Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-Europees kampioen tekent bij in Almelo: 'Nog lekker een jaartje door'

Laatste update:

Ramon Zomer plakt er nog minimaal een jaar aan vast op het hoogste niveau. Het contract van de 32-jarige verdediger zou eind juni aflopen, maar dinsdag maakte Heracles Almelo bekend dat de speler aan de club verbonden blijft. Hij zette zijn handtekening onder een verbintenis tot de zomer van 2016.

/

Zomer, die in 2006 nog onderdeel uitmaakte van het Jong Oranje dat in Portugal Europees kampioen werd, zegt heel blij te zijn met het nieuwe contract. "Ik heb de laatste maanden weer alles gespeeld en heb er bij deze club veel plezier in. En dus gaan we nog lekker een jaartje door", reageert hij enthousiast op de website van de Twentse club.

Ook Rick Hemmink kreeg een contract aangeboden. De 22-jarige middenvelder kwam vorig seizoen al op amateurbasis over van FC Twente, maar speelde, na hersteld te zijn van een zware knieblessure, bij de beloften. Hij hoopt komend seizoen zijn debuut te mogen maken in de hoofdmacht van de Heraclieden.

Heracles heeft er goed aan gedaan om Ramon Zomer te behouden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Och ja, hij was er ook bij toen. Tjonge, wat is er van die lichting toch weinig terecht gekomen. Logisch ook, want alles wat oud genoeg was voor dat toernooi en echt kon voetballen, zat toen al bij het grote Oranje.

26 mei 2015 om 16:54

Ja en dan toch nog kampioen worden. Een wonder eigenlijk haha!

Een degelijke verdediger die de jonge defensie van Heracles kan gaan leiden. Ben verder erg benieuwd naar Joonas Vanhanen. Heb me laten vertellen dat het een uitstekende defensieve talent is.

Lekkere titel hoor! Ik had geen idee welke Europese kampioen bij Heracles zou spelen haha.
Heracles zal wel creatief moeten investeren willen ze er volgend jaar niet uitvliegen want dit seizoen liep het ook niet goed, op de bevliegingen van Linssen na.

26 mei 2015 om 16:30

Ja joh, 9 punten boven de streep, 14e plaats. Nee, het was inderdaad niets nee. Trek de eerste 7 wedstrijden eraf waar 0 punten werden behaald en Heracles was gewoon als subtopper geëindigd.

26 mei 2015 om 18:02

Trek de laatste 7 wedstrijden eraf waarin ze punten haalden en ze waren gedegradeerd.

26 mei 2015 om 18:53

Ja trek de laatste 7 wedstrijden er van af en Feyenoord speelt gewoon Europees voetbal.

27 mei 2015 om 00:00

De eerste wedstrijden was onder een andere trainer, daarna had je een lastig programma waarin je weet dat je weinig punten gaat pakken. Als Stegeman het gehele jaar trainer was en het gemiddeld aantal punten ook in die wedstrijden zou pakken, was Heracles gewoon in de middenmoot geëindigd, maar ach, jullie kijken niet verder dan je neus lang is blijkt maar weer.

Met Ramon Zomer in je selectie vraag je om degradie

26 mei 2015 om 16:48

daarom zijn we dit seizoen ook gedegradeerd

26 mei 2015 om 16:55

Het antwoord op die vraag is toch ook geen ja in elk geval?

Deze jongen is eigenlijk geslachtofferd door Jan de Jonge. Hij speelde zonder zelf vertrouwen en liet veel te makkelijk zijn mannetje lopen!

De laatste maanden was die wat mij betreft telkens de man of the match!

26 mei 2015 om 19:49

Toch heeft Zomer niet zo'n goede mentaliteit, heb ik van meerdere mensen gehoord. Hij mag graag de clubs in en achter dames aan. Hij leeft niet echt voor de sport.

On: Ik vind Zomer echt geen topper, nooit gevonden. Zelfs voor Heracles vind ik hem niet goed genoeg.

27 mei 2015 om 00:00

Ik zie een Linssen vaker in de stad, maar het zou kunnen. Vind Zomer ook geen topper, maakt te veel fouten, zoals tegen Twente toen.

Speler die niets toevoegt aan dit Heracles. Heracles zal moeten doorselecteren. Dit seizoen waren ze al bijna gedegradeerd omdat veel te oude spelers zonder toegevoegde waarde werden gehaald. Onverstandige keus om Zomer nog een jaar te houden van Heracles!

Ik moet zeggen dat ik het in het begin een waardeloze aankoop vond, maar heeft onder andere samen met Castro de ploeg er de laatste 2/3 maanden doorheen gesleept.. ik verwacht nog wel een aantal versterkingen achterin. Veldmate en Schenkeveld worden vrij makkelijk aan de kant geschoven, dan moet je vrijwel zeker een lijstje met (haalbare) namen achter de hand hebben.

26 mei 2015 om 19:14

Ligeon/Brenet/Koch/Nelom?

26 mei 2015 om 19:20

Ik hoop eigenlijk op Wuytens.. mag weg bij AZ en heeft een goede band met alles binnen Heracles

26 mei 2015 om 22:50

Lijkt me sterk dat Wuytens nu al zo'n stap terug wil doen, ik denk dat er in Nederland, België en Duitsland genoeg betere clubs voor hem zijn. Neemt niet weg dat het een top aanwinst zou zijn voor Heracles.

26 mei 2015 om 23:38

Er is Heracles veel aan gelegen komend seizoen te knallen.. het stadion is vol in aanbouw en dient met 2 maand klaar te zijn( 1 van de mooiere stadions van Nederland, en nee, dat zeg ik niet vanwege mijn zwart-witte bril ), aankomende vrijdag wordt een nieuw clublogo onthuld en hoofdsponsor Ten Cate wil zich als hoofdsponsor graag nog meer profileren. Daarnaast moeten de nieuwe plekken in het stadion verkocht worden en helpt het aantrekken van 'namen' daar zeker bij.

Ik denk dat wij als Heracles aanhang een spannende en mooie zomerstop tegemoet gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren