Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Everton van Koeman onderhandelt met FC Porto

Laatste update:
/
Atlético Madrid wil Fernando Torres graag aan boord houden, maar <i>los Colchoneros</i> willen de spits in eerste instantie een contract voor een jaar geven. Daar wordt wel een optie voor een extra jaar in opgenomen, als er aan een aantal afgesproken eisen voldaan wordt. (Marca)
/
Klaus Allofs ontkent dat hij Julian Draxler en André Schürrle wil verkopen. De Duitse internationals worden in verband gebracht met een transfer, maar VfL Wolfsburg wil het duo behouden. (Kicker)
/
Everton wil Romelu Lukaku niet kwijt en hoopt er zelfs nog een spits van naam bij te halen. The Toffees zijn de onderhandelingen met FC Porto over de 24-jarige Vincent Aboubakar namelijk gestart. (Daily Mail)
/
Internazionale heeft Sassuolo een eerste voorstel gedaan aangaande Domenico Berardi. De topclub uit Milaan heeft 25 miljoen euro over voor de jonge aanvaller. (La Gazzetta dello Sport)
/
Als Real Madrid erin slaagt om Jesé Rodríguez in de zomer te slijten, dan keert Álvaro Morata definitief terug. De spits van Juventus en de Spaanse nationale ploeg kan voor een vastgesteld bedrag worden teruggekocht. (AS)
/
André Gomes keert na het EK in Frankrijk mogelijk niet meer terug bij Valencia. Juventus zou afgelopen week al in Spanje zijn geweest om te praten over de komst van de Portugese middenvelder. (La Stampa)
Denk jij dat Romelu Lukaku komend seizoen voor Everton speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan zou die Koeman ook een mazzelpik zijn. Mooie speler vind ik dat die Lukaku. Heeft wellicht nog wat meer in zijn mars en kan Ronald dat er misschien nog uit trekken ook.

21 juni 2016 om 07:37

Als er 50 miljoen geboden gaat worden, altijd verkopen natuurlijk. Zelfde geldt voor Stones. Van dat niveau zijn vervangers voor veel minder in het buitenland op te halen.

21 juni 2016 om 08:47

Als er 50 miljoen geboden is, betekent het nog niet dat het slim is te verkopen, houd de speler 2 jaar langer en hij kan meer waard zijn, veel voor je team betekent hebben en voor veel spelers is het soms nog beter ook. Ligt natuurlijk ook aan de leeftijd van de speler met betrekking tot ambities, maar voor lukaka kan je meer krijgen, zeker als die beter word.

21 juni 2016 om 07:58

Koeman heeft dan ook al Niasse als back-up, misschien speelt ie dan met twee spitsen Aboubakar/Niasse en Lukaku, maar als ie met één spits gaat dan moet ie Niasse verkopen en dan voor minimaal 20 miljoen (in de winter voor 17,5 miljoen gehaald als het goed is).

Everton zou er goed aandoen even te blijven in Portugal en te informeren naar Brahimi en Herrera twee spelers die Everton sterker zouden maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren