Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-Feyenoorder met 16 goals en 19 assists onderweg terug naar Eredivisie

Laatste update:

Emil Hansson gaat er dit seizoen ruimschoots vandoor met de titel van meest waardevolle speler in de Keuken Kampioen Divisie. De linkeraanvaller van Heracles Almelo heeft met 16 goals en 19 assists in 35 wedstrijden een groot aandeel gehad in het behalen van promotie naar de Eredivisie. Voetbalzone ging langs in Almelo en sprak met de Zweeds-Noorse aanvaller onder meer over een nieuwe kans in de Eredivisie, nadat hij bij Feyenoord niet wist te slagen.

Na één seizoen Keuken Kampioen Divisie, is Heracles Almelo weer terug op het hoogste niveau. Dat is voor een groot deel te danken aan Hansson, die genomineerd is voor de titel beste speler van het seizoen. “Het was een goed jaar, niet alleen persoonlijk maar ook voor de club. Het is heel belangrijk voor de club dat we weer terugkeren in de Eredivisie, zowel financieel als voor ons als spelers. Heracles hoort gewoon in de Eredivisie te voetballen, daar hebben wij ook zeker de selectie voor.”

Met 16 goals en 19 assists in de tot op heden 35 gespeelde wedstrijden, is Hansson van onschatbare waarde voor Heracles. Hij is dan ook genomineerd voor de award voor 'Beste Speler’ in de Keuken Kampioen Divisie. “Het is een mooie bevestiging dat ik het dit jaar goed heb gedaan, maar het is voor mij het belangrijkste dat we kampioen worden. Ik ga mijn best doen om hier nog belangrijk in te zijn. Een individuele prijs winnen is natuurlijk altijd wel mooi.”

Het contract van Hansson loopt tot medio 2024 door in Almelo. De aanvaller is blij dat hij zich in zijn potentieel laatste seizoen kan laten zien op het hoogste niveau van Nederland. “Ik wil niet te hard van stapel lopen, maar ik denk wel dat ik er nu klaar voor ben om mij te laten zien op een hoger niveau dan de Keuken Kampioen Divisie. Ik ben klaar voor de Eredivisie.”

Stemmen op de Beste Speler en Beste Keeper kan hier tot vrijdag 19 mei (20.00 uur). De trainers en aanvoerders van alle clubs uit de Keuken Kampioen Divisie kiezen het Beste Talent en de Beste Trainer van dit seizoen.

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vond het bij Feyenoord altijd al een leuk spelertje.
Denk niet of hij goed genoeg is voor de nieuwe standaarden bij Feyenoord, hij is ook alweer bijna 25, maar heeft een goed inzicht, prima trap en ook een goede uitstraling en mentaliteit. Benieuwd waar hij aan de slag gaat.

Voor de ploegen die Ruben van Bommel mislopen (en dat zijn er nogal wat) een leuk alternatief.

17 mei 2023 om 13:12

Ja inderdaad zou passen bij een AZ of een Twente.

18 mei 2023 om 22:53

Ik denk toch eerder een niveautje lager nog. Utrecht, Heerenveen, (normaliter) Vitesse bijvoorbeeld.

Prima speler hoor, maar toch nog steeds nét niet. AZ en Twente zijn wel ploegen waar dit soort jongens opbloeien, maar beiden hebben momenteel betere opties daar.

Hebben we het anno 2023 nog steeds over de speler met de meeste goals + assist als het gaat de "meest Waardevolle Speler"? Inmiddels moeten we wel beter weten toch? Meest waardevol gaat lang niet meer over alleen goals en assist.

17 mei 2023 om 12:16

Zeker wel zonder goals en assist win je nooit iets

17 mei 2023 om 12:24

Attack wins you games, defence wins you titles - Alex Ferguson

18 mei 2023 om 00:07

In de eerste divisie geldt dat iig wel. PEC won met 13 - 0 van Den Bosch maar staat op doelsaldo (nog) niet eerste.

18 mei 2023 om 09:07

Staat er toch niet? Er staat genomineerd voor de titel beste speler. Wie zijn de andere genomineerden?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren