Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Everton verpatst spits en geeft rugnummer door aan winteraankoop

Laatste update:

Nikica Jelavic is niet langer speler van Everton. Het was al een tijdje bekend dat de aanvaller mocht vertrekken bij de club uit Liverpool en woensdag maken the Toffees bekend dat Jelavic zijn loopbaan voortzet bij Hull City. De Kroaat heeft een contract voor drieënhalf jaar getekend bij de huidige nummer tien van de Premier League. Aiden McGeady neemt zijn rugnummer bij Everton over.

/

Jelavic had dit seizoen het cijfer 7 op zijn rug staan en McGeady zal het voetbaljaar nu afmaken met dit rugnummer. Everton had al eerder melding gemaakt van de komst van de 27-jarige vleugelaanvaller, die is overgenomen van Spartak Moskou en voor 4,5 jaar heeft getekend op Goodison Park. Everton betaalde ongeveer twee miljoen euro voor de Ier.

De 28-jarige Jelavic zet zijn loopbaan voort bij Hull. De Kroaat stond 2 jaar op de loonlijst bij Everton en kwam in die periode tot 59 competitiewedstrijden, waarin hij 16 keer scoorde. Mede door de zomerse komst van Romelu Lukaku kwam hij dit seizoen nauwelijks in actie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat Jelavic het goed gaat doen, een stapje terug kan geen kwaad voor hem aangezien hij bij Hull vermoedelijk de onbetwiste eerste spits wordt. Mcgeady vind ik ook een mooie toevoeging aan Everton en de Pl, een speler met veel flair.

VZ, van 31 januari 2012 is bij mij geen 3 jaar....

ON: Hij begon echt heel goed, maar vorig seizoen was het al minder en dit seizoen ook niet, al helpt het niet als je een Lukaku voor je hebt.

15 januari 2014 om 19:11

Speelde er vanaf 2011, dus eigenlijk wel 3 jaar.

15 januari 2014 om 19:12

Helemaal niet. Op 31 Januari 2012 is hij van Glasgow Rangers naar Everton gegaan. Dat was nog een poging van Rangers om de schulden te verkleinen.

15 januari 2014 om 20:06

Celtic, niet GR

15 januari 2014 om 20:27

Wel van GR Elmagico, voor 6.6 miljoen.

Wat je allemaal niet moet doen om zo'n nieuwe speler te plezieren. Everton zou op zoek zijn naar een nieuwe spits, Batshuayi wordt regelmatig gelinkt aan The Toffees. Koné is nog steeds geblesseerd. Jelavic was sterk in z'n eerste zes maanden maar daarna gingen zijn prestaties achteruit. Met de komst van Lukaku was het zelfs niets meer.

oud nieuws hij is al een week bij hull en nu pas komen jullie mee VZ werk wel goed voor jullie niuews zeg

15 januari 2014 om 19:13

Emiratesstadion, Jelavic is nog geen week bij Hull. Mcgeady wel, maar daar gaat het nu niet over.

15 januari 2014 om 20:01

echt wel al een week was het bekend en stond vast, jij volg dan geen engelse sportnieuws blijkbaar

15 januari 2014 om 20:06

Vrijdagavond bereikte Hull akkoord met Everton. daarna begonnen onderhandelingen tussen Hull en Jelavic. Gisteren en vandaag medische keuring en vanavond tegen 18.00 uur maakte Hull bekend dat Jelavic voor 3,5 jaar had getekend.

16 januari 2014 om 04:04

Helemaal niets van waar wat je zegt. Jelavic is sinds vandaag speler van hull city. Er waren geruchten, maar die zijn er altijd. Vooral in engeland

16 januari 2014 om 18:23

Steve Bruce had al via camera gezegd en interview dat ze jelavic binnen hebben alleen dat hij nog gekeurd moet worden en dat keuring is altijd laat en oficcial bekend maken doen ze ook altijd laat

Jelavic begon geweldig bij Everton, maar ja met Lukaku als concurrent is het al snel beslist. Denk dat hij zich bij Hull City wel kan laten zien. Hard werkende spelers om hem heen en hij kan ze daar een plezier doen door er ff een paar in te schieten

15 januari 2014 om 20:26

Nee hoor, gewoon hoe het is. Chelsea fans weten ook dat het een middelmatige spits is tegenwoordig die sporadisch een doelpuntje meepikt. Echter krijgt hij kans na kans door zijn verleden en het prijskaartje.
Hij heeft bijna 100 wedstrijden nodig gehad in de epl voor Chelsea en hij zit nog niet aan de 20 treffers.
Daar had Suarez 12 wedstrijden voor nodig dit jaar in een mindere ploeg, goede speler die Torres.

Vond hem altijd een gevaarlijke spits, ik hoop dat hij bij Hull zijn draai kan vinden want klasse heeft Nelavic zeker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren