal niet meer. Spel verdelen, verbinden tussen verdediging en aanval, balvast zijn en duels winnen.

dat zijn toch geen denderende statistieken..

29 januari 2016 om 13:12

Als controlerende middenvelder is het prima volgens mij. Want daar staat hij tegenwoordig

29 januari 2016 om 13:36

Echt joh? Wat een switch!

Wat is hij belangrijk dit seizoen voor Tottenham Hotspur. Lijkt niet eens zo sterk en breed maar als hij de bal krijgt weet hij hem vast te houden zolang hij wil. Is altijd koel in z'n hoofd en heeft een vernietigend linkerbeen. Nu nog proberen Simone Zaza van Juventus te halen en we zijn klaar voor de 2e helft van de PL.

#coys

29 januari 2016 om 13:15

Sterk is hij altijd al geweest, kan me nog de beelden herinneren van AZ tegen Ajax toen hij Jaap Stam gewoon even opzij zette een aantal keer

Bij Dembele denk ik altijd aan die goal tegen Willem 2. Tita tovenaar...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren