Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-Feyenoorder staat voor debuut in India: ‘Ik had dit nooit gedacht’

Laatste update:

John Goossens kan zondag zijn debuut maken in de Super League van India. De middenvelder tekende woensdag een contract voor twee maanden bij FC Pune City en zit in de wedstrijdselectie voor het duel met FC Goa. “Ik had niet gedacht dat India mijn volgende stap zou zijn”, zegt de linkspoot tegen Voetbal International.

/

Goossens liet bij Feyenoord eind augustus zijn contract ontbinden omdat hij niet in aanmerking kwam voor speelminuten. Go Ahead Eagles toonde ook interesse in de middenvelder, maar Goossens koos dus voor een avontuur in India. “Het is voor twee maanden en ik kan hier veel wedstrijden spelen in die periode. Het doel is om wedstrijdritme op te doen en in januari een mooie club te vinden in Europa.”

De ex-speler van onder meer NEC zegt te merken dat het voetbal in India ‘in ontwikkeling’ is en dat er spelers met een ‘grote loopbaan’ actief zijn in de Super League. “We spelen morgen tegen Goa, de ploeg met sterspeler Robert Pirès”, aldus Goossens.

In beeld: de 21 grootste publiekstrekkers in de Indiase Super League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik betwijfel of hij een mooie club in Europa gaat vinden. Oké hij gaat wel veel wedstrijden spelen maar hij gaat niet echt beter worden, denk ik.

Cashen in India en dan weer terug naar de Eredivisie.

Wat zou die dan gaan verdienen in die 2 maanden? Denk niet dat die gaat cashen daar, is het ook niet het kaliber speler voor..

25 oktober 2014 om 11:26

Waarschijnlijk meer dan jouw in een jaar tijd. Anders gaat hij het niet doen.

25 oktober 2014 om 15:21

Hoe weet jij wat Remidinho verdient? Bekrompen reactie

On; ik denk dat ie het niet voor het geld doet. Leuke ervaring en kunnen voetballen is voor hem belangrijk

25 oktober 2014 om 16:49

volgens mij is het 3 maanden, hij gaat in ieder geval meer verdienen dan in Nederland,
wat anders was hij nooit naar india gegaan.

Dit had ik natuurlijk nooit gedacht en ik neem aan vele andere ook niet? Goossens kan voor elke Eredivionist (op Ajax, Twente, PSV & Feyenoord na) van waarde zijn...
Geweldige trap had die jongen al bij NEC en bij Feyenoord deed hij het ook wel eens uit een mooie vrije trap.

25 oktober 2014 om 23:00

Als je immers al niet uit de basis kan spelen,dan betwijfel ik of Goosens goed genoeg is voor de subtop wat jij beweert.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren